Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο και τελευταία ο Γερασίμου στον sport-fm νύχτα στην εκπομπή ο Άνθρωπος του Προέδρου 2-5 δίνει μπουκαλάκι σε τυχερό για το συγκεκριμένο για Κυριακές..

Όσοι έχετε πάει πρσφατα τι λέει;Καλό;Τα κορίτσια ωραία;Κάνουν παιχνιδάκια στο χορό ή μάπα;

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Όσοι έχετε πάει πρσφατα τι λέει;Καλό;Τα κορίτσια ωραία;Κάνουν παιχνιδάκια στο χορό ή μάπα;

Από ότι ακουω σκετη μαπα.. Μιλαμε για σκισμένους καναπέδες και γυναικες που βαρεθηκαν να τις βλεπουν και τα πεζοδρομια.

Τωρα εάν θες "παραμυθακι" εκεινη να σου πιανει το χερι και εσυ να νομιζεις ότι εχεις γκομενα πηγαινε.
Αν παλι θες μια "αρπαχτη" στο παταρι, κοστιζει 100 ευρω, όταν λιγα μετρα ποιο πανω κοστιζει 50 ευρω.

Το X-BAR θα τους κλεισει ολους, γιατι παντα ηταν μια "τιμια συναλλαγή"..

Αυτά.

ΥΓ - Περιμενω με τεραστιο ενδιαφερον την αποψη του μπιχτεριους και του καπιτανου.. Αμα ακουτε αυτους, θα μαθετε πολλα.. Και τον Messy να τον εχετε από κοντα πριν τον παρει η Μαντσεστερ.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έχω αραιώσει πολύ τις επισκέψεις λόγω εμφανούς πτώσης του επιπέδου. Ειδικά το KINKY είναι ελαφρώς καλύτερο από τα χάλια των άλλων (το LIDO είναι να το κλαις) ενώ και το πατάρι της Ανατολής κρατιέται με παλιές δόξες όμως. Όσο για το X-BAR αν και δεν είμαι τακτικός θαμώνας όντως είναι τίμια συναλλαγή και έχει και ποικιλία τεμαχίων.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
δεν ξέρω αλλά αυτό το ίδρυμα θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλά...αλλά πήρε την κατιούσα ώς η ελλάς

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Από ότι ακουω σκετη μαπα.. Μιλαμε για σκισμένους καναπέδες και γυναικες που βαρεθηκαν να τις βλεπουν και τα πεζοδρομια.

Τωρα εάν θες "παραμυθακι" εκεινη να σου πιανει το χερι και εσυ να νομιζεις ότι εχεις γκομενα πηγαινε.
Αν παλι θες μια "αρπαχτη" στο παταρι, κοστιζει 100 ευρω, όταν λιγα μετρα ποιο πανω κοστιζει 50 ευρω.

Το X-BAR θα τους κλεισει ολους, γιατι παντα ηταν μια "τιμια συναλλαγή"..

Αυτά.

ΥΓ - Περιμενω με τεραστιο ενδιαφερον την αποψη του μπιχτεριους και του καπιτανου.. Αμα ακουτε αυτους, θα μαθετε πολλα.. Και τον Messy να τον εχετε από κοντα πριν τον παρει η Μαντσεστερ.

Μάστερ ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Νομίζω η "παλιά φρουρά" του σάιτ ήταν καλύτερη από εμάς την καινούρια (φταίει κ η συγκυρία βέβαια αλλά κ πάλι...Πολύς κόσμος μπαίνει κάνει μια ερώτηση μια στο τόσο κ απο πληροφόρηση μηδέν...)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μάστερ ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Νομίζω η "παλιά φρουρά" του σάιτ ήταν καλύτερη από εμάς την καινούρια (φταίει κ η συγκυρία βέβαια αλλά κ πάλι...Πολύς κόσμος μπαίνει κάνει μια ερώτηση μια στο τόσο κ απο πληροφόρηση μηδέν...)
Άστα να πάνε,κατάντια το συγκεκριμένο.
Δυστυχώς πέρασαν,ανεπιστρεπτί,οι καλές εποχές που έσφιζαν τα θρεντ για τα σωληνάδικα.  :(

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τα θρεντ ακολουθούν την πορεία των μαγαζιών...

Γιατί παραπονιέστε τόσο;

Να μπουν κ να γράψουν για ποιο πράγμα ακριβώς;Για τους βαριεστημένους χώρους που έχουν μετατραπεί πλέον τα στριπτιτζάδικα;

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

Γιατί παραπονιέστε τόσο;

Να μπουν κ να γράψουν για ποιο πράγμα ακριβώς;Για τους βαριεστημένους χώρους που έχουν μετατραπεί πλέον τα στριπτιτζάδικα;

Μαν δεν είναι υποχρεωτικό να γράψει κανένας τίποτα. Αν το να γράφει κάποιος για κάτι το βλέπει σαν αγγαρεία δεν έχει νόημα. Αυτό που είπα είναι ότι όταν μπαίνει κάποιος κ κάνει ερωτήσεις (άρα παίρνει πληροφορίες από το σάιτ) δεν θα ήταν κ τόσο κακό να δώσει κ κάποια πληροφορία σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι τόσο παράλογο αυτό? Φυσικά, όπως ξαναείπα, αν το βλέπει σαν αγγαρεία δεν έχει νόημα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Γιατί παραπονιέστε τόσο;

Εχεις απολυτο δικιο σαυτο π λες

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Γιατί παραπονιέστε τόσο;

Φίλε μου,οτιδήποτε που μπορεί να γράψει μπορεί σε κάποιον/ους να φανεί χρήσιμο.  ;)
Το θέμα είναι απλό,για να ρωτάνε σημαίνει ότι που και που-έστω-τα επισκέπτονται,συνεπώς-δε μπορεί-όλο και κάτι αποκομίζουν απο τις εκάστοτε επισκέψεις.Εκεί ακριβώς εστιάζουμε,στο ότι δε μπαίνουν καν στο κόπο να γράψουν 1-2 εντυπώσεις.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Φίλε μου,οτιδήποτε που μπορεί να γράψει μπορεί σε κάποιον/ους να φανεί χρήσιμο.  ;)
Το θέμα είναι απλό,για να ρωτάνε σημαίνει ότι που και που-έστω-τα επισκέπτονται,συνεπώς-δε μπορεί-όλο και κάτι αποκομίζουν απο τις εκάστοτε επισκέψεις.Εκεί ακριβώς εστιάζουμε,στο ότι δε μπαίνουν καν στο κόπο να γράψουν 1-2 εντυπώσεις.

Καλησπέρα παιδιά!!!!
Και εγώ έγραφα αρκετά πράγματα για κάποιο διάστημα αλλά ρε παιδιά ξενέρωσα...όχι με το σαιτ αλλά με τα μαγαζιά αυτά...Δεν έχει πλέον νόημα επίσκεψης είναι τα ίδια και τα ίδια χωρίς αλλαγές....!!!!!
Όπως γράφετε να πάω να δώσω 50 και 100 για το άν και...Καλύτερα να πάω κατευθείαν x-bar....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618

Πάει η παλιά φρουρά όπως το λες...Εγώ την πρόλαβα λίγο κάποιο διάστημα το 2009 εκεί κάπου έγραφαν συνέχεια συναγωνιστές για κοπέλες και ρόστερ...Τώρα δε γράφει κανείς....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Και εγώ έγραφα αρκετά πράγματα για κάποιο διάστημα αλλά ρε παιδιά ξενέρωσα...όχι με το σαιτ αλλά με τα μαγαζιά αυτά...Δεν έχει πλέον νόημα επίσκεψης είναι τα ίδια και τα ίδια χωρίς αλλαγές....!!!!!
Όπως γράφετε να πάω να δώσω 50 και 100 για το άν και...Καλύτερα να πάω κατευθείαν x-bar....
Καλησπέρα και σε σένα,αγαπητέ Βασίλη!
Δεν αντιλέγω,ούτε έχω σκοπό να διαπληκτιστώ,απλά εξέφρασα έναν προβληματισμό.Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ποιες είναι οι διαφορές,τα "Συν και τα "πλην",των στριπ με τα στούντιο κ.λ.π.Ο καθένας διαλέγει αυτό που του ταιρίαζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του.Π.χ αυτός που δε γουστάρει,όπως είπες και εσύ,τα "αν" και τα "εφόσον" επιλέγει τα πιο "σίγουρα"(σχετικό και αυτό,διότι σε όλα αυτά ελλοχεύει η "φόλα") xbar,studio κ.λ.π.Άλλοι πάλι,όπως και εγώ,προτιμούν το πιο "weird" των στριπ με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.
Τέλος πάντων,όποιος μπορεί,όποτε μπορεί,ας γράφει ότι θεωρεί χρήσιμο.Έτσι έχω βοηθήσει αλλά και βοηθηθεί αρκετές φορές για το οτιδήποτε!  ;)

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
την αννετα την εχει παρει κανενας στο μαγαζι?εμενα μου αφησε να καταλαβω οτι θα μπορουσε.ασχοληθηκα με αντριαννα χωρις επιτυχια και θελω να ξερω για την αλλη φορα.ας μας πει καποιος.ευχαριστω

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σε γενικές γραμμές λέμε τα ίδια πράγματα κ συμφωνούμε...Προς Θεού δεν θα τσακωθούμε φίλε Σκόκο...

Συμφωνώ μαζί σου ότι θα πρέπει να γράφουμε αυτά τα 1-2 ενδιαφέροντα πράγματα που θα συναντήσουμε στις βόλτες μας,αλλά δυστυχώς οι παλιές καλές μέρες μέχρι το 09 που αναφέρει ο Μπαρούχος έχουν παρέλθει...ελπίζω όχι ανεπιστρεπτί...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Σε γενικές γραμμές λέμε τα ίδια πράγματα κ συμφωνούμε...Προς Θεού δεν θα τσακωθούμε φίλε Σκόκο...

Συμφωνώ μαζί σου ότι θα πρέπει να γράφουμε αυτά τα 1-2 ενδιαφέροντα πράγματα που θα συναντήσουμε στις βόλτες μας,αλλά δυστυχώς οι παλιές καλές μέρες μέχρι το 09 που αναφέρει ο Μπαρούχος έχουν παρέλθει...ελπίζω όχι ανεπιστρεπτί...

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη λίγες μέρες πριν...
Κοπέλες σχετικά αρκετές αλλά ήταν και Παρασκευή!
Νικόλ,τούμπανο με σιλικόνες και μελαμψή επιδερμίδα.
Μόνα Λίζα σταθερά!
Ντενίζα με σέξυ κορμάκι..
Βερόνικα με βυζάρες!
Εμανουέλα με έκφυλο πρόσωπο.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη λίγες μέρες πριν...
Κοπέλες σχετικά αρκετές αλλά ήταν και Παρασκευή!
Νικόλ,τούμπανο με σιλικόνες και μελαμψή επιδερμίδα.
Μόνα Λίζα σταθερά!
Ντενίζα με σέξυ κορμάκι..

Βερόνικα με βυζάρες!
Εμανουέλα με έκφυλο πρόσωπο.
Η Μόνα Λίζα δεν "έτρωγε άκυρο" από κανέναν για χορό!  :o ;) :sunglasses:
Μ'άρεσε η Ντενίζα,πάλι έτσι καυλωτικά ντυμένη ήταν!  :cum:
Προς ενημέρωση και όλων γενικά,στους πριβέ χορούς υφίσταται επίβλεψη από τον ...."Μεγάλο Αδελφό",οπότε ξεχάστε φραπέδες σκέτους,μέτριους,με γάλα κλπ!  :huh: :- :o

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Η Μόνα Λίζα δεν "έτρωγε άκυρο" από κανέναν για χορό!  :o ;) :sunglasses:
Μ'άρεσε η Ντενίζα,πάλι έτσι καυλωτικά ντυμένη ήταν!  :cum:
Προς ενημέρωση και όλων γενικά,στους πριβέ χορούς υφίσταται επίβλεψη από τον ...."Μεγάλο Αδελφό",οπότε ξεχάστε φραπέδες σκέτους,μέτριους,με γάλα κλπ!  :huh: :- :o
Πριν καιρό η Μόνα Λίζα σε πριβέ προσέφερε φραπέ...Τώρα δε ξέρω τι κάνει...Αυτό έγινε περίπου το Μάρτιο αλλά θυμάμαι ήταν βιαστική στο 5πτο είχε εξαφανιστεί...Από τότε δε τη ξαναπήρα...

Πριβέ καλό κάνει η Νικόλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom