pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Roxana σταματησε γαμω.
ελα μαζί μου φρανκφουρτη ρε...τί μας νοιάζει ποιά σταμάτησε??
Roxana σταματησε γαμω.
Ηταν πιστολαρος ρε.. Βεβαια δεν τοχε και τοσο. Τι παιζει Φρανκφουρτη? Τι εχει εκει που δεν το βρισκουμε εδω?ελα μαζί μου φρανκφουρτη ρε...τί μας νοιάζει ποιά σταμάτησε??
Ηταν πιστολαρος ρε.. Βεβαια δεν τοχε και τοσο. Τι παιζει Φρανκφουρτη? Τι εχει εκει που δεν το βρισκουμε εδω?
Αδερφεεε θελει πολυ χρημα για κει. Θαργησω λιγα χρονια ακομα να το επισκεφτω..
Αδερφεεε θελει πολυ χρημα για κει. Θαργησω λιγα χρονια ακομα να το επισκεφτω..
Συν εισητηρια συν διαμονη κλπ..σιγά το χρήμα ρε σύ...65 ευρώ η είσοδος και 50 κάθε γαμήσι...σιγά τα έγκς...
Συν εισητηρια συν διαμονη κλπ..
η ρουμούνα είχε και τατουάζ στιγκάκι στο πίσω σύστημα με συνέπεια να νομίζεις ότι είναι το στιργκάκι της το ίδιο?
Αυτή είναι αλλά σε μελαχρινή version.
[/qΗ ίδια? πολύ δυνατο μωρό! δουλεύει ακόμα?Αυτή είναι αλλά σε μελαχρινή version.
χαρά στο μπάζο ρε chefναι αυτή...είναι η φαντασίωση μου ....αλλά είναι ξεπετού γαμώτο!!!!!
ενταξει αντί να πάς στη φυλής και να βλέπεις τον δημητράκη να χέζει,μάζεψε και κάνε το όνειρο πραγματικότητα...
Αυτή είναι αλλά σε μελαχρινή version.
Έφυγε και η κρυστάλ από εδώ η μελαχρινή από το baby gold.Ερημιά τώρα,καθώς οι όμορφες κοπέλες εδώ είναι πολύ λίγες...
μήπως έχει ιδέα κανείς που μπορεί να πήγε η κρυστάλ?
Αρα σταματησε μονο για τις γιορτες?Προς το παρόν πουθενά.... Είχε σταματήσει λίγο πριν τις γιορτές...!
Αρα σταματησε μονο για τις γιορτες?
Οταν καποια αλλαζει καταστημα κατι τετοια λενε,φοβουνται οτι αμα σου πουν οτι μετακομισε αλλου,θα την ακολουθησεις κ εσυ σαν πελατης της...ας μας απαντησει η ιδια!Μπα έχει σταματήσει απ'ότι μου είπανε...Τώρα ας ελπίσουμε στην επιστροφή της...