Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
εγώ πάντως την ρώτησα πριν πολλά χρόνια για ένα γκάλοπ που συμμετείχα ως ερευνητής..

είχε μπόλικους πελάτες..
δεν το αποκλείω..αν σκεφτείς πώς ορισμένοι πηγαίνουν και ανοίγουν σαμπάνια/παίρνουν 10 χορούς κτλ, τουλάχιστον ας δώσουν 1000 να το ευχαριστηθούν!!

Επισκέπτης
δεν το αποκλείω..αν σκεφτείς πώς ορισμένοι πηγαίνουν και ανοίγουν σαμπάνια/παίρνουν 10 χορούς κτλ, τουλάχιστον ας δώσουν 1000 να το ευχαριστηθούν!!

1000 ε ;

10 χοροί απο 10€ = 100€

σαμπάνια = 60, 120, 200, 300, 450...(τα παλιά τα χρόνια, τώρα δεν ξέρω)!

πως να βγάλεις το 1000άρικο έτσι εύκολα ρε γαμώτο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
1000 ε ;

10 χοροί απο 10€ = 100€

σαμπάνια = 60, 120, 200, 300, 450...(τα παλιά τα χρόνια, τώρα δεν ξέρω)!

πως να βγάλεις το 1000άρικο έτσι εύκολα ρε γαμώτο...
κοίταξε κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει, εκτός πια και αν βγάζεις 50000 το μήνα!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
εγώ είμαι στα 820€, τα μαζεύω κ πηγαίνω κάθε 2-3 μήνες με πολλά.
μα δε χρειάζεται και πιο συχνά..αν είσαι 20-40 χρονών ,λίγο εμφανίσημος,λίγο ομιλητικός βρίσκεις μια χαρά κοπέλες..τώρα αν δουλεύεις τόσο πολύ,δεν έχεις χρόνο να βγαίνεις κτλ ΟΚ..

Επισκέπτης
μα δε χρειάζεται και πιο συχνά..αν είσαι 20-40 χρονών ,λίγο εμφανίσημος,λίγο ομιλητικός βρίσκεις μια χαρά κοπέλες..τώρα αν δουλεύεις τόσο πολύ,δεν έχεις χρόνο να βγαίνεις κτλ ΟΚ..

σωστός..κι εγώ το ίδιο σκέπτομαι..οτι δεν αξίζει για παραπάνω.. :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Για να επιστρέψω πάντως στο θέμα του thread, δυό φορές έχω πάει στο Κινκυ και δεν πέρασα καλά..Την πρώτη ήταν Σάββατο-και γινόταν χαμός- και την άλλη Τρίτη και με πήρε ο ύπνος..μάλλον πρέπει να δοκιμάσω καμιά Πέμπτη..

Επισκέπτης
Για να επιστρέψω πάντως στο θέμα του thread, δυό φορές έχω πάει στο Κινκυ και δεν πέρασα καλά..Την πρώτη ήταν Σάββατο-και γινόταν χαμός- και την άλλη Τρίτη και με πήρε ο ύπνος..μάλλον πρέπει να δοκιμάσω καμιά Πέμπτη..

μαλακία είναι το κατάστημα...

μόνο για αδερφές κ αγάμητες...

άντε κ στην καλύτερη για κανέναν μάζντα..

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
μαλακία είναι το κατάστημα...

μόνο για αδερφές κ αγάμητες...

άντε κ στην καλύτερη για κανέναν μάζντα..

Δεν διαφωνω. Μαλακια ειναι το καταστημα. Οπως και ολλα τα μαγαζια του ειδους.

Και μαλακες οσοι πανε και τα σκανε για οποιαδηποτε πουτη.

Αλλα αμα την βρισκει καποιος προβλημα του. Ολοι μας εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο και θα ξαναπερασουμε.

Φαυλος κυκλος ειναι.

Μαγγες οπου θελετε να πηγαινετε να τα πετατε τα λεφτα δικα σας ειναι. Μην ακουτε κρητικες και μαλακιες ουτε να περιμενετε την μεγα συνταγη ωστε να περνατε καλα.

Πηγαιντε να περασετε καλα σε οποιο μπουρδελο θελετε και ανοιχτε τα ματακια σας. Δεν υπαρχουν φωστηρες και σιγουρακια.

Ουτε συμβουλες ουτε τιποτα. Αν καταλαβεις το συστημα και την νοοτροπια τοτε παιζεις μπαλα αλλιως τον παιζεις απο το πληκτρολογιο.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
και βέβαια υπάρχει, όχι μόνο για αυτή αλλά και για το 99% των κοριτσιών..γίνε πελάτης,δώσε ένα καλό ποσό και αν κάτσει έκατσε..όλες έχουν την τιμή τους..τί κάθεστε και κουράζετε το μυαλό σας?τί θέλετε?να σας ερωτευτεί η στριπτιζού?αλλά και να σας ερωτευτεί,τί έγινε?θα πηγαίνετε να τη βλέπετε να κάνει πριβέ στους παππούδες?
πηγαίνετε 2-3 φορές στο μαγαζί, κεράστε την ποτό-μην το παρακάνετε-κάντε και  1-2 χορούς και ρίξτε την πρόταση(κόσμια πάντα).αν ενδιαφέρεται έχει καλώς..διαφορετικά  ξέρετε..έχει και αλλού πορτοκαλιές..εννοείται πώς αν είστε και κάπως ευπαρουσίαστοι/καθαροί/πνευματώδεις έχετε καλύτερες πιθανότητες!!
οι τιμές κυμαίνονται..το ανώτερο που έχω ακούσει-χωρίς καν να ρωτήσω- είναι 2000 ευρώ(για μια ημέρα) από πρώην  ¨μοντέλο¨ που τώρα το έριξε στο στριπ..

Προσωπικη αποψη και δεν σημαινει οτι ειναι σωστη.

Αν πατε και σκασετε 500 1000 ή και 2000 για να γαμησετε τριπερ ειστε να πατε στον πρωτο καθρεφτη και να φτυσετε την φατσα σας.

Ρε πατε καλα? Αν θελετε να πληρωσετε για να γαμησετε τοσα σιτιτουρια υπαρχουν τοσα στουντιο. Ημαρτον δηλαδη.

Αντε να πατε να κερασετε ενα μπουκαλι σε κανα ακροτηρι κανα φαγητο σε κυριλε μαγαζι οχι και να τις κανετε πλουσιες.
Οχι οτι αυτα δεν ειναι λεφτα αλλα ετσι και αλλιως και η Ελλεηνιδα θα σας τα φαει αυτα.

Περι ωρεξεως κολοκυθοπιτα κια συγνωμη αν θιγω καποιους.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Προσωπικη αποψη και δεν σημαινει οτι ειναι σωστη.

Αν πατε και σκασετε 500 1000 ή και 2000 για να γαμησετε τριπερ ειστε να πατε στον πρωτο καθρεφτη και να φτυσετε την φατσα σας.

Ρε πατε καλα? Αν θελετε να πληρωσετε για να γαμησετε τοσα σιτιτουρια υπαρχουν τοσα στουντιο. Ημαρτον δηλαδη.

Αντε να πατε να κερασετε ενα μπουκαλι σε κανα ακροτηρι κανα φαγητο σε κυριλε μαγαζι οχι και να τις κανετε πλουσιες.
Οχι οτι αυτα δεν ειναι λεφτα αλλα ετσι και αλλιως και η Ελλεηνιδα θα σας τα φαει αυτα.

Περι ωρεξεως κολοκυθοπιτα κια συγνωμη αν θιγω καποιους.

μαζντα σωστα μιλας...αλλα εγω δεν μηλισα ποτε επι πληρομης...εγω απλα επειδη ειδα σε παλιοτερες κριτικες σου οτι την ειχες βγαλει (την Μια) και ειχατε παει μπουζουκια ηθελα να σε ρωτησω...σορυ κιολας αν σε πειραξε..δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!! αν ηθελες να μου πεις...?? (σορυ και παλι,δεν ειμαστε εδω για να χαλιομαστε,τον χαβαλε μας κανουμε)και κατι ακομα πηγα το σαββατο στο κινκυ και δεν την ειδα εκει(την Μια)και απο οσο ξερω σαββατο δεν παιζουν ρεπο!!! περιεργοοοοοο....

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
ο καθενας παιζει εκει που θελει και οπως μπορει.....

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
το να σου δωσω μια πλφρ για καποια την οποια  :fuck2: ναι αλλα να ξερεις οτι δεν σημαινει οτι θα κατσει και εσενα ολα ειναι θεμα του παιχνιδιου που κανεις και πως κινησε μεσα εκει... :) ;)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
το να σου δωσω μια πλφρ για καποια την οποια  :fuck2: ναι αλλα να ξερεις οτι δεν σημαινει οτι θα κατσει και εσενα ολα ειναι θεμα του παιχνιδιου που κανεις και πως κινησε μεσα εκει... :) ;)
εννοιτε φιλε μου.ολα ειναι θεμα πως το χειριζεται ο καθενας....το οτι γαμησανε μερικοι καποιες κοπελες απο εκει,δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να τις χωσουν....

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
μαζντα σωστα μιλας...αλλα εγω δεν μηλισα ποτε επι πληρομης...εγω απλα επειδη ειδα σε παλιοτερες κριτικες σου οτι την ειχες βγαλει (την Μια) και ειχατε παει μπουζουκια ηθελα να σε ρωτησω...σορυ κιολας αν σε πειραξε..δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!! αν ηθελες να μου πεις...?? (σορυ και παλι,δεν ειμαστε εδω για να χαλιομαστε,τον χαβαλε μας κανουμε)και κατι ακομα πηγα το σαββατο στο κινκυ και δεν την ειδα εκει(την Μια)και απο οσο ξερω σαββατο δεν παιζουν ρεπο!!! περιεργοοοοοο....

Μια ειναι για μια εβδομαδα Μουσες.

sotos suites

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Μην μπαίνεις σε τέτοιο τριπάκι ρε φιλαράκι! Με στριπτιζούδες κοιτάνε να βγούνε όσοι δε μπορούνε να βγάλουνε γκόμενα έξω, συνήθως λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης. Εσένα δε σε ξέρω άλλα άμα με το που μπαίνεις αρχίζεις να ρωτάς τέτοια σε βλέπω σε άσχημο δρόμο.

Και πρόσεχε ε! Δε μιλάω καν για σχέση γιατί τότε είσαι για φτύσιμο. Σού λέω για βόλτα π.χ. μπουζούκια που λες. Βγες για κανά καφέ ή στα μπουζούκια με κανά γκομενάκι και κοίτα να το φορμάρεις, κι άστες αυτές να ψάχνουνε κορόιδα να τις πληρώνουνε. Για κανά χορό Σάββατο όταν έχεις πιεί με τα φιλαράκια σου αξίζουνε μόνο.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Μην μπαίνεις σε τέτοιο τριπάκι ρε φιλαράκι! Με στριπτιζούδες κοιτάνε να βγούνε όσοι δε μπορούνε να βγάλουνε γκόμενα έξω, συνήθως λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης. Εσένα δε σε ξέρω άλλα άμα με το που μπαίνεις αρχίζεις να ρωτάς τέτοια σε βλέπω σε άσχημο δρόμο.

Και πρόσεχε ε! Δε μιλάω καν για σχέση γιατί τότε είσαι για φτύσιμο. Σού λέω για βόλτα π.χ. μπουζούκια που λες. Βγες για κανά καφέ ή στα μπουζούκια με κανά γκομενάκι και κοίτα να το φορμάρεις, κι άστες αυτές να ψάχνουνε κορόιδα να τις πληρώνουνε. Για κανά χορό Σάββατο όταν έχεις πιεί με τα φιλαράκια σου αξίζουνε μόνο.

Δεκτο και υπο προυποθεσεις υσχιει.

Αλλα....

Με στριπτιτζουδες βγαινουν και οσοι δεν γουσταρουν μπλεξιματα και θελουν καθαρα σταρατα πραγματα και οχι ναζακια και γαμους και κορδελες. Με στριπερ βγαινουν και αυτοι που ειναι παντρεμενοι δεσμευμενοι και δεν γουσταρουν μπλεξιματα με αγαπες και λουλουδια.Οσο για να κανεις σχεση ειναι δυσκολο αλλα οχι απιθανο. Ανθρωποι ειναι μερικες απο αυτες. Και μπορεις να εχεις και υγιη σχεση αρκει να μην εισαι κομπλεξικος και ζηλιαρης.Τωρα για τα υπολοιπα που λες για φτυσιματα και οτι αξιζουν μονο για να περνας καλα με το φιλαρακι σου αφου εχεις γινει λιωμα ειναι ακυρο τελειως. Αν περναει καλα ο καθε ενας με αυτην που εχει δυπλα του δεν θεωρω οτι ειναι για φτυσιμο. Αν ειναι στριπερ ή αν ειναι καμια χοντρη Ελληνιδια δηλαδη κανει την διαφορα? Παντα να απλωνεις το χερι σου εκει που φτανει και αν δεν φτανεις μην αφηνεις την ζηλια να σε κανει να γινεσαι κακος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

μαθε μας πραγματα δασκαλε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom