Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΥΓ. Εχω σταματησει τις στριποτσαρκες εδω και αρκετο καιρο. Οτι μπορεις να κανεις πλεον σε ενα μαγαζι (ή τουλαχιστον αυτα που ηθελα εγω) τα εκανα.

Καλη διασκεδαση στους υπολοιπους.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΖΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ...ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ..ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ!  :cheesy: :cheesy: (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ)  ;)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ...ΩΡΑ ΚΟΝΤΑ 2.15 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ!!ΠΑΡΚΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ..ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ 15 ΓΙΟΥΡΙΑ (ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ)..ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ..ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΑΚΡΕΤΑ ΚΑΛΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.ΠΟΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΙΡΕΤΙΣΗ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ! ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!  ;) ΚΕΡΑΣΑ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΟΥΣ..ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ..ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.30 ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ! ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΥΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ...  ;) ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΥΓ. Εχω σταματησει τις στριποτσαρκες εδω και αρκετο καιρο. Οτι μπορεις να κανεις πλεον σε ενα μαγαζι (ή τουλαχιστον αυτα που ηθελα εγω) τα εκανα.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΖΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ...ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ..ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ..ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ!  :cheesy: :cheesy: (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ)  ;)

Να  το  δει  αυτό  κανένας  Μ....ν !
:cheesy:
Θα  ξεσπάσει  ο  άγνωστος  πόλεμος  του Φώσκολου

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να  το  δει  αυτό  κανένας  Μ....ν !
:cheesy:
Θα  ξεσπάσει  ο  άγνωστος  πόλεμος  του Φώσκολου

:2funny: :2funny:

Για ποιο λογο να φανει ?  :think:..Αυτος ειναι για CHL..Οχι για την Γ' Εθνικη.. ;)

ΥΓ - Βιτσι..Σορρυ αν πηρες στραβα το μνμα μου..Γραφτηκε με καλη διαθεση..!!

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
*παιχταρά μου, παίζω σε όλες τις κατηγορίες..κυρίως Β', Γ', Δ'...
την Α' εθνική κ τα ρέστα την αφήνω στις αντρούκλες..τύπου μάζντα κ φίλοι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

Τι να πω μπρε αδελφε..Αλλος ψαχνει την Σειλα, αλλος μια αλλη που τελικα μαθαινει τα νεα της απο το facebook..!! :jerking:

Ποσο μαλακες αντρες υπαρχουν τελικα ???? :jerking: :jerking:

Τις ψαχνουν να πανε να τις πληρωσουν..αυτες εξαφανιζονται και αυτοι συνεχιζουν και τις ψαχνουν γαμω το αντριλικι τους και τα παντελονια που φορανε.. :headbang: :headbang:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ερωτηση για συμπαιχτες: καστανοξανθο, μακρυ μαλλι με πορτοκαλι ενδυμασια, απο Καζαν, που στην πιστα τα βγαζει ολα??? πως την λενε? Νομιζα οτι αυτη ειναι η Υβετ, αλλα δεν ειναι...

λεμεs

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αγορια γνωριζει κανεισ ποσο κανει το μπουκαλι στο κινκυ; :lheel:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
Ερωτηση για συμπαιχτες: καστανοξανθο, μακρυ μαλλι με πορτοκαλι ενδυμασια, απο Καζαν, που στην πιστα τα βγαζει ολα??? πως την λενε? Νομιζα οτι αυτη ειναι η Υβετ, αλλα δεν ειναι...
Bonnie του κωλοτρυπιδα show.....

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΜΑΓΚΕΣ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ,ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑ... (ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΕΣΘΟΝΙΑ) ;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ΜΑΓΚΕΣ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ,ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑ... (ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΕΣΘΟΝΙΑ) ;)

Αν εχει εχτενσιον με ασπρες ακρες Μια. Αλιως Λαουρα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Δεν υπαρχουν δασκαλοι φιλαρακι.

Παιξε με Μαριανα, Μπονυ, Λιλιτ, Κατια.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
τι λεει αυτη? την εχεις παρει prive?
Δοκιμασα δυο φορες κι εφαγα φολα(εχει και γκομενο),επεστρεψα στα σιγουρα prive με GREYS οπου δεν προσπαθω ουτε παρακαλαω τιποτα,τα παντα ολα γινονται αυτοματα....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δοκιμασα δυο φορες κι εφαγα φολα(εχει και γκομενο),επεστρεψα στα σιγουρα prive με GREYS οπου δεν προσπαθω ουτε παρακαλαω τιποτα,τα παντα ολα γινονται αυτοματα....

Γκομενο δεν εχει. Δεν θελω παραπληροφορηση :huh: :huh: :huh:

OP
OP
D

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
γκρεις η μπονι για πριβε????
τι λετε?? ποια εχει πλουσιοτερο ρεπερτοριο??

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χαιρετω τουσ λατρεις του μαγαζιου!!! νεα επισκεψη στο μαγαζι βραδυ σαββατου!! ολα ηταν τελεια!! παρκιν ευκολο,κοσμος ως εκει που πρεπει ποτα καθαρα και αρκετες νεες παρουσιες στο μαγαζι..οπου και νομιζω θα αρεσει πολυ αυτη η ανανεωση στον κοσμο!!εγω ξεχωρησα την "μια¨(εσθονη ψηλη λεπτη μακρια μαυρα ισια μαλλια με λευκες αναταυγιες εξτενσιον)  ;) πολυ ομορφη, χαρουμενη, ομιλητικη και ευγενικη...περασα πολυ καλα μαζι της την κερασα και μερικα ποτακια!  αριθμο δεν επιδοιοξα να παρω ηθελα να φανω ευγενικος!! την επομενη φορα σιγουρα θα το επιχειρισω!!! πολυ καλη!! (δεν ξερω ομως για το πριβε) οποιος ξερει γενικα πληροφοριες για την "μια" ας ενημερωσει(θα περιμενω)!! γενικα μια πολυ ευχαριστη βραδια!! δυνατο στεκι το κινκυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom