Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αν εχει εχτενσιον με ασπρες ακρες Μια. Αλιως Λαουρα.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου μαζντα!!! αυτη ειναι η "μια" !! ειχα φαγωθει να θυμιθω το ονομα τησ! ευγενικη, καλη την κερασα μερικα ποτακια..αλλα δεν το προχωρησα ουτε για πριβε ουτε για να ζητησω αριθμο η κατι τετοιο!  πολυ ομορφη!  ;) μαζντα εσυ τι λες για την "μια"??εχεις πληροφοριες για αυτην?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κατακαημένη  Αράχωβα

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
μη την πιστευεις εχω βγει με φιλη της και μου τα ειπε,δουλευε κι αυτος ΚΙΝΚΥ,καθε πρωι μαζι φευγουν...  ;)

Αμα δεν γνωριζετε γιατι μιλατε? Με την καλη ενοια.

Γκομενο εχει. Απλα πλεον δεν δουλευει Κινκυ (Σταματησε το καλοκαιρι).

Πλεον ο γκομενος δουλευει Λιντο.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου μαζντα!!! αυτη ειναι η "μια" !! ειχα φαγωθει να θυμιθω το ονομα τησ! ευγενικη, καλη την κερασα μερικα ποτακια..αλλα δεν το προχωρησα ουτε για πριβε ουτε για να ζητησω αριθμο η κατι τετοιο!  πολυ ομορφη!  ;) μαζντα εσυ τι λες για την "μια"??εχεις πληροφοριες για αυτην?

Μονο για χαλαρα πραγματακια εντος μαγαζιου και εκτος πριβε.
Καλη κοπελα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αμα δεν γνωριζετε γιατι μιλατε? Με την καλη ενοια.

Γκομενο εχει. Απλα πλεον δεν δουλευει Κινκυ (Σταματησε το καλοκαιρι).

Πλεον ο γκομενος δουλευει Λιντο.

Επισης για να μην το παρατραβαμε 9 στις 10 εχουν γκομεο ή fuck byddy.

Δεν αλαζει τιποτα αυτο.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Επισης για να μην το παρατραβαμε 9 στις 10 εχουν γκομεο ή fuck byddy.

Δεν αλαζει τιποτα αυτο.
Οταν γνωρισα τη BONY του κωλοτρυπιδα show δουλευε στο KINKY κι ο γκομενος της,δε καταλαβαινω τι σημασια εχει που δουλευει τωρα....σημασια εχει για μενα οτι την περιμενει καθε πρωι να την παρει και δεν βγαινει εξω μονη της,αρα σαφεστατα αλλαζουν  πολλα οταν υπαρχει fuck buddy,μυαλο θελει.... Για LILY τη φιλη της εχει γκομενο,επισης τη συνοδευει τα πρωινα τιποτα σπουδαιο στο πριβε της,ΜΑΡΙΑΝΑ καλο πριβε αν πεσει ομως 50αρικο cash στο χερι,για ΚΑΤΙΑ δε τη ξερω,αυτα....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Οταν γνωρισα τη BONY του κωλοτρυπιδα show δουλευε στο KINKY κι ο γκομενος της,δε καταλαβαινω τι σημασια εχει που δουλευει τωρα....σημασια εχει για μενα οτι την περιμενει καθε πρωι να την παρει και δεν βγαινει εξω μονη της,αρα σαφεστατα αλλαζουν  πολλα οταν υπαρχει fuck buddy,μυαλο θελει.... Για LILY τη φιλη της εχει γκομενο,επισης τη συνοδευει τα πρωινα τιποτα σπουδαιο στο πριβε της,ΜΑΡΙΑΝΑ καλο πριβε αν πεσει ομως 50αρικο cash στο χερι,για ΚΑΤΙΑ δε τη ξερω,αυτα....
δηλαδη η bonie δεν κανει καλο πριβε, επειδη εχει γκομενο?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
δηλαδη η bonie δεν κανει καλο πριβε, επειδη εχει γκομενο?
το πριβε νορμαλ,απλα παντα επιδιωκω τη συνεχεια εκτος οπως και ο φιλος ο mazda, γι αυτο το ανεφερα, οποιος αρκειται μονο στο πριβε, πασο.....

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μονο για χαλαρα πραγματακια εντος μαγαζιου και εκτος πριβε.
Καλη κοπελα.

εκτος πριβε??? γιατι δεν κανει τιποτα στο πριβε??? απολυτος τιποτα??? για εξωσχολικες δραστιριοτιτες? :cum: ??υπαρχει περιπτωση για να την βγαλω εκτος μαγαζιου??  ;) ;) ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εκτος πριβε??? γιατι δεν κανει τιποτα στο πριβε??? απολυτος τιποτα??? για εξωσχολικες δραστιριοτιτες? :cum: ??υπαρχει περιπτωση για να την βγαλω εκτος μαγαζιου??  ;) ;) ;)

the_lovers.jpg

René Magritte
The  Lovers ,1928

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Σε...εξω-πριβέ δραστηριότητα!"

Υ.Γ. Χίλια συγνώμη για την σφήνα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
και βέβαια υπάρχει, όχι μόνο για αυτή αλλά και για το 99% των κοριτσιών..γίνε πελάτης,δώσε ένα καλό ποσό και αν κάτσει έκατσε..όλες έχουν την τιμή τους..τί κάθεστε και κουράζετε το μυαλό σας?τί θέλετε?να σας ερωτευτεί η στριπτιζού?αλλά και να σας ερωτευτεί,τί έγινε?θα πηγαίνετε να τη βλέπετε να κάνει πριβέ στους παππούδες?
πηγαίνετε 2-3 φορές στο μαγαζί, κεράστε την ποτό-μην το παρακάνετε-κάντε και  1-2 χορούς και ρίξτε την πρόταση(κόσμια πάντα).αν ενδιαφέρεται έχει καλώς..διαφορετικά  ξέρετε..έχει και αλλού πορτοκαλιές..εννοείται πώς αν είστε και κάπως ευπαρουσίαστοι/καθαροί/πνευματώδεις έχετε καλύτερες πιθανότητες!!
οι τιμές κυμαίνονται..το ανώτερο που έχω ακούσει-χωρίς καν να ρωτήσω- είναι 2000 ευρώ(για μια ημέρα) από πρώην  ¨μοντέλο¨ που τώρα το έριξε στο στριπ..

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
και βέβαια υπάρχει, όχι μόνο για αυτή αλλά και για το 99% των κοριτσιών..γίνε πελάτης,δώσε ένα καλό ποσό και αν κάτσει έκατσε..όλες έχουν την τιμή τους..τί κάθεστε και κουράζετε το μυαλό σας?τί θέλετε?να σας ερωτευτεί η στριπτιζού?αλλά και να σας ερωτευτεί,τί έγινε?θα πηγαίνετε να τη βλέπετε να κάνει πριβέ στους παππούδες?
πηγαίνετε 2-3 φορές στο μαγαζί, κεράστε την ποτό-μην το παρακάνετε-κάντε και  1-2 χορούς και ρίξτε την πρόταση(κόσμια πάντα).αν ενδιαφέρεται έχει καλώς..διαφορετικά  ξέρετε..έχει και αλλού πορτοκαλιές..εννοείται πώς αν είστε και κάπως ευπαρουσίαστοι/καθαροί/πνευματώδεις έχετε καλύτερες πιθανότητες!!
οι τιμές κυμαίνονται..το ανώτερο που έχω ακούσει-χωρίς καν να ρωτήσω- είναι 2000 ευρώ(για μια ημέρα) από πρώην  ¨μοντέλο¨ που τώρα το έριξε στο στριπ..
ε, οχι και 2000 ρε φιλε. Εμενα η Μαρινα(πρωην baby gold), που την θεωρω θεα μου ειχε ζητησει 1000. Φυσικα δεν πηρα. Mε ενα 500 παιρνεις ενα καλο city tour για 3ωρο. Αντε να δωσεις τοσα και για μια στριπερ, το maximum!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ε, οχι και 2000 ρε φιλε. Εμενα η Μαρινα(πρωην baby gold), που την θεωρω θεα μου ειχε ζητησει 1000. Φυσικα δεν πηρα. Mε ενα 500 παιρνεις ενα καλο city tour για 3ωρο. Αντε να δωσεις τοσα και για μια στριπερ, το maximum!!!
ούτε εγώ πήρα!!τόσα ήθελε (η κοπέλα δουλεύει στο ερότικα) και κατά τη γνώμη μου δεν είναι θεά..είναι όμως ψωνισμένη!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
εμένα γιατί μου έλεγε 200 ????  >:( >:( >:( >:(
οι τιμές παίζουν..αν είδε ό,τι με 1000 δεν έβρισκε πελάτη και ήθελε εξτρα χρήματα, έριξε τις απαιτήσεις τις.και βέβαια μην κάνει κάποιος το λάθος και πει ό,τι είναι επιχειρηματίας/ιατρός κτλ..

Επισκέπτης
ούτε εγώ πήρα!!τόσα ήθελε (η κοπέλα δουλεύει στο ερότικα) και κατά τη γνώμη μου δεν είναι θεά..είναι όμως ψωνισμένη!!

στο ερώτικα μόνο οι αλβανίδες γαμιούνται για λογικά ποσά...οι άλλες δεν αξίζουν τα 150+ που λένε...

Επισκέπτης
οι τιμές παίζουν..αν είδε ό,τι με 1000 δεν έβρισκε πελάτη και ήθελε εξτρα χρήματα, έριξε τις απαιτήσεις τις.και βέβαια μην κάνει κάποιος το λάθος και πει ό,τι είναι επιχειρηματίας/ιατρός κτλ..

εγώ πάντως την ρώτησα πριν πολλά χρόνια για ένα γκάλοπ που συμμετείχα ως ερευνητής..

είχε μπόλικους πελάτες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom