Τέλη Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία. Από 1/8, τέλος η πρόσβαση σε όσα δεν είναι ταυτοποιημένα στις Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
οκ...θενξ!
Τέλη Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία. Από 1/8, τέλος η πρόσβαση σε όσα δεν είναι ταυτοποιημένα στις Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
eγω που εχω κοσμοτε γτ επικοινωνω μια χαρα? :o
οχι,3g.Μήπως το τηλέφωνό σου είναι δορυφορικό.....?
οχι,3g.
ελα σεμνα....Πόσα g αντέχεις στην πίεση.....? ;) ;) ;)
εγω παντως χτες μια χαρα μιλουσα ολη μερα δεν ξερω γιατι.Χτες είχε όντως πρόβλημα η cosmote,σήμερα είναι οκ
Κι εγώ κανονικά μιλούσα,απλά πάθαινε κάποια black out,στην βόρει Ελλάδα είχε πρόβλημα,εσύ δεν είσαι βόρεια μάλλονελα σεμνα.... εγω παντως χτες μια χαρα μιλουσα ολη μερα δεν ξερω γιατι.
και να πεις πως ειχα συνδεση? καρτα εχω.
ελα σεμνα....
οχι ρε τυπε δεν ειμαι.Είσαι χαμηλών στροφών ε? :S :-* :-* :-*
Κι εγώ κανονικά μιλούσα,απλά πάθαινε κάποια black out,στην βόρει Ελλάδα είχε πρόβλημα,εσύ δεν είσαι βόρεια μάλλον
;)βοοοορεια ειμαι.
οχι ρε τυπε δεν ειμαι.
απανταμε σοβαρα σε ενα θεμα ειμαστε αργοστροφες
κανουμε χαβαλε σε ενα θεμα,σπαμαρουμε.
Ποσο βορεια ; να μην ειμαστε και γειτονιαβοοοορεια ειμαι.
Που εισαι εσυ ρε φιλεΜέση οδός δεν υπάρχει?
Σκεφτομε να παρω κινητο. Ποια εταιρεια συμφερει. Θα ειναι με καρτα και σπανια θα το χρησιμοποιω. Με κανα 4ρη νουμερα το πολυ να μιλαω. Το ενα ειναι whats up, ενα cosmote συνδεση και τ΄αλλα δυο vondafone συνδεση. Ξερω οτι ποιο φτηνο ειναι το whats up αλλα οταν μιλας πολυ ή κανω λαθος ? Για καποιον που δεν πολυ χρησημοποιει κινητο αξιζει να βαλει whats up ?
Tό θέμα είναι ότι δέν ύπάρχη κάρτα 7 εύρώ........Ομως ολοι καταλαβατε, οτι απο 7 ευρω ανανεωσης εγινε 10 ευρω ?????
40% αυξηση, στους δυσκολους καιρους που ζουμε !!!!!
Tό θέμα είναι ότι δέν ύπάρχη κάρτα 7 εύρώ........
Αν δεν κάνω λάθος, όσα καταστήματα έχουν μηχανάκι POS, μπορούν να σου προμηθεύσουν κάρτα ανανέωσης οποιασδήποτε εταιρείας, με το ποσό που επιθυμείς εσύ.