poutanakias1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μην πετάτε φράγκα βάλτε τα στο κουμπαρά, ρεεεεεεεε
Μην πετάτε φράγκα βάλτε τα στο κουμπαρά, ρεεεεεεεε
;) Νεο Μοντελο !!!!
ναι....πήγε τον έλεγχο με τις προηγούμενες παρατηρήσεις στους γονείς της, έγινε της πουτάνας στο σπίτι και τώρα θα επανέρθει πιο συνετή
της κόρης τους δηλαδή...
για την αλλη κορη ελεγαν εγινε της τανας... η Κιμπερλυ ειναι παπαδοπαιδι..
δηλαδή τα παπαδοπαίδια δεν μπορούν να γίνουν πουτάνες?
Λοιπόν πριν από λίγο έφυγε από το γραφείο μου Ελληνίδα φίλη bi! Με την κυρία έχουμε κάνει διάφορες φάσεις και οι δύο μας μόνοι και με παρέα. Αυτή τη φορά είμαστε οι δύο μας και επειδή περάσαμε πολύ καλά την ρωτάω "Τί δώρο θέλεις μωρό μου να σου κάνω;" και τι μου λέει ρε παιδιά! "Να μου κανονίσεις και να το πληρώσεις εσύ ένα δίωρο με τη Κίμπερλυ αλλά μόνο οι δυό μας, εσύ να πληρώσεις και να φύγεις! Για να μην τα πάει καλά με τους άντρες τέτοιο μουνί θα είναι λεσβία!" Την Κίμπερλυ σημειωτέον της την έχω δείξει εγώ γιατί ξέρω πως της αρέσουν οι όμορφες γυναίκες για να τη φιάξω.
Να της κάνω το χατήρι; Σοβαρά μιλάω! Αυτή μου έχει κάνει πολλά!
Δεν υπάρχει χρηματικό θέμα, χαλάλι το 500άρι αλλά η κυρία να παίρνει την Κίμπερλυ και εγώ να κάνω βόλτες; Εκτός άμα κλείσω καμιά άλλη την ίδια ώρα...
Ουτε να ρωτας!! Κλεισε της την Κιμβερλυ και οταν φτασω, μου κανεις προξενιο με την φιλη σου για καμια 2ωρη συνατηση.
Εγω θα της ελεγα να παρει καμια φωτογραφικη μηχανη σαν του Τρεζ μαζι της και να αποθανατηση την συνατηση.
Περίμενε τώρα! Εσύ θα την συναντήσεις αφού έχει τελειώσει με την Κίμπερλυ;
Τότε ρε συ να μην έχω πληρώσει το 500άρι, να το πληρώσεις εσύ και μετά να πάρεις την κυρία και τις φωτό και να τις ποστάρεις κι όλας να γίνει τζέρτζελο!
Περίμενε τώρα! Εσύ θα την συναντήσεις αφού έχει τελειώσει με την Κίμπερλυ;
Τότε ρε συ να μην έχω πληρώσει το 500άρι, να το πληρώσεις εσύ και μετά να πάρεις την κυρία και τις φωτό και να τις ποστάρεις κι όλας να γίνει τζέρτζελο!
Όχι ρε σύ, αλλά η φίλη μου θέλει να την πάρει για πάρτη της!την Κιμπερλυ την εχεις παρει;;;
Όχι ρε σύ, αλλά η φίλη μου θέλει να την πάρει για πάρτη της!