Νέα

Kimberly (Zuzana)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Εξαιρετική η σημερινή κριτική του συναγωνιστή FANTOM12 για τη Kimberly  :dancing:
Μιλάμε για άλλο επίπεδο και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους,
και για να τον παραφράσω/μεταφράσω : "Είναι τρελλός αυτός ο Fantom!"

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εξαιρετική η σημερινή κριτική του συναγωνιστή FANTOM12 για τη Kimberly  :dancing:

Μπραβο στον Φαντομ!! Ετσι παντα και πολυ καλη ενημερωση!

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

Μπραβο στον Φαντομ!! Ετσι παντα και πολυ καλη ενημερωση!

Σας ευχαριστώ και τους δύο, ;) πράγματι αυτή την φορά αφιέρωσα λίγο παραπάνω χρόνο από τον συνηθισμένο,
με είχε στήσει ο συνεργάτης μου και λέω δεν βγάζεις το laptop να γράψεις κάτι. :)

Από τα  λατινικά ταίριαζε να το παραφράσεις και στα γαλλικά σαν να είσαι ο  Αστερίξ, :2funny:
στην κριτική της Anabel είδα ότι τα κατέχεις. ;)

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε fantom η κριτικη σου γαμισε...........
Μπραβο!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Συμφωνώ απόλυτα! Πάντα οι κριτικές του μου χρησίμευαν σαν μπούσουλας..!
Χάρη στη δική του κριτική είχα καταλήξει στη Λολίτα παλιότερα κ βρίσκω κ την κριτική για την Κίμπερλυ, απόλυτα ολοκληρωμένη..! Το μόνο λαθάκι είναι στην ηλικία της που 'ναι 29, όπως γράφει κι η σελίδα που ακολουθεί..
Κ πιστεύω ότι ο φίλος FANTOM έχει κ πολύ καλό γούστο στις γυναίκες, καθώς έχει πάει μ' όλα σχεδόν τα κορίτσια που 'χω βάλει στο μάτι..!
Ήθελα να προσθέσω ότι η Κίμπερλυ συμμετείχε πριν λίγο καιρό στο διαγωνισμό Μις Πλαστική Ομορφιά, που έγινε για πρώτη φορά στον κόσμο στην Ουγγαρία, κ τον οποίο έδειξαν κι οι ειδήσεις κάποιων καναλιών.. Κι αυτή είναι η ιστοσελίδα του διαγωνισμού:

Η Κίμπερλυ βγήκε 5η απ' ότι βλέπω, αλλά κ μόνο που συμμετείχε σε τέτοια καλλιστεία κι ειδικά στην Ουγγαρία, που ξέρουμε πόσο ωραίες γυναίκες έχει, λέει κάτι..!
Καλά αυτή που βγήκε πρώτη είναι αστέρι, αλλά για τη δεύτερη που 'ναι κ 38 χρονών τί να πω..! Η Κίμπερλυ όπως βλέπετε είναι γεννημένη στις 12.12.1980..!
Πάντως νομίζω ότι για την πλαστική που έκανε στο στήθος της, της άξιζε η πρώτη θέση..!
Ο γιατρός έκανε άψογη δουλειά..! Εγώ δεν κατάλαβα ότι ήταν ψεύτικο..!
Ρε παιδιά, ρωτάω εσάς που την έχετε δει... Πού είναι οι ουλές..; Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα..! Υποθέτω ότι θα 'ναι κάπου στη μασχάλη, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρεις ποια είναι η πρώτη?

Για δες www.bourdela.tv/content/view/1729/1/]καλύτερα[/url].

Κ μένα φίλε Γιώργο έλεγα ότι μου τη Θυμίζει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος..
Εγώ μόνο σε φωτος την έχω δει, αλλά τώρα που το παρατήρησα πιο προσεκτικά, βλέπω ότι είναι ολόιδιες..! Άρα μάλλον έχεις δίκιο..!
Οπότε άξιος ο μισθός του φίλου, που την είχε καψουρευτεί..!
Έχει κορμάρα, αν κι εμένα μου βγάζει κάτι αντιπαθητικό το πρόσωπό της..!
Αλήθεια, τί έχει απογίνει αυτή..; Νομίζω ότι την είχα δει τελευταία φορά στo γραφείο που 'ναι κι η Claudia Ferrari..!

sitl

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κ μένα φίλε Γιώργο έλεγα ότι μου τη Θυμίζει, αλλά δεν ήμουν σίγουρος..
Εγώ μόνο σε φωτος την έχω δει, αλλά τώρα που το παρατήρησα πιο προσεκτικά, βλέπω ότι είναι ολόιδιες..! Άρα μάλλον έχεις δίκιο..!
Οπότε άξιος ο μισθός του φίλου, που την είχε καψουρευτεί..!
Έχει κορμάρα, αν κι εμένα μου βγάζει κάτι αντιπαθητικό το πρόσωπό της..!
Αλήθεια, τί έχει απογίνει αυτή..; Νομίζω ότι την είχα δει τελευταία φορά στo γραφείο που 'ναι κι η Claudia Ferrari..!
http://[URL unfurl="true"]www.tabutv.hu/kepek/sztarok/adatlap_szalontai_agnes_.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.tabutv.hu/video/szalontai_agi_amerikaban_plasztikaztatja_az_orrat_418/[/URL]

Eμένα μου βγάζει κάτι σε εμετό το πρόσωπο της..! :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καλα η Κιμπερλυ απο τις 5 μεχρι τις 7 ειχε ραντεβου, τοτε πως διαλο ηταν για καφε στα Νοτια  :think: :think: :think:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Καλα η Κιμπερλυ απο τις 5 μεχρι τις 7 ειχε ραντεβου, τοτε πως διαλο ηταν για καφε στα Νοτια  :think: :think: :think:

Με εμένα πάντως δεν ήταν :2funny:

Κάποιος πλήρωσε για να την «κυκλοφορήσει» :2funny:

Δεν κάνω πλάκα, της τυχαίνουν τέτοια…

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Α! Ήταν αυτή μήπως που τον (συμπαθή όπως έμαθα) συνοδό της τον έκλανε επιδεικτικά! Προφανώς το ραντεβού ήταν για καφέ! Άμα σου έλεγα χθες κάτι με π.μ. είδες που δικαιώνομαι.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Α! Ήταν αυτή μήπως που τον (συμπαθή όπως έμαθα) συνοδό της τον έκλανε επιδεικτικά! Προφανώς το ραντεβού ήταν για καφέ! Άμα σου έλεγα χθες κάτι με π.μ. είδες που δικαιώνομαι.

εσυ δεν εχεις αφησει τουριστρια για τουριστρια αφακελωτη...χαχα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παλι στο Chocolat ηταν το κοριτσι !!!
Αφου της ειπαμε οτι το καλο μαγαζι ειναι το διπλα με το διπλο ονομα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.tabutv.hu/kepek/sztarok/adatlap_szalontai_agnes_.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.tabutv.hu/video/szalontai_agi_amerikaban_plasztikaztatja_az_orrat_418/[/URL]

Eμένα μου βγάζει κάτι σε εμετό το πρόσωπο της..! :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Με αγριεψες πρωηνιατικα !!! :o
Brrrrrrr  !!!!!!  :'( :'(

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

[URL unfurl="true"]http://www.tabutv.hu/video/szalontai_agi_amerikaban_plasztikaztatja_az_orrat_418[/quote]Ρε[/URL] φίλος... ξέρεις εσύ στον οποίο αναφέρομαι. Στα ίσα τώρα και με το χέρι στην καρδιά: Όταν είχα γράψει πριν 2-3 χρόνια, οτι όταν την είχα δει την θεώρησα αντιπαθητική και "τραβελόφατσα" και έκανα μεταβολή τρέχοντας... πες μου, άδικο είχα?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
τελευταία 2-3 δευτερόλεπτα του video, η κοπέλα που κρατά στο ένα χέρι το μικρόφωνο και στο άλλο ποτήρι αναψυκτικού, είναι η miss Slovakia 2007 (αν τα θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος) Lucia Gasparikova, γνωστή και ΜΗ εξεραιτέα στο CT κουρμπέτι, με πολλές και συχνές επισκέψεις ιδιωτικού χαρακτήρα απο ότι μαθαίνω στη Θεσσαλονίκη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Ρε σεις η Εύα η ντόπια που είναι όντως χειρουργημένη στο ίδιο ύψος, πιθανότατα μικρότερης ηλικίας, έχει μάλλον πιο θηλυκό πρόσωπο και σίγουρα πιο ωραίο σώμα και παίρνει και 120 την ώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom