captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.745
- Πόντοι
- 3.506
Βρε παίδες, ad blockers δεν χρησιμοποιείτε; Δεν υπάρχει πιο απαραίτητο addon για έναν browser.
απο κινητο εχω θεμα!Έχει ξανά προκύψει το πρόβλημα πάντως σε μένα!
Στους υπόλοιπους σας δουλεύει ok???
Γαμιεται πάλι, ναιΈχει ξανά προκύψει το πρόβλημα πάντως σε μένα!
Στους υπόλοιπους σας δουλεύει ok???
Αντι μπαναρε τον θρασυτατο τυπο....Βρε παίδες, ad blockers δεν χρησιμοποιείτε; Δεν υπάρχει πιο απαραίτητο addon για έναν browser.
Εμενα μια χαρα παντως σταματαει τα παντα....Είναι εδώ και καιρό που βγάζει αυτές τις διαφημίσεις, ειδικά τα live-cam sites. Και το ad-blocker δεν τις σταματάει, παρόλο που δουλεύει κανονικά σε άλλες σελίδες.
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Παντού αλλού δουλεύει. Μέχρι και στο YouTube. Εδώ δε σταματάει κάποιες από αυτές τις διαφημίσεις. Γιατί σε μένα το πρόβλημα δεν είναι συνεχές. Κάποιες φορές στη διάρκεια της ημέρας εμφανίζεται.Εμενα μια χαρα παντως σταματαει τα παντα....
Τι browser χρησιμοποιεις και ποιον adblocker...Αυτό μου κάνει εντύπωση. Παντού αλλού δουλεύει. Μέχρι και στο YouTube. Εδώ δε σταματάει κάποιες από αυτές τις διαφημίσεις. Γιατί σε μένα το πρόβλημα δεν είναι συνεχές. Κάποιες φορές στη διάρκεια της ημέρας εμφανίζεται.
Κι απ’τα δύοαπο κινητο εχω θεμα!
Opera κι αυτόν για AndroidΤι browser χρησιμοποιεις και ποιον adblocker...
UΒlock Origin και το ρυθμίζεις χεράτα να κόβει φέτες όλα τα frames με τις διαφημίσεις .Είναι εδώ και καιρό που βγάζει αυτές τις διαφημίσεις, ειδικά τα live-cam sites. Και το ad-blocker δεν τις σταματάει, παρόλο που δουλεύει κανονικά σε άλλες σελίδες.
Α οκ .
Καί εγώ λέω πάει , με χακάρανε