Νέα

Κέρδισε η Ν.Δ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolatris12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Καλημέρα συναγωνιστές. Διαβάζω από πολλόυς για το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τα αριστερά κόμματα πως είναι πολύ καλό που αύξησαν την δυναμή τους κλπ. Χωρίς παρεξήγηση παιδιά μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το καλό κατά τη γνώμη σας? Εκτός αν μιλάτε για ΚΚΕ με δεξιές τσέπες? Αν έχετε ζήσει σε κουμουνιστικό κράτος επί εποχή κουμουνισμού και έχετε άποψη για το σύστημα ελάτε να το συζητήσουμε. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει πραγματικός κουμουνισμός και το θεωρεί νίκη. Αν το βλέπετε βέβαια σαν μία φωνή μέσα στην βουλή που θα τρίζει τα δόντια στα κόμματα εξουσίας συμφωνώ απολύτως. Όμως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο τόσα χρόνια. Τελικά και το Πασοκ και η ΝΔ τίποτα δεν κάνανε καλό για αυτό τον τόπο? Μην είμαστε μηδενιστές

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Επισημάνσεις 2
1: Τα παπαγαλάκια που λέγανε για ντέρμπυ που είναι;
2: Χαιρετίζω με μεγάλο σεβασμό όλους αυτούς που χθές ψήφισαν Οικολόγους μακριά από την λογική "καταδικάζω τον δικομματισμό(πονάει η τσέπη μου)-ψηφίζω Αριστερα"
3: Επίσης χαιρετίζω την είσοδο στην Βουλή-αν δεν κάνω λάθος- του Γρηγόρη Ψαρριανού και της Καφαντάρη
4: Οι βαμμένοι Νεοδημοκράτες να παρακαλάνε να μείνει ο Υorgos πρόεδρος(και να μην επιχαίρουν για την ήττα) γιατί αλλιώς σε κανα 2  χρόνια ο Μπένι θα αναλάβει πρωθυπουργός(με την Θεοδώρα αξιωματική αντιπολίτευση)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παιδια θα κανω ενα σχολιο σχετικο με αυτα που βλεπω και αν κανω κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.ο μονος λογος που πιστευω οτι καποιος ειναι φανατισμενος με μια παραταξη ειναι εαν εχει κομματικο συμφερον και μονο.αυτο το λεω γιατι πραγματικα δεν πιστευω οτι ενδιαφερονται αμφοτερα τα 2 μεγαλα κομματα για τη χωρα μας και για την ευημερια του λαου.το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα κλεψουν περισσοτερα λεφτα και πως θα εδραιωθουν στην κυβερνηση για να ξαναβγουν χρησιμοποιωντας καθε θεμιτο και αθεμιτο κυριως μεσο.η αστυνομια υπολειτουργει.τα σχολεια επισης.τα ναρκωτικα ανθουν(εχθες περασα μεσημερι απο το κεντρο και ειδα σκηνες απειρου καλους.το βραδυ πηγα στο mall φαληρου και μεσα στην αιθουσα καπνιζαν μπαφους).τα νοσοκομεια ολοι ξερουμε πως ειναι.οι δρομοι?μαυρα χαλια.οι συνταξεις και οι μισθοι πεινας κλπκλπ.ολοι θυμαστε το σημιτη που εβγαινε και ελεγε 'επενδυστε στο χρηματιστηριο' και πολλα ακομη που δεν μπορω να αναφερω τωρα.ο χοντρος αφησε την ελλαδα να καει με μια πυροσβεστικη ολιγαριθμη και χωρις επαρκη μεσα.τοσα λεφτα κλεβουνε τα γαμιολια μερικα πυροσβεστικα αεροσκαφη χαθηκε να παρουνε?τις τριπλες πισινες ξερουνε να τις φτιαχνουνε.επισης ο χοντρος ισχυριζεται οτι δεν προλαβε να ολοκληρωσει το εργο του στα 3,5 χρονια.εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει πλανο το μονο που υπαρχει ειναι μανια υπερπλουτισμου.για αυτο πιστευω οτι ωσ χωρα ειμαστε και θα μεινουμε στασιμοι.μακαρι να μην αντιλαμβανομαι σωστα την πραγματικοτητα και να διαψευστω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σημερα το πρωι πηγα να παρω μια μινι τρομπα για το καζανακι της τουαλετας που μου χαλασε.
θυμομουν οτι την προηγουμενη φορα το ειχα παρει 3 ευρω.
παω λοιπον στο χρωματοπωλειο (ναι, τις πουλανε και εκει !) και τη ζητησα και καθως θυμομουν την προηγουμενη τιμη εδωσα πεντόευρο, καθως δεν ειχα πανω μου κερματα.

κανει λοιπον και ανοιγει το ταμειο του ο μαγαζατορας και μου δινει ρεστα 2,5 ευρω.

συνηθως δεν κοιταω τα ρεστα, τα παιρνω σαν βοδι και τα βαζω στην τσεπη (ειναι ενα προβλημα της σχεσης που εχω με το χρημα, αλλα δεν ειναι της παρουσης). τα κοιταξα ομως και του τα εδειξα..
τρομαγμενος και καθως ειναι και ντρέτο παληκαρι, μου λεει: ''σωστα σας τα εδωσα, 2,5 ευρω κοστιζει η τρομπα..''
τον ευχαριστησα και εφυγα.

ηρθα στη δουλεια μου, ανοιξα pc μπηκα στο σαιτ και ειδα το θρεντ που καταμαρτυρά τη νικη της Ν.Δ. στις χθεσινες εκλογες..

και καταλαβα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:2funny:  :dancing: Α ρε παπαγιώργη.......καλά τα λες εσύ αλλά..........

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
παιδια θα κανω ενα σχολιο σχετικο με αυτα που βλεπω και αν κανω κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.ο μονος λογος που πιστευω οτι καποιος ειναι φανατισμενος με μια παραταξη ειναι εαν εχει κομματικο συμφερον και μονο...
Εν μέρη....φανατισμένος είναι και κάποιος που επί 20 χρόνια,λόγω πολιτικής τοποθέτησης,ένιωσε στο πετσί του την αδικία...χθές έβλεπες στο Σύνταγμα ανθρώπους οι οποίοι το έλεγαν αυτό....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παρεπιπτοντως, το περιστατικο ειναι οντως σημερινο και πραγματικο.. :grin:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Καλημέρα συναγωνιστές. Διαβάζω από πολλόυς για το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τα αριστερά κόμματα πως είναι πολύ καλό που αύξησαν την δυναμή τους κλπ. Χωρίς παρεξήγηση παιδιά μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το καλό κατά τη γνώμη σας? Εκτός αν μιλάτε για ΚΚΕ με δεξιές τσέπες? Αν έχετε ζήσει σε κουμουνιστικό κράτος επί εποχή κουμουνισμού και έχετε άποψη για το σύστημα ελάτε να το συζητήσουμε. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει πραγματικός κουμουνισμός και το θεωρεί νίκη. Αν το βλέπετε βέβαια σαν μία φωνή μέσα στην βουλή που θα τρίζει τα δόντια στα κόμματα εξουσίας συμφωνώ απολύτως. Όμως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο τόσα χρόνια. Τελικά και το Πασοκ και η ΝΔ τίποτα δεν κάνανε καλό για αυτό τον τόπο? Μην είμαστε μηδενιστές

Τα ποσοστά της αριστεράς είναι πλασματικά. Προσωπικά ξέρω πολλούς φίλους που έλεγαν "Να πανε να γαμηθούνε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω ΚΚΕ/ΣΥΝ να ταρακουνηθούν λίγο Καραμανλής και Παπανδρέου". Να είσαι σίγουρος οτι πάρα πολλοί ψήφισαν με αυτό το σκεπτικό.

Δεν νομίζω ξαφνικά να σηκώθηκαν το πρωί της Κυριακής 13.5% των Ελλήνων και να είπαν οτι γουστάρουμε την Ελλάδα να γίνει Κούβα.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.526
Πόντοι
216
Τα ποσοστά της αριστεράς είναι πλασματικά. Προσωπικά ξέρω πολλούς φίλους που έλεγαν "Να πανε να γαμηθούνε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω ΚΚΕ/ΣΥΝ να ταρακουνηθούν λίγο Καραμανλής και Παπανδρέου". Να είσαι σίγουρος οτι πάρα πολλοί ψήφισαν με αυτό το σκεπτικό.

Δεν νομίζω ξαφνικά να σηκώθηκαν το πρωί της Κυριακής 13.5% των Ελλήνων και να είπαν οτι γουστάρουμε την Ελλάδα να γίνει Κούβα.

Μια μικρή διόρθωση-παρατήρηση...
Όχι το 13.5% των ελλήνων, αλλά το 13.5% αυτών που ψήφισαν.
Το 25% των ελλήνων πολιτών δεν ψήφισε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παιδια θα κανω ενα σχολιο σχετικο με αυτα που βλεπω και αν κανω κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.ο μονος λογος που πιστευω οτι καποιος ειναι φανατισμενος με μια παραταξη ειναι εαν εχει κομματικο συμφερον και μονο.αυτο το λεω γιατι πραγματικα δεν πιστευω οτι ενδιαφερονται αμφοτερα τα 2 μεγαλα κομματα για τη χωρα μας και για την ευημερια του λαου.το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα κλεψουν περισσοτερα λεφτα και πως θα εδραιωθουν στην κυβερνηση για να ξαναβγουν χρησιμοποιωντας καθε θεμιτο και αθεμιτο κυριως μεσο.η αστυνομια υπολειτουργει.τα σχολεια επισης.τα ναρκωτικα ανθουν(εχθες περασα μεσημερι απο το κεντρο και ειδα σκηνες απειρου καλους.το βραδυ πηγα στο mall φαληρου και μεσα στην αιθουσα καπνιζαν μπαφους).τα νοσοκομεια ολοι ξερουμε πως ειναι.οι δρομοι?μαυρα χαλια.οι συνταξεις και οι μισθοι πεινας κλπκλπ.ολοι θυμαστε το σημιτη που εβγαινε και ελεγε 'επενδυστε στο χρηματιστηριο' και πολλα ακομη που δεν μπορω να αναφερω τωρα.ο χοντρος αφησε την ελλαδα να καει με μια πυροσβεστικη ολιγαριθμη και χωρις επαρκη μεσα.τοσα λεφτα κλεβουνε τα γαμιολια μερικα πυροσβεστικα αεροσκαφη χαθηκε να παρουνε?τις τριπλες πισινες ξερουνε να τις φτιαχνουνε.επισης ο χοντρος ισχυριζεται οτι δεν προλαβε να ολοκληρωσει το εργο του στα 3,5 χρονια.εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει πλανο το μονο που υπαρχει ειναι μανια υπερπλουτισμου.για αυτο πιστευω οτι ωσ χωρα ειμαστε και θα μεινουμε στασιμοι.μακαρι να μην αντιλαμβανομαι σωστα την πραγματικοτητα και να διαψευστω...
Μακάρι φίλε μακάρι.Τετιοι μαλάκες (γενικα αυτή είναι η γνώμη μου για τους πολιτικούς μας εαν όχι για όλους έστω κάποιους)μας βάζουν στην σκέψη να αλλάξουμε χώρα.Όταν τον κωστάκη των ρώτησαν είστε πατέρας με 2 παιδιά ζείτε με 500 ευρώ?Δεν απάντησε γιατι τα 500 ευρω τα δίνει σε κοψίδια δεν ξέρει την αξία των 500 ευρώ και τι αγοράζεις και γενικα πως μπορείς να ζήσεις με αυτά.Δεν ψήφισα κανέναν άκυρη ήταν η ψήφος μου όπως αυτή πάνε να ακυρώσουν της ζωές μας και τα όνειρα τα δικά μας και των παιδιών μας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η αποχη ειναι οπως και στις υπολοιπες εκλογικες αναμετρησεις....

θα συμπληρωνα και του λαος..
στις επομενες εκλογες θα ξαναπαρουν τα συνηθη ποσοστα τους..

OP
OP
P

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Δε τα αφήνουμε αυτά λέω εγώ?
Τα κεφάλια μέσα ξανά.
Κλείνω το θέμα και καλώ όλο το Μπουρδελιάρικο λαό να αγωνιστεί ξανά και να δώσει μάχη για πληροφορίες σχετικά με μπουρδέλα,στούντιο,cg,ct κ.λ.π.
Σας καλώ να αναδείξετε νέα πρόσωπα στον χώρο του σεχ και του θεάματος καθώς επίσης να συνεχίσετε στην επισήμανση των προβλημάτων και των κακών υπηρεσιών.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδια βγαινει και η Σαρρη?

LEFTY2