Νέα

Κέρδισε η Ν.Δ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolatris12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Λοιπον..

"Ελληνιδες,Ελληνες..."

Ειχα πει ουτε Κωστακη ουτε Γιωργακη, Γιαννακη να ακουτε...ομως εσεις παλι Κωστακη!
Εκπλησομαι...Το φιλοσοφησα και κατεληξα: Και οι Τουρκοι αν μπαιναν και πιαναν στον υπνο την στρατιωτικη μας αμυνα εσεις ελληνιδες & ελληνες...μαλλον καλυτερα "μεταλλαγμενοι νεοελληνες", παλι θα εισασταν ικανοι να βγαλετε παλι τον Κωστακη θεωροντας οτι αλλοι ...παλι...φταινε (προκειμενου συμφωνα με την χαμηλου επιπεδου σας λογικη να μην βγουνε τα γ.....α τα πασοκια, ουστ πρασινοζομπι! 20 χρονια κυβερναγατε,εμεις γουσταρουμε να καψουμε και την αλλη μιση Ελλαδα ρεεεεεε). Ναι...ειναι και αυτη μια "ασυμμετρη βλακωδης λογικη".

Και να σας πω την αληθεια "νεοελληνες μεταλλαγμενοι καναπομαχητες"....αυτη ειναι τελικα η κυβερνηση που σας αξιζει!!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΤΗ ΖΩΗ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΗΣ,ΑΥΤΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ...που σας αρμοζει,ειναι η καλυτερη ΤΙΜΩΡΙΑ! Ναι,άλλα 4 χρονια...στην μαπα σας!(ποια 4ετια δηλαδη, 3,5 το κουτσοκοψαν).

ΕΙΠΑΤΕ μπραβο, καλα μας κανατε και μας καψατε - με την ασυμμετρη ανικανοτητα της κρατικης μηχανης - συνεχιστε και για την αλλη μιση Ελλαδα! Και που'στε ακομα...οι μισοι Ελληνες πιστευουν σε ενα κομμα που μονο το ονομα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - τι θα πει νέα δημοκρατια? Η δημοκρατία ειναι σαν ορισμος μία απο οτι ξερω! Είναι καινούργιο είδος δημοκρατιας άραγε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? Χαζο μου ακουγετε....(μπειτε να κανετε κανενα τεστ I.Q στην επισημη σελιδα της mensa στην Ελλαδα, εχω περιεργεια να δω...τι στο διαολο I.Q εχετε ???? Περνατε ή οχι το μεσο ορο της Βλακειας?)

Το ρωταω και αυτο γιατι αν δεν απατωμαι ειδα σχεδον την Πελοποννησο μπλε στον χαρτη! Ναι,για αυτη που καηκε...μιλαμε!!! Απιστευτο & ομως ελληνικο!

Ελληνιδες, ελληνες ....

Δεν νομιζω οτι ειστε αξιοι να επικαλειστε τα της αρχαιας ελληνικης ιστοριας! Αν θυμαμαι καλα οι αρχαιοι αφησαν την καμμενη γη απο τους Περσες οταν κατεβηκαν, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ το μεγαλο κακο και να μην ξεχνανε! Εσεις...ξεχασατε φαινεται πολυ ευκολα μεσα σε πολυ λιγες μερες την μεγαλυτερη μεταπολεμικη καταστροφη της Ελλαδας και δωσατε και επιβραβευση! Μπραβο σας λοιπον...

σας αξιζει !!
Πεστα να τα ακουνε οι βλακες(ειδα γιαγιαδες με κολλημενα στη μαπα αυτοκολλητα ΝΔ-πιτσιρικαδες να εχουνε βγαλει μπλουζες λες και πηραμε το EURO 2004 και τη μνημη γενικα να εξασθενει)
Πεστα μπας και αρχιζουν να σκεφτονται τα τσοπανοσκυλα που οδηγουνται απο τον εκαστοτε πορνοτσοπανο(αν και ο Κωστακης διπιτα με τΖατζικι και DVD )
Καλα το ειχε πει καποτε ο Χαρυ Κλυν
''Η Ελλαδα εχει 2 ταχυτητες,τη νεκρα και την οπισθεν''

ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
Ντου απο παντου

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κ συ ρε γιαννάκη ποιον θα ήθελες για κυβέρνηση????

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μήπως τελικά δεν σ έκαψε αυτός, γιατί τ αποτελέσματα άλλα δείχνουν...

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και θα σας εξηγησω τωρα και πως ψηφιζετε:

"Εγω ρε...απο πάππου προς πάππου δεξιος ειμαι, μπλε κοκκαλα και ασπρο αιμα!"

"Τι...ρε δεν πα να καψανε ! Τα πασοκια τις βαλανε! Πανω απο το πτωμα μου,θα βγουνε μονο τα πασοκια!"

"Ηρθε η ωρα να μπω στο δημοσιο! Γαλαζιος ανεμος,τρεμετε πρασινοφρουροι!"

"Ρεεεε...γιατι περνεις το τελαρο μου! Εγω παρκαρω εκει! Στο σπιτι μου μπροστα ρεεεεε?"

"Τι...? Στο χωριο μου προτεραιοτητα εσυ ρε? Τι "stop" και μαλ...ίες?"

Θα ριξετε τον εγωισμο σας ακομα και αν ξερετε οτι δεν εχετε δικιο? Οχι βεβαια, δεν εχετε δειδαχτει αυτο στα σχολεια! Εχετε μαθει να βολευετε τον ...κολο σας, το Αιγαλεω & ο Ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι να παν....να γ.......ούν!!

Αυτος εισαι μεταλλαγμενε,αστειε,νεοελληνα !! Και ξερεις οτι βαθια εχω δικιο, αλλα δεν προκειται ποτε να το παραδεχτεις! Και ξερεις το γιατι? Γιατι θελει...καθαρη συνειδηση & εσυ δεν την ...εχεις! Εισαι ηδη φτηνος & πουλημενος...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Για καντο να δουμε οντως..τι δειχνουν τα αποτελεσματα...
''Το τεστ κοστίζει 20 Ευρώ''
Ετσι γραφει-Θελουνε και € για να μας πουνε τι απιδια πιανει ο σακος? :jerking:
Εχει και αλλα siteς τζαμπε στο ιντερνετ
Αντι να δωσω το 20αρι στο τεστ το δινω για ενα καλο πιπονι και doggy style καλυτερα :rockon:
Το Αιγαλεω επεσε στη Β`Εθνικη
Ο Θρυλος παει σερι για το 11 :rockon:

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εδω ομως θα σου δωθει η ευκαιρια να δεις που ανηκεις! Μπορεις και on-line τζαμπα,εχουνε ενα καλο τεστ εκει...για καντο και πες μας

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εισαι ηδη φτηνος & πουλημενος...

Ρε μεγάλε δεν νομίζεις ότι λες πολλά; Σεβαστό  να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα αλλά οι χαρακτηρισμοί είναι μάλλον άτυχοι...Γιατί μάλλον ανήκεις και εσύ σε αυτούς τους έλληνες....

Αλλά τι να περιμένεις από έναν "γιαννακη"...... :jerking:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εδω ομως θα σου δωθει η ευκαιρια να δεις που ανηκεις! Μπορεις και on-line τζαμπα,εχουνε ενα καλο τεστ εκει...για καντο και πες μας
Το οτι συμφωνω σε καποιες αποψεις ΔΕΝ σημαινει οτι θα μας πεις και να κανουμε το τεστ επειδη ετσι γουσταρεις-Για χαλαρωσε-Εχουμε και αλλα στο σκληρο δισκο του μυαλου μας man

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γιαννάκη υπομονή, 4 χρονάκια ακόμη, άντε καληνύχτα επαναστάτη του νετ.

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι πειραζεστε? Θεωρειτε τον εαυτο σας οτι ανηκειτε εκει?

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
θέλουμε μεταγραφή του Βένι στη ΝΔ!

:rockon:

Αφού θα ξαναβγει ο Γιωργάκης...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ένα πράγμα θέλω να απολαύσω....να δω τα μούτρα του Παπαχρήστου και του Παπαναγιώτου(για όσους δεν θυμούνται πρώην διευθυντής στην ΕΡΤ την περίοδο της μεγάλης σπατάλης δεκαετία 80,καταλαβαίνεται τι έχει φάει ο τύπος......)

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γίνεται, θα την πώ και εγώ: Τί άλλο πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση για να δείξει ότι είναι ανίκανη και επικίνδυνη? Τα καλόπαιδα της ΝΔ φησαν να καεί το 1/6 της χώρας, κλέψανε τις συντάξεις,μεγάλωσαν το δημόσιο χρέος, δώσανε φοροαπαλλαγές στην εκκλησία και τους πλουσίους, δείραν τους μετανάστες, πήγαν να τορπηλίσουν την δημόσια παιδεία (με τα σχέδια και τα κομματικά βιβλία τους), άφησαν να χαθούν τόνοι χρήματα απο την ΕΕ και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τα εργατικά δικαιώματα και τους μισθούς.
Δηλαδή τί άλλο πρέπει να κάνουν? Να εκτελέσουν δεκάχρονα στα δημοτικά δια βασανιστηρίων?
Τελικά αυτός ο τόπος είναι άξιος της μοίρας του.

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
ο ίδιος τόπος και οι ίδιοι (άξιοι της μοίρας τους ??) ψηφηφόροι, όταν έβγαζαν "άλλα" αποτελέσματα, ηταν καλάααααα???? εεεε?????

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός ο τόπος έχει να βγάλει κυβέρνηση της προκοπής απο την εποχή του Πλαστίρα!!!!

ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ (να χαρώ εγώ κουμουνιστικό κόμμα!!! Ούτε τον Στάλιν δεν έχουν αποκυρήξει, τόσο αρτυριοσκληρωμένοι) και ΛΑΟΣ είναι να πάρουνε τον δρόμο προς το Γουδί και να κάνουν μια αναπαράσταση της εκεί τοπικής ιστορίας.

Δεν μπορώ ρε γαμώτο να μιλήσω ήρεμα με αυτά που βλέπω!!Είναι όλοι τους ΓΤΠ!!!Πότε επιτέλους θα συνεργαστούμε για το εθνικό και ατομικό συμφέρον? Πότε θα βγάλουμε καμια κυβέρνηση της προκοπής?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως όσοι βρέθηκαν κοντά σε συγκεντρώσεις συγκεκριμένου κόμματος θα άκουσαν οικογένειες που πήγαιναν με χαρά και στο δρόμο έλεγαν για διορισμούς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom