Νέα

Κέρατο και γάμος / σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HorusGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.419
Πόντοι
6.186
Για πες να μήνα ακόμα σίγουρα ....χωρίς ΛΟΚ ντάουν και όλα τα μουνια έξω σε μπαρ καφετέριες κλαμπ μπουζούκια...με σέξι ντύσιμο δ ν μπορεί θα σου κάνει όλα κ κάποια
μπα δεν έχω τέτοια θέματα κ επειδή είμαι επαρχία πότε δεν έκανα μλκιες εδω

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Λογικό το 70%,αφού οι περισσότεροι που κερατώνουν είναι οι άντρες.Να είμαστε ειλικρινείς οι άντρες μεταξύ μας τουλάχιστον
Kαι δεν μου λες ρε άρχοντα

Για μαθηματικό σε κόβω

Αυτό το 70% των αντρών με τι κερατώνουν, με τον αέρα ?
Δεν βρίσκουν αντίστοιχο αριθμό γυναικών ? :buck2:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
Kαι δεν μου λες ρε άρχοντα

Για μαθηματικό σε κόβω

Αυτό το 70% των αντρών με τι κερατώνουν, με τον αέρα ?
Δεν βρίσκουν αντίστοιχο αριθμό γυναικών ? :buck2:
Κάποιοι κερατώνουν με δεσμευμένες και κάποιοι με ελεύθερες.Και μερικοί με εκδιδόμενες.Δεν είναι πυρηνική φυσική

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ειτε γκόμενα είτε γυναίκα
Υπάρχει η ρουτίνα

Ηθελα έναν άνθρωπο ευχαριστημένο δίπλα μου να γελάει και να φχαριστιέται την ζωή.
Ερωτήσεις για κέρατο δεν έκανα ποτέ.

Αλλωστε με 25 χρόνια γαμοσχέση (γαμος και σχέση), ΠΟΤΕ δεν κεράτωσα.
Εσκιζα την ψυχή μου κομματάκια και τα μοίραζα στις περαστικές :)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Κάποιοι κερατώνουν με δεσμευμένες και κάποιοι με ελεύθερες.Και μερικοί με εκδιδόμενες.Δεν είναι πυρηνική φυσική
Με εκδιδόμενες δεν είναι κέρατο, είναι δουλειά.

Δηλαδή οι παντρεμένες δεν πάνε με ελεύθερους ?
Ούτε με πιτσιρικάδες ?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
Με εκδιδόμενες δεν είναι κέρατο, είναι δουλειά.

Δηλαδή οι παντρεμένες δεν πάνε με ελεύθερους ?
Ούτε με πιτσιρικάδες ?
ΟΚ,συναίσθημα δεν υπάρχει με τις εκδιδόμενες,αλλά το σεξ είναι σεξ,άρα κέρατο

Σαφώς και μερικές παντρεμένες πάνε με ελεύθερους.Συνολικά όμως οι γυναίκες που κερατώνουν είναι λιγότερες,τι να κάνουμε...μην αρχίσουμε τη λογική «ναι,αλλά και οι άλλοι/άλλες,δεν βλέπεις τι κάνουν;»Να είμαστε αντικειμενικοί και όχι μεροληπτικοί επειδή είμαστε άντρες

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

Σαφώς και μερικές παντρεμένες πάνε με ελεύθερους.Συνολικά όμως οι γυναίκες που κερατώνουν είναι λιγότερες,τι να κάνουμε...μην αρχίσουμε τη λογική «ναι,αλλά και οι άλλοι/άλλες,δεν βλέπεις τι κάνουν;»Να είμαστε αντικειμενικοί και όχι μεροληπτικοί επειδή είμαστε άντρες
Λιγότερες είναι γιατι είναι ανασφαλείς, φοβούνται μην χάσουν αυτά που έχουν.
Αστες ελεύθερες και θα δεις πόσο τρελαμένες είναι.

Υπάρχει και μία καινούργια μόδα, στις 30χρονες πιτσιρίκες.
Τον άντρα τον θέλουνε μόνο για να κάνουνε παιδί, μετά ας φύγει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
Λιγότερες είναι γιατι είναι ανασφαλείς, φοβούνται μην χάσουν αυτά που έχουν.
Αστες ελεύθερες και θα δεις πόσο τρελαμένες είναι.
Εν μέρει ισχύει αυτό που λες,ναι.Χωρίς σεξ πάντως πιο δύσκολα αντέχουμε εμείς,είμαστε περισσότερο υπερσεξουαλικοί.Ένας από τους βασικούς λόγους που κερατώνουν κάποιοι

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306

Δεν θα μας αλλάξεις εσύ την ηλεκτρολογία.
Όσα μπαίνουν τόσα βγαίνουν.

Νόμος του κιρχοφ
(αρχή διατηρήσεως του φορτίου). "Αρα όσα ηλεκτρόνια μπαίνουν μέσα στον κόμβο Α τόσα ηλεκτρόνια βγαίνουν από τον κόμβο αυτό, E-. πομένως το ρεύμα Ι, ...

dremisa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
288
Πόντοι
20
Λοιπον μαγκες,32 χρονια παντρεμενος.Γυναικα ακομα και τωρα στα 53της καλη σε εμφανιση και σωστος συντροφος-μανα κλπ.Εγω ανα τακτα χρονικα διαστηματα ξεκαυλωνω με αγοραιο σεξ,οχι μπουρδελα κατι πιο αριβο γιατι οικονομικα ακομα με περνει.Απο τη στιγμη που η γυναικα δε μου εδωσε ποτε δικαιωμα για το παραμικρο,δεν εδωσα και εγω καμια αφορμη και δε ψαχτηχα για τιποτα,σε θεμα ερωμενης κλπ.Το ξενογαμησι το εφαρμοζω μολις αρχιζει η βαρεμαρα με τη συζηγο.Κανω ενα διαλειμα απο μηνα και πανω,ριχνω δυο τρια τεσσερα πληρωμενα,και μετα ανανεωμενος ξαναγυρναω στη κυρα μου .Αυτο γινεται δυο τρεις φορες το χρονο.Μεχρι τωρα καλα παει.Το θεμα ειναι οτι η γυναικα αρχιζει και χανει τις ορμες της ,φυσιολογικο πιστευω,οπως κι εγω δεν ειμαι το κοκορακι του παρελθοντος,και στις εξτρα καυλες ριχνω και μια παχια και τη φχαριστεμαι.Εγω ετσι ξηγιεμαι και μεχρι τωρα ολα καλα.Τωρα ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ,ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Τα αυτονόητα θα λέμε;Ο καθένας κάνει την στατιστική του μικρόκοσμου που ζει.Είναι προφανές ότι οι άντρες κερατώνουν πιο εύκολα,με το πρόσχημα της ποικιλίας και της καύλας.Η γυναίκα όταν παραμεληθεί θα κερατώσει,εκτός βέβαια από αυτές που είναι νυμφομανείς
Ναι, γι αυτό τη γλυτώνουν και τις ανακαλύπτουν πολύ σπάνια. Επειδή αμέτρητοι άντρες θέλουν να νομίζουν πως η δικιά τους η Μαρία δεν θα τους κερατώσει αν της φέρονται σωστά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
και οι δεσμευμένες και ελεύθερες που πάνε με παντρεμένους, δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη; μήπως τις παρέσυραν;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
και οι δεσμευμένες και ελεύθερες που πάνε με παντρεμένους, δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη; μήπως τις παρέσυραν;
Και οι χειρότερες είναι αυτές που το συνεχίσουν λέγοντας τους ότι πρέπει να χωρίσουν,για να κάνουν αποκλειστική σχέση μαζί τους.Και πολλές φορές με εκβιασμούς,υπάνθρωποι.Δεν σκέφτονται οι ηλίθιες ότι αυτό που θα κάνει ο παντρεμένος στην τωρινή του γυναίκα,θα το κάνει αύριο μεθαύριο και με αυτές

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Απόλυτη ευθύνη.Κράζω και τα δύο φύλα
εσύ ναι, η υπόλοιπη Κοινωνία όχι. Το πιο χοντρό παράδειγμα που γνωρίζω είναι του Σβαρτζενέγκερ. Πήδηξε την Νταντά των παιδιών του και την γκάστρωσε κι όλας, έχουν μια κόρη μαζί. Η Σράιβερ τον χώρισε, κι όλοι έπεσαν να τον φάνε. Για την Νταντά, κανείς δεν είπε το παραμικρό. Γιατί; Γνώριζε τη Γυναίκα του προσωπικά, έπαιζε με τα παιδιά του και τα φρόντιζε. Πάλι καλά που δεν ισχυρίστηκε ότι τη βίασε, το μεγαλύτερο κομμάτι του Κόσμου θα την πίστευε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
εσύ ναι, η υπόλοιπη Κοινωνία όχι. Το πιο χοντρό παράδειγμα που γνωρίζω είναι του Σβαρτζενέγκερ. Πήδηξε την Νταντά των παιδιών του και την γκάστρωσε κι όλας, έχουν μια κόρη μαζί. Η Σράιβερ τον χώρισε, κι όλοι έπεσαν να τον φάνε. Για την Νταντά, κανείς δεν είπε το παραμικρό. Γιατί; Γνώριζε τη Γυναίκα του προσωπικά, έπαιζε με τα παιδιά του και τα φρόντιζε. Πάλι καλά που δεν ισχυρίστηκε ότι τη βίασε, το μεγαλύτερο κομμάτι του Κόσμου θα την πίστευε
Όσο μαλακας ήταν αυτός,άλλο τόσο τσουλα ήταν αυτή.Για ενήλικες μιλάμε και όχι για αθώα ανήλικα που παρασύρθηκαν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Όσο μαλακας ήταν αυτός,άλλο τόσο τσουλα ήταν αυτή.Για ενήλικες μιλάμε και όχι για αθώα ανήλικα που παρασύρθηκαν
ναι, αλλά εγώ επεσήμανα ότι όλη η Κοινωνία έβριζε τον Άρνι αποκλειστικά. Καμία ευθύνη στην Οικονόμο του σπιτιού, λες και την παρέσυρε με ψέματα πως ήταν ελεύθερος

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.336
Πόντοι
3.786
ναι, αλλά εγώ επεσήμανα ότι όλη η Κοινωνία έβριζε τον Άρνι αποκλειστικά. Καμία ευθύνη στην Οικονόμο του σπιτιού, λες και την παρέσυρε με ψέματα πως ήταν ελεύθερος
Ναι,το κατάλαβα.Πολύ κακώς.Η οικονόμος πολύ πιθανόν αφού είχε καταλάβει ότι θέλει να την πηδήξει ο Αρνι,να θέλησε να το κάνει ακαποτα για να κυοφορήσει παιδί του.Και μετά όλα τα προνόμια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom