yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.016
- Πόντοι
- 3.346
Μολις προχθες κερατωσα την κοπελα μ. πηγα με δυο ιεροδουλες! δεν το κανω συχνα αυτο οταν εχω σχεση..μια στο τοσο, πως θα τυχη.
Τη γυναίκα σου τη γνωρίζεις πραγματικά στο δικαστήριοΆλλη γυναίκα παντρευεσαι και άλλη χωρίζεις.
ειναι πιο ευκολο να ξερεις για το αν εδωσες παρα για το αν εφαγεςΠρος το νηματοθέτη το ερώτημα..
Γιατί δε ρωτάς πόσοι από εμάς εχουν φαει κερατο?Το να ρίξεις κέρατο,ειναι απλό σαν απάντηση,όλοι εδω μεσα θα σου πουν ναι.Για ρωτα το αντίθετο να κόψεις αντιδράσεις...
Για μενα πάντως ,κόβω το -κατω-κεφάλι ότι εχω φαει...Τοσα χρόνια στα καράβια...ειναι πιο ευκολο να ξερεις για το αν εδωσες παρα για το αν εφαγες
και γω αυτο πιστευω και καλο ειναι οποιος κανει αυτη τη δουλεια και αφηνει πισω του γυναικες μονες,να ξερει και ποια ειναι τα ρισκα ...Αλλα σε βλεπω συνειδητοποιημένο!! (καλο αυτο)Για μενα πάντως ,κόβω το -κατω-κεφάλι ότι εχω φαει...Τοσα χρόνια στα καράβια...
Καλά εσύ φίλε, άσ' το...αν χωράς να περνάς από τις μπουκαπόρτες, πάλι καλά να λεςΓια μενα πάντως ,κόβω το -κατω-κεφάλι ότι εχω φαει...Τοσα χρόνια στα καράβια...
Ναύαρχε εγώ νομίζω οι γυναίκες ναυτικών είναι οι πιο πιστές επειδή γνωρίζουν την ιδιομορφία και το κύρος της δουλειάς.άλλοι είναι που πρέπει να φοβούνταιΓια μενα πάντως ,κόβω το -κατω-κεφάλι ότι εχω φαει...Τοσα χρόνια στα καράβια...
Αστους να λενε ρε φιλε...Αρκεί που εμεις ειμαστε συνειδητοποιημένοι και ΠΡΙΝ φαμε το κέρατο, το εχουμε ριξει εις διπλούν/τριπλουν κλπ κλπ/..Ναύαρχε εγώ νομίζω οι γυναίκες ναυτικών είναι οι πιο πιστές επειδή γνωρίζουν την ιδιομορφία και το κύρος της δουλειάς.άλλοι είναι που πρέπει να φοβούνται
αλλα ολο και κατι θα κανεις και συ σε λιμανι που θα κατεβεις ετσι δεν ειναι?? εχω φιλους που ειναι ναυτικοι οποτε τα ξερω.Αστους να λενε ρε φιλε...Αρκεί που εμεις ειμαστε συνειδητοποιημένοι και ΠΡΙΝ φαμε το κέρατο, το εχουμε ριξει εις διπλούν/τριπλουν κλπ κλπ/..
Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι οίκοι ανοχής και τα συναφή βρίσκονται σε πόλεις-λιμάνιααλλα ολο και κατι θα κανεις και συ σε λιμανι που θα κατεβεις ετσι δεν ειναι?? εχω φιλους που ειναι ναυτικοι οποτε τα ξερω.
Εγώ ναι έχω φάει κέρατο ...σίγουρα από την δεύτερη αραβωνιαστικια....τώρα και από άλλες αλλά ποιος τα μέτρα.... είπαμε και ο κερατάς άνθρωπος είναι απλά σκύβει λίγο στις πόρτεςΠρος το νηματοθέτη το ερώτημα..
Γιατί δε ρωτάς πόσοι από εμάς εχουν φαει κερατο?Το να ρίξεις κέρατο,ειναι απλό σαν απάντηση,όλοι εδω μεσα θα σου πουν ναι.Για ρωτα το αντίθετο να κόψεις αντιδράσεις...
Εγώ ναι έχω φάει κέρατο ...σίγουρα από την δεύτερη αραβωνιαστικια....τώρα και από άλλες αλλά ποιος τα μέτρα.... είπαμε και ο κερατάς άνθρωπος είναι απλά σκύβει λίγο στις πόρτες
Θα κόλλησε στο κάσωμα της πόρταςο νηματοθετης που πηγε πεταξε εκει την κερατο-απορια του και εξαφανιστηκε
RESPECTΤη γυναίκα σου τη γνωρίζεις πραγματικά στο δικαστήριο