Νέα

Κέρατο και γάμος / σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HorusGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.766
Πόντοι
456
επισης σε αυτα τα θεματα οποιος ειναι εγωιστης και νομιζει οτι δεν τρωει κερατο, η δεν θα φαει ποτε, η ακομα περισσοτερο μονο θα ριχνει, λυπαμαι ζει εκτος πραγματικοτητας.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.766
Πόντοι
456
κριμα ρε φιλε.
τουλαχιστον απο εδω θα ειχες και αναφορα για την κατασταση και οχι οπως ειναι τωρα που εχεις αγνοια, ασχετα που δε σε ενδιαφερει οπως λες :undecided:
δεκαρα δεν δινω στα 50φευγα μου φιλε. ηδη η κλεψυδρα της Ακμης για μενα αδειαζει συνεχως.
μακρια τα πολλα βασανα. λιγα χρονια και καλα ακομα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Φίλε νηματοθετη πρέπει να έχεις πολύ χιούμορ!!!Το κέρατο στις μέρες μας,και στις σχέσεις και στον γάμο πάει σύννεφο..και από της δύο πλευρές!.Απλός στους άνδρες μαθαίνεται γιατί κοκορευουνται στους άλλους,ενώ από της γυναίκες που κάνουν πουτσόσαφαρι ποτέ,είναι κρυψίνες και δεν τα λένε ότι και να γίνει.Οπότε όσοι νομίζεται πως το γυναικάκι σας είναι υπεράνω,αρχίστε να μπαίνετε στο νόημα...."μπαίνουν τρένα"...!!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Φίλε νηματοθετη πρέπει να έχεις πολύ χιούμορ!!!Το κέρατο στις μέρες μας,και στις σχέσεις και στον γάμο πάει σύννεφο..και από της δύο πλευρές!.Απλός στους άνδρες μαθαίνεται γιατί κοκορευουνται στους άλλους,ενώ από της γυναίκες που κάνουν πουτσόσαφαρι ποτέ,είναι κρυψίνες και δεν τα λένε ότι και να γίνει.Οπότε όσοι νομίζεται πως το γυναικάκι σας είναι υπεράνω,αρχίστε να μπαίνετε στο νόημα...."μπαίνουν τρένα"...!!!
Τι λες ρε φίλε...
Δεν υπάρχει γυναικα που να την κάνει στο μέσο μελος του bou :confused:

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Και λίγα λέω..η άλλη παντρεμένη με παιδιά,πάει διακοπές με τις συναδέλφισες από την δουλειά,για να ξεσκάσει λίγο,Πάρο,Νάουσα και συναντιέται με τα Ιταλάκια.Κάθε μέρα άλλος!!Και τα παιδιά τα κρατάει το"καθαρό μέτωπο"ο άντρας.!!

Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Πριν κάτι χρόνια στα 19 μου είχα μια σχέση 2 χρόνια είχα ρίξει κέρατο μετάνιωσα και της το είπα αλλά μετά από μήνες που έφυγα σεασον με χώρισε στο 2ο μήνα εννοώ εγώ θα εφευγα 3μηνο ε και καπάκι μπλοκ έφαγα σίγουρα ειχς βρει γκομενο γιατί μετά από 2μηνο παλι με ξεμπλοκαρε και μου έστειλε σίγουρα δεν την πηδαγε τόσο καλά ε μετά την πηδηξα και τις είπα αντε τραβα στο γκομενο σου τώρα έχω μια θητεία να κάνω και έμεινε μαλακας

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Στη σύγχρονη εποχή είναι τέτοιες οι παραστάσεις, τα πεσίματα και οι πειρασμοί για τα ζευγάρια, που το θεωρώ ασύλληπτο να μην υπάρχει κέρατο. Ειδικά στα ζευγάρια που είναι μαζί από τα 20-30.
Ίσως αν παντρεύτηκαν μετά τα 35 , να υπάρχει πίστη, ως αποτέλεσμα κορεσμού.
Αλλιώς...ούτε καν
Και θα έλεγα οι γυναίκες μπαίνουν σε πιο πολλούς πειρασμούς λόγω της γνωστής μουνοδουλίασης του μέσου ελ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Έχετε κερατώσει την κοπέλα / γυναίκα σας; Το κάνατε άνετα ή με τύψεις; Με πουτάνα, γκομενίτσα για μια δυο αρπαχτές (ή έστω πίπες), με φίλους πιωμένοι που σας έκατσε ξέκωλο για παρτούζα ή με κανονική παράλληλη σχέση; Σε τι φάση; Μεγάλου καυγά, μισοδιαλυμένης σχέσης ή απλά σε φάση που σας καύλωσε χωρίς να συμβαίνει κάτι; Και μετά; Γυρίσατε σπίτι και όλα καλά, σαν να μην τρέχει τίποτα;

Οι γυναίκες επίσης έχετε κερατώσει τον φίλο / άνδρα σας; Πόσο άνετα, πόσο συχνά, με ποιον και σε τι φάση στη σχέση σας (με προβλήματα ή χωρίς); Και μετά;

Το κέρατο συγχωρείται γενικά; Αν μάθεις ότι η γυναίκα σου / ο άνδρας σου σε κεράτωσε, τα τινάζεις όλα στον αέρα όπως και να 'χει ή το συζητάς, γιατί όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες;
Τι είναι τύψεις? Δεν σκότωσαμε και κάποιον

• Like
Αντιδράσεις: Katz

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Παρασκευή σήμερα....πως και τέτοιο θεμα ...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Ειναι πραγματικα παρα πολυ ασχημο και δυστυχως εχω υπαρξει και θυμα και θυτης
σε τετοιες ιστοριες...
Το μονο που μενει ετσι οπως το βιωσα εγω ειναι ναι μεν η γλυκα του απαγορευμενου
αλλα και μια πικρα διχως προηγουμενο σχετικα με το ψυχολογικο κομματι...
Ειτε το φας το κερατο ειτε το βαλεις οταν συνερχεσαι και εφοσον εισαι ανθρωπος με νορμαλ
ψυχοσυνθεση και αισθηματα καταλαβαινεις οτι δεν αξιζε τον κοπο...
Μακαρι να μην μπορουσαμε να πληγωσουμε αλλα ουτε και να πληγωθουμε αλλα δυστυχως..
Ουτοπια...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Μόλις κοίταξα το ημερολόγιο...όντως είναι Παρασκευή. :cool2:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Από τα 28 και μετά δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου γκόμενα που να μην την κερατώσω. Είτε με εργαζόμενη είτε όχι.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
κερατωσα μια πρωην επανειλλημενα με κοριτσια του χωρου και μονο
με κοριτσια του χωρου δεν μετραει τυπε.
αγορασες υπηρεσιες οπως του υδραυλικου,ηλεκτρολογου,ψυκτικου,μηχανικου κλπ.
:globeos-haha:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Έχετε κερατώσει την κοπέλα / γυναίκα σας; Το κάνατε άνετα ή με τύψεις; Με πουτάνα, γκομενίτσα για μια δυο αρπαχτές (ή έστω πίπες), με φίλους πιωμένοι που σας έκατσε ξέκωλο για παρτούζα ή με κανονική παράλληλη σχέση; Σε τι φάση; Μεγάλου καυγά, μισοδιαλυμένης σχέσης ή απλά σε φάση που σας καύλωσε χωρίς να συμβαίνει κάτι; Και μετά; Γυρίσατε σπίτι και όλα καλά, σαν να μην τρέχει τίποτα;

Οι γυναίκες επίσης έχετε κερατώσει τον φίλο / άνδρα σας; Πόσο άνετα, πόσο συχνά, με ποιον και σε τι φάση στη σχέση σας (με προβλήματα ή χωρίς); Και μετά;

Το κέρατο συγχωρείται γενικά; Αν μάθεις ότι η γυναίκα σου / ο άνδρας σου σε κεράτωσε, τα τινάζεις όλα στον αέρα όπως και να 'χει ή το συζητάς, γιατί όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες;
Τύπε μη γίνεσαι μαλάκας τώρα υπάρχουν και τύποι που κερατωνουν τη δεξιά με την αριστερή παλάμη :confused:
jack nicholson art GIF by hoppip

• Like
Αντιδράσεις: stelda

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αν έχω κερατωσει την γυναίκα μου;; 1, 2,…..….….….......….......27..............................................186..................................................3458 φορές μόνο. Μετράει για κέρατο;;:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom