Νέα

Κέλλυ Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
εξαιρετικη!!!!  ομορφη κ πολυ περιποιημενη  !!  βγηκα ανετα μαζι της εξω για φαγητο ! εχει οντως ενα audi a3 black , και η φωτο της ειναι απο το προφιλ της στο facebook το οποιο δεν πολυχρησιμοποιει...  ο λογος που δεν τη βρισκετε πουθενα στο ιντερνετ , ειναι , οπως λεει και ιδια , οτι προτιμα να εχει μια πρωτη επαφη με τον πελατη , face to face πρωτα... ισως στο κοντινο μελλον να την δουμε κι στο ιντερνετ λογω εξελιξεων της τεχνολογιας...  να φανταστειτε οτι αγνοουσε παντελως την υπαρξη του bourdela.com

ειναι με εργαλειο , οχι μεγαλο , πολυ εντυπωσιακη στο κρεβατι , τρυφερη , ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ...  ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!  ενα προσωπο ζωγραφια με χαμογελο καθηλωτικο κ σεξυ!  απο τις πιο καλες παρουσιες της συγγρου απο καθε αποψη - το λεω γιατι ειναι κι αλλες εμφανισιμες με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!  ΧΩΡΟΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ!! 
απλα περαστε απο συγγρου καπου στη μεση , και γνωριστε τη

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τελικα η Τανια Κελλυ ειναι αυτη που διαφημιζετε;

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
οχι δεν ειναι η τανια...  αλλη κελλυ ειναι αυτη που γραφουμε... ετσι κι αλλιως στη φωτο δεν μοιαζουν . δεν φαινεται??  και δεν διαφημιζουμε καμμια ουτε εχουμε λογο...  απλα προσωπικα συμπερασματα και πληροφοριες γραφουμε

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έλα ρε συ, μας δουλεύεις ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
να πω και εγω την αποψη μου...

πριν κανα 5μηνο πολυ αργα τη νυχτα τη πετυχαινω, εμφανισιακα πολυ πιο ομορφη απο τη φωτογραφια. ευγενικη και κανονισαμε στο σπιτι για  :pipa2: να μου παρει (ειμαι μονο ενεργητικος)

πηγαμε με την ησυχια μας και με περιποιηθηκε στο ρουφηγμα. πολυ καλη επαγγελματιας εννοειτε συστηνεται ανεπιφυλακτα και απο εμενα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
δεν εγραψα πριν τιμες γιατι δεν ειμουν σιγουρος

ειμαι ομως 90% σιγουρος οτι ειχε πει 50 για σεξ/πιπα και μονο πιπα που πηρα εγω 30 και αυτο επειδη το εχω ως κανονα πουθενα πανω απο 30 για πιπα πουθενα πανω απο 50 για σεξ μονο σε υπερ-εξαιρετικες περιπτωσεις

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
παίζει ρόλο και η επίσκεψη στο σπίτι. Δηλαδή με 30 ευρω σε πάει σπίτι για πίπα. καλή τιμή.

Επισκέπτης
περασα χθες κατα τις 2 εκανα 2 βολτες αλλα δεν την ειδα πουθενα.ξερουμε αν βγαινει καθημερινα?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
απαγορεύεται να βάλει κάποιος την διεύθυνση του facebook ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μάλλον δεν είναι σωστό να απαγορεύεται (προσωπική άποψη), γιατί το fb δεν μπορεί να αποτελέσει προσωπικό δεδομένο, είναι ακριβώς το αντίθετο. Δημόσιο δεδομένο.

Ναι , Κώστα αν έχεις την καλοσύνη, στείλε μου
(όπως και στους υπόλοιπους που θα σου στείλουν μηνύματα... :-)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Μάλλον δεν είναι σωστό να απαγορεύεται (προσωπική άποψη), γιατί το fb δεν μπορεί να αποτελέσει προσωπικό δεδομένο, είναι ακριβώς το αντίθετο. Δημόσιο δεδομένο.

Ναι , Κώστα αν έχεις την καλοσύνη, στείλε μου
(όπως και στους υπόλοιπους που θα σου στείλουν μηνύματα... :-)
εδώ υπάρχει thread με κοπέλες από facebook....ποιος είπε ότι απαγορεύεται...για τη συγκεκριμένη τα έχουμε ξαναπεί....φιλότιμη σε αυτό που κάνει...άνετη, δεν βιάζεται ( σε λογικά πλαίσια αφού την ψωνίζεις  κι από συγγρού), μικρό πουλάκι, ωραία  :tits:, συνεννοήσιμη, μπορείς να πεις και μια κουβέντα μαζί της, παλιότερα μου είχε πει  πως ασχολείται πολύ με γιόγκα... έχει ένα audi a3 και συνήθως φορά ένα κόκκινο φόρεμα...την είχα πάρει κάποιες φορές παλιά αλλά πλέον στα 50€ προτιμώ άλλες επιλογές...

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδες την πετυχε κανενας τελευταια ? οσες φορες εχω περασει δεν ειναι εκει , ξερει κανεις που μπορουμε να την βρουμε ? καποιος κανα τηλ ? η καμια πληροφορια ?
ευχαριστω

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ρε παιδες την πετυχε κανενας τελευταια ? οσες φορες εχω περασει δεν ειναι εκει , ξερει κανεις που μπορουμε να την βρουμε ? καποιος κανα τηλ ? η καμια πληροφορια ?
ευχαριστω
βγαίνει λίγο αργούτσικα.... χθες πάντως κατά τις 2 ήταν κανονικά στο πόστο της...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
τη λεει εκει εχει αλαξει τιποτα
?????