Επισκέπτης
dule παιζει να μου το δωσεις?
θεωρω πως ναι απογοευεται χωρισ να ξερω ακριβως τους κανονες του side αν θες μπορω να σου το δωσω.απαγορεύεται να βάλει κάποιος την διεύθυνση του facebook ?
εδώ υπάρχει thread με κοπέλες από facebook....ποιος είπε ότι απαγορεύεται...για τη συγκεκριμένη τα έχουμε ξαναπεί....φιλότιμη σε αυτό που κάνει...άνετη, δεν βιάζεται ( σε λογικά πλαίσια αφού την ψωνίζεις κι από συγγρού), μικρό πουλάκι, ωραία , συνεννοήσιμη, μπορείς να πεις και μια κουβέντα μαζί της, παλιότερα μου είχε πει πως ασχολείται πολύ με γιόγκα... έχει ένα audi a3 και συνήθως φορά ένα κόκκινο φόρεμα...την είχα πάρει κάποιες φορές παλιά αλλά πλέον στα 50€ προτιμώ άλλες επιλογές...Μάλλον δεν είναι σωστό να απαγορεύεται (προσωπική άποψη), γιατί το fb δεν μπορεί να αποτελέσει προσωπικό δεδομένο, είναι ακριβώς το αντίθετο. Δημόσιο δεδομένο.
Ναι , Κώστα αν έχεις την καλοσύνη, στείλε μου
(όπως και στους υπόλοιπους που θα σου στείλουν μηνύματα... :-)
βγαίνει λίγο αργούτσικα.... χθες πάντως κατά τις 2 ήταν κανονικά στο πόστο της...ρε παιδες την πετυχε κανενας τελευταια ? οσες φορες εχω περασει δεν ειναι εκει , ξερει κανεις που μπορουμε να την βρουμε ? καποιος κανα τηλ ? η καμια πληροφορια ?
ευχαριστω
μπα....στασιμότητατη λεει εκει εχει αλαξει τιποτα
?????
βαριέμαι τις φολες σημερα περασα καλα παντος..αλλα τ κοριτσι δεν εχει προφιλ σ καπου για να σας πω τ κ πως .....μπα....στασιμότητα