kati magiko7777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 6
ρε μαλακα παιρνω το κινητο μου μου εδωσες και το σηκωνει ο κουρκουληςΘΕΑ ΘΕΑ!!!!! Εχω το κινητο τις και το msn τις
δωστο και σε μας ρε φιλαρακιρε μαλακα παιρνω το κινητο μου μου εδωσες και το σηκωνει ο κουρκουλης
Που το ακουσες αυτο ρε τυπε???Αφωνη, πατσαβουρα, ηλιθια, βλαμμενη, χαζογκομενα, [glow=red,2,300]πηδιοταν με την Ορθουλα.[/glow]
Αν το βουλωνε και ειχα καυλες, μπορει και να τις εχυνα τα βυζια. τπτ αλλο
Οσο για την Στεφανιδου... απ την ΤιΒι μπορει να δειχνει ομορφη (η βλλλλλακεια βλακεια, δεν κρυβεται) αλλα απο κοντα ειναι τρελο πατσαβουρι και πολυ αδυνατη
Τι κακιες ειναι αυτες ???Αφωνη, πατσαβουρα, ηλιθια, βλαμμενη, χαζογκομενα, πηδιοταν με την Ορθουλα.
Αν το βουλωνε και ειχα καυλες, μπορει και να τις εχυνα τα βυζια. τπτ αλλο
Οσο για την Στεφανιδου... απ την ΤιΒι μπορει να δειχνει ομορφη (η βλλλλλακεια βλακεια, δεν κρυβεται) αλλα απο κοντα ειναι τρελο πατσαβουρι και πολυ αδυνατη
Τι κακιες ειναι αυτες ???
Τα σκεφτηκες, η σου ξεφυγαν???
η ορθουλα πρεπει να ειναι ενεργητικη παντως..στα ορθια πρεπει να τις παιρνει με δονητη..απο εκει βγηκε το ορθουλα.παρατσουκλι ειναι1)Ειναι η αληθεια. οποιος θελει τη δεχεται!
2)Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
3)Εσυ τι προβλημα εχεις?
4)Ουτε τα σκεφτηκα, ουτε μου ξεφυγαν. Τα ΞΕΡΩ.
Αλλη απορια?
φιλε ο κουρκουλης ειναι οντως πουστης κι ο γαμος ειναι βιτρινα?1)Ειναι η αληθεια. οποιος θελει τη δεχεται!
2)Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
3)Εσυ τι προβλημα εχεις?
4)Ουτε τα σκεφτηκα, ουτε μου ξεφυγαν. Τα ΞΕΡΩ.
Αλλη απορια?
φιλε ο κουρκουλης ειναι οντως πουστης κι ο γαμος ειναι βιτρινα?
η γινονται γενικα οργια(παιρνονται ολοι με ολους)?
πολυ μουναρα η Κελλυ,φιλος