Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
ΠΟτε θα καταλαβετε οτι δεν υπερασπιζομαστε την Κελλυ αλλα ειναι θεμα ηθικης που θεωρουμε οτι καποιοι φερονται αδικα και μη δημοκρατικα εδω μεσα. Και ναι ειστε κοτες οσοι κατηγορειτε κοπελες ανωνυ,μη απο τη στιγμη που αυτες βγαινουν με τα ονοματα τους και πολλες φορες με τις φατσες τους ενω δεν εχετε πατησει ποτε το ποδι σας στο μαγαζι τους να πειτε τα παραπονα σας. Επισης οταν εχεις φιμωτρο να το βαζεις παντου οχι μονο οταν δε συμφερει αυτα που λεγονται. γκε γκε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κατι ειχε παρει το ματι μου γ αυτα τα περιβοητα παρτυ στο Φ104...
Πες καμια λεπτομερια....πεζει τσαμπα ποτο??/  :2funny: :2funny:
ναι και στης γιορτες ειχε τσαμπα γλυκα

μιλαμε θεα η αντζελα  :zfuck:

varvatos21

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω ρε μάγκες...

θελω να σας κανω μια ερωητηση,σε πολλους θα φανει ευκολη, σε πολλους δυσκολη...

παντα γενικης κατανοησης, χωρις να θελω να το πω αποκλειστικα για καποιον..

αυτα που λετε εδω τα κατεβατα στο θρεντ, μπορειτε να πατε να τα πειτε εκει face to face?
ξερω γω ,σε κανα παρτακυ της αντζελας, να πατε για κανα ποτο.. και να εκφρασετε την γνωμη σας εκει δημοσια..

αλλα οχι γνωμη, μιλαμε για ολα τα κατεβατα που εχετε γραψει εδω κατα καιρους...

την εχω εγω την απαντηση τυπε

δεν πανε γιατι δεν εχουν αρχιδια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να ρωτησω ρε μάγκες...

θελω να σας κανω μια ερωητηση,σε πολλους θα φανει ευκολη, σε πολλους δυσκολη...

παντα γενικης κατανοησης, χωρις να θελω να το πω αποκλειστικα για καποιον..

αυτα που λετε εδω τα κατεβατα στο θρεντ, μπορειτε να πατε να τα πειτε εκει face to face?
ξερω γω ,σε κανα παρτακυ της αντζελας, να πατε για κανα ποτο.. και να εκφρασετε την γνωμη σας εκει δημοσια..

αλλα οχι γνωμη, μιλαμε για ολα τα κατεβατα που εχετε γραψει εδω κατα καιρους...

γιατι νομίζεις οτι μερικοί δεν πάνε για το δωρεάν ποτό;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχει χαθει η μπαλα.....Το θεμα απολαυση και ευχαριστηση εχει μετατραπει σε ρινγκ....Η ζωη και η τσεπη ειναι λιγεs ρε παιδια..Απολαυστε οσο η μια δινει τροφη στην αλλη

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
αλλος μπαγλαμας απο δω.

ποτε με διαβασες να υπερασπιζομαι την κελλυ?

το σαιτ αυτο το παρακολουθω πολυ καιρο και αποφασησα να γραφτω, ξερω σχεδον ολα τα στουντιοκοριτσα που εσυ μονο σε φωτο της εχεις δει και τον παιζεις πισω απο την οθονη :jerking:

Ναι...."τα ξέρεις όλα τα στουντιοκόριτσα", παρακολουθείς το site από καιρό, και γράφτηκες για να "ποστάρεις" αβέρτα σε ένα forum μιας κοπέλας που δεν ξέρεις όπως ο ίδιος είπες πριν!

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
γιατι νομίζεις οτι μερικοί δεν πάνε για το δωρεάν ποτό;
τυπε θα σου κανω  μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις αντικειμενικα και να μην παρεις την ερωτηση προσωπικα σα προκληση προς το προσωπο σου.
Ας πουμε οτι πανε για τσαμπα ποτε και ας πουμε οτι το πινουν κοιολας.
Εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? ( ειναι κυριολεκτικη ερωτηση και οχι προκληση οκ?)
θελω να πω οτι να υπαρχει και λιγη λογικη και να μη σκεφτομαστε ανταγωνιστικα εδω μεσα. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και οτι παραπανω καταφερνει καλο ειναι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν πιστευω τα παρτακια  η Αντζελα να τα διοργανωνει για να ακουσει τις αποψεις των μελων!!Υπαρχουν κι αλλα στουντιο, εκτος του Φ104...που σαφως δεν θα γινοτανε ντορος για τιποτα!!!Και ο καθε ντορος που δημιουργειτε ολο τυγχαια...παντα αφορα το εν λογο στουντιο και καποια απο τις εργαζομενες του!!!

κοίτα αν παει κάποιος και πεί την γνώμη του δεν νομίζω οτι δεν θα του απαντήσει κανείς. Οσον αφορά τον ντόρο, γίνεται με κάθε ιερόδουλη η υπέυθυνη στούντιο που εχει ενεργή δράση στο φόρουμ πέραν απο τις ενημερώσεις για τα προγράμματα. Αν θυμάσαι καλά όταν έμπαινε η Ντάρια μέσα στο site για το στούντιο στην Αγίου Μελετίου (όταν ήταν πρώτο όνομα το στούντιο) υπήρχαν και εκεί "αγαπούληδες" και αρκετοί τσακωμοί.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι και στης γιορτες ειχε τσαμπα γλυκα

μιλαμε θεα η αντζελα  :zfuck:
Καλε μου διαδικτυακε φιλε,... γιατι να μην σας δωσει γλυκακια και ποτακια δωρεαν...οταν θα πληρωσετε λεφτα για υπηρεσιες στο δωματιο..που σε αλλα στουντιο θα πληρωνατε λιγοτερα!!!..Για μενα η Αντζελα ειναι σωστη και εξυπνη!!! :)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Καλε μου διαδικτυακε φιλε,... γιατι να μην σας δωσει γλυκακια και ποτακια δωρεαν...οταν θα πληρωσετε λεφτα για υπηρεσιες στο δωματιο..που σε αλλα στουντιο θα πληρωνατε λιγοτερα!!!..Για μενα η Αντζελα ειναι σωστη και εξυπνη!!! :)
ρε φιλε παμε μαι βολτα σημερα τη νυχτα μαζι στα στουντιο. Και αν ειναι πιο ακριβο χανω τα γαμησια μας, αν ειναι πιο φτηνο τα χανεις εσυ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κοίτα αν παει κάποιος και πεί την γνώμη του δεν νομίζω οτι δεν θα του απαντήσει κανείς. Οσον αφορά τον ντόρο, γίνεται με κάθε ιερόδουλη η υπέυθυνη στούντιο που εχει ενεργή δράση στο φόρουμ πέραν απο τις ενημερώσεις για τα προγράμματα. Αν θυμάσαι καλά όταν έμπαινε η Ντάρια μέσα στο site για το στούντιο στην Αγίου Μελετίου (όταν ήταν πρώτο όνομα το στούντιο) υπήρχαν και εκεί "αγαπούληδες" και αρκετοί τσακωμοί.
Σου δινω δικιο!!!!Ισως στο διαδικτυο...ο πολυς ντορος... να επιδρα αρνητικα στο καθε στουντιο!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταμ, εσύ δεν είπες χτες ότι δεν έχεις πατήσει σε κανένα πάρτυ της Άντζελας??
ρε μαν, ναι δεν εχω πατησει..

αλλα πηγα μια βολτα στης γιορτες οπου εχει και γλυκα..

ειδες που τον χαβαλε που κανουμε μερικοι τα περνετε στα σοβαρα?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:rockon: :rockon: :rockon:

Απ το συγκεκριμενο στουντιο μονο την Αντζελα εχω παρει νομιζω προ 4ετιας περιπου....
Ηταν η μοναδικη που εκανε πρωκτικο και μπηκα να δοκιμασω για πρωτη μου φορα...
Βεβαια με το που μπηκε στο δωματιο συνηδητοποιησα οτι ειναι τρανσ και φυσικα δεν μπορεσα να λειτουργησω  :'(
σιγα, δεν τρεχει τιποτα..

που να δεις αλλους που πηγαν για μουνι και εβλεπαν καυλι σε αλλα σπιτια  :2funny:

Επισκέπτης
ρε φιλε παμε μαι βολτα σημερα τη νυχτα μαζι στα στουντιο. Και αν ειναι πιο ακριβο χανω τα γαμησια μας, αν ειναι πιο φτηνο τα χανεις εσυ
θα τον βαλεις να πληρωσει και για το δικο σου στραπονιασμα :think:
δεν ειναι τσαμπα μετα απο τις υπηρεσιες σου???? :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Συγνώμη,
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο στούντιο αυτό επειδή σου..."μούτρωσε" η Αμάντα κλπκλπ?!!
Κι εσύ δεν είσαι αυτός που από χθες-προχθές περνά τις τελευταίες του ώρες σ'αυτό το site γιατί βρήκες άλλο site? Πόσες μέρες διαρκεί αυτή η "φορητότητα"?
Φυσικά αστειεύομαι, δεν θα 'θελα να φύγεις, αλλά είσαι λίγο κωλοτούμπας σαν τον Καρατζαφέρη!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

εδώ παίρνεις κάρτα φίλε παιχτούρα. Με την ίδια λογική αλλα στούντιο έχουν ίδιες τιμές και δεν εχουν ούτε νιπτήρα μέσα στο δωμάτιο (πχ Σπύρου Πάτση 40 κ.α.). Σαφώς και υπάρχουν αρκετά που έχουν μειώσει τις τιμές τους και πιστευω οτι μέσα στο 2012 θα το εχουν κάνει όλα τα στούντιο επίσημα αλλα απο 'κεί και ύστερα μετράει το συνολικό πακέτο που προσφέρει το κάθε στούντιο δηλαδή: ποιότητα κοπέλας (και απο εμφάνιση αν και αυτο είναι προσωπικό και απο απόδοση στο δωμάτιο) και παροχές στούντιο (καθαριότητα, καλαισθησία ποτά κ.α.). Εκεί ο καθένας ας κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια και σταθμά και ας επιλέξει.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
θα τον βαλεις να πληρωσει και για το δικο σου στραπονιασμα :think:
δεν ειναι τσαμπα μετα απο τις υπηρεσιες σου???? :grin:
να σου πω κατι ρε μαγλκα τωρα που ειμαι ηρεμος. Εχτες ενω εβλεπες οτι τα εχω παρει ησουν παλι ειρωνικος οπως τωρα χωρις να με ξερεις.  Μπορει να το βλεπεις χαβαλε εσυ αλλα δε σου εχω δωσει το θαρρος και τελος παντων η ανωνυμια σε βοηθαει να το κανεις αυτο. Εγω ομως απο οτι βλεπω παρα οτι ειμαστε ανωνυμοι εδω περα σε σεβομαι επειδη πολυ απλα δε σε ξερω. Αν γνωριζομασταν και εβλεπες τι ανθρωπος ειμαι θα ητανε καλυτρεα να σχολιαζεις και να ειρωνευεσαι πρωτον επειδη θα εχεις και το σχετικο θαρρος και δευτερον επειδη δε θα ειναι ατυχης η ειρωνεια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom