Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αλλος μπαγλαμας απο δω.

ποτε με διαβασες να υπερασπιζομαι την κελλυ?

το σαιτ αυτο το παρακολουθω πολυ καιρο και αποφασησα να γραφτω, [size=16pt]ξερω σχεδον ολα τα στραπόν απο τα στουντιοκοριτσα [/size] που εσυ μονο σε φωτο της εχεις δει και τον παιζεις πισω απο την οθονη :jerking:

:thumbsup: Και εις ανώτερα!!!!  

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να σου πω κατι ρε μαγλκα τωρα που ειμαι ηρεμος. Εχτες ενω εβλεπες οτι τα εχω παρει ησουν παλι ειρωνικος οπως τωρα χωρις να με ξερεις.  Μπορει να το βλεπεις χαβαλε εσυ αλλα δε σου εχω δωσει το θαρρος και τελος παντων η ανωνυμια σε βοηθαει να το κανεις αυτο. Εγω ομως απο οτι βλεπω παρα οτι ειμαστε ανωνυμοι εδω περα σε σεβομαι επειδη πολυ απλα δε σε ξερω. Αν γνωριζομασταν και εβλεπες τι ανθρωπος ειμαι θα ητανε καλυτρεα να σχολιαζεις και να ειρωνευεσαι πρωτον επειδη θα εχεις και το σχετικο θαρρος και δευτερον επειδη δε θα ειναι ατυχης η ειρωνεια σου
τι πιστευες οτι θα σε επαιρνα στα σοβαρα???  :2funny: :2funny:
Γιατι??? επειδη η καψουρα σου για το στραπον για την κελλυ σε εκανε να μαζευεις υπογραφες  μεχρι και δικο σου σαιτ θ ανοιξεις για παρτη της

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
30 , με πανεπιστημια στην πλατη και διοικιτικο στελεχος σε εταιρεια που κανει 3 εκατομ. το χρονο τζιρο. καλυφθηκες? αν γνωριστουμε θα δεις οτι δε λεω παπαδες και τοτε θα μπορεις να κρινεις καλυτερα για το ποσο χρονων θα επρεπε να ειμαι.

Σε ρώτησα γιατί γράφεις σαν να είσαι αρκετά μικρότερος από την ηλικία σου. Και δεν το είπα για κακό. Δείχνει ότι έχεις αθωότητα μέσα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό να παραμένει κάποια στάλα αθωότητας μέσα μας. Τελοσπάντων. Στην ουσία δεν διαφωνούμε και σε πολλά όλοι εμείς εδώ. Απλά κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται! Φεύγω τώρα και μπορεί να τα πούμε κι αργότερα.Καλό μεσημέρι παιδιά.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
τι πιστευες οτι θα σε επαιρνα στα σοβαρα???  :2funny: :2funny:
Γιατι??? επειδη η καψουρα σου για το στραπον για την κελλυ σε εκανε να μαζευεις υπογραφες  μεχρι και δικο σου σαιτ θ ανοιξεις για παρτη της
ολο για στραπον μιλας και αφου δεν εχεις τροπους και θελεις τοσο να τον φας θα σου κανω τη χαη οποτε αντε γαμησου ελευθερα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σε ρώτησα γιατί γράφεις σαν να είσαι αρκετά μικρότερος από την ηλικία σου. Και δεν το είπα για κακό. Δείχνει ότι έχεις αθωότητα μέσα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό να παραμένει κάποια στάλα αθωότητας μέσα μας. Τελοσπάντων. Στην ουσία δεν διαφωνούμε και σε πολλά όλοι εμείς εδώ. Απλά κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται! Φεύγω τώρα και μπορεί να τα πούμε κι αργότερα.Καλό μεσημέρι παιδιά.

καλό μεσημέρι.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
αφιερωμενο σε ολα τα ανωνυμα - ανωριμα παιδακια του σαιτ και στο φασισμο τοπυ αντισθενη - δημοσθενη - αυταξερξη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ολο για στραπον μιλας και αφου δεν εχεις τροπους και θελεις τοσο να τον φας θα σου κανω τη χαη οποτε αντε γαμησου ελευθερα
Αφού δεν έφυγες ψηφίζω ναι για χάρη σου! :rockon:
Ελπίζω να εκτιμίσει τον αγνό αγώνα σου το κορίτσι και να δεχθεί τη βέρα!!!  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom