Φυσικά αστειεύομαι, δεν θα 'θελα να φύγεις, αλλά είσαι λίγο κωλοτούμπας σαν τον Καρατζαφέρη!
μάλλον σαν τον κωλοτούμπα στην εκπομπή του Καμπούρη.
Φυσικά αστειεύομαι, δεν θα 'θελα να φύγεις, αλλά είσαι λίγο κωλοτούμπας σαν τον Καρατζαφέρη!
τι λες και συ τωραΣυγνώμη,
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο στούντιο αυτό επειδή σου..."μούτρωσε" η Αμάντα κλπκλπ?!!
Κι εσύ δεν είσαι αυτός που από χθες-προχθές περνά τις τελευταίες του ώρες σ'αυτό το site γιατί βρήκες άλλο site? Πόσες μέρες διαρκεί αυτή η "φορητότητα"?
Δεν φταιει η Κελλυ και η καθε Κελλυ, οταν καβαλαει το καλαμι και νομιζει οτι ειναι γκομεναρα και οι αλλες ειναι οπως τις χαρακτηρισε(βρωμομουνες)!!!...Φταινε τα καψουρακια της(οταν καποιοι γραφουν.. σεντονια μαλιστα με υμνους...ο ενας πεντε κριτικες..ο αλλος τρεις...και ο παρα αλλος αλλες τρεις για μια εργαζομενη μετριας εμφανισης..τοτε ειναι φυσικο να καβαλει το καλαμι), που τις εμφυτευσαν, την εκτος πραγματικοτητας εκτιμηση...οτι ειναι γκομεναρα!!!!!...Για μενα αθωα η Κελλυ...αλλα ας δει και κανενα αλλο στουντιο-σελιδα-φωτο....πως ειναι τα πραγματικα αριστουργηματα σε εμφανιση...απ' το να τα χωνει σε συναδελφισες της!!
Φιλε μου, στο παρελθον πηγαινα στο Φ104!!!!...αλλα τωρα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, εχω κρυωσει!!!Και θα γινω σαφης... σε εναν απο τους πολλους ενδοιασμους μου...αμα παω και γραψω καλη κριτικη θα παραξηγηθω.....απο την αλλη αν γραψω κακη κριτικη θα φαω ξυλο εδω μεσα...χαχαχα!!!!!!Τωρα αν γραψω μια κριτικη ουτε καλη, αλλα ουτε και κακη...οπως εγραψε και ο συναδελφος για την ΚΕΛΛΥ(μια κανονικη αντικειμενικη κριτικη..respect απο μενα στον συναδελφο-μελος)....θα εχω και εγω.... τα αποτελεσματα αυτα(που προεκυψαν απο τα σχολια αλλου συναδελφου)....χαχαχα!!!!Θα παω αυτες τις ημερες για Αμαντα...αλλα δεν θα γραψω κριτικη...χαχαχα!!!!!ρε φιλε παμε μαι βολτα σημερα τη νυχτα μαζι στα στουντιο. Και αν ειναι πιο ακριβο χανω τα γαμησια μας, αν ειναι πιο φτηνο τα χανεις εσυ
λοιπον πολυ σωστος στο πως μου την ειπες αυτη τη φορα και για αυτο θα σου απαντησω. (σε συμπαθησα εσενα τωρα) . Λοιπόν. Αυο που εγινε με Αμαντα λυθηκε , μιησαμε και ολα καλα , δεν ειπα ποτε οτι εχασα την εκτιμηση μου στο στουντιο αλλα οτι δε ξαναπηγαινα επειδη ''στραβωσε η εικονα μου στο καταστημα'' αλλα αφου τα βρηκαμε ολα καλα. Οσο για το σαιτ ναι μαλακια μου που ειμαι ακομα εδω αλλα ηδη εχω αρχισει να ανοιγομαι σε αλλο και ισως κανω και το δικο μου ...Συγνώμη,
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναπατήσεις στο στούντιο αυτό επειδή σου..."μούτρωσε" η Αμάντα κλπκλπ?!!
Κι εσύ δεν είσαι αυτός που από χθες-προχθές περνά τις τελευταίες του ώρες σ'αυτό το site γιατί βρήκες άλλο site? Πόσες μέρες διαρκεί αυτή η "φορητότητα"?
τυπε θα σου κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις αντικειμενικα και να μην παρεις την ερωτηση προσωπικα σα προκληση προς το προσωπο σου.
Ας πουμε οτι πανε για τσαμπα ποτε και ας πουμε οτι το πινουν κοιολας.
Εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου? ( ειναι κυριολεκτικη ερωτηση και οχι προκληση οκ?)
θελω να πω οτι να υπαρχει και λιγη λογικη και να μη σκεφτομαστε ανταγωνιστικα εδω μεσα. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και οτι παραπανω καταφερνει καλο ειναι.
λοιπον πολυ σωστος στο πως μου την ειπες αυτη τη φορα και για αυτο θα σου απαντησω. (σε συμπαθησα εσενα τωρα) . Λοιπόν. Αυο που εγινε με Αμαντα λυθηκε , μιησαμε και ολα καλα , δεν ειπα ποτε οτι εχασα την εκτιμηση μου στο στουντιο αλλα οτι δε ξαναπηγαινα επειδη ''στραβωσε η εικονα μου στο καταστημα'' αλλα αφου τα βρηκαμε ολα καλα. Οσο για το σαιτ ναι μαλακια μου που ειμαι ακομα εδω αλλα ηδη εχω αρχισει να ανοιγομαι σε αλλο και ισως κανω και το δικο μου ...
Δεν το ειχα διαβασει αυτο!!!...Αλλα σε καμμια περιπτωση...δεν την απαλασσει απο το χαρακτηρισμο που ειπε για τις αλλες κοπελλες!!!...Οτι εχει το "Γνωθι σ'αυτον¨"...την τιμα!!!εκτείθεσαι ή κάνεις λάθος. για την αποκατάσταση της πραγματικότητας:
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29250/page:3/limit:10/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:29250/page:3/limit:10/[/url]
γράφει εκεί (26/01/2012):
"λοιπον, θα απαντησω μια και καλη για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.
ειμαι η κελλυ, ειμαι 26 χρονων, ειμαι 1.75, ειμαι μπαμπατσικη, ειμαι γεματη, ειμαι ζουμερη, ειμαι τσουποτη, δεν το εκρυψα ποτε, εξαλλου το λενε και οι κριτικες μου, οταν ειχα βγαλει της φωτο ημουν ακριβως οπως με δειχνουν, μετα πηρα κιλα οπως γινετε συνηθως με μενα τον χειμονα, μου αρεσει πολυ το καλο φαγητο, ειναι μεγαλη απολαυση για αυτο ξεφευγω που και που ειμαι πολυ καλη στο δωματιο, ξερω να γαμιεμαι και να τον παιρνω πολυ ωραια, ειμαι εξυπνος ανθροπως, ειμαι μαγκας, τα χωνω οπου χρειαζετε, μπραβο μου.
με τον ορο αριστουργημα με εχετε πριξει.
ειναι αυτοσαρκασμος, ειναι χαβαλες, ξερω πολυ καλα τι μου γινετε, δεν ειμαι ψωνιο σε καμια των περιπτωσεων, το αντηθετο θα ελεγα, οι ανθρωποι με συμπαθουνε απο την πρωτη γνωρημια λογο του χαρακτηρα μου, δεν ειμαι μοντελο και να πω την αληθεια ουτε θελω.
οπως ειπα και πιο πριν τα κιλα πανε και ερχονται, και οπως ηραθανε θα φυγουνε, πριν τρεις μηνες ημουν πολυ ωραια γκομενα γιατι ημουν περιπου μειον 7 κιλα, και σε λιγο καιρο θα ξαναγινω οπως ημουνα, για τον κωλο μου δεν ακουω τιποτα γιατι ειναι πολυ ωραιος.
αγαπητε φοντα, αφου με ειδες στο σαλονι και δεν σου αρεσα[γουστα ειναι αυτα] γιατι με διαλεξες?"
η πιθανή απαντηση πως δεν το γνώριζες γιατί δεν το διάβασες, φυσικά ισχύει αλλά και εγώ δεν διαβάζω κριτικές αλλά πριν αποδώσω κάτι σε χαρακτήρα ψάχνομαι (λίγο), να δω τουλάχιστον τι συνέβει.
θα τον βαλεις να πληρωσει και για το δικο σου στραπονιασμα
δεν ειναι τσαμπα μετα απο τις υπηρεσιες σου????
λοιπον πολυ σωστος στο πως μου την ειπες αυτη τη φορα και για αυτο θα σου απαντησω. (σε συμπαθησα εσενα τωρα) . Λοιπόν. Αυο που εγινε με Αμαντα λυθηκε , μιησαμε και ολα καλα , δεν ειπα ποτε οτι εχασα την εκτιμηση μου στο στουντιο αλλα οτι δε ξαναπηγαινα επειδη ''στραβωσε η εικονα μου στο καταστημα'' αλλα αφου τα βρηκαμε ολα καλα. Οσο για το σαιτ ναι μαλακια μου που ειμαι ακομα εδω αλλα ηδη εχω αρχισει να ανοιγομαι σε αλλο και ισως κανω και το δικο μου ...
30 , με πανεπιστημια στην πλατη και διοικιτικο στελεχος σε εταιρεια που κανει 3 εκατομ. το χρονο τζιρο. καλυφθηκες? αν γνωριστουμε θα δεις οτι δε λεω παπαδες και τοτε θα μπορεις να κρινεις καλυτερα για το ποσο χρονων θα επρεπε να ειμαι.!! Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, κι αν θες απαντάς. Είσαι πάνω από 20 χρονών ή κάτω? Χωρίς παρεξήγηση!
εγω δεν μουτροσα με κανεναν οκ δεν με απασκολει τη γραφουνε εδω μεσα ολλοι κανουμε το χαβαλε μας εγω ξερω πωςσ ειμαι και τη ειμαι απο εκει και ύστερα σε οπιον αρεσω ;) ;)Συγνώμη,
μου το συστηνεις ανεπιφυλακτα δηλαδη????μαλλον εσυ θες στραποναρισμα
!! Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, κι αν θες απαντάς. Είσαι πάνω από 20 χρονών ή κάτω? Χωρίς παρεξήγηση!
εγω δεν μουτροσα με κανεναν οκ δεν με απασκολει τη γραφουνε εδω μεσα ολλοι κανουμε το χαβαλε μας εγω ξερω πωςσ ειμαι και τη ειμαι απο εκει και ύστερα σε οπιον αρεσω ;) ;)
εγω δεν μουτροσα με κανεναν οκ δεν με απασκολει τη γραφουνε εδω μεσα ολλοι κανουμε το χαβαλε μας εγω ξερω πωςσ ειμαι και τη ειμαι απο εκει και ύστερα σε οπιον αρεσω ;) ;)
Δεν το ειχα διαβασει αυτο!!!...Αλλα σε καμμια περιπτωση...δεν την απαλασσει απο το χαρακτηρισμο που ειπε για τις αλλες κοπελλες!!!...Οτι εχει το "Γνωθι σ'αυτον¨"...την τιμα!!!
30 , με πανεπιστημια στην πλατη και διοικιτικο στελεχος σε εταιρεια που κανει 3 εκατομ. το χρονο τζιρο. καλυφθηκες? αν γνωριστουμε θα δεις οτι δε λεω παπαδες και τοτε θα μπορεις να κρινεις καλυτερα για το ποσο χρονων θα επρεπε να ειμαι.