Καλημέρα σας συνάδελφοι,
Ανοίγω θέμα το οποίο νομίζω σας έχει τύχει όλους. Σε όλες τις ηλικίες,και σε όλες τις φάσεις της ζωής σας.
Αφορμή; Προσωπική ιστορία,με γυναικα η οποία μ εριξε από τα σύννεφα με την αλλοπρόσαλη στάση της. Εκεί που με ειχε ανεβασει με τη συμπεριφορά της,δηλαδή ηταν τρυφερη,γλυκια,όμορφα λόγια,προτάσεις για ταξίδια, κτλ...δηλαδή εν γένει άψογη συμπεριφορα,ξαφνικά, γεια σας!!!!!!!!
Δεν θελω να σας κουραζω φυσικα με λεπτομέρειες,οπότε επειδη το έχω ξαναδεί το έργο, ξέρω τί παιζει.
1. Ειναι αλλοπρόσαλλη,δηλαδη μια ολα σουπερ,τελεια,ενθουσιασμός και μια της βαραει στα ξαφνικα και χωριζει με αφορμή του στυλ "δεν ταιριάζουμε" (ενω η καθημερινη συναναστροφή το αντιθετο εδειχνε)
2. Λεει ψεμματα αφου γυναικα ερωτευμενη (κατα δηλωση της) δεν φευγει αν δεν βρει κατι αλλο.Επομενως, γκομενικός ο λογος και ψαχνει για αλλοθι.
Αλλοπρόσαλλες συμπεριφορες,που εκει που λες να ανοιχτεις,να εμπιστευτεις κτλ,ξαφνικα εξαφανιζονται,αρχιζουν θεωριες κτλ...
Ξερω τι θα μου πειτε: Αλλος "γραψτην στ αρχιδια σου", αλλος " παιξ το cool,δεν εγινε και κατι", αλλος " βρισ την", αλλος "κανε συζητηση με υπομονη"¨..κτλ Ολα δεκτα...καθε περίπτωση φυσικα και διαφορετική,αλλα σε γενικες γραμμες, πως αντιδράτε οταν σας παρατησει στα κρυα του λουτρου,αφου σας εχει κανει πρωτα Θεό και σας εχει κανει να νιωθετε οτι ειναι πραγματικα μαζι σας?