Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χα χα χα έλιωσα λέμεεεε , Θεού σμίλευμα
προφανώς είσθε άγαπητε μέ τήν γνώση σας νά άπαλύνει
τό δικό μου γύρας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ως πρεσβύτερος που είστε στας ερωτικάς διελεύσεις σας οφείλω να σας παρασταθώ,  σας καλώ να στηριχτείτε εις στον ώμο μου! :grin: :grin: :grin:
...το ελιξήριο της νεότητος μου φίλτατε έχει όνομα, Κέλλυ λέγεται! (εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες).  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.844
Πόντοι
22.785
ως πρεσβύτερος που είστε στας ερωτικάς διελεύσεις σας οφείλω να σας παρασταθώ,  σας καλώ να στηριχτείτε εις στον ώμο μου! :grin: :grin: :grin:
...το ελιξήριο της νεότητος μου φίλτατε έχει όνομα, Κέλλυ λέγεται! (εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες).  

Απολύτως όρθόν, ένεγράφη έν τή ρύμη τού γραπτού λόγου σας ....

Έπιτρέψτε μου τήν ποιητική άδεία !!!!

Ή έξ ού κορασίς θά γράφεται ,ως έξείς μέ 4 λάμδα....

δηλαδή .......Κέλλλλυ !!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Απολύτως όρθόν, ένεγράφη έν τή ρύμη τού γραπτού λόγου σας ....

Έπιτρέψτε μου τήν ποιητική άδεία !!!!

Ή έξ ού κορασίς θά γράφεται ,ως έξείς μέ 4 λάμδα....

δηλαδή .......Κέλλλλυ !!!

τι με νοιάζει πόσα λ θα έχει το όνομα της. ας έχει 4, 24 και 44...
πάντα η πριγκίπισσα μου θα είναι (και εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες πολλαπλασιαζόμενο επί 3).
ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται Θεοδώρα, γιατί περί αυτού πρόκειται, δώρο Θεού.
ένα συγκλονιστικά εκπληκτικό άτομο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.844
Πόντοι
22.785
τι με νοιάζει πόσα λ θα έχει το όνομα της. ας έχει 4, 24 και 44...
πάντα η πριγκίπισσα μου θα είναι (και εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες πολλαπλασιαζόμενο επί 3).
ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται Θεοδώρα, γιατί περί αυτού πρόκειται, δώρο Θεού.
ένα συγκλονιστικά εκπληκτικό άτομο!

Λές νά ήτο ή Θεοδώρα πού προτοστάτησε στή Στάση τού Νίκα ???

Δέν άμφιβάλω άγαπητέ .... χωρίς δώση είρωνείας,
είναι ή ίέρεια πού σέ άπογειώνει !!!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Λές νά ήτο ή Θεοδώρα πού προτοστάτησε στή Στάση τού Νίκα ???

Δέν άμφιβάλω άγαπητέ .... χωρίς δώση είρωνείας,
είναι ή ίέρεια πού σέ άπογειώνει !!!!!!!

και εδώ αγαπητέ πάει ή πάμε όλοι μαζί:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γεια σας και απο μενα..

Παρατηρησα μια ένταση τις τελευταιες μέρες σε όλα τα επιπεδα όσο αφορά το στουντιο που προτιμάμε (νομίζω εχουμε αυτο το δικαιωμα).
Κοντρες κλπ κλπ ... Εγιναν, γινονται, θα γινουν... Τα θυμάμαι και παλαιοτερα...

Δεν ξερω αν παρατηρήσατε, επειδή διαβάζω τις κριτικές όλων σας.. ένα κυμα αρνητικών ψήφων στις κριτικές όλων σχεδόν των "αγαπούληδων ή promoters" (βάζω και των εαυτό μου μέσα στους δεύτερους)
Loveseeker, TAFTAAR, LAMB, ακομα και ο cheyenne που κρατάει τα σκήπτρα στις κριτικές (και δεν έχει να αποδείξει τίποτα γιατί εχει επισκεφτεί τα πάντα).
Αρνητικές ψήφοι που έπεφταν βροχή τα τελευταια 24ωρα..και ενω κρατουσε η κοντρα Αντζελας -πορνογερου..

Είδα μεχρι και το 1/12!!! δηλ ξεχασαν να μπουν οι κοπελες να ψηφίσουν καθως και οι συνάδελφοι promoters...(δε βλέπω να πληρώνεται ο καημενος ο LAMB)

Αρνητικές ψήφοι σημαίνουν αποδοκιμασία στην κριτική..και όχι στο στουντιο..
Και μου έκανε εντύπωση πως μαζευτηκαν τόσες πολλες σε τόσο σύντομο διάστημα...

Βλέπω πως γράφονται θετικές κριτικές .. βλέπω άτομα που γουστάρουν κάτι να μοιράζονται τον ιδιο ενθουσιασμό μεταξυ τους και με τις κοπέλες..
Τα κορίτσια ξέρουν τι συμβαίνει εδώ... όσα γράφουν και όσα δε γράφουν... (αυτό μπορώ να το ξέρω..)

Οι καλοθελητές που προσπαθουν να τραβήξουν τους "τυφλους" αγαπουληδες και να τους ριξουν στην κολυμβήθρα του Σιλωαμ δήθεν με το επιχειρημα πως θα τους γλιτώσουν τα 50ευρα τους και απο τις πλανευτρες σειρηνες κοπέλες που "άκουσον άκουσον" κανουν δημοσιες σχεσεις για να ψαρεύουν πελάτες (!!!) (λες και δεν ειναι εργαζόμενες ή μιλάνε σε σαιτ γνωριμιών και όχι στο bourdela)..ας μην ανησυχουν.. Το τρώμε όλο το φαγητο μας και χωρίς αυτους....

(α...και συγνωμη για το   :offtopic: .. είναι το thread της Κελλυς)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Γεια σας και απο μενα..

Παρατηρησα μια ένταση τις τελευταιες μέρες σε όλα τα επιπεδα όσο αφορά το στουντιο που προτιμάμε (νομίζω εχουμε αυτο το δικαιωμα).

Δεν ξερω αν παρατηρήσατε, επειδή διαβάζω τις κριτικές όλων σας.. ένα κυμα αρνητικών ψήφων στις κριτικές όλων σχεδόν των "αγαπούληδων ή promoters" (βάζω και των εαυτό μου μέσα στους δεύτερους)
Loveseeker, TAFTAAR, LAMB, ακομα και ο cheyenne που κρατάει τα σκήπτρα στις κριτικές (και δεν έχει να αποδείξει τίποτα γιατί εχει επισκεφτεί τα πάντα).
Αρνητικές ψήφοι που έπεφταν βροχή τα τελευταια 24ωρα..και ενω κρατουσε η κοντρα Αντζελας -πορνογερου..

Είδα μεχρι και το 1/12!!! δηλ ξεχασαν να μπουν οι κοπελες να ψηφίσουν καθως και οι συνάδελφοι promoters...(δε βλέπω να πληρώνεται ο καημενος ο LAMB)

Βλέπω πως γράφονται θετικές κριτικές .. βλέπω άτομα που γουστάρουν κάτι να μοιράζονται τον ιδιο ενθουσιασμό μεταξυ τους και με τις κοπέλες..
Τα κορίτσια ξέρουν τι συμβαίνει εδώ... όσα γράφουν και όσα δε γράφουν... (αυτό μπορώ να το ξέρω..)

Οι καλοθελητές που προσπαθουν να τραβήξουν τους "τυφλους" αγαπουληδες και να τους ριξουν στην κολυμβήθρα του Σιλωαμ δήθεν με το επιχειρημα πως θα τους γλιτώσουν τα 50ευρα τους και απο τις πλανευτρες σειρηνες κοπέλες που "άκουσον άκουσον" κανουν δημοσιες σχεσεις για να ψαρεύουν πελάτες (!!!) (λες και δεν ειναι εργαζόμενες ή μιλάνε σε σαιτ γνωριμιών και όχι στο bourdela)..ας μην ανησυχουν.. Το τρώμε όλο το φαγητο μας και χωρίς αυτους....

τα είπες ακριβώς όπως τα σκεφτόμαστε...ΜΠΡΑΒΟ!! :thumbsup: :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ρε παιδια που γινεται η κόντρα να δω και εγω; Ολο στην απέξω με αφηνετε, στήλτε κανα λίνκ αντε πια.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κ. sarouman σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σας.
να σας εξομολογηθώ πριν 3 αν δεν κάνω λάθος, χρόνια κάποιος με κατηγόρησε - έτσι πίστευε - ως promoter. θα ήθελα λοιπόν μία  χάρη, αν στο μέλλον τύχει να αναφερθεί το όνομα μου παρακαλώ λόγω παλαιότητας να έχω τον τίτλο master promoter. :grin:
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
το χαζεψα αλλα δεν είδα ιδαίτερη κόντρα απλα εναν τύπο να λεει βλακείες. Η Μπου-Μπου που είναι;

Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!

φίλε μου η αλήθεια είναι οτι καθημερινά κανουμε διάφορα προσχέδια διαλόγων που θα παρουσιάσουμε εδώ ως δήθεν αυθόρμητους διαλόγους αλλα φροντίζομε να είναι πάντα φρέσκοι και μή επαναλαμβανόμενοι. Πιστευω οτι το καταφέρνουμε!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
το χαζεψα αλλα δεν είδα ιδαίτερη κόντρα απλα εναν τύπο να λεει βλακείες. Η Μπου-Μπου που είναι;

φίλε μου η αλήθεια είναι οτι καθημερινά κανουμε διάφορα προσχέδια διαλόγων που θα παρουσιάσουμε εδώ ως δήθεν αυθόρμητους διαλόγους αλλα φροντίζομε να είναι πάντα φρέσκοι και μή επαναλαμβανόμενοι. Πιστευω οτι το καταφέρνουμε!
είσαι τρομερός κλαίω από τα γέλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έλα να αυτοσχεδιάσουμε!!!

Επισκέπτης
κ. sarouman σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σας.
να σας εξομολογηθώ πριν 3 αν δεν κάνω λάθος, χρόνια κάποιος με κατηγόρησε - έτσι πίστευε - ως promoter. θα ήθελα λοιπόν μία  χάρη, αν στο μέλλον τύχει να αναφερθεί το όνομα μου παρακαλώ λόγω παλαιότητας να έχω τον τίτλο master promoter. :grin:
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ἡ προαγωγὴ σας ἐν τῷ ἱστοτόπῳ συμπίπτει καὶ μὲ προαγωγὴν εἰς τὴν ὑπηρεσίαν σας;

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ελα μποτομ, βρηκες παρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ φίλε Σταμάτη και να με συγχωρεί η χάρη σου , δεν υποστήριξα ποτέ απόψεις όμοιες με του KD , ότι δηλαδή οι κοπέλες είναι βαλτές στο θέμα και εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία ή να μειωθεί το αντίτιμο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν . Αντιθέτως είμαι υπέρ του φιλοδωρήματος προς τις κοπέλες...
Ακόμα και τις όποιες διορθώσεις ,στον Τάφτααρ οι περισσότερες , τις κάνω διακριτικά και με χιούμορ νομίζω...
Οπότε δεν βλέπω να έχει βάση το σχόλιό σου...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἡ προαγωγὴ σας ἐν τῷ ἱστοτόπῳ συμπίπτει καὶ μὲ προαγωγὴν εἰς τὴν ὑπηρεσίαν σας;

είστε απολύτως εύστοχος, συνέβη πριν λίγων μηνών αλλά χωρίς ουσιαστική μεταβολή (δεν εννοώ μισθολογική).
πλέον είναι δυσδιάκριτος η αποστολή.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εὑρίσκεσθε ἐν τῇ ὑπηρεσία σας νῦν;

ακόμη, αλλά πλέον υπάρχει έντονα η σκέψη της παραίτησης παρότι οικονομικά δεν με συμφέρει γιατί σπίτι μου είμαι πια χωρίς κίνδυνο μετάθεσης. θα δούμε, καλά να είμαστε όλοι και θα δούμε.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Γεια σας και απο μενα..

Tι έγινε? Είδατε μερικές αρνητικές κριτικές για τις υπηρεσίες και πέσατε να γράφετε θετικά για να μην χαθεί ούτε 50αρικο ε?! Κάτι τέτοια κολπάκια κάνανε και σ 'ενα άλλο μπουρδελοστουντιάκι και τώρα δεν πατάει άνθρωπος.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: με αγαπη  :birdman:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom