amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.844
- Πόντοι
- 22.785
Τα παράλετε τώρα κύριε…όχι και γύρας
merrsi νεαρέ μου ,merrsi !!!
Τα παράλετε τώρα κύριε…όχι και γύρας
χα χα χα έλιωσα λέμεεεε , Θεού σμίλευμα
προφανώς είσθε άγαπητε μέ τήν γνώση σας νά άπαλύνει
τό δικό μου γύρας
ως πρεσβύτερος που είστε στας ερωτικάς διελεύσεις σας οφείλω να σας παρασταθώ, σας καλώ να στηριχτείτε εις στον ώμο μου!
...το ελιξήριο της νεότητος μου φίλτατε έχει όνομα, Κέλλυ λέγεται! (εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες).
Απολύτως όρθόν, ένεγράφη έν τή ρύμη τού γραπτού λόγου σας ....
Έπιτρέψτε μου τήν ποιητική άδεία !!!!
Ή έξ ού κορασίς θά γράφεται ,ως έξείς μέ 4 λάμδα....
δηλαδή .......Κέλλλλυ !!!
τι με νοιάζει πόσα λ θα έχει το όνομα της. ας έχει 4, 24 και 44...
πάντα η πριγκίπισσα μου θα είναι (και εδώ πάει το emoticon με τις καρδούλες πολλαπλασιαζόμενο επί 3).
ίσως θα έπρεπε να ονομάζεται Θεοδώρα, γιατί περί αυτού πρόκειται, δώρο Θεού.
ένα συγκλονιστικά εκπληκτικό άτομο!
Λές νά ήτο ή Θεοδώρα πού προτοστάτησε στή Στάση τού Νίκα ???
Δέν άμφιβάλω άγαπητέ .... χωρίς δώση είρωνείας,
είναι ή ίέρεια πού σέ άπογειώνει !!!!!!!
τα είπες ακριβώς όπως τα σκεφτόμαστε...ΜΠΡΑΒΟ!!Γεια σας και απο μενα..
Παρατηρησα μια ένταση τις τελευταιες μέρες σε όλα τα επιπεδα όσο αφορά το στουντιο που προτιμάμε (νομίζω εχουμε αυτο το δικαιωμα).
Κοντρες κλπ κλπ ... Εγιναν, γινονται, θα γινουν... Τα θυμάμαι και παλαιοτερα...
Δεν ξερω αν παρατηρήσατε, επειδή διαβάζω τις κριτικές όλων σας.. ένα κυμα αρνητικών ψήφων στις κριτικές όλων σχεδόν των "αγαπούληδων ή promoters" (βάζω και των εαυτό μου μέσα στους δεύτερους)
Loveseeker, TAFTAAR, LAMB, ακομα και ο cheyenne που κρατάει τα σκήπτρα στις κριτικές (και δεν έχει να αποδείξει τίποτα γιατί εχει επισκεφτεί τα πάντα).
Αρνητικές ψήφοι που έπεφταν βροχή τα τελευταια 24ωρα..και ενω κρατουσε η κοντρα Αντζελας -πορνογερου..
Είδα μεχρι και το 1/12!!! δηλ ξεχασαν να μπουν οι κοπελες να ψηφίσουν καθως και οι συνάδελφοι promoters...(δε βλέπω να πληρώνεται ο καημενος ο LAMB)
Αρνητικές ψήφοι σημαίνουν αποδοκιμασία στην κριτική..και όχι στο στουντιο..
Και μου έκανε εντύπωση πως μαζευτηκαν τόσες πολλες σε τόσο σύντομο διάστημα...
Βλέπω πως γράφονται θετικές κριτικές .. βλέπω άτομα που γουστάρουν κάτι να μοιράζονται τον ιδιο ενθουσιασμό μεταξυ τους και με τις κοπέλες..
Τα κορίτσια ξέρουν τι συμβαίνει εδώ... όσα γράφουν και όσα δε γράφουν... (αυτό μπορώ να το ξέρω..)
Οι καλοθελητές που προσπαθουν να τραβήξουν τους "τυφλους" αγαπουληδες και να τους ριξουν στην κολυμβήθρα του Σιλωαμ δήθεν με το επιχειρημα πως θα τους γλιτώσουν τα 50ευρα τους και απο τις πλανευτρες σειρηνες κοπέλες που "άκουσον άκουσον" κανουν δημοσιες σχεσεις για να ψαρεύουν πελάτες (!!!) (λες και δεν ειναι εργαζόμενες ή μιλάνε σε σαιτ γνωριμιών και όχι στο bourdela)..ας μην ανησυχουν.. Το τρώμε όλο το φαγητο μας και χωρίς αυτους....
(α...και συγνωμη για το .. είναι το thread της Κελλυς)
2 σελίδες πίσω μάι φριεντ!!!ρε παιδια που γινεται η κόντρα να δω και εγω; Ολο στην απέξω με αφηνετε, στήλτε κανα λίνκ αντε πια.
Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!
είσαι τρομερός κλαίω από τα γέλια.... έλα να αυτοσχεδιάσουμε!!!το χαζεψα αλλα δεν είδα ιδαίτερη κόντρα απλα εναν τύπο να λεει βλακείες. Η Μπου-Μπου που είναι;
φίλε μου η αλήθεια είναι οτι καθημερινά κανουμε διάφορα προσχέδια διαλόγων που θα παρουσιάσουμε εδώ ως δήθεν αυθόρμητους διαλόγους αλλα φροντίζομε να είναι πάντα φρέσκοι και μή επαναλαμβανόμενοι. Πιστευω οτι το καταφέρνουμε!
κ. sarouman σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σας.
να σας εξομολογηθώ πριν 3 αν δεν κάνω λάθος, χρόνια κάποιος με κατηγόρησε - έτσι πίστευε - ως promoter. θα ήθελα λοιπόν μία χάρη, αν στο μέλλον τύχει να αναφερθεί το όνομα μου παρακαλώ λόγω παλαιότητας να έχω τον τίτλο master promoter.
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ελα μποτομ, βρηκες παρεα
Ἡ προαγωγὴ σας ἐν τῷ ἱστοτόπῳ συμπίπτει καὶ μὲ προαγωγὴν εἰς τὴν ὑπηρεσίαν σας;
είστε απολύτως εύστοχος, συνέβη πριν λίγων μηνών αλλά χωρίς ουσιαστική μεταβολή (δεν εννοώ μισθολογική).
πλέον είναι δυσδιάκριτος η αποστολή.
Εὑρίσκεσθε ἐν τῇ ὑπηρεσία σας νῦν;
Γεια σας και απο μενα..
Παρατηρησα μια ένταση τις τελευταιες μέρες σε όλα τα επιπεδα όσο αφορά το στουντιο που προτιμάμε (νομίζω εχουμε αυτο το δικαιωμα).
Κοντρες κλπ κλπ ... Εγιναν, γινονται, θα γινουν... Τα θυμάμαι και παλαιοτερα...
Δεν ξερω αν παρατηρήσατε, επειδή διαβάζω τις κριτικές όλων σας.. ένα κυμα αρνητικών ψήφων στις κριτικές όλων σχεδόν των "αγαπούληδων ή promoters" (βάζω και των εαυτό μου μέσα στους δεύτερους)
Loveseeker, TAFTAAR, LAMB, ακομα και ο cheyenne που κρατάει τα σκήπτρα στις κριτικές (και δεν έχει να αποδείξει τίποτα γιατί εχει επισκεφτεί τα πάντα).
Αρνητικές ψήφοι που έπεφταν βροχή τα τελευταια 24ωρα..και ενω κρατουσε η κοντρα Αντζελας -πορνογερου..
Είδα μεχρι και το 1/12!!! δηλ ξεχασαν να μπουν οι κοπελες να ψηφίσουν καθως και οι συνάδελφοι promoters...(δε βλέπω να πληρώνεται ο καημενος ο LAMB)
Αρνητικές ψήφοι σημαίνουν αποδοκιμασία στην κριτική..και όχι στο στουντιο..
Και μου έκανε εντύπωση πως μαζευτηκαν τόσες πολλες σε τόσο σύντομο διάστημα...
Βλέπω πως γράφονται θετικές κριτικές .. βλέπω άτομα που γουστάρουν κάτι να μοιράζονται τον ιδιο ενθουσιασμό μεταξυ τους και με τις κοπέλες..
Τα κορίτσια ξέρουν τι συμβαίνει εδώ... όσα γράφουν και όσα δε γράφουν... (αυτό μπορώ να το ξέρω..)
Οι καλοθελητές που προσπαθουν να τραβήξουν τους "τυφλους" αγαπουληδες και να τους ριξουν στην κολυμβήθρα του Σιλωαμ δήθεν με το επιχειρημα πως θα τους γλιτώσουν τα 50ευρα τους και απο τις πλανευτρες σειρηνες κοπέλες που "άκουσον άκουσον" κανουν δημοσιες σχεσεις για να ψαρεύουν πελάτες (!!!) (λες και δεν ειναι εργαζόμενες ή μιλάνε σε σαιτ γνωριμιών και όχι στο bourdela)..ας μην ανησυχουν.. Το τρώμε όλο το φαγητο μας και χωρίς αυτους....
(α...και συγνωμη για το .. είναι το thread της Κελλυς)