Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
προσχέδιο δήθεν αυθόρμητης συζητησης αγαπούληδων-promoters

Βήμα 1ο: Κάνει login η κοπέλα στο site και μπαίνει στο ανάλογο τόπικ της. Χαιρετάει τους πάντες προσθέτοντας τουλάχιστον τρία emoticons κατα προτήμηση αυτά:  :boobies: :boobies: :dancing: :-* :grin: :cheesy: :) ;) οι αγαπούληδες/προμότερς χαιρετάνε με την σειρά τους προσθέτοντας εικόνες με λουλούδια ή στέλνοντας καρδούλες και φιλάκια.

Βήμα 2ο: Η κοπέλα χαιρετάει τον καθένα ξεχωριστά φροντίζοντας να τονίσει οτι είναι έτοιμη για μια ακόμα εκπληκτική βάρδυα στην οποία θα επικρατεί κέφι και όρεξη για διασκέδαση. Φροντίζει να στήλει φιλάκια στον καθένα ξεχωριστά προσθέτοντας κάποιο χαριτωμένο προσωπικό σχόλιο ώστε να δείξει οτι γνωρίζει τον καθένα αγαπούλη/προμότερ: παράδειγμα:

αυριο βοτκα ε?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  ;) αλλα για σενα σαμπανια.... ;)
:thumbsup: πως με ξερεις

Βήμα 3ο: Αφου τελειώσουν οι χαιρετούρες, οι αγαπούληδες/προμότερες ξεκινάνε μεταξύ τους να μιλάνε για το πόσο τέλεια περνάνε στο στούντιο (στο οποίο δεν διευκρίνιζουν πότε πανε αλλα αφήνουν να υπονοηθεί οτι ξημεροβραδιάζονται εκεί) ενώ η κοπέλα φροντίζει να πετάει σχόλεια/αστειάκια ανα τακτά χρονικά διαστήματα και σε οποιον την χαιρετάει ή τις στέλνει φιλάκια. Το ύφος της κοπέλας πρέπει να είναι ανάλαφρο με αρκετα ορθογραφικά λάθη γιατι φαινονται χαριτωμένα και πολλά emoticons.

Βήμα 4ο: Ανα τακτά χρονικα διαστήματα η κοπέλα ανεβάζει κάποια φωτογραφία καινούρια ή όχι ώστε οι αγαπούληδες/προμότερς να αρχήσουν τα θετικά σχόλια λές και δεν εχουν ξαναδεί γυναίκα ποτέ στην ζώη τους. Φυσικά εκείνη τους στέλνει διάφορα φιλάκια και χαρούμενα εμότικονς αφήνοντας υποσχέσεις οτι όταν περάσουν θα αναστενάξουν οι σομιέδες.

Βήμα 5ο Για να ανάψει η συζήτηση η κοπέλα ενημερώνει τους αγαπούληδες/πρόμοτερς για τις εξωστουντιακές της δραστηριότητες: πχ για το κομμωτήριο που θα παει, για βόλτες που κανει, για κάποιο μαγαζί που βγαίνει ώστε να δώσει την εντύπωση οτι είναι μια ακόμα καθημερινή νεαρή κοπελούδα και οχι η λυσσασμένη sex machine που δείχνει να ειναι. Φυσικά oi αγαπούληδες/προμότερες στέλνουν φιλάκια και κάνουν σχόλια για το πόσο όμορφη είναι και οτι ακόμα και στην καθημερινή της ζώη είναι σέξυ και τραβάει τα βλέμματα.

Βήμα 6ο Η κοπέλα ανεβάζει τις βάρδυες στο στούντιο υπενθυμίζοντας φυσικά οτι εχουν βάρδυα και αλλες κοπελούδες εξίσου σέξυ και όμορφες με αυτην. Φυσικά απο κάτω οι αγαπούλες/προμότερς κάνουν σαν τρελοι και παλαβοί στέλνοντας φιλάκια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και αλλα πρόστυχα emoticons  :badair: :badair: :badair: ενημερονοντας την κοπελούδα οτι θα περάσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Tι έγινε? Είδατε μερικές αρνητικές κριτικές για τις υπηρεσίες και πέσατε να γράφετε θετικά για να μην χαθεί ούτε 50αρικο ε?! Κάτι τέτοια κολπάκια κάνανε και σ 'ενα άλλο μπουρδελοστουντιάκι και τώρα δεν πατάει άνθρωπος.

εσένα τι σε κόφτει το μέλλον του μαγαζιού;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Tι έγινε? Είδατε μερικές αρνητικές κριτικές για τις υπηρεσίες και πέσατε να γράφετε θετικά για να μην χαθεί ούτε 50αρικο ε?! Κάτι τέτοια κολπάκια κάνανε και σ 'ενα άλλο μπουρδελοστουντιάκι και τώρα δεν πατάει άνθρωπος.

URL]]

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αντε βρε Κελάκι, κάνε μας την τιμή να μας πεις απλά τη "γνώμη" σου...Μην βάζεις τους προμότερς συνέχεια μπροστά!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
προσχέδιο δήθεν αυθόρμητης συζητησης αγαπούληδων-promoters

Βήμα 1ο: Κάνει login η κοπέλα στο site και μπαίνει στο ανάλογο τόπικ της. Χαιρετάει τους πάντες προσθέτοντας τουλάχιστον τρία emoticons κατα προτήμηση αυτά:  :boobies: :boobies: :dancing: :-* :grin: :cheesy: :) ;) οι αγαπούληδες/προμότερς χαιρετάνε με την σειρά τους προσθέτοντας εικόνες με λουλούδια ή στέλνοντας καρδούλες και φιλάκια.

Βήμα 2ο: Η κοπέλα χαιρετάει τον καθένα ξεχωριστά φροντίζοντας να τονίσει οτι είναι έτοιμη για μια ακόμα εκπληκτική βάρδυα στην οποία θα επικρατεί κέφι και όρεξη για διασκέδαση. Φροντίζει να στήλει φιλάκια στον καθένα ξεχωριστά προσθέτοντας κάποιο χαριτωμένο προσωπικό σχόλιο ώστε να δείξει οτι γνωρίζει τον καθένα αγαπούλη/προμότερ: παράδειγμα:
:thumbsup: πως με ξερεις

Βήμα 3ο: Αφου τελειώσουν οι χαιρετούρες, οι αγαπούληδες/προμότερες ξεκινάνε μεταξύ τους να μιλάνε για το πόσο τέλεια περνάνε στο στούντιο (στο οποίο δεν διευκρίνιζουν πότε πανε αλλα αφήνουν να υπονοηθεί οτι ξημεροβραδιάζονται εκεί) ενώ η κοπέλα φροντίζει να πετάει σχόλεια/αστειάκια ανα τακτά χρονικά διαστήματα και σε οποιον την χαιρετάει ή τις στέλνει φιλάκια. Το ύφος της κοπέλας πρέπει να είναι ανάλαφρο με αρκετα ορθογραφικά λάθη γιατι φαινονται χαριτωμένα και πολλά emoticons.

Βήμα 4ο: Ανα τακτά χρονικα διαστήματα η κοπέλα ανεβάζει κάποια φωτογραφία καινούρια ή όχι ώστε οι αγαπούληδες/προμότερς να αρχήσουν τα θετικά σχόλια λές και δεν εχουν ξαναδεί γυναίκα ποτέ στην ζώη τους. Φυσικά εκείνη τους στέλνει διάφορα φιλάκια και χαρούμενα εμότικονς αφήνοντας υποσχέσεις οτι όταν περάσουν θα αναστενάξουν οι σομιέδες.

Βήμα 5ο Για να ανάψει η συζήτηση η κοπέλα ενημερώνει τους αγαπούληδες/πρόμοτερς για τις εξωστουντιακές της δραστηριότητες: πχ για το κομμωτήριο που θα παει, για βόλτες που κανει, για κάποιο μαγαζί που βγαίνει ώστε να δώσει την εντύπωση οτι είναι μια ακόμα καθημερινή νεαρή κοπελούδα και οχι η λυσσασμένη sex machine που δείχνει να ειναι. Φυσικά oi αγαπούληδες/προμότερες στέλνουν φιλάκια και κάνουν σχόλια για το πόσο όμορφη είναι και οτι ακόμα και στην καθημερινή της ζώη είναι σέξυ και τραβάει τα βλέμματα.

Βήμα 6ο Η κοπέλα ανεβάζει τις βάρδυες στο στούντιο υπενθυμίζοντας φυσικά οτι εχουν βάρδυα και αλλες κοπελούδες εξίσου σέξυ και όμορφες με αυτην. Φυσικά απο κάτω οι αγαπούλες/προμότερς κάνουν σαν τρελοι και παλαβοί στέλνοντας φιλάκια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και αλλα πρόστυχα emoticons  :badair: :badair: :badair: ενημερονοντας την κοπελούδα οτι θα περάσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.
ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! πόσο καλά μας ξέρεις εμάς τους αγαπούληδες.... ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αντε βρε Κελάκι, κάνε μας την τιμή να μας πεις απλά τη "γνώμη" σου...Μην βάζεις τους προμότερς συνέχεια μπροστά!

γιατί να σου πει την γνώμη της και να μην σε αφήσει να κλαίς;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
μα και εγω αγαπούλης είμαι τα τα παίρνω χοντρα για να προμοτάρω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
έχω γίνει πλούσιος από τα χωσίματα της άντζελας...200 ςευρώ κ βάλε για κάθε κριτική κ σχόλιο...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
μαύρο δάκρυ, δεν σου λέω τίποτα! Συγνώμη πάντως που σας χάλασα το όνειρο, έτσι? Αλλά κι εσείς, τόσος κόπος να τις διαφημίζετε μέρα νύχτα κι ούτε ένα τζάμπα σεξάκι?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

ΚΕΛΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

LoveKnight.jpg

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αυτό συμβαίνει στα μέρη σου γι αυτό και το αποτέλεσμα.
δόξα τω Θεώ ότι θέλω το πληρώνω και αφήνω και μπαξίσι αν γουστάρω.
έλα να σου δώσω και σένα για να έχεις καλή πρόοδο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ με αυτά που βλέπω και διαβάζω! Ελπίζω να το 'χεις καταλάβει.Γιατί κάνει μπαμ η κατάσταση.Θα μου πεις και σένα τι σε νοιάζει? Σωστά.Δεν με νοιάζει.Απλά επειδή είναι δημόσιο και ανοιχτό το forum λέω κι εγώ τα δικά μου, έτσι για χαβαλέ και για να σας πειράξω λίγο!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κοίτα φίλε, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ με αυτά που βλέπω και διαβάζω! Ελπίζω να το 'χεις καταλάβει.Γιατί κάνει μπαμ η κατάσταση.Θα μου πεις και σένα τι σε νοιάζει? Σωστά.Δεν με νοιάζει.Απλά επειδή είναι δημόσιο και ανοιχτό το forum λέω κι εγώ τα δικά μου, έτσι για χαβαλέ και για να σας πειράξω λίγο!

κρατάω το "χαβαλέ" και δεν συνεχίζω
ελπίζω πως το ίδιο θα κάνεις και εσύ!
αν το κάνεις, εύχομαι υγεία και καλή δύναμη.
αν όχι (δεν είναι απειλή) θα αντιπαραθετόμαστε επί μακρόν.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

εχεις μια πολύ περιεργη άποψη για το "χαβαλέ" μου φαινεται...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
αντεύχομαι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ΞΥΔΑΚΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μαύρο δάκρυ, δεν σου λέω τίποτα! Συγνώμη πάντως που σας χάλασα το όνειρο, έτσι? Αλλά κι εσείς, τόσος κόπος να τις διαφημίζετε μέρα νύχτα κι ούτε ένα τζάμπα σεξάκι?

Μην παιρνεις και ορκο για ολα αυτα που γραφεις!

Στα μαγαζια που δουλευεις σας εχουν παρει γραμμη οτι εισαι ξεπετουληδες γι'αυτο δεν τραβατε!

Με τα μαυρισματα των κριτικων δεν κερδιζετε τιποτα και το γνωριζεις.

Σας ποναει που το 104 ειναι ΑΡΙΣΤΟ.
Και επειδη δεν προκειται ΠΟΤΕ να το φτασετε ουτε στο ελαχιστο
μεινετε στη μιζερια σας και απλα πηγαινετε να γινετε τσοπανηδες.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μην παιρνεις και ορκο για ολα αυτα που γραφεις!

Στα μαγαζια που δουλευεις σας εχουν παρει γραμμη οτι εισαι ξεπετουληδες γι'αυτο δεν τραβατε!

Με τα μαυρισματα των κριτικων δεν κερδιζετε τιποτα και το γνωριζεις.

Σας ποναει που το 104 ειναι ΑΡΙΣΤΟ.
Και επειδη δεν προκειται ΠΟΤΕ να το φτασετε ουτε στο ελαχιστο
μεινετε στη μιζερια σας και απλα πηγαινετε να γινετε τσοπανηδες.
Οχι, ποτε δεν θα φτάσω το 104 απλά γιατί δεν έχω, ούτε δουλεύω σε μπουρδέλο! Ούτε καν σαν πελάτης έχω πάει στο 104.Μη βιάζεστε οποιαδήποτε αρνητική κριτική (όχι για τις υπηρεσίες, αλλά για κάποιες τακτικές) να την αποδίδετε σε αντίπαλο studio! Γιατί τότε να μην υποθέσω κι εγώ ότι οι θετικές κριτικές είναι από μέσα από το studio? Σε λίγο θα μας πεις ρε φίλε, ότι θα παντρευτείτε κιόλας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom