Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Καληνυχτώ γιατί νύσταξα.Θα τα πούμε αύριο αν θέλετε!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οχι, ποτε δεν θα φτάσω το 104 απλά γιατί δεν έχω, ούτε δουλεύω σε μπουρδέλο! Ούτε καν σαν πελάτης έχω πάει στο 104.Μη βιάζεστε οποιαδήποτε αρνητική κριτική (όχι για τις υπηρεσίες, αλλά για κάποιες τακτικές) να την αποδίδετε σε αντίπαλο studio! Γιατί τότε να μην υποθέσω κι εγώ ότι οι θετικές κριτικές είναι από μέσα από το studio? Σε λίγο θα μας πεις ρε φίλε, ότι θα παντρευτείτε κιόλας!

Επειδη λοιπον εισαι εξω εντελως απο το παιχνιδι σε προσκαλω εγω προσωπικα
να ερθεις την Πεμπτη να μας γνωρισεις
και να δεις ποιοι ειναι αυτοι που εσυ τους θεωρεις κλωνους.

Οσο για γαμους και βαφτισια...... ΝΑΙ.
Αυτη τη στιγμη η Αντζελα με τα κοριτσια της
υπερχουν πολυ πιο περα απο την κοινη μηδενικη λογικη σου.

Αυτη ειναι πρωτη (H Aντζελα) κι εμεις που εχουμε την δυναμη (ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ SEIT)
θα πουμε την αληθεια χωρις περικοπες.

Δεν ειπαμε οτι το 104 εγινε το λιμανι μας, αλλα και ενας χαζος θα καταλαβαινε πως ειναι το καλυτερο.
Αυτη τη στιγμη? Την προηγουμενη στιγμη? Την επομενη στιγμη?
Ηταν? ειναι? Θα παραμεινει ετσι......... εμεις θα γραφουμε αυτο που βλεπουμε.

Και αν δεν γνωριζεις (σου ξαναλεω) ποιοι ειναι αληθινοι χρηστες και ποιοι οχι
ελα να μας δεις στο κατω κατω.

Αλλιως κι εγω μπορω να αρχισω να λεω για σενα οτι δουλευεις στα "Χ"ασσανδρας.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και ενω κρατουσε η κοντρα Αντζελας -πορνογερου..

δεν υπαρχει καμια κοντρα πια
οτι εγινε εληξε και μπραβο του πραγματικα που οχι απλα φοραει παντελονια αλλα ξερει και να τα τιμαει

ασχετο: ειχα τρεχαματα αυτες τις μερες, εχω φωτογραφιση την αλλη εβδομαδα και πρεπει να κανονισω τα παντα απο τα μαλλια μου και τα νυχια μου μεχρι την τοποθεσια και τα ρουχα μου δεν διαβασα πολλα απο αυτα εδω αλλα κατι λιγα σκορπια
το προβλημα ποιο ειναι?
οτι καποιες κοπελες του studio μπαινουν εδω και γραφουν?
τις προαλλες επειδη δουλεια μου ειναι τα ψαχνω ολα σερφαριζα σε ενα σαιτ οικου ανοχης της αμερικης, μαρεσε παρα πολυ που η καθε κοπελα εκει στο σαιτ τους ειχε απο κατω το mail της και καποιος μπορουσε να επικοινωνησει κατευθειαν μαζι της, τρομερη ιδεα και καποια στιγμη θα την κανουμε και εμεις, μεχρι τοτε κατι αναλογο ειναι και εδω αντι για mail γινετε μια επικοινωνια ειτε δημοσια στο φορουμ ειτε για πιο προσωπικα θεματα σε προσωπικα μυνηματα
που ειναι το μεπτο?
εγω το βρισκω και πολυ θετικο αφου ο κοσμος παει μπροστα και η τεχνολογια δινει τρομερες δυνατοτητες
απο εκει και περα δεν νομιζω ολοι αυτοι που μιλανε στις κοπελες (αλλοι λιγο αλλοι πολλοι)να ειναι και χαζοι οπως μερικοι νομιζουν ή εννοουν
δηλ επαγγελματιες ειναι οι κοπελες το ξερουν και οι πετρες
αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι και ανθρωποι
το να μοιραστει καποιος 3-5-10 κουβεντες μαζι τους ασχετα αν τις κανει κεφι με σκοπο το σεξ ή οχι γιατι πρεπει να ειναι καταδικαστεο και γιατι πρεπει απο πισω να κρυβονται σκοπιμοτητες?
γιατι η ανθρωπινη επικοινωνια να ειναι τοσο στο στοχαστρο?
εγω πχ ασχολουμαι και με το φεισμπουκ, τουλαχιστον οι μισοι μου φιλοι ειναι απο επαρχια απο εξωτερικο κτλ
ανθρωποι που επαγγελματικα δεν εχω να κερδισω τιποτα απο αυτους αν περιμενω ποτε θα ερθει αυτη η 1 φορα το χρονο η μια φορα στα 5 χρονια που ισως και ερθουν στην αθηνα και αποφασισουν να ερθουν στο studio
κι ομως πολλοι απο αυτους ειναι πολυ αξιολογοι χαρακτηρες και μαζι τους συζηταω τα 1002 πραγματα που με ενδιαφερουν και τους ενδιαφερουν και απο αυτο εγω προσωπικα περνω ευχαριστηση
μην τα βλεπουμε λοιπον ολα καχυποπτα και με μισο ματι.

υγ. καποτε οι αντρες ζηλευαν οταν περνουσε απο μπροστα τους ενας αλλος αντρας με μια εντυπωσιακη γυναικα και λεγαν τα παντα στην παρεα τους με σκοπο να <<στολισουν>> αυτον τον <<τυχερο>> τι gay τον ελεγαν, τι οτι η αλλη ειναι μαζι του για τα λεφτα του, τι ασχημο τον εβγαζαν τι καμπουρη, οτι θες
αν φτασαμε στο σημειο αυτη η εμφυτη αντρικη ζηλεια να μεταφερετε τωρα προς καποιους που απλα ανταλασουν μερικες κουβεντες με μια γυναικα που δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και σημερα ειναι η δουλεια της να ξαπλωσει με τον εναν και αυριο ειναι η δουλεια της να ξαπλωσει με τον αλλον
τι παραπανω να πω?
ζουμε σε μια τρομερα δυσκολη εποχη :-

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Άλλη μια καταπληκτική  βραδια σήμερα  με το υπέροχο  πλάσμα που λέγεται κελλυ …βλέπεται εγώ δεν δινω σημασία τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα…αν θέλω  κάπου να πάω θα πάω…πάω εκεί που ξέρω θα περάσω καλά…τώρα αν σας ενοχλεί αυτό το πράγμα…τι να πω….για μια ακόμα φορά να δώσω τα εύσημα σε σένα κελλυ και μην ακούς κανέναν …αξίζεις τα πάντα…καληνύχτα σε όλη την παρέα....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αν φτασαμε στο σημειο αυτη η εμφυτη αντρικη ζηλεια να μεταφερετε τωρα προς καποιους που απλα ανταλασουν μερικες κουβεντες με μια γυναικα που δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος και σημερα ειναι η δουλεια της να ξαπλωσει με τον εναν και αυριο ειναι η δουλεια της να ξαπλωσει με τον αλλον
τι παραπανω να πω?
ζουμε σε μια τρομερα δυσκολη εποχη :-

:thumbsup:

Ετσι ειναι οι ερωτιαρηδες αλλου!  :grin:

Για σου Αντζελα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
προσχέδιο δήθεν αυθόρμητης συζητησης αγαπούληδων-promoters

Βήμα 1ο: Κάνει login η κοπέλα στο site και μπαίνει στο ανάλογο τόπικ της. Χαιρετάει τους πάντες προσθέτοντας τουλάχιστον τρία emoticons κατα προτήμηση αυτά:  :boobies: :boobies: :dancing: :-* :grin: :cheesy: :) ;) οι αγαπούληδες/προμότερς χαιρετάνε με την σειρά τους προσθέτοντας εικόνες με λουλούδια ή στέλνοντας καρδούλες και φιλάκια.

Βήμα 2ο: Η κοπέλα χαιρετάει τον καθένα ξεχωριστά φροντίζοντας να τονίσει οτι είναι έτοιμη για μια ακόμα εκπληκτική βάρδυα στην οποία θα επικρατεί κέφι και όρεξη για διασκέδαση. Φροντίζει να στήλει φιλάκια στον καθένα ξεχωριστά προσθέτοντας κάποιο χαριτωμένο προσωπικό σχόλιο ώστε να δείξει οτι γνωρίζει τον καθένα αγαπούλη/προμότερ: παράδειγμα:
:thumbsup: πως με ξερεις

Βήμα 3ο: Αφου τελειώσουν οι χαιρετούρες, οι αγαπούληδες/προμότερες ξεκινάνε μεταξύ τους να μιλάνε για το πόσο τέλεια περνάνε στο στούντιο (στο οποίο δεν διευκρίνιζουν πότε πανε αλλα αφήνουν να υπονοηθεί οτι ξημεροβραδιάζονται εκεί) ενώ η κοπέλα φροντίζει να πετάει σχόλεια/αστειάκια ανα τακτά χρονικά διαστήματα και σε οποιον την χαιρετάει ή τις στέλνει φιλάκια. Το ύφος της κοπέλας πρέπει να είναι ανάλαφρο με αρκετα ορθογραφικά λάθη γιατι φαινονται χαριτωμένα και πολλά emoticons.

Βήμα 4ο: Ανα τακτά χρονικα διαστήματα η κοπέλα ανεβάζει κάποια φωτογραφία καινούρια ή όχι ώστε οι αγαπούληδες/προμότερς να αρχήσουν τα θετικά σχόλια λές και δεν εχουν ξαναδεί γυναίκα ποτέ στην ζώη τους. Φυσικά εκείνη τους στέλνει διάφορα φιλάκια και χαρούμενα εμότικονς αφήνοντας υποσχέσεις οτι όταν περάσουν θα αναστενάξουν οι σομιέδες.

Βήμα 5ο Για να ανάψει η συζήτηση η κοπέλα ενημερώνει τους αγαπούληδες/πρόμοτερς για τις εξωστουντιακές της δραστηριότητες: πχ για το κομμωτήριο που θα παει, για βόλτες που κανει, για κάποιο μαγαζί που βγαίνει ώστε να δώσει την εντύπωση οτι είναι μια ακόμα καθημερινή νεαρή κοπελούδα και οχι η λυσσασμένη sex machine που δείχνει να ειναι. Φυσικά oi αγαπούληδες/προμότερες στέλνουν φιλάκια και κάνουν σχόλια για το πόσο όμορφη είναι και οτι ακόμα και στην καθημερινή της ζώη είναι σέξυ και τραβάει τα βλέμματα.

Βήμα 6ο Η κοπέλα ανεβάζει τις βάρδυες στο στούντιο υπενθυμίζοντας φυσικά οτι εχουν βάρδυα και αλλες κοπελούδες εξίσου σέξυ και όμορφες με αυτην. Φυσικά απο κάτω οι αγαπούλες/προμότερς κάνουν σαν τρελοι και παλαβοί στέλνοντας φιλάκια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και αλλα πρόστυχα emoticons  :badair: :badair: :badair: ενημερονοντας την κοπελούδα οτι θα περάσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
Είμαι λίγο έκπληκτος από τις κακίες που διάβασα στις τελευταίες σελίδες. Ελπίζω να είναι φιλικά πειράγματα διατυπωμένα κάπως υπερβολικά, αλλά, δυστυχώς, δεν το νομίζω. Πιστεύω πως άντρες που μοιράζονται ερωτικά τις ίδιες γυναίκες πρέπει να αναπτύσσουν ένα είδος συντροφικότητας και να είναι πολύ ευγενικοί μεταξύ τους, ανταγωνισμοί και ζήλιες δεν έχουν κανένα νόημα. Οι εταίρες στην αρχαιότητα εξευγενίζαν τα ήθη και αυτές οι κοπέλες έχουν τα προσόντα να παίξουν ένα τέτοιο ρόλο. Τα κορίτσια κάνουν πολύ καλά που κρατιούνται έξω από τις κοκορομαχίες. Έτσι ή αλλοιώς μας έχουν "φακελωμένους" στις ιδιωτικές αρετές και στα κουσούρια μας και μπορεί να κρυφογελάνε διαβάζοντας κάποιες μεγάλες κουβέντες, γιατί βλέπουν τις μπλόφες. Αλλά τηρούν απόλυτη εχεμύθεια και μπράβο τους! Οι γυναίκες που αυταπατώνται νομίζοντας πως είναι "τίμιες" δεν δείχνουν τόση αυτοσυγκράτηση και κιμπαριλίκι.
Εν συντομία, ας θυμηθούμε το παλιό σύνθημα: "Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι!"

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις νεόφερτα μαγκάκια, σας ρώτησε κανείς εδώ πως θα σκορπά τα 50άρικα του και θα το κρίνετε εσείς;
Γουστάρω να πληρώνω 80άρες για απλό και να αφήνω μπουρμπουάρ 50άρικο στην υπηρεσία! Σας πέφτει λόγος; Έχετε πρόβλημα τι κάνω τα δικά μου 50άρικα; Και για να χουμε καλό ρώτημα ποιος σας είπε ότι είστε πιο μυαλωμένοι από τους συγκεκριμένους που γράφουν εδώ; Εσείς γατόνια το πιάσατε αμέσως ότι τους δουλεύουν αφεντικό και γυναίκες αλλά τα κορόιδα εδώ μυρωδιά δεν πήραν τόσο καιρό! Για να μην χαλάμε τις καρδιές μας δεν την κάνετε ταχέως αφού εσείς μας βρήκατε; Ποιος σας είπε ότι θα κρίνετε εσείς τι και πως θα γράφουμε; Εδώ κάνουμε ότι γουστάρει ο καθένας μας (αν πήρατε μυρωδιά συγκεκριμένοι μόνο γράφουμε),ούτε κρίνουμε ποιος έχει μυαλό, ούτε πουλάμε.
Καταρχην δεν ξερω γιατη θα πρεπει να συμπληροσω 5000 ποστ και 3 χρονια στο σαιτ για να μπορω να πω την γνωμη μου....κανεις δε μας ειπε οτι ειμαστε πιο μυαλωμενοι απο τους αλους,και εκτος απο το να ημαστε γατονια υπαρχει και εκδοχη να εχουμε χαλασει παρα μα παρα πολλα 50αρικα για να ξερουμε ποτε μας δουλευουν και ποτε οχι...και στη τελικη απο την στιγμη που γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ το πως χαλας τα 50αρικα σου ωφηλεις να ακουσεις και της καλες και τι κακες κριτικες...Αν δεν θελεις κριτικες μην το γραφεις δημοσια,γραφτο στο ημερολογιο σου..Για το τελος σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε αλλα προσεχε γιατη τα 50αρικα τελιονουν πολυ ευκολα.....

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Αλήθεια, θα ήθελα τη γνώμη των κοριτσιών για την άποψή μου για το ότι είναι καρα-βαλτές να γράφουν ό,τι γράφουν στο site.Tόσο λαλίστατες που είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν άχνα! Προχτές το ρώτησα αυτό στην Ελένη και εξαναφανίστηκε!

KD καλημερα.
ουτε κρυβομαι οτε εξαφανιζομαι και εννοειται οτι θα σου απαντησω...απλα δεν ειχα χρονο γιατι οπως παντα ειχαμε πααααααρα πολυ δουλεια και πολυ κοσμο και πολλους πελατες και πολλους φιλους πελατες γιατι πανω απο ολα ειμασται ΑΝΘΡΩΠΟΙ....δεν ξερω αν με τα καλα ελληνικα σου καταλαβαινεις την λεξη ανθρωπος....δεν νομοιζω....
κατα την γνωμη σου οι κοπελες που δεν γραφουν στο φορουμ δεν εχουν δουλεια??? εγω πριν γραψω στο φορουμ δεν ειχα δουλεια??? εισαι βαθια νυχτομενος αγορι μου....
δεν μας αναγκαζει κανεις να γραφουμε...οποια γουσταρει γραφει και οποια δεν γουσταρει δεν γραφει...

εδω μεσα περναμε τον χρονο μας ευχαριστα με τους φιλους-ανθρωπους-πελατες-θαυμαστες μας...

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ανοιξε το λεξηκο του Μπαμπηνιωτη και μαθε αυτες τις δυο λεξης
ο καθενας μπορει να γραψει το μακρι του και το κοντο του εδω μεσα αλλα δεν μπορει εσυ να εχεις δικιο και ολοι οι αλλοι 5-10-20 να εχουν αδικο...σκεψου το λιγο και χαλαρωσε οκ?
ευχομαι να εχεις μια υπεροχη μερα και να περνας παντα καλα :cheesy:
Α και κατι τελευταιο...μπορει να μην ειμαι Ελληνιδα αλλα την Ελλαδα την εχω μεσα στη ψυχη μου και την νιωθω πατριδα μου και θα ημουν υπερηφανη αν ημουν Ελληνιδα...αυτα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καταρχην δεν ξερω γιατη θα πρεπει να συμπληροσω 5000 ποστ και 3 χρονια στο σαιτ για να μπορω να πω την γνωμη μου....κανεις δε μας ειπε οτι ειμαστε πιο μυαλωμενοι απο τους αλους,και εκτος απο το να ημαστε γατονια υπαρχει και εκδοχη να εχουμε χαλασει παρα μα παρα πολλα 50αρικα για να ξερουμε ποτε μας δουλευουν και ποτε οχι...και στη τελικη απο την στιγμη που γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ το πως χαλας τα 50αρικα σου ωφηλεις να ακουσεις και της καλες και τι κακες κριτικες...Αν δεν θελεις κριτικες μην το γραφεις δημοσια,γραφτο στο ημερολογιο σου..Για το τελος σου ευχομαι να μην το παθεις ποτε αλλα προσεχε γιατη τα 50αρικα τελιονουν πολυ ευκολα.....

με σένα λεβέντη δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί ο εγκέφαλος σου είναι σε τρικυμία.
και τις συμβουλές σου αλλού, όχι σε μένα.
ποιος ζήτησε 5000 ποστ για να έχεις δικαίωμα άποψης;
συνέχα να διαφωνείς με τον εαυτό σου.

Επισκέπτης
Α και κατι τελευταιο...μπορει να μην ειμαι Ελληνιδα αλλα την Ελλαδα την εχω μεσα στη ψυχη μου και την νιωθω πατριδα μου και θα ημουν υπερηφανη αν ημουν Ελληνιδα...αυτα

Εὖγε!  Καθίσταται πράξις ἡ ρήσις τοῦ Ἰσοκράτους.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εὖγε!  Καθίσταται πράξις ἡ ρήσις τοῦ Ἰσοκράτους.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ

Σωστός ο Ισοκράτης

Η ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΨΩΛΩΝ Η ΚΕΛΛΥ, ΕΛΛΗΝΗΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.841
Πόντοι
22.785
Σωστός ο Ισοκράτης

Η ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΨΩΛΩΝ Η ΚΕΛΛΥ, ΕΛΛΗΝΗΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ

Mωρή μαγδάλο μόλις άκουσες Ίσοκράτη βούρ έ ???

Τά τάπερ να μού φέρης ........ πλυμένα αύτή τή φορά έ ????????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Mωρή μαγδάλο μόλις άκουσες Ίσοκράτη βούρ έ ???

Τά τάπερ να μού φέρης ........ πλυμένα αύτή τή φορά έ ????????

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, δυστηχώς επτωχευσαμεν

Τα ταπερ σου τα κρατώ ως ενεχυρο για τις φανουροπιπες που μου εχεις φάει.

Η κυρα Γιαννα ποτε θα ανανεώση τις κορασίδες της;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.841
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, δυστηχώς επτωχευσαμεν

Τα ταπερ σου τα κρατώ ως ενεχυρο για τις φανουροπιπες που μου εχεις φάει.

Η κυρα Γιαννα ποτε θα ανανεώση τις κορασίδες της;;;;;;;

:think: Ύπάρχη άνανέωσης , κορασίς έλληνίς ετών 27 γιά έκφυλα γούστα
χρόνος παραμονής ΑΠΛΕΤΟΣ !!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.841
Πόντοι
22.785
με σένα λεβέντη δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί ο εγκέφαλος σου είναι σε τρικυμία.
και τις συμβουλές σου αλλού, όχι σε μένα.
ποιος ζήτησε 5000 ποστ για να έχεις δικαίωμα άποψης;
συνέχα να διαφωνείς με τον εαυτό σου.

Ξεχνάς  άγαπημένε μου μικρέ φίλε ( τό μικρέ δέν είναι προσβολή έ ?? )ίσως ότι οι έγκαλούμενοι άντρες μεγάλωσαν σε μιά άτέλειωτη στέρηση...
καί έναν ύστερικό μεταφεμινισμό μέσα σε άποστειρωμένους παιδότοπους μέ τηλεοπτικές νταντάδες........

Δεν ύπήρξαν ποτέ τους ούτε παιδιά ούτε άντρες, έγκλωβισμένοι σε μιά παρατεταμένη έφηβεία, άμφίφυλη, άμφίβια και άμφίβολη!!!!!!!!

Τά σέβη μου !!!!

[size=18pt]υ.γ Φυλής 104 !!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Διάβασα με πολύ προσοχή τις τελευταίες σελίδες που με «αναγκάζουν» να «φιλοσοφήσω λιγάκι :grin:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ :
Στο Φ104, όπως και σε κάθε μορφή αγοραίου ερώτα πηγαίνουμε για «αγορά» σεξουαλικών υπηρεσιών. Μια έντιμη συναλλαγή με λίγα λόγια. Όπως λέει και ο Μητροπανος, «Τόσα δίνω, πόσα θες?». ΚΑΝΟΝΑΣ
Όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει αυτό πρώτα απ΄όλα κάνει κακό στον εαυτό του στο στομάχι του και την ψυχή του

ΟΜΩΣ :
Είναι μια ιδιαίτερη συναλλαγή, μιας και πρόκειται για συναλλαγή μεταξύ ανθρώπων και όχι εμπορευμάτων.
Όσο πιο πολύ ανεπτυγμένος είναι ο σεβασμός, η οικειότητα, και η συμπάθεια  – γιατί όχι -μεταξύ των εμπλεκόμενων τότε το αποτέλεσμα της «δοσοληψίας» θα είναι το μέγιστο δυνατό.

ΣΤΑ ΤΩΝ “ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ” :
Από το forum έχω γνωρίσει προσωπικά πολλούς ανθρώπους και μάλιστα με κάποιους από αυτούς έχω γίνει και πολύ καλός φίλος. Όλοι έχουν την ιδία νοοτροπία με εμένα. ΔΗΛΑΔΗ : Το forum εκτός από τον ενημερωτικό του χαρακτήρα είναι η παρέα μας τις ώρες που είμαστε μόνοι μας στο σπίτι. Έτσι θα «μπούμε» μέσα, θα κάνουμε την πλάκα μας, θα γράψουμε την μαλακία μας,  για να διασκεδάσουμε τον χρόνο μας.
Έτσι πιστεύω πως και οι κοπέλες, τις ώρες που δεν έχουν κάτι καλύτερο,ή οταν δεν εχουν δουλειά,  κάνουν και αυτές τον χαβαλέ τους και την πλάκα τους.
Η Κελλυ (και η κάθε Κελλυ, την αναφέρω μιας και γράφουμε στο thread της) ξερει πως δεν είναι ερωτευμένο μαζί της , όλοι αυτοί  που γράφουμε εδώ, όπως επίσης και αυτή δεν είναι ερωτευμένη με κανένα  από εμάς.
Σαφώς υπάρχει συμπάθεια, αλληλοσεβασμός, εκτιμηση, ερωτική έλξη κάποιες φόρες, φιλία (γιατί όχι), αλλά ο έρωτας είναι κάτι πολυ δύσκολο.
Κατι που μπορει να συμβει, αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.
Ζουμε το «παραμύθι» από την στιγμή που μπαίνει η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο, μέχρι την στιγμή που θα βγει, αλλά έως εκεί.
Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ.
Όλοι κάνουμε την πλάκα μας και περνάμε τον καιρό μας ευχαρίστα. Επαναλαμβάνω :
Όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει αυτό πρώτα απόλα κάνει κακό στον εαυτό του στο στομάχι του και την ψυχή του

Και κάτι για να κλείσω :
Ποιο είναι το ζητούμενο από πλευράς μας σε μια επίσκεψη ? Με τα 50αρικο ή το Χ πόσο που δίνουμε να περάσουμε καλά.

Ποιο είναι το ζητούμενο από πλευράς των μαγαζιών ? Να έχουν δουλειά.

Με το «καυλαντισμα» στο forum έχουν κέρδος και οι δυο πλευρές.
Με την όποια γνωριμια και εμείς καταφέρνουμε με τα χρήματα μας να παίρνουμε το μέγιστο δυνατό της αποδοσης των, και τα studio έχουν δουλειά.
Δε καταλαβαίνω ειλικρινά  που είναι το μεμπτό. Και γιατί πάντα πρέπει πάντα να υπάρχει κάτι «εκ του πονηρού». Εχουμε φτάσει στο σημείο να αποκλείουμε το αυτονόητο ?
Όσο καλύτερα με γνωρίζει ο παντοπώλης της γειτονιάς μου, τόσο καλύτερα προϊόντα θα έχω. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.

Συγγνώμη εάν σας κούρασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom