Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Θά γίνω πολύ κακός άγαπητέ ,καί έπειδή ή θεωρία του έν λόγου
χαβαλέ δέν πείθει  :think:.... λοιπόν, όρισμένοι ύποστήριξαν ότι τά άρχίδια  θά μπορούσαν να χρησιμεύουν καί σάν στολίδια.......

υ,γ Μήν μέ προκαλείτε λοιπόν !!!!!!!
δεν κατάλαβα χριστό...γίνε πιο συγκεκριμένος.... :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
δεν κατάλαβα χριστό...γίνε πιο συγκεκριμένος.... :think:

Σέ ένα μοναδικό παλίμψηστο ,ό κατακτητής δέν καταστρέφει, άλλά δημιουργεί νέες μορφές μέσα από τίς παλιές καί δανείζεται ή άπορρίπτει στοιχεία άγαπητέ lagonisian...... :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Σέ ένα μοναδικό παλίμψηστο ,ό κατακτητής δέν καταστρέφει, άλλά δημιουργεί νέες μορφές μέσα από τίς παλιές καί δανείζεται ή άπορρίπτει στοιχεία άγαπητέ lagonisian...... :smitten:
έτσι μπράβο...καθαρές κουβέντες και σταράτες...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ρε σεις νεόφερτα μαγκάκια, σας ρώτησε κανείς εδώ πως θα σκορπά τα 50άρικα του και θα το κρίνετε εσείς;
Γουστάρω να πληρώνω 80άρες για απλό και να αφήνω μπουρμπουάρ 50άρικο στην υπηρεσία! Σας πέφτει λόγος; Έχετε πρόβλημα τι κάνω τα δικά μου 50άρικα; Και για να χουμε καλό ρώτημα ποιος σας είπε ότι είστε πιο μυαλωμένοι από τους συγκεκριμένους που γράφουν εδώ; Εσείς γατόνια το πιάσατε αμέσως ότι τους δουλεύουν αφεντικό και γυναίκες αλλά τα κορόιδα εδώ μυρωδιά δεν πήραν τόσο καιρό! Για να μην χαλάμε τις καρδιές μας δεν την κάνετε ταχέως αφού εσείς μας βρήκατε; Ποιος σας είπε ότι θα κρίνετε εσείς τι και πως θα γράφουμε; Εδώ κάνουμε ότι γουστάρει ο καθένας μας (αν πήρατε μυρωδιά συγκεκριμένοι μόνο γράφουμε),ούτε κρίνουμε ποιος έχει μυαλό, ούτε πουλάμε.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
...........Μού άρέση πού μέ κριτικάρης ,άλωστε χωρίς κριτική δέν ύπάρχη χρονική συνέχεια !!!!

εσύ καλά τα λες, αλλά θα καταλάβει  λες ο άρχοντας που χρησιμοποιεί 23 λέξεις στο λεξιλόγιο του;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Ρε σεις νεόφερτα μαγκάκια, σας ρώτησε κανείς εδώ πως θα σκορπά τα 50άρικα του και θα το κρίνετε εσείς;
Γουστάρω να πληρώνω 80άρες για απλό και να αφήνω μπουρμπουάρ 50άρικο στην υπηρεσία! Σας πέφτει λόγος; Έχετε πρόβλημα Τι κλάνω τα δικά μου 50άρικα; Και για να χουμε καλό ρώτημα ποιος σας είπε ότι είστε πιο μυαλωμένοι από τους συγκεκριμένους που γράφουν εδώ; Εσείς γατόνια το πιάσατε αμέσως ότι τους δουλεύουν αφεντικό και γυναίκες αλλά τα κορόιδα εδώ μυρωδιά δεν πήραν τόσο καιρό! Για να μην χαλάμε τις καρδιές μας δεν την κάνετε ταχέως αφού εσείς μας βρήκατε; Ποιος σας είπε ότι θα κρίνετε εσείς τι και πως θα γράφουμε; Εδώ κάνουμε ότι γουστάρει ο καθένας μας (αν πήρατε μυρωδιά συγκεκριμένοι μόνο γράφουμε),ούτε κρίνουμε ποιος έχει μυαλό, ούτε πουλάμε.
μπράβο ρε όσιε...άντε γιατί και η πλύ εξυπνάδα είναι ενοχλητική...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μπράβο ρε όσιε...άντε γιατί και η πλύ εξυπνάδα είναι ενοχλητική...
Ότι πετάνε μια εξυπνάδα δεν πάει να πει ότι είναι έξυπνοι…όπως είπα προτρέχουν….κρίνουν εύκολα και γρήγορα…αλλά στην ουσία έχουν μαύρα μεσάνυχτα…να μιλάν μόνο όταν έχουν βουτήξει την γλώσσα στο μυαλό τους ..άντε  :rolleyes: Γιατί παραγνωριστήκαμε μου Φαίνεται >:(

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
Άγαπητέ osie......Τα νεύρα μου κρόσια..

Ξέρεις, σάν εκείνα, που είχαν βγει στη μόδα πριν χρόνια, που κρέμονταν άπό μπουφάν, μπότες........

Πιάνω  θέση πάραυτα νά μορφωθώ όλίγον τί......

Ελπίζω να άφυπνίσεις συνειδήσεις !!!!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ότι πετάνε μια εξυπνάδα δεν πάει να πει ότι είναι έξυπνοι…όπως είπα προτρέχουν….κρίνουν εύκολα και γρήγορα…αλλά στην ουσία έχουν μαύρα μεσάνυχτα…να μιλάν μόνο όταν έχουν βουτήξει την γλώσσα στο μυαλό τους ..άντε  :rolleyes: Γιατί παραγνωριστήκαμε μου φενεται  >:(

για να βοηθήσω, γουστάρω πάρααααααααααα πολύ τη Κέλλυ, αλλά όταν βαριέμαι να πηδήξω (sorry Κελλάκι) την βάζω να μου λέει ανέκδοτα και να γελάω, ανέκδοτο και 50άρικο, υπάρχει πρόβλημα ή έπρεπε να σας ρωτήσω πρώτα;
και όποιος διαβάζει όταν την λέω αριστούργημα ας έχει νιονιό να καταλάβει.
και επειδή θα μου απαντήσετε αλλά εγώ δεν γουστάρω να ασχοληθώ άλλο μαζί σας, την Πέμπτη στις 20:00 (οκτώ το βράδυ εννοώ για σένα) θα είμαι στο μαγαζί, θα σκορπάω τα δικά μου πενηντάρικα κοπιάστε να δείτε για να πείτε μετά.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Άγαπητέ osie......Τα νεύρα μου κρόσια..

Ξέρεις, σάν εκείνα, που είχαν βγει στη μόδα πριν χρόνια, που κρέμονταν άπό μπουφάν, μπότες........

Πιάνω  θέση πάραυτα νά μορφωθώ όλίγον τί......

Ελπίζω να άφυπνίσεις συνειδήσεις !!!!!!!!

Hallo my friend (μετάφραση, όχι για όλους: γεια  σου φίλε μου)
είχα σε μπουφάν, γαμάτο ήταν!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αλήθεια, θα ήθελα τη γνώμη των κοριτσιών για την άποψή μου για το ότι είναι καρα-βαλτές να γράφουν ό,τι γράφουν στο site.Tόσο λαλίστατες που είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν άχνα! Προχτές το ρώτησα αυτό στην Ελένη και εξαναφανίστηκε!

μην ξεχάσω να συγχαρώ την Ελένη!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μην ξεχάσω να συγχαρώ την Ελένη!
αυτος νομίζει ότι εξαφανίστηκε…το ότι απαξίωσε έτσι απλά να του απαντήσει δεν το σκέφτηκε...γιαυτο ειπα εχουν μαυρα  μεσανυχτα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
τι 1960, το γάμησες εντελώς!
ελαφρώς μικρότερος είμαι αγαπητέ αλλά ερωτικώς είναι φανερόν πως ουδέποτε ξεπέρασα την εφηβείαν.

χα χα χα έλιωσα λέμεεεε , Θεού σμίλευμα
προφανώς είσθε άγαπητε μέ τήν γνώση σας νά άπαλύνει
τό δικό μου γύρας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εσένα τι σε νοιαζει τροχονόμο στα @@ μας σε βάλαμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom