You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κέλλυ από Φυλής 104
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 312K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
δόξα τω θεώ άρχισε να συνέρχεται...σου έστειλα και πμΚαλησπέρα σας κυρίες και κύριοι! Ελπίζω να είστε καλά!
Καλή βάρδια στις κοπέλες!
Λαγονήσι ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 2.310
δόξα τω θεώ άρχισε να συνέρχεται...σου έστειλα και πμ
BRAVO!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
μπα....Ελπιζω φιλε μου να ειναι μονο χαβαλες...ποτε δε ξερεις και οπως λεει και ο λαος μεταξυ σοβαρου και αστιου ολα λεγονται,οποτε ο χαβαλες εχει και δωσης αληθειας..
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σα να εχω δικιο..μπα....
Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
με προλαβες
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
μας λατρεύουν για τα λεφτά μας αισθήματα και τις λατρεύουμε γιατί μας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές!!Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παπαρα ξερω ανθρωπους που δεν εχουν βγαλει ουτε το δημοτικο και κοβω το πουτσο μοιυ οτι ειναι πιο Ελληνες απο εσενα..Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Είμαι γρήγοροςμε προλαβες
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αναμεσα σε αυτα τα 2 ξεχασες να πεις γιατη στιγμη που δινεις το 50αρικο...μας λατρεύουν για τα λεφτά μας αισθήματα και τις λατρεύουμε γιατί μας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές!!
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι μεν η οι δεν??το εχετε πρεξηγησει λιγο το θεμα..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
οι δεν...οι μεν η οι δεν??
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ονοματαοι μεν η οι δεν??
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο,κ ο γιατρος εχει πει μονο ναι.... ;) ;)οι δεν...
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Έλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντετο εχετε πρεξηγησει λιγο το θεμα..
dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε μπορω να σου πω εισαι νεφελιμ..ονοματα
Ρε παπαρα ξερω ανθρωπους που δεν εχουν βγαλει ουτε το δημοτικο και κοβω το πουτσο μοιυ οτι ειναι πιο Ελληνες απο εσενα..
Κοίτα φίλε.Επειδή στην Ελλάδα ζουν και πολλοί Αλβανοί αλλά και άνθρωποι άλλων χωρών,που μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο αλλά κάνουν την προσπάθειά τους να δουλέψουν και να ζήσουν στην Ελλάδα, γι'αυτό υπέθεσα ότι κάποιος που γράφει τόσο ανορθόγραφα όπως εσύ μπορεί να μην είναι Έλληνας.Δεν το είπα κακοπροαίρετα. Το κατάλαβες τώρα? Πολύ ψευτομαγκιά και ερωτίλα ρε παιδί μου στο site...Ακαταμάχητά μου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 19