Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι! Ελπίζω να είστε καλά!

Καλή βάρδια στις κοπέλες!

Λαγονήσι ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι! Ελπίζω να είστε καλά!

Καλή βάρδια στις κοπέλες!

Λαγονήσι ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα.
δόξα τω θεώ άρχισε να συνέρχεται...σου έστειλα και πμ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Ελπιζω φιλε μου να ειναι μονο χαβαλες...ποτε δε ξερεις και οπως λεει και ο λαος μεταξυ σοβαρου και αστιου ολα λεγονται,οποτε ο χαβαλες εχει και δωσης αληθειας..
μπα.... :rolleyes: :rolleyes:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.
μας λατρεύουν για τα λεφτά μας αισθήματα και τις λατρεύουμε γιατί μας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές!! :dancing: :dancing:

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παπαρα ξερω ανθρωπους που δεν εχουν βγαλει ουτε το δημοτικο και κοβω το πουτσο μοιυ οτι ειναι πιο Ελληνες απο εσενα..

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μας λατρεύουν για τα λεφτά μας αισθήματα και τις λατρεύουμε γιατί μας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές!! :dancing: :dancing:
Αναμεσα σε αυτα τα 2 ξεχασες να πεις γιατη στιγμη που δινεις το 50αρικο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το εχετε πρεξηγησει λιγο το θεμα..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
το εχετε πρεξηγησει λιγο το θεμα..
Έλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντε  :idiot:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παπαρα ξερω ανθρωπους που δεν εχουν βγαλει ουτε το δημοτικο και κοβω το πουτσο μοιυ οτι ειναι πιο Ελληνες απο εσενα..

Κοίτα φίλε.Επειδή στην Ελλάδα ζουν και πολλοί Αλβανοί αλλά και άνθρωποι άλλων χωρών,που μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο αλλά κάνουν την προσπάθειά τους να δουλέψουν και να ζήσουν στην Ελλάδα, γι'αυτό υπέθεσα ότι κάποιος που γράφει τόσο ανορθόγραφα όπως εσύ μπορεί να μην είναι Έλληνας.Δεν το είπα κακοπροαίρετα. Το κατάλαβες τώρα? Πολύ ψευτομαγκιά και ερωτίλα ρε παιδί μου στο site...Ακαταμάχητά μου!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom