lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!
Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!
ναι ολη μερα ειναι πανω απο ενα κομπουτερ και περιμενουν να δουνε τι θα γραψουμε
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε… άντε και στην nasa...Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!
το γέλιο της άντζελας μέχρι εδώ ακούγεται...Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε… άντε και στην nasa...
Ε μα για το δικό μας καλό το κάνουν … να μας βάλουν στο ίσιο δρόμο οι συνάδερφοι θελουν …αλλά κάνουμε και κάτι καλό στο αφεντικό είναι υγειά το γελιοέτσι σε θέλω! δυνατό, ξύπνιο και να πετάς την αλήθεια κατάμουτρα!
αμάν πια με αυτούς τους αγαπούληδες, τους promoters!
ναι! τα αφεντικά, που είναι μόνο μία έχουν τρελαθεί στο γέλιο, το βρήκες κι αυτό!
θα δείτε τώρα τι θα πάθατε αγαπούληδες!
τώρα που εμείς οι ξύπνιοι ξυνοί σας επισημάναμε τα λάθη σας, σας καλούμε να σοβαρευτείτε!
αλλά έτσι συνάδελφε ξυνέ, το αφεντικό θα σταματήσει να γελάει; απαπα! αυτό δεν το θέλω!
γιατί κθύναίθαι πθείρεθ έχειθ; ;)
Ε μα για το δικό μας καλό το κάνουν … να μας βάλουν στο ίσιο δρόμο οι συνάδερφοι θελουν …αλλά κάνουμε και κάτι καλό στο αφεντικό είναι υγειά το γελιο
ετσινα θυμίθω πωθ εγώ ζεν είμαι αγαπούληθ!
έχω αγαπούλα! την Κέλλυ!
το μοναδικό μέλοθ του θυλλογου αγαπούληδων Οθιε!
χι χι χι
καλησπερα φιλε μουΕγω παλι εχω μια μεγαλη αγκαλια και χωραει ολα τα κοριτσια μεσα.
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
Καλησπερα Κελλυ (αν και απουσιαζει αυτη τηνσ τιγμη).
ρε αγαπουλη ρε αγαπουλη ερχεσαι να σε παω βολτα το βραδυ στην γειτονια μου?
Καλησπερα αγαπητε TAFTΑAR.καλησπερα φιλε μου
χαβαλέ κάνουμε εδώ μέσα κ μόνο....ποιος είναι τόσο αφελής να νομίζει οτιδήποτε άλλο??Οταν καταλαυεται οτι τα αφεντικα οντως γελανε μαζι μας και τριβουν και τα χερια τους...τοτε ισως να παψεται να νιωθεται τοσο <<ομορφα>>....
Ελπιζω φιλε μου να ειναι μονο χαβαλες...ποτε δε ξερεις και οπως λεει και ο λαος μεταξυ σοβαρου και αστιου ολα λεγονται,οποτε ο χαβαλες εχει και δωσης αληθειας..χαβαλέ κάνουμε εδώ μέσα κ μόνο....ποιος είναι τόσο αφελής να νομίζει οτιδήποτε άλλο??
spiti eisai;Εγω παλι εχω μια μεγαλη αγκαλια και χωραει ολα τα κοριτσια μεσα.
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
Καλησπερα Κελλυ (αν και απουσιαζει αυτη την στιγμη).
ΥΓ: Ευχαριστω πολυ για χθες το απογευμα. Ξερεις εσυ.