Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

Συνημμένα

• yeah.gif
    yeah.gif
    241,7 KB · Εμφανίσεις: 26

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Τί σημαίνει αλφα αρσενικό ρε παιδιά? Πείτε μου και μένα που δεν ξέρω!

Στις κοινωνίες των ζώων, το πιό ισχυρό αρσενικό της ομάδας χαρακτηρίζεται ως άλφα αρσενικό ή κυρίαρχο αρσενικό,το οποίο οδηγεί την αγέλη , τρέφεται πρώτο και ζευγαρώνει με τα θηλυκά κατά προτεραιότητα.
Φυσικά , πρέπει να υπερασπίζεται την θέση του απέναντι σε επίδοξους διεκδικητές συνέχεια.
Μέσο αυτού του συστήματος η φύση εξασφαλίζει , ότι από το ισχυρό άλφα αρσενικό θα προκύψουν απόγονοι με καλό γενετικό υλικό, που θα έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.
Μεταφορικά,σημαίνει τον άνδρα τον ''πολύ'', τον αρρενωπό , που κάνει τις γυναίκες να τον επιθυμούν και να θέλουν να ζευγαρώσουν μαζί του.
Στην περίπτωση μας , ο Lucent51 έχει την ψευδαίσθηση ότι ανήκει στα άλφα αρσενικά...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ότι ακολουθεί μπορεί να θεωρηθεί off topic γιατί δεν αφορά την επαγγελματική πλευρά της καλής μου νεράιδας.

κοπελιά
προσπαθώ να σκεφτώ για να σου γράψω κάτι όμορφο για να χαμογελάσεις λίγο αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί ότι μου έρχεται στο νου μου φαίνεται λίγο για να σε περιγράψει.
να σε πω υπέροχο πλάσμα; κάτι λείπει.
να σε πω εκπληκτικό άτομο; φτωχό!
λυπάμαι που δεν έχω την δυνατότητα να σε περιγράφω, έστω λίγο.
σου είχα πει πως αισθάνομαι τυχερός που σε γνωρίζω αλλά τα δεδομένα αλλάξαν και αυτό λίγο είναι.
πλέον εκτός από θαυμαστής σου δηλώνω πως είναι τιμή μου η συναναστροφή μαζί σου, επαναλαμβάνω πως αποτελείς ύψιστο δώρο
και σε ευχαριστώ γιατί κάθε φορά που σε πλησιάζω προσπαθώντας να σε φτάσω γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.
δεν ξέρω τι άλλο να πω-μόνο σε ευχαριστώ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ότι ακολουθεί μπορεί να θεωρηθεί off topic γιατί δεν αφορά την επαγγελματική πλευρά της καλής μου νεράιδας.

κοπελιά
προσπαθώ να σκεφτώ για να σου γράψω κάτι όμορφο για να χαμογελάσεις λίγο αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί ότι μου έρχεται στο νου μου φαίνεται λίγο για να σε περιγράψει.
να σε πω υπέροχο πλάσμα; κάτι λείπει.
να σε πω εκπληκτικό άτομο; φτωχό!
λυπάμαι που δεν έχω την δυνατότητα να σε περιγράφω, έστω λίγο.
σου είχα πει πως αισθάνομαι τυχερός που σε γνωρίζω αλλά τα δεδομένα αλλάξαν και αυτό λίγο είναι.
πλέον εκτός από θαυμαστής σου δηλώνω πως είναι τιμή μου η συναναστροφή μαζί σου, επαναλαμβάνω πως αποτελείς ύψιστο δώρο
και σε ευχαριστώ γιατί κάθε φορά που σε πλησιάζω προσπαθώντας να σε φτάσω γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.
δεν ξέρω τι άλλο να πω-μόνο σε ευχαριστώ.

Γιατι δεν τον λες ΜΑΛΑΚΑ για να τελειωνουμε.  :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φαντάζομαι γέλια που θα κάνουν τ'αφεντικά του μαγαζιού βλέποντας όλες αυτές τις "αυθόρμητες" συζητήσεις εδώ μέσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom