lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
Έλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντε
Έλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντε
εχω θα γιενω ο προσωπικος μασερ της κελλυς κλαψεΈλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντε
απο την αρχη το καταλαυα απλα πιστευω οτι δεν πεζει ρολο η μορφοση του καθενος...και θα ημουν χαρουμενος αμα δεν υπηρχε κανενα μουνακι που προσπαθη να ζιση στην Ελλαδα...παρε λοιπον τα σχολια σου για τα <<ζορια>> που τραβαει η Ελληνικη γλωσσα και βαλτα εκει που ξερεις.Κοίτα φίλε.Επειδή στην Ελλάδα ζουν και πολλοί Αλβανοί αλλά και άνθρωποι άλλων χωρών,που μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο αλλά κάνουν την προσπάθειά τους να δουλέψουν και να ζήσουν στην Ελλάδα, γι'αυτό υπέθεσα ότι κάποιος που γράφει τόσο ανορθόγραφα όπως εσύ μπορεί να μην είναι Έλληνας.Δεν το είπα κακοπροαίρετα. Το κατάλαβες τώρα? Πολύ ψευτομαγκιά και ερωτίλα ρε παιδί μου στο site...Ακαταμάχητά μου!
Αφού σε ευνουχίσω πρώτα όμωςεχω θα γιενω ο προσωπικος μασερ της κελλυς κλαψε
:Sελα μποτομ, βρηκες παρεα
Εσυ νομιζεις οτι τα κοριτσια γραφουν???? εχω πετυχει ρουμανα να γραφει της εγραψα ρουμανικα και δεν ηξερε να απαντιση...Αλήθεια, θα ήθελα τη γνώμη των κοριτσιών για την άποψή μου για το ότι είναι καρα-βαλτές να γράφουν ό,τι γράφουν στο site.Tόσο λαλίστατες που είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν άχνα! Προχτές το ρώτησα αυτό στην Ελένη και εξαναφανίστηκε!
απο την αρχη το καταλαυα απλα πιστευω οτι δεν πεζει ρολο η μορφοση του καθενος...και θα ημουν χαρουμενος αμα δεν υπηρχε κανενα μουνακι που προσπαθη να ζιση στην Ελλαδα...παρε λοιπον τα σχολια σου για τα <<ζορια>> που τραβαει η Ελληνικη γλωσσα και βαλτα εκει που ξερεις.
Γιατί εκνευρίζεσαι φίλε? Είδες που παίζει τελικά ρόλο η μόρφωση? Στο επίπεδο συμπεριφοράς.Όσο κι αν μπορεί να μην σας αρέσει ό,τι γράφω, ή ακόμα κι αν έχω άδικο, γράφω με επιχειρήματα και χωρίς να βρίζω. Για προσπαθήστε κι εσείς...απο την αρχη το καταλαυα απλα πιστευω οτι δεν πεζει ρολο η μορφοση του καθενος...και θα ημουν χαρουμενος αμα δεν υπηρχε κανενα μουνακι που προσπαθη να ζιση στην Ελλαδα...παρε λοιπον τα σχολια σου για τα <<ζορια>> που τραβαει η Ελληνικη γλωσσα και βαλτα εκει που ξερεις.
Γιατη νομιζεις οτι εκνευριζομαι???ισως φτεει η μορφωση σου..να την χερεσαι!!!Γιατί εκνευρίζεσαι φίλε? Είδες που παίζει τελικά ρόλο η μόρφωση? Στο επίπεδο συμπεριφοράς.Όσο κι αν μπορεί να μην σας αρέσει ό,τι γράφω, ή ακόμα κι αν έχω άδικο, γράφω με επιχειρήματα και χωρίς να βρίζω. Για προσπαθήστε κι εσείς...
Υπάρχουν και pm αν το ξέρεται...
ειναι η αντιπαλη φυλη των νεφελιμ ομως
Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.
ρε παιδιά...Πάντως δεν θέλω να πτοήσε διότι τα άερομεταφερόμενα μόρια μυρωδιάς άπο τή βρώμα τής μυρωδιας τής πείνας άπο τά χνώτα σου
τά συλαμβάνη τό τό μυαλό σου ...........
ρε παιδιά...
Θά γίνω πολύ κακός άγαπητέ ,καί έπειδή ή θεωρία του έν λόγου
χαβαλέ δέν πείθει .... λοιπόν, όρισμένοι ύποστήριξαν ότι τά άρχίδια θά μπορούσαν να χρησιμεύουν καί σάν στολίδια.......
υ,γ Μήν μέ προκαλείτε λοιπόν !!!!!!!