Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Έλα μωρέ τώρα άλλωστε κοροϊδία είναι να δίνεις λεφτά για να πηγαίνεις στο 104 αφού στα αλλά studio μπορείς να πας και τσάμπα...αντε  :idiot:
εχω θα γιενω ο προσωπικος μασερ της κελλυς κλαψε  :birdman:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αλήθεια, θα ήθελα τη γνώμη των κοριτσιών για την άποψή μου για το ότι είναι καρα-βαλτές να γράφουν ό,τι γράφουν στο site.Tόσο λαλίστατες που είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν άχνα! Προχτές το ρώτησα αυτό στην Ελένη και εξαναφανίστηκε!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελα μποτομ, βρηκες παρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα φίλε.Επειδή στην Ελλάδα ζουν και πολλοί Αλβανοί αλλά και άνθρωποι άλλων χωρών,που μπορεί να μην έχουν πάει σχολείο αλλά κάνουν την προσπάθειά τους να δουλέψουν και να ζήσουν στην Ελλάδα, γι'αυτό υπέθεσα ότι κάποιος που γράφει τόσο ανορθόγραφα όπως εσύ μπορεί να μην είναι Έλληνας.Δεν το είπα κακοπροαίρετα. Το κατάλαβες τώρα? Πολύ ψευτομαγκιά και ερωτίλα ρε παιδί μου στο site...Ακαταμάχητά μου!  :headbang:
απο την αρχη το καταλαυα απλα πιστευω οτι δεν πεζει ρολο η μορφοση του καθενος...και θα ημουν χαρουμενος αμα δεν υπηρχε κανενα μουνακι που προσπαθη να ζιση στην Ελλαδα...παρε λοιπον τα σχολια σου για τα <<ζορια>> που τραβαει η Ελληνικη γλωσσα και βαλτα εκει που ξερεις.

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλήθεια, θα ήθελα τη γνώμη των κοριτσιών για την άποψή μου για το ότι είναι καρα-βαλτές να γράφουν ό,τι γράφουν στο site.Tόσο λαλίστατες που είναι, μου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν άχνα! Προχτές το ρώτησα αυτό στην Ελένη και εξαναφανίστηκε!
Εσυ νομιζεις οτι τα κοριτσια γραφουν???? εχω πετυχει ρουμανα να γραφει της εγραψα ρουμανικα και δεν ηξερε να απαντιση...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
απο την αρχη το καταλαυα απλα πιστευω οτι δεν πεζει ρολο η μορφοση του καθενος...και θα ημουν χαρουμενος αμα δεν υπηρχε κανενα μουνακι που προσπαθη να ζιση στην Ελλαδα...παρε λοιπον τα σχολια σου για τα <<ζορια>> που τραβαει η Ελληνικη γλωσσα και βαλτα εκει που ξερεις.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ζουν αναμεσα μας σταμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Γιατί εκνευρίζεσαι φίλε? Είδες που παίζει τελικά ρόλο η μόρφωση? Στο επίπεδο συμπεριφοράς.Όσο κι αν μπορεί να μην σας αρέσει ό,τι γράφω, ή ακόμα κι αν έχω άδικο, γράφω με επιχειρήματα και χωρίς να βρίζω. Για προσπαθήστε κι εσείς...

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί εκνευρίζεσαι φίλε? Είδες που παίζει τελικά ρόλο η μόρφωση? Στο επίπεδο συμπεριφοράς.Όσο κι αν μπορεί να μην σας αρέσει ό,τι γράφω, ή ακόμα κι αν έχω άδικο, γράφω με επιχειρήματα και χωρίς να βρίζω. Για προσπαθήστε κι εσείς...
Γιατη νομιζεις οτι εκνευριζομαι???ισως φτεει η μορφωση σου..να την χερεσαι!!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε από Ρουμανία είσαι? Αν ναι, σου ζητώ συγνώμη για την παρατήρηση στην ορθογραφία. Όσο για τα κορίτσια, και αυτά να είναι που γράφουν, είναι βαλτές. Τους είπε η αφεντικίνα να γράφουν μερικά ερωτόλογα για να τσιμπάνε οι αφελείς, και επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι, νομίζουν ότι όλοι τα χάβουν! Καλύτερα να τα δώσω κάπου που δενμε δουλεύουν και με βλέπουν σαν πελάτη.Και δεν θα γελάνε πίσω από την πλάτη μου.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:d-spam: :offtopic: Υπάρχουν και pm αν το ξέρεται...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785
Α ρε ελληνική γραφή! Πόσα θα αντέξεις πια?! Λίγο έλεος ρε παιδιά.Οκ, δεν χρειάζεται κανείς να είναι του Πανεπιστημίου, ούτε καν απόφοιτος λυκείου για να γράψει 5 λέξεις σωστά! Εκτός, αν οι συναγωνιστές δεν είναι από Ελλάδα,οπότε άκυρη η παρατήρηση...Όσο για τα κορίτσια του Φυλής 104, φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί τους, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζει η αφεντικίνα να ψαρεύουν 50αρικα στο ιντερνετ πουλώντας "αγαπούλες" και "ναζάκια"! Και η πλάκα είναι ότι αρκετοί τσιμπάνε. Πέρα από τους βαλτούς βέβαια. Σε λίγο θα πιστέψουν ότι τους ερωτευτήκανε κιόλας! Αν είναι τόσο καλούλες και γλυκούλες και τόσο πολύ μας αγαπάνε και μας λατρεύουν, ας μειώσουν πρώτα τις τιμές τους και μετά να ψευτοχαλβαδιάζονται στο site.Ευχαριστώ.

Πάντως δεν θέλω να πτοήσε διότι τα άερομεταφερόμενα μόρια μυρωδιάς άπο τή βρώμα τής μυρωδιας τής πείνας άπο τά χνώτα σου
τά συλαμβάνη τό μυαλό σου ...........

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Πάντως δεν θέλω να πτοήσε διότι τα άερομεταφερόμενα μόρια μυρωδιάς άπο τή βρώμα τής μυρωδιας τής πείνας άπο τά χνώτα σου
τά συλαμβάνη τό τό μυαλό σου ...........
ρε παιδιά... :priest: :priest: :priest:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.847
Πόντοι
22.785

Θά γίνω πολύ κακός άγαπητέ ,καί έπειδή ή θεωρία του έν λόγου
χαβαλέ δέν πείθει  :think:.... λοιπόν, όρισμένοι ύποστήριξαν ότι τά άρχίδια  θά μπορούσαν να χρησιμεύουν καί σάν στολίδια.......

υ,γ Μήν μέ προκαλείτε λοιπόν !!!!!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Θά γίνω πολύ κακός άγαπητέ ,καί έπειδή ή θεωρία του έν λόγου
χαβαλέ δέν πείθει  :think:.... λοιπόν, όρισμένοι ύποστήριξαν ότι τά άρχίδια  θά μπορούσαν να χρησιμεύουν καί σάν στολίδια.......

υ,γ Μήν μέ προκαλείτε λοιπόν !!!!!!!
:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom