χαχαχαχαχαχαχαχχα α ρε τι βλεπουν τα ματάκια μου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καύσωνας!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Agent_Nina
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
12 η ώρα χτες το βράδυ..
στο Λαύριο 28, μισή ώρα μετά στον Πειραιά 35.5
σήμερα 46 στο κέντρο του Πειραιά..
βράζω..
στο Λαύριο 28, μισή ώρα μετά στον Πειραιά 35.5
σήμερα 46 στο κέντρο του Πειραιά..
βράζω..
Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι πως και σήμερα, μία κουφόψυξη την έχει.....
Επισκέπτης
69 βαθμους στην φυλης, χωρις σκια
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Συμβολικο το νουμερο υποθετω69 βαθμους στην φυλης, χωρις σκια
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ωχ...ωχ...ωχ...καήκανε τα παπάρια μας και πως θα τα κρυώσουμε?..... φιλοσοφικό ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης από τους/τις ειδήμονες.....----διευκρίνηση...καθίστε σε σέλλα μηχανής που την έχετε παρκάρει κανένα 2ωρο στον ήλιο και θα με θυμηθείτε....
Επισκέπτης
Ουτέ το ντουζ σώζει, σε λίγα λεπτά στεγνώνει και το μαλλι μου! κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον ζεστο αέρα. Το βράδυ προβλέπεται καυτό... χε χε
Επισκέπτης
Όσο πιο καυτό , τόσο καλύτερα ....Ουτέ το ντουζ σώζει, σε λίγα λεπτά στεγνώνει και το μαλλι μου! κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον ζεστο αέρα. Το βράδυ προβλέπεται καυτό... χε χε
Επισκέπτης
Hot chilli pepper, αγαπητέ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πήρε φωτιά το κορδελιό....άσε μας βρε eri..έχουμε τον καύσωνα, έχουμε τις φωτό από τα πιπίνια,έχουμε τις...... έρχεσαι και εσύ να μας ανάψεις περισσότερο?....Ουτέ το ντουζ σώζει, σε λίγα λεπτά στεγνώνει και το μαλλι μου! κοντεψα να λιποθυμήσω απο τον ζεστο αέρα. Το βράδυ προβλέπεται καυτό... χε χε
Pelopidas(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Πάντως εγώ σε σχετικό thread ισχυρίστηκα ότι είναι προπόνηση ...για τον Παράδεισο (Ταϋλάνδη) ;)
Χτες η ιδιωτική τηλεόραση έδωσε πάλι ρέστα! Τίτλοι του τύπου ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ στις ειδήσεις και καπάκι παρέλαση από playmates να ανεβάζουν κι άλλο τη θερμοκρασία!
Αυτοί που λυπήθηκα ήταν οι καλεσμένοι (...star system) που με αφρικανικό καύσωνα παρέμειναν μέσα σε κλειστό χώρο με συνωστισμό και προβολείς χιλιάδων Watt και αμφιβάλλω αν είδαν τα κορίτσια από τον ιδρώτα που έσταζε στα μάτια τους.
Σε χειρότερη μοίρα οι γυναίκες καλεσμένες που δεν είχαν και κανένα ενδιαφέρον + το απαραίτητο makeup!
>erinal w φαντάζομαι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που έφυγαν και σήμερα στις 12 από τις δουλειές τους (αν πήγαν καθόλου) πήγαν για μπάνιο, οπότε όντως μπορεί να περιορίστηκε η χρήση στα κλιματιστικά...<
Χτες η ιδιωτική τηλεόραση έδωσε πάλι ρέστα! Τίτλοι του τύπου ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ στις ειδήσεις και καπάκι παρέλαση από playmates να ανεβάζουν κι άλλο τη θερμοκρασία!
Αυτοί που λυπήθηκα ήταν οι καλεσμένοι (...star system) που με αφρικανικό καύσωνα παρέμειναν μέσα σε κλειστό χώρο με συνωστισμό και προβολείς χιλιάδων Watt και αμφιβάλλω αν είδαν τα κορίτσια από τον ιδρώτα που έσταζε στα μάτια τους.
Σε χειρότερη μοίρα οι γυναίκες καλεσμένες που δεν είχαν και κανένα ενδιαφέρον + το απαραίτητο makeup!
>erinal w φαντάζομαι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που έφυγαν και σήμερα στις 12 από τις δουλειές τους (αν πήγαν καθόλου) πήγαν για μπάνιο, οπότε όντως μπορεί να περιορίστηκε η χρήση στα κλιματιστικά...<
Επισκέπτης
Ναι με τέτοια θερμοκρασια κάτω απο τον ηλιο οπωσδήποτε.. Ας μην ήταν προεκλογική περίοδο και θα σου έλεγα εγω.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πάντως εγώ σε σχετικό thread ισχυρίστηκα ότι είναι προπόνηση ...για τον Παράδεισο (Ταϋλάνδη) ;)
Χτες η ιδιωτική τηλεόραση έδωσε πάλι ρέστα! Τίτλοι του τύπου ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ
Μεταξύ τους;
Από μία πρόχειρη ματιά, πράγματι αδιάφορο...Σε χειρότερη μοίρα [size=12pt]οι γυναίκες καλεσμένες που δεν είχαν και κανένα ενδιαφέρον [/size]+ το απαραίτητο makeup!
Ναι με τέτοια θερμοκρασια κάτω απο τον ηλιο οπωσδήποτε.. Ας μην ήταν προεκλογική περίοδο και θα σου έλεγα εγω.
Κατεβαίνεις σε εκλογές;
Επισκέπτης
Φλες θα με ψηφισεις;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φλες θα με ψηφισεις;