You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καύσωνας!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
να σαι καλα παιδι μου...
ενταξει ητο λιγο φλωρε αυτο που ειπες αλλα δεν πειραζει... χααααααααααχα
ενταξει ητο λιγο φλωρε αυτο που ειπες αλλα δεν πειραζει... χααααααααααχα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε altec μην την ακούς ,τα ίδια λέει και για μένα....βρε bite έτσι είμαστε εμείς...πότε το παίζουμε βαρβατίλα και πότε φλώροι...έτσι για να σας μπερδεύουμε και να σας ξυπνάμε το αισθητήριο της περιέργειας και του να λυσσάτε να μας γνωρίσετε... ....έγραψα altec?....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μ αρεσεις... εχεις φαντασια
Επισκέπτης
τι εγινε παλι ρε παιδια?
ο καυσονας ξαναχτυπισε στο κεντρο της αθηνας?
ο καυσονας ξαναχτυπισε στο κεντρο της αθηνας?
Επισκέπτης
πωωωω ρε πουστη τη ζεστη ειναι αυτη!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συναγωνιστές μία πληροφορία:Οι 12 φιναλίστ των Τσέχικων καλλιστείων διαμένουν στον Αστέρα Βουλιαγμνης και θα φωτογραφηθούν με τους λουόμενους στις 4 το μεσημέρι!!!!!!!!!Πηγή STAR CHANNEL...
Συναγωνιστές μία πληροφορία:Οι 12 φιναλίστ των Τσέχικων καλλιστείων διαμένουν στον Αστέρα Βουλιαγμνης και θα φωτογραφηθούν με τους λουόμενους στις 4 το μεσημέρι!!!!!!!!!Πηγή STAR CHANNEL...
Ωραίο ακούγετε αλλά δεν το κουνάω από το air codition μου με τίποτα!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κι εγώ τοσκέφτομαι ρε γμτ.Άσε μην πάθουμε και κανένα εγκεφαλικό μεσημεριάτικα με 50 βαθμούς..
Μεσα σε αυτον τον καυσωνα τα ct ειναι μια οαση.
Οταν τελειωσεις τις δουλειες σου απο το κεντρο πας στο ξενοδοχειο ζαλισμενος και κουρασμενος.Μπαινεις στο δωματιο οπου εκει εχει ιδανικη θερμοκρασια ,πινεις το νερακι-χυμο η ποτακι που σου προσφερει η εκαστοτε σεξυ κοπελλα.
Βγαζεις τα ρουχα σου κανεις το μπανακι σου και ξεκινανε ολα με μια gfe κατασταση.
Αρα λοιπον τα ct κατα την διαρκεια του καυσωνα επιβαλλονται.
Ετσι μου ειπε ο γιατρος μου
Οταν τελειωσεις τις δουλειες σου απο το κεντρο πας στο ξενοδοχειο ζαλισμενος και κουρασμενος.Μπαινεις στο δωματιο οπου εκει εχει ιδανικη θερμοκρασια ,πινεις το νερακι-χυμο η ποτακι που σου προσφερει η εκαστοτε σεξυ κοπελλα.
Βγαζεις τα ρουχα σου κανεις το μπανακι σου και ξεκινανε ολα με μια gfe κατασταση.
Αρα λοιπον τα ct κατα την διαρκεια του καυσωνα επιβαλλονται.
Ετσι μου ειπε ο γιατρος μου
μήπως ο γιατρός σου θέλει γιατρό?...
Μπα δεν νομιζω,αυτος κανει την διαγνωση μονος του και δινει παντα την ιδια θεραπεια(ct)
ωραίος ο γιατρός...στείλε με pm το τηλ του....
Τωρα βρισκεται σε συσκεψη η κατω κεφαλη του με μια σιτιτουριστρια και ετσι ειναι απασχολημενος!!!!
(μετα απο 4ωρο σε εξωτερικες δουλειες που ειχα στην Ομονοια με εχει βαρεσει λιγο)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εμένα πολύ...
Θα συνιστρούσα στο γιατρό σας να σημειώσει ότι οι CTουρίστριες κάνουν και οικονομία στις παραγγελιές άσχετα αν πέρνουν χοντρά φράγκα (οι περισότερες) οπότε νεράκι απο το περίπτερο της γειτονιάς σας. Οσο για το μπανιο ναι καλό αλλά άμα έχει πολλές επισκέψεις η κοπελίτσα άντε να βρείς καθαρή πετσέτα! Οπότε συνιστώ πριν αφήσετε το δωράκι βόλτα στο μπανιο πριν και αναλόγως πράτετε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις