Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναιστατιστικολόγος;
ναιστατιστικολόγος;
Την περίπτωση να είναι βαλτή από τη γυναίκα σας για εξετάσεις ή να το κάνει μόνη της για να σας ξεμπροστιάσει τη σκεφτήκατε;Σε τι να με προβληματισει?
Τοσο βαλτη? Κ οσον αφορα για το αν ειναι το μοναδικο, σιγουρς δεν ειναι. Αλλα μαλλον ειναι πιπερατο!Την περίπτωση να είναι βαλτή από τη γυναίκα σας για εξετάσεις ή να το κάνει μόνη της για να σας ξεμπροστιάσει τη σκεφτήκατε;
Επίσης, καθαρά στατιστικά, μόνο το μουνί της κουνιάδας σας έχει μείνει στον πλανήτη;
Δεν εχω καποια με μαγιω. Αλλα οσο ανοιγει ο καιρος νομιζω σιγουρα θα παιξει προταση για μπανιο κ εκει θα βγουν πολλες φωτογραφιες!θα θελα να την δω με μαγιο. εκει φαινεται πως ειναι
εννοειται θα την βγαλεις απο πισωΔεν εχω καποια με μαγιω. Αλλα οσο ανοιγει ο καιρος νομιζω σιγουρα θα παιξει προταση για μπανιο κ εκει θα βγουν πολλες φωτογραφιες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η κοιλιτσα παντως ειναι φλατ
Κ απο πισω κ απο μπρος.εννοειται θα την βγαλεις απο πισω
Δεν τρολαρω καθολου!Αν δεν τρολαρεις (που μάλλον αυτό κάνεις) τότε το μόνο που κάνεις είναι να απαξιώνεις το γάμο σου και τη γυναίκα που διάλεξες να παντρευτείς. Αυτό ακριβώς και τίποτε άλλο.
Μα ξαναλεω . Αν γινει κατι δε θα μαθευτει ευκολα. Το πολυ πολυ να πηδαω κ λιγο την γλυκια κουνιαδα μου!φιλε νηματοθετη χωρισε οσο πιο γρηγορα γινεται.
αν τωρα σκεφτεσαι αλλες σκεψου τι θα γινει σε μερικα χρονια που η γυναικα σου θα γινει χειροτερη.
οσο περναει ο καιρος ειναι εις βαρος σου, μετα θα σκεφτεσαι οτι ειναι πιο δυσκολο το διαζυγιο. περισσοτερα χρονια μαζι, κοινη περιουσια, ισως παιδια.
εχετε ηδη παιδια?
αν εχετε και δεν θελεις να μεγαλωσουν μακρια σου τοτε κοψε τις σκεψεις για την κουνιαδα.
οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου , δεν ειναι μια ασχετη μακρινη.Αν γινει κατι δε θα μαθευτει ευκολα.
Μάλλον το έχεις πάρει απόφαση οπότε τι μας ρωτάς;Μα ξαναλεω . Αν γινει κατι δε θα μαθευτει ευκολα. Το πολυ πολυ να πηδαω κ λιγο την γλυκια κουνιαδα μου!
Ρωταω τον τροπο για να μη βγω καρτα!Μάλλον το έχεις πάρει απόφαση οπότε τι μας ρωτάς;
στον ειπαμε τον τροπο, πλησιαζε τριψου αλλα μην κανεις κινηση να φιλησεις ή να χουφτωσειςΡωταω τον τροπο για να μη βγω καρτα!
Πιάσε κουβεντα σχετική με σχέσεις, σεξ, οργασμους. Εκεί θα δεις πόσο θα ανοιχτεί. Θα σου δώσει δείγμα πόσο θέλει να σου εκμυστηρευτει πραγματα χωρις να εκτεθεις. Μην ειναι και η γυναικα σου μπροστα ομως ε;Ρωταω τον τροπο για να μη βγω καρτα!