LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Κουρτίνα φοράει;
Γαμηλια...
Κουρτίνα φοράει;
Γαμηλια...
Που θα τη λουσει?Την εχω στο στοχο μου τυπε...
Θα οπλισω και θα πυροβολισω...
Το σπερμα μου για αλλη μια φορα θα τη λουσει...οπως ο αφρος της θαλασσας ορμα σε παρθενες αμμουδιες...
Τα κυλοτακια της κουνιαδας θελουμε...
Ειναι ευκολο ρε τυπε...
Θες το κινητο σου και μια επισκεψη στο μπανιο της...
Τι κανεις τοσο καιρο;
Προφανώς και τρομπάρει...Την εχω στο στοχο μου τυπε...
Θα οπλισω και θα πυροβολισω...
Το σπερμα μου για αλλη μια φορα θα τη λουσει...οπως ο αφρος της θαλασσας ορμα σε παρθενες αμμουδιες...
Τα κυλοτακια της κουνιαδας θελουμε...
Ειναι ευκολο ρε τυπε...
Θες το κινητο σου και μια επισκεψη στο μπανιο της...
Τι κανεις τοσο καιρο;
Οπου παρουν τα σκαγια την οθονηΠου θα τη λουσει?
Θα ερθουν κ τα κυλωτακια παντως!Οπου παρουν τα σκαγια την οθονη
βρε βλακα σε φτυνει ολο το νημα , δεν βρεχειΕσυ ρε μπετοβλακα αμα δε ψηνεσαι γτ ασχολεισαι?βρ
Παρε αδιαβροχο!βρε βλακα σε φτυνει ολο το νημα , δεν βρεχει
Μου εφαγες τρελοπαπα το ομορφο μουνακιαυτα τα πεδιλακια ειχε και το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο.
τα φοραγε το βραδυ που βγαιναμε για ποτακι πριν το
τελευταιο σ/κ αυριο που θα την ισιωσω, γιατι χαλαστηκε ο μαστορας.Μου εφαγες τρελοπαπα το ομορφο μουνακι
Και τωρα μεθυσμενος πια ακουω σφακιανακη
τελεια ηταν οταν την πηδουσα στα 4 και τα φοραγε.Τελεια!
Ωραια!τελεια ηταν οταν την πηδουσα στα 4 και τα φοραγε.
τρελη καβλα λεμε
ωραια ηταν ναι.Ωραια!
Τη φιλη πίσω με το μαύρο ντεκολτέ θα τη πσσσαρεις καθόλου στο φιλοθεαμον κοινό ή είσαι και εκεί μοναχοφαης?
Γαμηλια...
Δεν εχω φωτοΤη φιλη πίσω με το μαύρο ντεκολτέ θα τη πσσσαρεις καθόλου στο φιλοθεαμον κοινό ή είσαι και εκεί μοναχοφαης?
Θα την παρηγορησω...θα την παω βολτα στο μικρολιμανο για ποταρα...τελευταιο σ/κ αυριο που θα την ισιωσω, γιατι χαλαστηκε ο μαστορας.
θα πλανταξει στο κλαμα που θα της πω να σταματησουμε βεβαια, αλλα θα ειναι ελευθερη μετα και μπορεις να χωθεις.
παντως τον έσυρε τον χορό η καβλιαρα κουνιάδα....από τη χορευτικη φιγούρα καταλαβαίνω ότι είναι σε φάση μεταξύ Γερακίνας και Μιχάλη Τζακσον ένα πράγμα.....Δεν εχω φωτο
Δε θυμαμαι.παντως τον έσυρε τον χορό η καβλιαρα κουνιάδα....από τη χορευτικη φιγούρα καταλαβαίνω ότι είναι σε φάση μεταξύ Γερακίνας και Μιχάλη Τζακσον ένα πράγμα.....
αχχχ τα ξερω αυτα τα δυσκολα... τα μετα.Θα την παρηγορησω...θα την παω βολτα στο μικρολιμανο για ποταρα...
Αλλα ρε φιλε δε θα σ εχει ξεπερασει...
Δεν πρεπει να λεω λεξεις που εχουν σχεση με παπα η φιλιππο...
Θα λεω πχ..."θες να φαμε λιγο χαλβα?"
"Αααααα..." θα κλαψουριζει αυτη
-τι επαθες θα λεω
-ο χαλβας ο μακεδονικος;
Θα με.ρωτα με.λυγμους
-ναι γιατι;θα απανταω
-κι ο φίλιππος μακεδόνας ήταν...αααααα....
Ο παπαφίλιππός μουυυυυ
Το πισω μερος δειξε αλλα δηθεν δε καταφερες κ εδυ. Εκει εχει το περιεργο σχεδιο...λιμανακια βουλιαγμενης σημερα το πρωι 11:34,
ο παπαφιλιπας διπλα με πηρε ειδηση σηκωθηκε και αρχισε να με βριζει οποτε εφυγα τρεχοντας αλλα προλαβα να βγαλω φωτο αρκετα κοντινη με το περιβοητο μαυρο μαγιω, ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟ.
τωρα τι εχεις να πεις θρυλε? τα ματια μας να πιστεψουμε ή εσενα?