OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Πλατουλα....
Έχει κύφωση τυπε???Πλατουλα....
Οχι.Έχει κύφωση τυπε???
Δεν είναι φυσιολογική πλάτη αυτή ρε τυπε κάποιο πρόβλημα έχει!!
Γτ?Δεν είναι φυσιολογική πλάτη αυτή ρε τυπε κάποιο πρόβλημα έχει!!
Μάλλον θα πρέπει να τη δει και η επιστημονική ομάδα του μπου για να αποφανθεί,εγώ διακρίνω πρόβλημα πάντως.
της βγηκε καταλαθος ενας σπονδυλος απο το ξεμουνιασμα που της εριξα το σ/κ στην ευβοια.Μάλλον θα πρέπει να τη δει και η επιστημονική ομάδα του μπου για να αποφανθεί,εγώ διακρίνω πρόβλημα πάντως.
Να την πηδήξεις είπαμε τυπε όχι να την αποσυναρμολόγησειςτης βγηκε καταλαθος ενας σπονδυλος απο το ξεμουνιασμα που της εριξα το σ/κ στην ευβοια.
τωρα ομως που θα τη ξανασυναντησω, αυτο το σ/κ... θα την ισιωσω παλι.
αρα δε χρειαζονται ανησυχιες.
Μπορει κ να χει. Αλλα δε το ξερω!Μάλλον θα πρέπει να τη δει και η επιστημονική ομάδα του μπου για να αποφανθεί,εγώ διακρίνω πρόβλημα πάντως.
Έχει κύφωση τυπε???
τι να κανω ρε φιλε?Να την πηδήξεις είπαμε τυπε όχι να την αποσυναρμολόγησεις
Το οτι μπορει απλα να εχει κατσει περιεργα? Κ ειναι μαγιω!η κοπελα εχει σκολιωση 27 μοιρες προς τα αριστερα
γι αυτο φαινεται δεξια στην κατω δεξια τρυπα του φορεματος να βγαινει η πλατη της εξω ενω στο ιδιο σημειο αριστερα φαινεται να μπαινει μεσα
δεν υπαρχει περιεργο κατσιμο.Το οτι μπορει απλα να εχει κατσει περιεργα? Κ ειναι μαγιω!
Γτ ετσι βγηκεδεν υπαρχει περιεργο κατσιμο.
ασπρομαυρη γιατι ειναι η φωτο?
οι ασπρομαυρες δεν βγαινουν μονες τους. ετσι τις βγαζει απο επιλογη αυτος που τραβαει την φωτογραφια.Γτ ετσι βγηκε
Ναι γτ δεν την εχω δει μονη της. Κ απλα την εβγαλα ασπρομαυρη!οι ασπρομαυρες δεν βγαινουν μονες τους. ετσι τις βγαζει απο επιλογη αυτος που τραβαει την φωτογραφια.
σκαρφισου κατι για να δικαιολογησεις και αυτο.
τοσες αντιφασεις εχει στο στορυ σου.
η βασικοτερη ενω σου τριβεται και γουσταρεις δεν κανεις κινηση.
τι θα απλα ρε?Ναι γτ δεν την εχω δει μονη της. Κ απλα την εβγαλα ασπρομαυρη!
Δε χρειαζεται κ πολυ ψαξιμοτι θα απλα ρε?
για να βγει ασπρομαυρη πρεπει να ψαξεις στις επιλογες ή να την επεξεργαστεις μετα.
μας κοροϊδευεις?
ποτε την εβγαλες?
δηλαδη εισαι ο μοναδικος που ενω εχει εγχρωμη επιλογη για να βγαλει μια γκομενα που γουσταρει, το γυριζει στην ασπρομαυρη για να την βλεπει χειροτερα.Δε χρειαζεται κ πολυ ψαξιμο