troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Εφαγε καλα στην Ευβοια ο Πατερ Φιλιππος...Πολυ ωραιο σωμα γενικα!
Αστα να πανε τυπε μου...
Εμεις μονο στα ονειρα...
Εφαγε καλα στην Ευβοια ο Πατερ Φιλιππος...Πολυ ωραιο σωμα γενικα!
Ψαρακι κ κρεατακι ναι. Την κουνιαδα δεν παιζειΕφαγε καλα στην Ευβοια ο Πατερ Φιλιππος...
Αστα να πανε τυπε μου...
Εμεις μονο στα ονειρα...
Δεν πρεπει να εχει καν τετοιο ξενερωτο βρακακι!Τυπε Θρυλε σου εχω μια καπως πιο ευκολη αποστολη
Να φωτογραφισεις τα βρακακια της κουνιαδας μεσα απο το μπανιο και να τα ανεβασεις εδω
Μαζι με αυτα να εντοπισεις και το λευκο με τα σχεδια που αποτελεσε την πετρα του σκανδαλου με τον πατερα φιλιπ
Αν λειπει απο τη μπουγαδα της μαλλον το αφησε ως λαφυρο στον πορθητη της...
ε μαλλον καλα τα λες τοτεΑυτο λεω. Μαλλον δεν εγινε ποτε τπτ!
Ανεβασε υλικο τυπε περιμενουμεΔεν πρεπει να εχει καν τετοιο ξενερωτο βρακακι!
Ρε φιλε εχεις κουρασει !!!! κριμα και το ονομα σου ...θρυλος απο τα lidl εχεις γινει !!!Δεν πρεπει να εχει καν τετοιο ξενερωτο βρακακι!
Μην παρακολουθεις αν κουραστηκες!Ρε φιλε εχεις κουρασει !!!! κριμα και το ονομα σου ...θρυλος απο τα lidl εχεις γινει !!!
Θα το κανω!Ανεβασε υλικο τυπε περιμενουμε
Ευκολη και καθαρη αποστολη
Κι ειναι ευκολο να μπεις στο μπανιο της
Να ψαξεις στα απλυτα της
Να φαινεται κακαδο απο το μουνοχυμα της
θρυλος και εξπερ της μαλακιας ειναι.Ρε φιλε εχεις κουρασει !!!! κριμα και το ονομα σου ...θρυλος απο τα lidl εχεις γινει !!!
Ενω εσυ!θρυλος και εξπερ της μαλακιας ειναι.
αμα ψαξεις λιγο θα καταλαβεις
Ρε φιλέ .Το ξερεις εσυ γραφεις στο πληκτρολογιο σου ....Αλλα πρεπει να σκαψει ο ανθρωπος να βρει καρβουνο να το παει στην δεη να το κανει ρευμα να γραψεις εσυ την ΠΑΠΑΡΙΑ σου και μετα απο ολα αυτα να ανεβει στον σερβερ να κανεις νεο δεδομενο να πιασει χωρο στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ σερβερ και να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ .... και να διαβασουμε οτι προσπαθεις να γαμη... εις την κουνιαδα σου εναν ΑΙΩΝΑ ....Εσυ σταματα να γραφεις ΜΑΛΑ. ΙΕΣ ...Μην παρακολουθεις αν κουραστηκες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το κανω!
Κ εσυ επισης!Ρε φιλέ .Το ξερεις εσυ γραφεις στο πληκτρολογιο σου ....Αλλα πρεπει να σκαψει ο ανθρωπος να βρει καρβουνο να το παει στην δεη να το κανει ρευμα να γραψεις εσυ την ΠΑΠΑΡΙΑ σου και μετα απο ολα αυτα να ανεβει στον σερβερ να κανεις νεο δεδομενο να πιασει χωρο στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ σερβερ και να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ .... και να διαβασουμε οτι προσπαθεις να γαμη... εις την κουνιαδα σου εναν ΑΙΩΝΑ ....Εσυ σταματα να γραφεις ΜΑΛΑ. ΙΕΣ ...
...ενω εγω τη γαμησα το σ/κ στην ευβοιαΕνω εσυ!
κατσε θα βγαλει το επομενο με την αδερφη τουΘρυλος μη πτοεισαι τυπε παντα θα υπαρχουν haters και αντιδρασεις
Συνεχισε το ωραιο θεματακι
Στ αρχιδια σου ολα
Ωραία εικόνα ?Εχει απο πισω κ στα πλαϊνα να στηριχτει κ να κρατηθει απο οπου θελει. Αλλα αυτη ειχε κολλησει το στηθος πανω μου κ τα χερια της
Οικογενειακες Ιστοριες τωρα στο www.bourdela.comκατσε θα βγαλει το επομενο με την αδερφη του
Πρόσφατος ο γάμος , οπότε πρόσφατη η φωτογραφία της κουνιάδας σου Θρύλε ? Αλλά έτσι και αλλιώς ενδιαφέρουσα ...Μια απο το γαμο για αρχη....
Ε, εντάξει ... έχει προσόνταΙσα που την προλαβα πριν φυγει!