Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Δικος μας εισαι...οταν μπορεις περνα απο τα μπουρδελα.Αλλα προσεχε μην κολλησεις κινεζικη πανουκλα γιατι θα κολλησεις την συζυγο μετα.Αν μπορεις βρες καμμια νοσοκομα , θα εχει εμβολιασθει.
για ποια κινεζικη πανουκλα μιλας φιλος? για τον κορωνοιο?? τον περασαμε.. φιλε σαν τα μπουρδελα δεν εχει!!! οσο μπορω και με παιρνει τα επισκεπτομαι βρισκω την υγεια μου εκει!!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
δεν ηταν διαθεσιμη τοτε. στην αρχη ηταν ωραια και η γυναικα μου μετα χαλασε, παρατησε τον εαυτο της μετα τον γαμο.. η κουνιαδα μου τωρα παντρευτηκε και παραμενει ιδια ωραια οπως ηταν... ναι δεν με εμπνεει ιδιαιτερα ο λογος που ειμαστε μαζι ακομα ειναι το παιδι ισως αν δεν ειχαμε το παιδι να μας δεσμευει να ειχαμε χωρισει κιολας! γενικα παντα ειμουν γυναικας και μπουρδελιαρης και ζοριζομαι πολυ με τον γαμο
Εκτος αυτου,το απαγορευμενο και το ξενο εχει αλλη γευση τυπε...
Το παθαινω συχνα
Σχεδον παντα μου αρεσει καποια αλλη περισσοτερο απο αυτη που γαμαω!
Μονο σε μια παρουζα σε μπουρδελο κολλησα με τη μια πουτανα και την αλλη αφου της εκανα απλα λιγο πισοκολλητο την αφησα στην ακρη θεατη!
Κατα τ αλλα δε το χω παρατηρησει να κολλαω καπου!
Εξυπακουεται πως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο μουναρος η αλλη η να παιζουν στα ιδια επιπεδα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.810
Πόντοι
9.297
για ποια κινεζικη πανουκλα μιλας φιλος? για τον κορωνοιο?? τον περασαμε.. φιλε σαν τα μπουρδελα δεν εχει!!! οσο μπορω και με παιρνει τα επισκεπτομαι βρισκω την υγεια μου εκει!!!
Ελπιζω να μην κολλησε η συζυγος.
Πως κολλησες;Απο μπουρδελο ;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Το παθαινω συχνα
Μονο σε μια παρουζα σε μπουρδελο κολλησα με τη μια πουτανα και την αλλη αφου της εκανα απλα λιγο πισοκολλητο την αφησα στην ακρη θεατη!
Εξυπακουεται πως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο μουναρος η αλλη η να παιζουν στα ιδια επιπεδα...
ναι ρε φιλος!! τι πραγμα ειναι και αυτο!! το καλυτερο μουνι να εχεις καποια στιγμη το βαριεσαι και θες να ξενοπηδηξεις!! φιλε να σου πω... παλια ειμουν μικρος ειχα και υπομονη το κυνηγουσα το μουνι πολυ!! τωρα που πατησα τα 40 φιλε θελω να πληρωνω να γαμαω και να φευγω , δεν εχω υπομονη για καμακια και σπαταλη χρονου. γι αυτο λατρευω τα μπουρδελα γιατι μου το προσφερουν γρηγορα αυτο που θελω!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.810
Πόντοι
9.297
οχι οχι απο αλλου κολλησα.. τα μπουρδελα ειναι πεντακαθαρα σε σχεση με την βρωμια που υπαρχει εξω!!!
Οι ερασιτεχνες με το κουτοπονηρο μυαλουδακι τους νομιζουν οτι ειναι πιο καθαρες...για αυτο οι πιο πολλοι με ΣΜΝ την πατανε απο ερασιτεχνες.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Οι ερασιτεχνες με το κουτοπονηρο μυαλουδακι τους νομιζουν οτι ειναι πιο καθαρες...για αυτο οι πιο πολλοι με ΣΜΝ την πατανε απο ερασιτεχνες.

παιδια γαμησε κανεις την κουνιαδα του απο εδω μεσα???

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ναι ρε φιλος!! τι πραγμα ειναι και αυτο!! το καλυτερο μουνι να εχεις καποια στιγμη το βαριεσαι και θες να ξενοπηδηξεις!! φιλε να σου πω... παλια ειμουν μικρος ειχα και υπομονη το κυνηγουσα το μουνι πολυ!! τωρα που πατησα τα 40 φιλε θελω να πληρωνω να γαμαω και να φευγω , δεν εχω υπομονη για καμακια και σπαταλη χρονου. γι αυτο λατρευω τα μπουρδελα γιατι μου το προσφερουν γρηγορα αυτο που θελω!
Τυπαρα μου ακριβως μες το μυαλο μου εισαι!
Βαριεμαι να συμμετεχω στο παραληρημα της καθε μιας πικραμενης για να γαμησω!
Οι γκομενες ειναι αρρωστακια τυπε
Μου καινε το μυαλο τα ραντεβου μαζι τους και το μονο που περιμενω ειναι να τις γαμησω!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Τυπαρα μου ακριβως μες το μυαλο μου εισαι!
Βαριεμαι να συμμετεχω στο παραληρημα της καθε μιας πικραμενης για να γαμησω!
Οι γκομενες ειναι αρρωστακια τυπε
Μου καινε το μυαλο τα ραντεβου μαζι τους και το μονο που περιμενω ειναι να τις γαμησω!
ναι ρε σπαταλας χρονο χρημα και ΑΝ σου κατσει στην τελικη!! εμεις θελουμε να γαμησουμε το ιδιο βραδυ κιολας.. οι καβλες μας ειναι ιερες και δεν πρεπει να παιζεις μαζι τους!! την μονη εξαιρεση που κανω ειναι τα καλοκαιρια σε κανενα τουριστικο κλαμπακι με ξενες απο ανατολικο μπλοκ εκει εξασκω το αθλημα με καμια μιλφ ουγγαρεζα πολωνεζα η τσεχα γιατι και αυτες την ξεπετα ψαχνουν και στο δινουν γρηγορα σχετικα... δεν σε ζοριζει οπως η ελληνιδα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Το παθαινω συχνα
Ακριβως αυτο! Κ ειδικα οταν σου κανει κ "παιχνιδια" η αλλη!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Περιμενω να γυρισει να μου πει πως τα περασε...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Για να δουμε τι θα πει κ η ιδια.... αν εβρεξε το βρακακι της
Ρωτα την αν ηταν λευκο με σχεδια...
Γιατι πριν λιγο εστειλε ο papaphilips στο νημα του μαραγκου φωτο απο Ευβοια...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Ρωτα την αν ηταν λευκο με σχεδια...
Γιατι πριν λιγο εστειλε ο papaphilips στο νημα του μαραγκου φωτο απο Ευβοια...
μεχρι τωρα οργωνα φιλε.
αχορταγη η καβλιαρα κουνιαδα.
ξερει πολλα κολπετα τελικα και δεν της το'χα.
μεγαλη καταπιολα.
:fuck1: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom