ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
1 χρονοςΔιαφορα ηλικιας?
1 χρονοςΔιαφορα ηλικιας?
για ποια κινεζικη πανουκλα μιλας φιλος? για τον κορωνοιο?? τον περασαμε.. φιλε σαν τα μπουρδελα δεν εχει!!! οσο μπορω και με παιρνει τα επισκεπτομαι βρισκω την υγεια μου εκει!!!Δικος μας εισαι...οταν μπορεις περνα απο τα μπουρδελα.Αλλα προσεχε μην κολλησεις κινεζικη πανουκλα γιατι θα κολλησεις την συζυγο μετα.Αν μπορεις βρες καμμια νοσοκομα , θα εχει εμβολιασθει.
Εκτος αυτου,το απαγορευμενο και το ξενο εχει αλλη γευση τυπε...δεν ηταν διαθεσιμη τοτε. στην αρχη ηταν ωραια και η γυναικα μου μετα χαλασε, παρατησε τον εαυτο της μετα τον γαμο.. η κουνιαδα μου τωρα παντρευτηκε και παραμενει ιδια ωραια οπως ηταν... ναι δεν με εμπνεει ιδιαιτερα ο λογος που ειμαστε μαζι ακομα ειναι το παιδι ισως αν δεν ειχαμε το παιδι να μας δεσμευει να ειχαμε χωρισει κιολας! γενικα παντα ειμουν γυναικας και μπουρδελιαρης και ζοριζομαι πολυ με τον γαμο
Ελπιζω να μην κολλησε η συζυγος.για ποια κινεζικη πανουκλα μιλας φιλος? για τον κορωνοιο?? τον περασαμε.. φιλε σαν τα μπουρδελα δεν εχει!!! οσο μπορω και με παιρνει τα επισκεπτομαι βρισκω την υγεια μου εκει!!!
οχι οχι απο αλλου κολλησα.. τα μπουρδελα ειναι πεντακαθαρα σε σχεση με την βρωμια που υπαρχει εξω!!!Ελπιζω να μην κολλησε η συζυγος.
Πως κολλησες;Απο μπουρδελο ;
ναι ρε φιλος!! τι πραγμα ειναι και αυτο!! το καλυτερο μουνι να εχεις καποια στιγμη το βαριεσαι και θες να ξενοπηδηξεις!! φιλε να σου πω... παλια ειμουν μικρος ειχα και υπομονη το κυνηγουσα το μουνι πολυ!! τωρα που πατησα τα 40 φιλε θελω να πληρωνω να γαμαω και να φευγω , δεν εχω υπομονη για καμακια και σπαταλη χρονου. γι αυτο λατρευω τα μπουρδελα γιατι μου το προσφερουν γρηγορα αυτο που θελω!Εκτος αυτου,το απαγορευμενο και το ξενο εχει αλλη γευση τυπε...
Το παθαινω συχνα
Σχεδον παντα μου αρεσει καποια αλλη περισσοτερο απο αυτη που γαμαω!
Μονο σε μια παρουζα σε μπουρδελο κολλησα με τη μια πουτανα και την αλλη αφου της εκανα απλα λιγο πισοκολλητο την αφησα στην ακρη θεατη!
Κατα τ αλλα δε το χω παρατηρησει να κολλαω καπου!
Εξυπακουεται πως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο μουναρος η αλλη η να παιζουν στα ιδια επιπεδα...
Οι ερασιτεχνες με το κουτοπονηρο μυαλουδακι τους νομιζουν οτι ειναι πιο καθαρες...για αυτο οι πιο πολλοι με ΣΜΝ την πατανε απο ερασιτεχνες.οχι οχι απο αλλου κολλησα.. τα μπουρδελα ειναι πεντακαθαρα σε σχεση με την βρωμια που υπαρχει εξω!!!
Οι ερασιτεχνες με το κουτοπονηρο μυαλουδακι τους νομιζουν οτι ειναι πιο καθαρες...για αυτο οι πιο πολλοι με ΣΜΝ την πατανε απο ερασιτεχνες.
παιδια γαμησε κανεις την κουνιαδα του απο εδω μεσα???Οι ερασιτεχνες με το κουτοπονηρο μυαλουδακι τους νομιζουν οτι ειναι πιο καθαρες...για αυτο οι πιο πολλοι με ΣΜΝ την πατανε απο ερασιτεχνες.
Εγώ ψήνω την κουμπάρα. Καμαρώνει ότι κάνει τα καλύτερα κλαρίνα! Εγώ θα γαμησω πιο γρήγορα από τον φίλο εδώ!παιδια γαμησε κανεις την κουνιαδα του απο εδω μεσα???
Τυπαρα μου ακριβως μες το μυαλο μου εισαι!ναι ρε φιλος!! τι πραγμα ειναι και αυτο!! το καλυτερο μουνι να εχεις καποια στιγμη το βαριεσαι και θες να ξενοπηδηξεις!! φιλε να σου πω... παλια ειμουν μικρος ειχα και υπομονη το κυνηγουσα το μουνι πολυ!! τωρα που πατησα τα 40 φιλε θελω να πληρωνω να γαμαω και να φευγω , δεν εχω υπομονη για καμακια και σπαταλη χρονου. γι αυτο λατρευω τα μπουρδελα γιατι μου το προσφερουν γρηγορα αυτο που θελω!
ε για βαλε καμια φωτο και εσυ να δουμε ντε...Εγώ ψήνω την κουμπάρα. Καμαρώνει ότι κάνει τα καλύτερα κλαρίνα! Εγώ θα γαμησω πιο γρήγορα από τον φίλο εδώ!
ναι ρε σπαταλας χρονο χρημα και ΑΝ σου κατσει στην τελικη!! εμεις θελουμε να γαμησουμε το ιδιο βραδυ κιολας.. οι καβλες μας ειναι ιερες και δεν πρεπει να παιζεις μαζι τους!! την μονη εξαιρεση που κανω ειναι τα καλοκαιρια σε κανενα τουριστικο κλαμπακι με ξενες απο ανατολικο μπλοκ εκει εξασκω το αθλημα με καμια μιλφ ουγγαρεζα πολωνεζα η τσεχα γιατι και αυτες την ξεπετα ψαχνουν και στο δινουν γρηγορα σχετικα... δεν σε ζοριζει οπως η ελληνιδαΤυπαρα μου ακριβως μες το μυαλο μου εισαι!
Βαριεμαι να συμμετεχω στο παραληρημα της καθε μιας πικραμενης για να γαμησω!
Οι γκομενες ειναι αρρωστακια τυπε
Μου καινε το μυαλο τα ραντεβου μαζι τους και το μονο που περιμενω ειναι να τις γαμησω!
Ακριβως αυτο! Κ ειδικα οταν σου κανει κ "παιχνιδια" η αλλη!Εκτος αυτου,το απαγορευμενο και το ξενο εχει αλλη γευση τυπε...
Το παθαινω συχνα
Σχεδον παντα μου αρεσει καποια αλλη περισσοτερο απο αυτη που γαμαω!
Μονο σε μια παρουζα σε μπουρδελο κολλησα με τη μια πουτανα και την αλλη αφου της εκανα απλα λιγο πισοκολλητο την αφησα στην ακρη θεατη!
Κατα τ αλλα δε το χω παρατηρησει να κολλαω καπου!
Εξυπακουεται πως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο μουναρος η αλλη η να παιζουν στα ιδια επιπεδα...
Ο papaphilips θα την ξεθεωσε...θα της εδωσε τις τρυπες στο χερι...Περιμενω να γυρισει να μου πει πως τα περασε...
Για να δουμε τι θα πει κ η ιδια.... αν εβρεξε το βρακακι τηςΟ papaphilips θα την ξεθεωσε...θα της εδωσε τις τρυπες στο χερι...
Ρωτα την αν ηταν λευκο με σχεδια...Για να δουμε τι θα πει κ η ιδια.... αν εβρεξε το βρακακι της
Θα τη ρωτησω!Ρωτα την αν ηταν λευκο με σχεδια...
Γιατι πριν λιγο εστειλε ο papaphilips στο νημα του μαραγκου φωτο απο Ευβοια...
Δε νομιζω πσντως..Θα τη ρωτησω!
μεχρι τωρα οργωνα φιλε.Ρωτα την αν ηταν λευκο με σχεδια...
Γιατι πριν λιγο εστειλε ο papaphilips στο νημα του μαραγκου φωτο απο Ευβοια...