Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 11.836
Αυτά είναι...??Ναι πολλες φορες
Αυτά είναι...??Ναι πολλες φορες
Παρουσιάζεις σημάδια στέρησης.κανα ωραιο μανικιουρακι μηπως ?
καμια αλυσιδιτσα σεξουλιαρικη σε ποδι η' μεση ?
ουτε αυτα ?
δηλαδη ?Παρουσιάζεις σημάδια στέρησης.
Σου έχει κόψει ο νηματοθετης τις φωτό με τα τσουβαλοτζιν και τον πορδοκοφτη και ψαχνεις υποκατάσταταδηλαδη ?
λες εε?Σου έχει κόψει ο νηματοθετης τις φωτό με τα τσουβαλοτζιν και τον πορδοκοφτη και ψαχνεις υποκατάστατα
Σε αυτό το «οριακά» φίλε έχει κολλήσει πολύς κόσμος με κουνιαδες, κουμπάρες, συναράδες, θειες και αλλά ποικίλα μέλη από το ευρύτερο συγγενολοϊ.Οριακα να της πω στα ισια οτι με καυλωνει
Λαικη σιγουρα οχι!λες εε?
καμια ιδεα του πεταω μπας και ανεβει λεβελ, αλλα δεν το βλεπω.
εχει μεινει ακομα στο τζιν της λαϊκης και το διχαλο του πουσυ.
ΧαχαΣε αυτό το «οριακά» φίλε έχει κολλήσει πολύς κόσμος με κουνιαδες, κουμπάρες, συναράδες, θειες και αλλά ποικίλα μέλη από το ευρύτερο συγγενολοϊ.
αν ξεπεράσεις το οριο στείλε μας σε ποιο Νοσοκομείο να στείλουμε άνθη.
ετσι το'πα για να τσιμπησεις.Λαικη σιγουρα οχι!
Μόνη λυση να σκάσει με τσαντουλα από σοβαρό μαγαζι ότ κοτυρ και να της πει «περνουσα απ’ εξω και μολις το είδα σε σκέφτηκα». Ακόμα καλύτερα αντί για ρούχα, εσώρουχα. Πρώτα βέβαια μια βόλτα από τον ασφαλιστή του για να ξέρει τι παίρνει ανάλογα με τη βαρύτητα του «ατυχήματος».λες εε?
καμια ιδεα του πεταω μπας και ανεβει λεβελ, αλλα δεν το βλεπω.
εχει μεινει ακομα στο τζιν της λαϊκης και το διχαλο του πουσυ.
Δε βλεπω το ατυχημα. Με αγκαλιαζει μπροσυα στην αδερφη υης κ ενω περπαταμε.Μόνη λυση να σκάσει με τσαντουλα από σοβαρό μαγαζι ότ κοτυρ και να της πει «περνουσα απ’ εξω και μολις το είδα σε σκέφτηκα». Ακόμα καλύτερα αντί για ρούχα, εσώρουχα. Πρώτα βέβαια μια βόλτα από τον ασφαλιστή του για να ξέρει τι παίρνει ανάλογα με τη βαρύτητα του «ατυχήματος».
« περπατούσαμε δίπλα δίπλα με το γαμπρό μου στο πεζοδρομιο της Βας. Σοφίας. Του αρέσει να περπατάει άκρη άκρη για προστασία από τον covid. Η αδελφή μου ηταν ακριβώς από πίσω μας. Ξαφνικά μου είπε οτι δεν νοιωθει καλά και πριν προλάβω να απλώσω το χέρι μου να τον κρατήσω επεσε στο οδόστρωμα, ακριβώς μπροστά στις ρόδες του επερχόμενου λεωφορειου...Ηταν τρομερό κ. Αστυφυλαξ! Η αδελφή μου και εγώ τον αγαπούσαμε τοσο πολύ...»Δε βλεπω το ατυχημα. Με αγκαλιαζει μπροσυα στην αδερφη υης κ ενω περπαταμε.
Τρελο σεναριο« περπατούσαμε δίπλα δίπλα με το γαμπρό μου στο πεζοδρομιο της Βας. Σοφίας. Του αρέσει να περπατάει άκρη άκρη για προστασία από τον covid. Η αδελφή μου ηταν ακριβώς από πίσω μας. Ξαφνικά μου είπε οτι δεν νοιωθει καλά και πριν προλάβω να απλώσω το χέρι μου να τον κρατήσω επεσε στο οδόστρωμα, ακριβώς μπροστά στις ρόδες του επερχόμενου λεωφορειου...Ηταν τρομερό κ. Αστυφυλαξ! Η αδελφή μου και εγώ τον αγαπούσαμε τοσο πολύ...»
Με αυτα ποτ κανει ? Δε ξερω..ενώ το να σου κάτσει η κουνιάδα ...καθόλου τρελό
Ποια είναι πιο μπαζοςπισης, ρην προηγουμενη βδομαδα την πηγα για ψωνια με το μηχανακι,κ ενω ξερει πως να κρατιεται,ολη την ωρα απο μενα πιανοταν κ ακουμπαγε...
δες και τα παπουτσια που φοραει....αηδια...ακομα στο ρεπορταζ εχεις μεινει ?️? ?
καλα κρασα ?και καλο καλοκαιρι
p.s. : χαλια τζιν. σα βρακα ειναι που σημαινει οτι να ντυθει δε ξερει.