Χάνονται οι κωλοορμονες της δηλαδή ?.... Δεν κατάλαβες καλά ... Η Ελληνίδα πριν το γάμο δίνει κώλο. Μετά τον γάμο δεν δίνει !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.061
- Πόντοι
- 9.297
Ισως φταιει και ο ατεχνος Ελληνας στην περιπτωση που τον χωνει ασαλιωτα μεσα....αν το κανει σωστα και η Ελληνιδα εξακολουθει να τσιναει τοτε ο Ελληνας ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ να βρει την ικανοποιηση που δικαιουται..... Δεν κατάλαβες καλά ... Η Ελληνίδα πριν το γάμο δίνει κώλο. Μετά τον γάμο δεν δίνει !!!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
OFF TOPIC, αλλά σχετικό με την σχέση γάμου κ κώλου.
Κάποια στιγμή το 2013 είχα τσιμπήσει ένα μιλφάκη από το Badoo. 7.5/10 στην γενική βαθμολογία. Κλασική ΓΑ (= γυναικεία ανασφάλεια): Τι κάνουμε, ποιοι είμαστε, έχουμε σχέση, δεν έχουμε μέλλον, κλπ.
Κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την παντρευόμουν αν έδινε κωλο..
Στο επόμενο ραντεβού ήρθε με το λιπαντικό στην τσάντα. Είχα περάσει ένα καλοκαίρι χάρμα.
Μέχρι που ήθελε να με γνωρίσει στους δικούς της.
Κάποια στιγμή το 2013 είχα τσιμπήσει ένα μιλφάκη από το Badoo. 7.5/10 στην γενική βαθμολογία. Κλασική ΓΑ (= γυναικεία ανασφάλεια): Τι κάνουμε, ποιοι είμαστε, έχουμε σχέση, δεν έχουμε μέλλον, κλπ.
Στο επόμενο ραντεβού ήρθε με το λιπαντικό στην τσάντα. Είχα περάσει ένα καλοκαίρι χάρμα.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.259
- Πόντοι
- 2.356
και τελικα?OFF TOPIC, αλλά σχετικό με την σχέση γάμου κ κώλου.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
έκοψα πέρα.. Και για να είμαι ειλικρινής, κάπως άκομψα. Δεν άφησα πόρτα ανοικτή μαζί της. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στο εξοχικό της κ το ακύρωσα όταν μου είπε ότι θα είναι κ οι δικοί της. Θα μπορούσα να το είχα χειριστεί καλύτερα. Τεσπα. Λάθη που μας διδάσκουν.και τελικα?
Η ουσία είναι ότι μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό που έκανε για μένα (λ@κο), ήταν καθαρά πράξη υποταγής. Δεν ξέρω αν το γούσταρε, αλλά ήταν εκεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.061
- Πόντοι
- 9.297
Ναι αλλα με αντιτιμο γαμο...αν δεν ενιωθες καλα με αυτο η δεν ησουν καλα οικονομικα καλα ξηγηθηκες.Εδινε για να παρει....ολα δουναι και λαβειν ειναι...και οι πιο πολλες γυναικες πουτανες ειναι...απλως οι επαγγελματιες εχουν καθαρη ψυχη γιατι νοικιαζουν το σωμα τους και πληρωνονται σε ρευστο...οι ερασιτεχνες πουλανε σωμα και ψυχη και πληρωνονται σε ειδος.έκοψα πέρα.. Και για να είμαι ειλικρινής, κάπως άκομψα. Δεν άφησα πόρτα ανοικτή μαζί της. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στο εξοχικό της κ το ακύρωσα όταν μου είπε ότι θα είναι κ οι δικοί της. Θα μπορούσα να το είχα χειριστεί καλύτερα. Τεσπα. Λάθη που μας διδάσκουν.
Η ουσία είναι ότι μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι αυτό που έκανε για μένα (λ@κο), ήταν καθαρά πράξη υποταγής. Δεν ξέρω αν το γούσταρε, αλλά ήταν εκεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Σκέφτηκα ακριβώς αυτό,πως η γυναίκα θα πίνει ΦρέντοΤι σε εκανε να υποθεσεις οτι ο φρεντο ηταν της γκομενας;Ειναι καπως πιο θηλυπρεπης ο φρεντο, κατανοητο...ομως για σιγουρια μπορουσες να το παιξεις διπλη παραλλαγη...επαγγελματικη μαλακια δηλαδις!!!?????.
Ενώ ο ''πολλά βαρύς'' σύζυγος θα έπινε τον τούρκικο
Όμως μας βγήκε ''αφέντρα'' η τύπισσα και ''λούλης'' ο μουστακαλής
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εχεις πειρα?.... Δεν κατάλαβες καλά ... Η Ελληνίδα πριν το γάμο δίνει κώλο. Μετά τον γάμο δεν δίνει !!!
η δικη μου πειρα δεν συμφωνει.
η γυναικα μου και πριν το γαμο και μετα αλλα και μετα το διαζυγιο μου εδινε.
επισης δεν μπορω να φανταστω με τιποτα οσες μου δινανε για χρονια πως αμα παντρευομασταν θα αλλαζαν τροπαριο.
Αν η αλλη ειναι ωραια θα κανω τον κοπο να της μαθω το δευτερο.οποιος δε ξερει να ντυθει, δε ξερει ουτε να γδυθει.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μα ολες σας ηταν παντα τελειες?Αν η αλλη ειναι ωραια θα κανω τον κοπο να της μαθω το δευτερο.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.483
- Πόντοι
- 27.261
γεια χαρα φιλε.Μα ολες σας ηταν παντα τελειες?
εχουμε κανα νεο ανεβασμενου level φωτορεπορταζ μηπως ?
να πιασω θεση η' θα μας ξενερωσεις παλι ?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Αφου ειπες οτι δε θα τι κανειςγεια χαρα φιλε.
εχουμε κανα νεο ανεβασμενου level φωτορεπορταζ μηπως ?
να πιασω θεση η' θα μας ξενερωσεις παλι ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εχω οποτε μη το παρακολουθεις!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.483
- Πόντοι
- 27.261
ουτε ενα καλσονακι ρε παιδι μου ?Αφου ειπες οτι δε θα τι κανεις
Δεν εχω οποτε μη το παρακολουθεις!
το πρωτο δεν το καταλαβα
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ουτε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.483
- Πόντοι
- 27.261
κανα ωραιο μανικιουρακι μηπως ?
καμια αλυσιδιτσα σεξουλιαρικη σε ποδι η' μεση ?
ουτε αυτα ?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μανικιουρ εκανε προχτες!
Aleksiskou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2012
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
ολες αυτες τις μερες μιλατε φιλε? δλδ εχει παιξει κανενα παιχνιδι με μηνυματα η με λογια απο κοντα?
Είχε κωλόκαιρο τη μέρα που τη γνώρισες.OFF TOPIC, αλλά σχετικό με την σχέση γάμου κ κώλου.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ναι πολλες φορεςολες αυτες τις μερες μιλατε φιλε? δλδ εχει παιξει κανενα παιχνιδι με μηνυματα η με λογια απο κοντα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις