You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καβλαντοκουβέντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα latrisbbw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Σαν την ταινία με τον Βουτσά που μοίραζε!
χαχαχαχαχαχα καπως ετσι
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
αυτός ήταν χεστης τύπε μου !!Φυλαγαμε ενα γιο αραβα ο οποιος ηθελε να βγαινει να πινει μεχρι ξερατο να πειραζει τον κοσμο ολο γιατι ετσι γουσταρε και εσυ τωρα ησουν υποχρεωμενος να ηρεμισεις την κατασταση γιατι ειχε το παραδακι.Πηγαινε τουαλετα καθε τρεις και τοσο και καθε φορα που πηγαινε ηθελε και καποιον μαζι του να τον φυλαει μην το βαρεσει κανεις και οταν εβγαινε απο το μμπανιο σου εδινε και ενα 200€ ετσι γιατι γουσταρει.
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Μετράς πρόβατα
Ωραιος...
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Ωραιος...
Το καλύτερο ροχαλητο στη ζωή μου το έριξα σε εργοστάσιο που ήδη έκλεινε ....απλήρωτος σχεδόν χωρίς άδεια και με την επίσχεση εργασίας έτοιμη για αύριο είπα ένα μεγάλο "δε γαμιεστε"..έριξα έναν απ' τους καλύτερους υπνους στη ζωή μου...σε λίγες μέρες πήρα ένα 1600ρι που μου χρωσταγαν
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 216
Είσαι τυχερός. Τα περιστατικά πλέον είναι αμέτρητα. Μεγαλύτερη ασφάλεια έχεις στο σαπιοκάραβο που είναι δύσκολα προσβάσιμο.
Εκεί μέσα χαλάει το μυαλό σου όμως
Πριν κάτι μέρες την πέσαν σε κάτι αποθήκες γύφτοι και ευτυχώς ο φύλακας δεν κοιμόταν. Τους πήρε γραμμή και την σκαπούλαρε!
Αθήνα Πειραιάς όχι τίποτα επαρχίες και η Εθνική οδό.
Πριν κάτι μέρες την πέσαν σε κάτι αποθήκες γύφτοι και ευτυχώς ο φύλακας δεν κοιμόταν. Τους πήρε γραμμή και την σκαπούλαρε!
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Είσαι τυχερός. Τα περιστατικά πλέον είναι αμέτρητα. Μεγαλύτερη ασφάλεια έχεις στο σαπιοκάραβο που είναι δύσκολα προσβάσιμο.
σαπακιε...στο τέλος για σαπιοκάραβο θα δουλέψουμε όλοι..όσο για γιουφτοι παρεπιπτόντως είχα καταυλισμό κοντά και τα χα βρει...τους έλεγα με το τρόπο μου.. " τις μπιζνεςς σας επειδή και γω έχω παιδιά σα και σας μετά τη βάρδια μου"... παρεπιπτόντως τήρησαν συμφωνία.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.080
- Πόντοι
- 24.596
θα βρεις παραπανω τυπε :S :S :SΘα βρω καμια για πιπουλα εκει κοντα στο μετρο Αμπελοκηπους με Αιγαλεω μεταξυ 5-6 στα ορθια που λενε???
Συνημμένα
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Τυποι εχουμε καμια καβλαντα για να περασει το βραδυ???
Tι να συζητησουμε...η παρακμη συνεχιζεται, και η ηλιθιοτης βασιλευει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 56K
- Απαντήσεις
- 204