Νέα

Καβάντζα...για τις δύσκολες ώρες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε καλα οχι και παρα πολλες!! μην το λες!!
δεν το ανεχονται και πολλες να πηγαινει ο 45αρης και να τις πηδαει μια στο τοσο για να του τα μασανε και οταν ολες οι φιλες δυστηχως εχουνε πετυχημενες σχεσεις και βγαινουνε ζευγαρακια και η λεγομενη καβατζα ξερει οτι ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσει να παει μια βολτα χερακι χερακι ταβερνα μπουζουκια η για ενα καφε τις πιανουνε κρισεις για αυτο και αυτες οι σχεσεις δεν κρατανε!!
εμεις σκεφτομαστε και με το κατω κεφαλι και δεν μας νοιαζει τι κανουνε οι φιλοι μας με τις σχεσεις τους ενω εκεινες τις ποναει........!το μονο παραδειγαμα τους ειναι μια ζωη τι γκομενο τι αυτοκινητο και τι ψωνια εχει κανει η κολητη της!! (με λιγα λογια ΖΗΛΙΑ)

δεν ξερω για παραδειγματα που λες αλλα λογικο δεν ειναι να θελει τις βολτες χερακι χερακι και τις αγκαλιτσες χωρις τον φοβο να την δουν; εγω δεν θα το αντεχα να ειμαι η δευτερη. αλλο να ειναι μια σχεση μονο για το πηδημα και να τον εχεις γραμμενο τον αλλον. αλλα αργα η γρηγορα ολο και καποιος απο τους δυο θα δεθει και εκει γαμιεται το πραμα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γαμιέται η πουτάνα η κατάσταση να'ούμε  :2funny: :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αγάμητη δεν ήταν ποτε. Απεναντιας.
Είχε μια σχέση 4-5 χρόνια και μετά όλες οι υπόλοιπες ήταν 2-4 μηνών,την
πήδαγαν και μετα την παράταγαν.. (Είναι ελαφρόμυαλη..)
Mου λέει ότι τώρα στα 27 πρέπει να βρω κάποιον για να παντρευτω...

ΤΥΧΕΡΟΣ ο άντρας που θα την παντρευτεί...  :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν ξερω για παραδειγματα που λες αλλα λογικο δεν ειναι να θελει τις βολτες χερακι χερακι και τις αγκαλιτσες χωρις τον φοβο να την δουν; εγω δεν θα το αντεχα να ειμαι η δευτερη. αλλο να ειναι μια σχεση μονο για το πηδημα και να τον εχεις γραμμενο τον αλλον. αλλα αργα η γρηγορα ολο και καποιος απο τους δυο θα δεθει και εκει γαμιεται το πραμα
οι περισσοτερες δεν το αντεχουν αυτο.....! η εκτος και αν εχουνε και εκεινες σχεση και γαμιουνται με αλους και κει γινεται του κερατωματος το καγκελο!

Επισκέπτης
ε καλα οχι και παρα πολλες!! μην το λες!!
δεν το ανεχονται και πολλες να πηγαινει ο 45αρης και να τις πηδαει μια στο τοσο για να του τα μασανε και οταν ολες οι φιλες δυστηχως εχουνε πετυχημενες σχεσεις και βγαινουνε ζευγαρακια και η λεγομενη καβατζα ξερει οτι ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσει να παει μια βολτα χερακι χερακι ταβερνα μπουζουκια η για ενα καφε τις πιανουνε κρισεις για αυτο και αυτες οι σχεσεις δεν κρατανε!!
εμεις σκεφτομαστε και με το κατω κεφαλι και δεν μας νοιαζει τι κανουνε οι φιλοι μας με τις σχεσεις τους ενω εκεινες τις ποναει........!το μονο παραδειγαμα τους ειναι μια ζωη τι γκομενο τι αυτοκινητο και τι ψωνια εχει κανει η κολητη της!! (με λιγα λογια ΖΗΛΙΑ)

ΣΩΣΤΟΣ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αγαπητοί :cheesy: έχω την εντύπωση, ότι δεν ασχολείστε με τη θεματολογία. Πόσες εμφανίσιμες, κοιτάνε από εδώ και από κει, όσο τις παίρνει, επωφελούμενες και έχει ο θεός

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε δεν είμαι παντρεμένος και δεν ξέρω πως νοίωθεις...αλλά αν θές πές μου κάτι...αν πίασεις την γυναίκα στην αγκαλιά ενός τεκνού και σου πεί "ήθελα να έχω έναν που να με γουστάρει.να μου λεέι ασε τον άντρα σου και ελαβνα σου κάνω αυτα που δεν σου κάνει εκείνος.." (τα λόγια είναι δικά σου αν θυμάσε απλά τα άλλαξα για να ταιριάζουν)...τι θα της πείς?..."σε καταλαβαίνω!!!"...και μετά θα βγήτε να πιέιτε μπύρες?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάτσε μη βγει για μπύρες με το τεκνό :2funny: που θα γυρίζει σπίτι μετά τη δουλειά και θα έχει την ησυχία του ο άνθρωπος :2funny: και θα ασχολείται και με το καβάτζα. Δεν ξέρεις τι παίζεται μεταξύ των. American Dream

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε φίλε δεν είμαι παντρεμένος και δεν ξέρω πως νοίωθεις...αλλά αν θές πές μου κάτι...αν πίασεις την γυναίκα στην αγκαλιά ενός τεκνού και σου πεί "ήθελα να έχω έναν που να με γουστάρει.να μου λεέι ασε τον άντρα σου και ελαβνα σου κάνω αυτα που δεν σου κάνει εκείνος.." (τα λόγια είναι δικά σου αν θυμάσε απλά τα άλλαξα για να ταιριάζουν)...τι θα της πείς?..."σε καταλαβαίνω!!!"...και μετά θα βγήτε να πιέιτε μπύρες?
οχι δεν καταλαβες... οι γυναικες δεν εχουν τετοιες αναγκες κ τετοια δικαιωματα...
(σε ελευθερη αποδοση οι εκαστοτε απαντησεις σε παρομοια θεματα)

τελικα δεν απορω γιατι παντρευεστε.. απορω γιατι δεν χωριζετε... (αν δεν εχετε παιδια ας πουμε)

επισης δεν μπορω να αντιληφθω κ εγω γιατι μια γυναικα (οχι επαγγελματιας) να σου καθεται οποτε σου καπνισει εσενα... πρεπει να χεις πολυ ρευστο για να το κανει... κ αργα ή γρηγορα δεν θα γουσταρει μονο ετσι κ οντως θα θελει να σε χωρισει κ καπου εκει θα προσπαθησει να σου πηδηξει ολη τη ζωη (μπορει να σου κανει κ χαρη που ξερεις)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
επισης δεν μπορω να αντιληφθω κ εγω γιατι μια γυναικα (οχι επαγγελματιας) να σου καθεται οποτε σου καπνισει εσενα... πρεπει να χεις πολυ ρευστο για να το κανει...

Αυτο τωρα τι ηταν???  :idiot: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει μωρε κ συ... κοιτας κατι λεπτομερειες *P
οχι δηλωμενη σου κανει καλυτερα? χαχα

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
ναι ρε φίλε thanoss ,γινεται  του κερατωματος το καγκελο!Ετσι ειναι η ζωη...
Την γνώριζα χρονια,ανυπαντρος και παντα  ημουν τυπικος μαζι της.Ουτε της την ειχα πεσει ουτε φαινόταν οτι γουσταρω...και μετα απο 3-4 χρονια και αφου ειχα παντρευτει αρχισαμε και
βγαινουμε 1/15 η 1/20 μερες περιπου.
Σκοπο έιχα να μου κατσει σαν ωριμο φρουτο χωρις να εκτεθω και με το μικροτερο ρισκο.Την έκάνα μονη της να ανοικτη , να μιλάει περι σεξ και ολα τα σχετικα
γνωριζοντας οτι τωρα ειμαι παντρεμένος.Της έλεγα οτι δεν κανω αρκετα σεξ με την γυναικα μου και οτι πρεπει
να αυτο να το λυσω.
απαντουσε αυτη...-εγω οταν ειμαι με καποιον θελω να κανω σεξ καθε μερα!! και σε ολα τα σημεια του σπιτιου..-
ελεγε ακομη και πιο ερεθιστικες στιγμες..
ή μια φορα φοραγε ενα καυτο μινι,ειναι και ψηλη 1,77, και μου λεγε..Νικο το βραδυ θα βγω μες αυτο.
κοιταξε με προσεκτικα,ιδιαιτερως απο πισω και πες μου αν εχω κυταρριτιδα.Αν φαινεται κατι μην το φορεσω
και γινω ρεζιλι...
και εγω την κοιτουσα προσεκτικα....(και ελεγα απο μεσα μου μαναρα μου..ποτε θα σε βάλω στα τέσσερα....χαχα)
Τι συμβαινει? ή πιστευει ότι έιμαστε φίλοι ή μου τα λεγε
για να δει ποσο θα αντεξω:)) (θα ελεγε απο μεσα της..αντε ο μαλακας ακομα να μου την πεσει?)
οπερ και εγενετο.
Σιγουρα ισως να ηθελε να κανει μια σοβαρη σχέση καθως έβλεπε οτι οι φιλες της μια μια παντρευοντουσταν.
ισως να νομιζε οτι θα χωριζα..
ισως της αρεσει να παιζει και μια και ειμαι παντρ. ειναι το πιο ευκολο..
Αυτα ...και παμε για αλλα.
Οσοι/ες διαφωνουν με την ηθικη μου ,τις πραξεις μου δικαιωματα τους.
αλλοι ομως το καταλαβαινουν και εχουν βρεθει σε αναλογες περιπτωσεις.
κατι αντιστοιχο ηθελα να διαβασω γιαυτο ποσταρα το θεμα αυτο.
PS.
BiteMeIaMfresH προσπαθω να καταλαβω την λογικη σου αλλα μάλλον είμαι χαζος
εδω μεσα ενα απλο ποστ ειναι,λεμε οτι λεμε,θα πω εγω κατι θα απαντησει ο Χ μετα ο Ψ και θα περασουμε καλα την ωρα μας
και συ καθεσαι και  παριστανεις τι κρινοντας μας? και καποιοι αλλοι ειναι αλλα βαριεμε να κοιταξω τα ονοματα τους.
χαλαρωστε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλε κ εγω την ωρα μου περναω ευχαριστα
τελικα εισαι οντως μη μου απτου
λες κατι εσυ ο αλλος ο παραλλος κ το κρινουμε κ απανταμε
γι αυτο ειναι τα φορουμ τι να κανουμε
κουλαρε διοτι εμεις χαλαροι ειμαστε

παριστανω την ανωνυμη τηλεθεατρια, τον εξωτερικο παρατηρητη κ αν ενθυμουμαι καλως την αντιυλη (πιο ψαγμενο αυτο)

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
110
Πόντοι
1
φιλε... εχεις κανει ενα μεγαλο λαθος...

δεν επρεπε να της την πεσεις με λογια οπως εκανες.. επρεπε να περιμενεις και την καταλληλη στιγμη να δρασεις.. η μαλλον δεν της την επεφτες σωστα..  δηλ οταν την κοιταγες με το μινι.. δεν της πεταξες μια σποντα.. θα περασει καλα ο σημερινος.. τυχερος.. τον ζηλευω και τετοια...! δεν κανεις δουλεια χωρις σποντες..

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
σιγουρα έκανα καποιο η κάποια λαθη...
Ενω απο την αρχή είχα πει μέσα μου οτι θελει υπομονή η υπόθεση δεν αντεξα τελικά.
Τις τελευταιές 1-2 φορες που την είδα με ειχε κανει τουρμπο!!
Ειναι η ατάκα του Φ.Σοφιανου σε μια ταινια....Αν δεν την γαμησω θα σκασω..ετσι ενοιωθα
Τελικα έσκασα:))σκεφτηκα και το αλλο...παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι.
τουλαχιστον τωρα ηρεμησα

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
H αληθεια ειναι οτι ετσι οπως εγινε η φάση πολυ δυσκολα θα μπορουσες να το αποφυγεις...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
nikos32p
κανε οτι θες φιλε.....εγω δεν θελω να πω μεγαλη κουβεντα αλλα πιστευω οτι δεν θα το κανα.....!τονιζω οτι δεν λεω μεγαλη κουβεντα!!! απλα δεν γουσταρω να πηδαω μια αλλη και μετα να γυρναω υποτιθεται στην γυναικα που παντρευτηκα ερωτευτηκα αγαπησα και διαλεξα να περασω το υπολοιπο της ζωης μου και να την κοροιδευω!!δεν μ αρεσει...!!
μπορει απλα να σε προλαλει και να θελει να σε κανει να την γουσταρεις χωρις να κανετε τιποτα....ετσι απλα για (απο)δειξει στον ευατο της τι απιδια πιανει ο σακος της....(επιβεβεωση με αλλα λογια) κατι κλασικο στις γυναικες!

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
nikos32p
κανε οτι θες φιλε.....εγω δεν θελω να πω μεγαλη κουβεντα αλλα πιστευω οτι δεν θα το κανα.....!τονιζω οτι δεν λεω μεγαλη κουβεντα!!! απλα δεν γουσταρω να πηδαω μια αλλη και μετα να γυρναω υποτιθεται στην γυναικα που παντρευτηκα ερωτευτηκα αγαπησα και διαλεξα να περασω το υπολοιπο της ζωης μου και να την κοροιδευω!!δεν μ αρεσει...!!
Καί όμως τήν λές τήν μεγάλη κουβέντα.Δεν ξέρω άν θά τήν έλεγες μετά από 10-15 χρόνια γάμου ή σχέσης(ή καί τά 2).
Απ'εξω απ'τό χορο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom