Νέα

Καβάντζα...για τις δύσκολες ώρες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πρέπει να κάνεις leasing!

Δεν θα κάνεις μόνιμη σχέση με καμία. Θα πληρώνεις σταθερά ένα ποσό, και θα αλλάζεις συχνά μοντέλο όταν μεγαλώνει, ή όταν το βαριέσαι.

Τα προγράμματα είναι πολλά και έχει για όλα τα βαλάντια. Από το πρόγραμμα Φυλής που είναι και το πιο οικονομικό, μέχρι τα CG και τα CT.

Βεβαία τα καλύτερα προγράμματα είναι τα «spa» στο εξωτερικό. Και εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές. Από Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες, μέχρι Ρωσία και Πράγα, και πολλά άλλα.

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Τι είναι του Σινουρη? δεν καταλαβαίνω τι λες...
Φιλε τα πράγματα είναι απλα.δεν μου καθησε ..
Να πληρωσω οπως γραφει ένας φιλος παραπάνω το χω κάνει και θα το ξανακάνω
Αλλα  όταν εισαι παντρεμένος δεν θες μόνο να γαμήσεις για να γαμησεις.
Θες να έχεις μια που να σε γουστάρει.να σου λεέι ασε την γυναίκα σου και ελα
να σου κάνω αυτα που δεν σου κάνει  εκείνη..
θα μου πεις σε μια πουτανα με ένα μωβ το βρισκεις..ναι με μια διαφορα
πρωτον δεν φιλω ποτε πουτάνες ενώ με μια ΚΑΒΑΝΤΖΑ αναπτύσσεται και μια πιο στενη σχεση
δευτερον νομιζεις..αλλα δεν ειναι σιγουρο ότι ισχύει...αλλά άλλο να πηδας μια που παει με σενα
άντε και αλλους 2-3 και άλλο με 10 την ήμερα!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωρα.. πειτε μου τωρα οτι κ το κονσεπτ.. "βρισκω γκομενα/ες εκτος της γυναικος μου για να εχω κανονικη σχεση κ να με γουσταρει κ να θελει να χωρισω κλπ κλπ" ειναι κ αυτο μεσα στο ολο θεμα του "χομπυ" να πηδαω πολλες γυναικες... θα τρελαθουμε τελειως

αναρωτιεμαι γιατι παντρευεστε ορισμενοι.. αυτο ειναι ναι κερατο χωρις κανενα ελαφρυντικο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αγάμητη δεν ήταν ποτε.Απεναντιας.
Είχε μια σχέση 4-5 χρόνια και μετά όλες οι υπόλοιπες ήταν 2-4 μηνών,την
πήδαγαν και μετα την παράταγαν..(Είναι ελαφρόμυαλη..)
Μόνο εγώ δεν την πήδηξα:) την τυχη μου
Δεν μπορεί να μου λέει ότι τώρα στα 27 πρέπει να βρω κάποιον για να παντρευτω
ότι έκανα έκανα ..
και απο την αλλη ότι στο κρεββατι γινομαι πουτανα..Συνειδητα σε καβλωνει...
η καριόλα

Παίζει και το ενδεχόμενο να είναι ΜΟΥΦΑ η γκόμενα..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τωρα.. πειτε μου τωρα οτι κ το κονσεπτ.. "βρισκω γκομενα/ες εκτος της γυναικος μου για να εχω κανονικη σχεση κ να με γουσταρει κ να θελει να χωρισω κλπ κλπ" ειναι κ αυτο μεσα στο ολο θεμα του "χομπυ" να πηδαω πολλες γυναικες... θα τρελαθουμε τελειως

αναρωτιεμαι γιατι παντρευεστε ορισμενοι.. αυτο ειναι ναι κερατο χωρις κανενα ελαφρυντικο

Δε βάζουν μυαλό Bite μου.
Είναι γουρούνια αυτοί οι άντρες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι μην προσβαλλεις αυτο το συμπαθες ειδος *P

OP
OP
nikos32p

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
αν πιστεύεις οτι είναι ειναι μουφα δικαιώμα σου.Δεν μπορω να σε πεισω
και δεν υπαρχει και λόγος.τωρα ,το ποσοι ανδρες/γυναίκες ξενοπηδουν είναι μεγάλο το
ποσοστό και μπορει να σε αφηνει αδιαφορο/η.Αυτα του στυλ..."τι παντρεύεσαι" είναι ερώτηση μάλλον προσωπικη που δεν
τι κάνεις στον ευατο σου αλλα σε κάποιον τρίτον(στην προκειμένη περίπτωση σε μένα)δράττωντας την ευκαιρια
που σου προσφέρει το θέμα.Ουτε επιστρεφω χαρακτηρισμους"γουρουνια"..
με ενδιαφερουν ατόμα που έχουν βρεθει σε ανάλογη περισταση.Εσυ δεν είσαι οποτε καλυτερα ασχόλησου με κάποιο
αλλο ποστ.Ευγενικα στο λεω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι μας απαντας (σε 3 ατομα) λες κ ειμαστε 1? :rolleyes:

τεσπα.. πολυ μη μου απτου εισαι χαλαρωσε.. αναλογως δεν ειπαμε κ τπτ (ισα ισα απαντησαμε κ επι του θεματος προηγουμενως δεν το κανουμε παντα χα χα) σιγα.. κ εγω ευγενικα στο λεω..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το προσπαθισες αρκετα η οχι. γτ μπορει να επεσες και σε μερα που βαριοταν η γκομενα :dancing: :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αν πιστεύεις οτι είναι ειναι μουφα δικαιώμα σου.Δεν μπορω να σε πεισω
και δεν υπαρχει και λόγος.τωρα ,το ποσοι ανδρες/γυναίκες ξενοπηδουν είναι μεγάλο το
ποσοστό και μπορει να σε αφηνει αδιαφορο/η.Αυτα του στυλ..."τι παντρεύεσαι" είναι ερώτηση μάλλον προσωπικη που δεν
τι κάνεις στον ευατο σου αλλα σε κάποιον τρίτον(στην προκειμένη περίπτωση σε μένα)δράττωντας την ευκαιρια
που σου προσφέρει το θέμα.Ουτε επιστρεφω χαρακτηρισμους"γουρουνια"..
με ενδιαφερουν ατόμα που έχουν βρεθει σε ανάλογη περισταση.Εσυ δεν είσαι οποτε καλυτερα ασχόλησου με κάποιο
αλλο ποστ.Ευγενικα στο λεω

μούφα η γκόμενα, όχι το θέμα ή η αλήθεια σε αυτά που λες...πολλές το παίζουν ιστορία και είναι μούφα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και να μην ειναι πουτανα και να την πηαδας οποτε εσενα σου καπνισει και φυγει η γυναικα σου ΣΚ ε παει πολυ....και να μην εχαιτε παραλληλη σχεση!
δεν μας τα λες καλα.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εσυ δεν θες γκομενα
θες φουσκωτη κουκλα.......και να την πηδας οποτε θες και να μην σου λεει ποτε οχι....! και να καθεται με το στομα ανοιχτο......χαχαχαχαχα.....!!
ουτε πονοκεφαλους θα χει ουτε περιοδο τιποτα...!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά ρε παιδιά που ζείτε; Τόσα :cheesy: χρόνια έτσι γίνονται παράλληλες σχέσεις. Άλλες το κάνουν κατά συρροή

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τι είναι του Σινουρη? δεν καταλαβαίνω τι λες...
Φιλε τα πράγματα είναι απλα.δεν μου καθησε ..
Να πληρωσω οπως γραφει ένας φιλος παραπάνω το χω κάνει και θα το ξανακάνω
Αλλα  όταν εισαι παντρεμένος δεν θες μόνο να γαμήσεις για να γαμησεις.
Θες να έχεις μια που να σε γουστάρει.να σου λεέι ασε την γυναίκα σου και ελα
να σου κάνω αυτα που δεν σου κάνει  εκείνη..
θα μου πεις σε μια πουτανα με ένα μωβ το βρισκεις..ναι με μια διαφορα
πρωτον δεν φιλω ποτε πουτάνες ενώ με μια ΚΑΒΑΝΤΖΑ αναπτύσσεται και μια πιο στενη σχεση
δευτερον νομιζεις..αλλα δεν ειναι σιγουρο ότι ισχύει...αλλά άλλο να πηδας μια που παει με σενα
άντε και αλλους 2-3 και άλλο με 10 την ήμερα!!

Θα μπλεξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι φιλε αλλο παραλληλη σχεση και αλο να λες καβατζα οταν θα φυγει η γναικα μου μια στο 2μηνο.....
υποτιθεται οτι οταν εχεις παραλληλη σχεση και βγαινεις καιο πηδιεστε κλπ κλπ κλπ......δεν μπορει να λες μια στο τοσο οποτε θελω να ξεκαβλωσω παω σην καβατζα και οταν εχει η καβατζα καβλες να τις λες α τωρα ειμαι με την γυναικα μου!!!!!!
να ξερουμε τι λεμε.......παραλληλη σχεση ή καβατζα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πολλές είναι έτσι για οικ. λόγους ή για αρχή

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε καλα οχι και παρα πολλες!! μην το λες!!
δεν το ανεχονται και πολλες να πηγαινει ο 45αρης και να τις πηδαει μια στο τοσο για να του τα μασανε και οταν ολες οι φιλες δυστηχως εχουνε πετυχημενες σχεσεις και βγαινουνε ζευγαρακια και η λεγομενη καβατζα ξερει οτι ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσει να παει μια βολτα χερακι χερακι ταβερνα μπουζουκια η για ενα καφε τις πιανουνε κρισεις για αυτο και αυτες οι σχεσεις δεν κρατανε!!
εμεις σκεφτομαστε και με το κατω κεφαλι και δεν μας νοιαζει τι κανουνε οι φιλοι μας με τις σχεσεις τους ενω εκεινες τις ποναει........!το μονο παραδειγαμα τους ειναι μια ζωη τι γκομενο τι αυτοκινητο και τι ψωνια εχει κανει η κολητη της!! (με λιγα λογια ΖΗΛΙΑ)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πως δεν υπάρχουν μωρέ. Τώρα εσύ με τον ακαβάτζωτο είσαι ή με τη καβατζιάρα :grin:;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom