Νέα

Κατουράτε στον νιπτήρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
γιατι να κατουρισεις στο νιπτηρα ρε? δεν μπορεις να πας σε μια τουαλετα? τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα :jerking:

mouni_lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
85
Πόντοι
10
πολλοι κατορουν εξω απ τα πορδελα κ συνεπεια να βρωμα ο τοπος

στην πρωτη επισκεψη σε πορδελακι,ηθελα να κατρησω και η τσατσα μου ειπε "τα πιπι σου στο νιπτηρα"
μου εφανηκε περιεργο,αλλα απο τοτε παντα κατορω εκει

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα ρε ακομα δεν καταλαβατε τι εννοει ο ποιητης? Φυσικα και μιλαει για τους νιπτηρες στα μπουρδελα και φυσικα ολοι μας κατουραμε εκει! Ως γνωστον στα μπουρδελα δεν υπαρχουν τουαλετες για τους πελατες, ολοι στους νιπτηρες κατουραμε. Προσοχη ομως παιδια να κατουραμε μεσα στο νιπτηρα και οχι πανω στη βρυση, ε?
:thumbsup: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Καλα ρε ακομα δεν καταλαβατε τι εννοει ο ποιητης? Φυσικα και μιλαει για τους νιπτηρες στα μπουρδελα και φυσικα ολοι μας κατουραμε εκει! Ως γνωστον στα μπουρδελα δεν υπαρχουν τουαλετες για τους πελατες, ολοι στους νιπτηρες κατουραμε.

Μακραν το πιο αηδιαστικο θρεντ .....  :S

Πραγματικα αηδιασα στην ιδεα και μονο....

Ειναι δυνατον βρε σεις να κατουρατε στον νιπτηρα ενος μπουρδελου ?

Εγω ποτε δεν το εκανα πουθενα και ας ειχα προβλημα καποιες φορες
σεβουμενος την υγεια των συνναγωνιστων

Πραγματικα λυπαμαι....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα ρε ακομα δεν καταλαβατε τι εννοει ο ποιητης? Φυσικα και μιλαει για τους νιπτηρες στα μπουρδελα και φυσικα ολοι μας κατουραμε εκει! Ως γνωστον στα μπουρδελα δεν υπαρχουν τουαλετες για τους πελατες, ολοι στους νιπτηρες κατουραμε. Προσοχη ομως παιδια να κατουραμε μεσα στο νιπτηρα και οχι πανω στη βρυση, ε?
αυτος σε λιγο θα μας πει οτι χεζει και στον καδο που πεταμε τις καποτες ρε τυπε :2funny:

Επισκέπτης
γιατι να κατουρισεις στο νιπτηρα ρε? δεν μπορεις να πας σε μια τουαλετα? τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα :jerking:

Που να κατουρησεις ρε φιλε? Η μονη εναλλακτικη επιλογη εκεινη τη στιγμη ειναι εξω στο δρομο. Μπορω να σου πω οτι αυτο ειναι πολυ πιο βρωμερο απο το να κατουρας στο νιπτηρα. Σκεψου ολοι να κατουρουσαν στο δρομο τι βρωμα και δυσωδια θα υπηρχε. Ενω στο νιπτηρα στοχευεις καλα, εχεις και το νερακι να τρεχει και ολα ειναι ομορφα και καθαρα. Σκεψου το λιγο!

αυτος σε λιγο θα μας πει οτι χεζει και στον καδο που πεταμε τις καποτες ρε τυπε :2funny:

Καλα ρε απολυτε, που ζεις? Πρωτη φορα ακους οτι κατουραμε στο νιπτηρα? Δεν το περιμενα απο σενα αυτο, εγω σε ειχα για παιδι της πιατσας ως τωρα.  :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα ρε απολυτε, που ζεις? Πρωτη φορα ακους οτι κατουραμε στο νιπτηρα? Δεν το περιμενα απο σενα αυτο, εγω σε ειχα για παιδι της πιατσας ως τωρα.  :-
οχι τοχω ξαναδει
εχει παιξει και παλια παρομοιο θρεντ
απλα λεω οτι ειναι νομος να μην κατουρας στο νιπτηρα
καλυτερα να κατουρισεις στο καποτοδοχειο παρα εκει τυπε

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και σκεψου εκει που κατουρας να σου πεσει ο φακος επαφης μεσα στον νιπτηρα!! να σε δω  πως θα το παρεις μετα!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.134
Πόντοι
11.585
στα μπουρδελα ποτε δεν κατουρας στον νιπτηρα τυπε
νομος

+1000

Γιατι?? Γιατι στον νυπτηρα πλενει ο καθενας τα χερια του τα οποια πριν ειχε ποιασει την καποτα η οποια ηταν μεσα στο μουνι της πουτανας, και την πουτσα του για να την ξεπλενει, αρα μεσα στο νυπτηρα ενδεχετε να υπαρχουν διασπαρτα τα σπερματα του προηγουμενου ακομα και αυτου που γαμησε πρην ενα 6ωρο, και οτι λογης μικροβια μπορει να φανταστει ο καθενας, κατουροντας στον νεροχυτη τα κατουρα μας πιτσιλανε, αυτες οι πιτσιλιες μεταφερουνε και τις βρωμιες του νυπτηρα πανω μας και κατα συνεπεια θα βρουν στοχο και τον πουτσο μας με οτι συνεπειες μπορουν αν φερουν αυτες...και μην μου πειτε οτι κατουρατε απο ενα μετρο μακρυα.!! η  πριν απολυμενετε τον νυπτηρα.!! :2funny:

Καλα ειναι ακομα και οταν βρισκομαστε κοντα στον νηπτηρα μετα την πραξη και θελοντας να πλυνουμε την πουτσα μας, να βγαλουμε πρωτα την καποτα και στην συνεχεια με λιγη πιεση του νερου να πλυνουμε πρωτα τα χερια μας και στην συνεχεια να πιασουμε την πουτσα μας, μην βγαζετε την καποτα και μετα ποιανετε απευθειας την πουτσα σας,! και παντα απο αποσταση και με χαμηλη ροη πλενομαστε στον νυπτηρα. καλα ειναι και μολις περασετε στο δωματιο πριν ερθει η κοπελα, με ενα χαρτι σκουπηστε το πομολο της βρυσης...δεν ξες ποιος το εποιασε πριν...
Τουλαχιστον αυτα κανω εγω πριν και μετα... :grin:

Επισκέπτης
οχι τοχω ξαναδει
εχει παιξει και παλια παρομοιο θρεντ
απλα λεω οτι ειναι νομος να μην κατουρας στο νιπτηρα
καλυτερα να κατουρισεις στο καποτοδοχειο παρα εκει τυπε

Τι νομος μωρε? Κι εμενα τσατσα μου το ειχε πει οπως λεει κι ενα παιδι παραπανω. Ολοι το κανουν αυτο.

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
και σκεψου εκει που κατουρας να σου πεσει ο φακος επαφης μεσα στον νιπτηρα!! να σε δω  πως θα το παρεις μετα!!!

Θα αγοράσει άλλους ... με τον σωστό βαθμό καμπυλότητας ...
Πω ρε πούστη μου χιουμοράρα ...
Θα μας πεις και ανεκδοτάκια με τσίσα και κακά τώρα ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom