Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ηδη εχει ξεκινησει αυτο. Μπες σπιτογατο, βαλε μια ουτε χαλια ουτε πανακριβη περιοχη, τετραγωνικα απο δυαρι και πανω και πατα αυξουσα τιμη

Online βλέπω πολλά, αλλά οι ιστότοποι κι οι μεσίτες χρησιμοποιούν συχνά χειριστικές τεχνικές.

Σίγουρα όμως η τάση έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, και θα φτάσει σε άλλο επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πολλοί φοιτητές, και εγώ όταν ήμουν, είχαμε συγκάτοικους δεν είναι κάτι καινούργιο.
Τη φάση να νοικιάζεις δωμάτιο από το σπίτι σου δεν καταλαβαίνω.

Πρέπει σε κάτι αμερικάνικες ταινίες να το έχω δει αλλά εδώ δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Δηλαδή τι να νοικιάσεις από ένα σπίτι 80 τετραγωνικά;
το ενα υπνοδωματιο σε τριαρι και πανω ή σε δυαρι το σαλονι. σε δικο τους σπιτι μερικοι δεν βγαινουν οικονομικα (ενφια κτλ) και πανε σε αυτη την "λυση". τραγικο

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.428
Πόντοι
446
Πολλοί φοιτητές, και εγώ όταν ήμουν, είχαμε συγκάτοικους δεν είναι κάτι καινούργιο.
Τη φάση να νοικιάζεις δωμάτιο από το σπίτι σου δεν καταλαβαίνω.

Πρέπει σε κάτι αμερικάνικες ταινίες να το έχω δει αλλά εδώ δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Δηλαδή τι να νοικιάσεις από ένα σπίτι 80 τετραγωνικά;
Εδω νοικιάζουν το κρεβάτι στα ηνωμενα αραβικά εμιράτα και σε κάποιες χώρες της ευρώπης για 250 και 300 ευρώ το μήνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ή θα γυρίσουν όλοι στα χωριά τους
Μακάρι για να σκάσει η φούσκα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Καλό θα ήταν αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να συνωστίζονται όλοι στην Αθήνα, αν δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα.

Και τώρα δεν τα φέρνουν βόλτα,αλλά μη χάσουν...το mall και τα village center

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
οποτε κανενας ελεγχος στα αποδυτηρια της ΧΑΝθ φρονω....ουτε αν οι παικται κοιμουνται νωρις ή νυχτοπερπατουν...
Θα έπρεπε..δεν μπορώ την πολλή δημοκρατία στις ομάδες...ο Μπλαχίν δέκα το βράδυ μετρούσε κεφάλια.Ετσι θέλουν...σαν παιδιά πρέπει να τους έχουν.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Θα έπρεπε..δεν μπορώ την πολλή δημοκρατία στις ομάδες...ο Μπλαχίν δέκα το βράδυ μετρούσε κεφάλια.Ετσι θέλουν...σαν παιδιά πρέπει να τους έχουν.
Ο Ολεγκ...τι και γαμω τις βοτκες θα πρεπει να εχει πιει αυτο το παλουκαρι....

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Δεν νομίζω..πιο πολλές εγώ κι εσύ έχουμε πιει.
δεν θα ηθελα να αντιλεξω σε αυτο, αλλα στατιστικα αμα εισαι μεγα σταρ του αθλητισμου σε ουκρανια θα πρεπει να εχεις πιει βοτκα απο σιτηρα μαζεμενα απο παρθενες και μονο, και νερο αναβληζων απο πηγη οπου εχουν θεαθει ξωτικα. τουλαχιστον.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Καλημερα παιδες..το 2020 το καλοκαιρι στην γνωστη σταση που κανουν πιατσα στην 3ης Σεπτεμβριου εχοντας πιει λιγες μπυρες κιολας ηρθε μια γυρω στα 23 24 μου ειπε παμε σε ενα ξενοδοχειο γιατι μου αρεσεις τρελα πληρωσε μονο το ξενοδοχειο εγω δεν θελω χρηματα ε πηγαμε εκει καναμε οτι καναμε αλλα ξεχασα πως την ελεγαν μπορει καποιος να με βοηθησει ρε ηταν καστανοξανθη χαμογελαστη φουλ μεικαπ υψος περιπου 1.70 με τακουνια και περιπου 50 60κιλα τωρα θα ειναι γυρω στα 30 ηταν Ελληνιδα...
Δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι στην αμοιβή του ξενοδοχείου ήταν και η αμοιβή της;

Πόσα πλήρωσες και σε ποιό;

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Θα θρηνήσουμε θύματα και τα λεφτά που ξοδέψαμε για αυτά τα σκουπίδια.
Τύπε λέω να αφήσω τους NPCs να κάνουν beta testing...

Ιούλιο-Αύγουστο θα σκάσει από τον ήλιο κανά όχημα και θα ψαχνόμαστε τι έγινε.

Έχετε αφήσει ποτέ κινητό να φορτίζει (ειδικά με fast charging) ενώ το βαράει ήλιος; 50-60C χαλαρά!

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
το εκοψα απο κολωνακι για να αποφυγω τον γαμωηλιο αλλα αυτα που ειδα στα περιξ εκει γμτ με κεφαλαια γραμματα...
Πρέπει να έχεις τετρακέφαλους ποδοσφαιριστή τύπε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
δεν θα ηθελα να αντιλεξω σε αυτο, αλλα στατιστικα αμα εισαι μεγα σταρ του αθλητισμου σε ουκρανια θα πρεπει να εχεις πιει βοτκα απο σιτηρα μαζεμενα απο παρθενες και μονο, και νερο αναβληζων απο πηγη οπου εχουν θεαθει ξωτικα. τουλαχιστον.
Tετοιος λυρισμός μόνο σε ροκ ψυχές γεννιέται...
Δεν είναι τυχαίο που ροκ μπαλάντες που έχουν αντέξει στο χρόνο βγαίνουν από συγκροτήματα με συνήθως πολύ πιο σκληρό ήχο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
Πρέπει να έχεις τετρακέφαλους ποδοσφαιριστή τύπε.
Τα μέλη μας έχουν δυνατότητες περιπολιών και εφόδων σε μεγάλες αποστάσεις ανάλογες του προσωπικού Ειδικών Επιχειρήσεων κάθε ΝΑΤΟ'ι'κου Στρατού.
Είμαστε εκπαιδευμένοι για δύσκολες αποστολές .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
busburn.png
:priest::badair::priest:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356
Τα μέλη μας έχουν δυνατότητες περιπολιών και εφόδων σε μεγάλες αποστάσεις ανάλογες του προσωπικού Ειδικών Επιχειρήσεων κάθε ΝΑΤΟ'ι'κου Στρατού.
Είμαστε εκπαιδευμένοι για δύσκολες αποστολές .
ΟΡΧΕΙΣ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.123
Πόντοι
9.297
Αμφιβάλλεις;
Απαιτούνται ισχυρά ψυχικά αποθέματα και καλή σωματική κατάσταση ώστε να ανταπεξέλθουμε σε τσάρκες,δράση και αναπλήρωση δυνάμεων που απαιτεί το αγαπημένο μας άθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom