Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
ο αλησμονητος ηταν τοσο ασχημαντρας που γεννηθηκε με ρυτιδες....
Πολύ πιο εμφανίσιμος από τις μα'ι'μουδες που ακούνε τραπ ( μαλλί δύο πόντων με σκουλαρίκια) και από τους γυφτολα'ι'κους καφρους που ακούνε κλαρινοντιρινταχτα .

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πολύ πιο εμφανίσιμος από τις μα'ι'μουδες που ακούνε τραπ ( μαλλί δύο πόντων με σκουλαρίκια) και από τους γυφτολα'ι'κους καφρους που ακούνε κλαρινοντιρινταχτα .
το εμφανισημος ειναι υποκειμενικο, εγω θα ελεγα οτι ηταν true κατι το οποιο δεν ειναι κανεις απο τα χιπχοπακια σκατακια γαμω το μπουρναζι που μεγαλωσαν και ολο το μενιδι (λεμε τωρα)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
το εμφανισημος ειναι υποκειμενικο, εγω θα ελεγα οτι ηταν true κατι το οποιο δεν ειναι κανεις απο τα χιπχοπακια σκατακια γαμω το μπουρναζι που μεγαλωσαν και ολο το μενιδι (λεμε τωρα)
Γνήσιος και ως εκ τούτου ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟΣ.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Eυτυχως ακούς καλή μουσική...
Η πλεμπα ακούει γυφτολα'ι'και από τριάντα και πάνω και σκουπιδοτραπ από τριάντα και κάτω .
οπως την βρισκει κανεις. αυτοι/ες/α ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι την βρισκουν ακουγοντας ΜΗ μουσικη που ειναι εξ ορισμου το χιπ χοπ ή βγαζουν τον τσολια απο μεσα τους με τα κλαριναδικα. εγω επειδη κατεβαινω τερμα του λεωφορειου 11.30 και βραδυ και πολλες φορες τελευταιος επιβατης, ερημια εκει στο τερμα, πρεπει να εχω στα ωτα μου απο doom metal και πανω διαφορετικα θα με φανε οι λυκοι (με 2 ποδια). παλι καλα που καμια φορα που φτιαχνομαι με κανα mayhem δεν γυριζω αναποδα τα ματια να με δει ο driver απο τον καθρεπτη και την επομενη μερα "breaking news: οδηγος της οασα καρφωσε το λεωφορειο σε δεντρο διοτι επιβατης ειχε σεληνιαστει/δαιμονιστει. το λεωφορειο περασε απο εξορκισμο και επιστρεφει στην γραμμη συντομως"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
οπως την βρισκει κανεις. αυτοι/ες/α ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι την βρισκουν ακουγοντας ΜΗ μουσικη που ειναι εξ ορισμου το χιπ χοπ ή βγαζουν τον τσολια απο μεσα τους με τα κλαριναδικα. εγω επειδη κατεβαινω τερμα του λεωφορειου 11.30 και βραδυ και πολλες φορες τελευταιος επιβατης, ερημια εκει στο τερμα, πρεπει να εχω στα ωτα μου απο doom metal και πανω διαφορετικα θα με φανε οι λυκοι (με 2 ποδια). παλι καλα που καμια φορα που φτιαχνομαι με κανα mayhem δεν γυριζω αναποδα τα ματια να με δει ο driver απο τον καθρεπτη και την επομενη μερα "breaking news: οδηγος της οασα καρφωσε το λεωφορειο σε δεντρο διοτι επιβατης ειχε σεληνιαστει/δαιμονιστει. το λεωφορειο περασε απο εξορκισμο και επιστρεφει στην γραμμη συντομως"
Θα σε βγάλουν σε κάνα παραθυρο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Εικόνες από όμορφες περιοχές της Αθήνας, μαζί με κάποια ιστορικά στοιχεία.

Ακόμη κι αν μένει κανείς σε λιγότερο ευνοημένη περιοχή, πάντα μια εμπειρία η βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Ακρόπολη π.χ

Στο βίντεο, ο τύπος εκθειάζει μεταξύ άλλων και τα Πετράλώνα.

εμενα παλια Α.Πετραλωνα ενα μπουρδελο ηταν....τωρα που θα ξαναπαω σε καποιο διαστημα να μεινω παλι ειδα διαφορα μεγαλη σε σχεση με τοτε..
αναμενω επιτελους να ανοιξει παλι ο Λουμπαρδιαρης καιρο το λενε οτι θα ανοιξει

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες..το 2020 το καλοκαιρι στην γνωστη σταση που κανουν πιατσα στην 3ης Σεπτεμβριου εχοντας πιει λιγες μπυρες κιολας ηρθε μια γυρω στα 23 24 μου ειπε παμε σε ενα ξενοδοχειο γιατι μου αρεσεις τρελα πληρωσε μονο το ξενοδοχειο εγω δεν θελω χρηματα ε πηγαμε εκει καναμε οτι καναμε αλλα ξεχασα πως την ελεγαν μπορει καποιος να με βοηθησει ρε ηταν καστανοξανθη χαμογελαστη φουλ μεικαπ υψος περιπου 1.70 με τακουνια και περιπου 50 60κιλα τωρα θα ειναι γυρω στα 30 ηταν Ελληνιδα...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Καλημερα παιδες..το 2020 το καλοκαιρι στην γνωστη σταση που κανουν πιατσα στην 3ης Σεπτεμβριου εχοντας πιει λιγες μπυρες κιολας ηρθε μια γυρω στα 23 24 μου ειπε παμε σε ενα ξενοδοχειο γιατι μου αρεσεις τρελα πληρωσε μονο το ξενοδοχειο εγω δεν θελω χρηματα ε πηγαμε εκει καναμε οτι καναμε αλλα ξεχασα πως την ελεγαν μπορει καποιος να με βοηθησει ρε ηταν καστανοξανθη χαμογελαστη φουλ μεικαπ υψος περιπου 1.70 με τακουνια και περιπου 50 60κιλα τωρα θα ειναι γυρω στα 30 ηταν Ελληνιδα...
σε λαθος νημμα εισαι φιλαρακο

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Γαμω τα ποδηλατα, τους ποδηλατες, τις σελες, τα φρενα τους που να μην πιασουν οταν κατεβαινουν την συγγρου!!!!!! Με τα ποδια για δουλεια σημερα απο Αιγινητειο σε πλατεια Βικτωριας......πεθανα..... Αποψε ολοι οι "συμμετεχοντες" εις τον ποδηλατικονε γυρονε οταν ξαπλωσουν για υπνο να βγαλουν φλυκταινες και καλογερους στην κωλοτρυπιδα!!!!!!!:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Πηρατε ματι τα ηλεκτρικα λεωφορεια που κυκλοφορουν υπο δοκιμη; Yutong λεγεται η εταιρεια που τα παραγει και ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΗ....εχουν να βγουν ανεκδοτα προσεχως....:mrs-help:
Ξεκίνησαν κανονικά από την Παρασκευή.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Γαμω τα ποδηλατα, τους ποδηλατες, τις σελες, τα φρενα τους που να μην πιασουν οταν κατεβαινουν την συγγρου!!!!!! Με τα ποδια για δουλεια σημερα απο Αιγινητειο σε πλατεια Βικτωριας......πεθανα..... Αποψε ολοι οι "συμμετεχοντες" εις τον ποδηλατικονε γυρονε οταν ξαπλωσουν για υπνο να βγαλουν φλυκταινες και καλογερους στην κωλοτρυπιδα!!!!!!!:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:
Και μύκητες στη μηρογεννητική περιοχή, τύπε.
Δυστυχώς, η Κυριακή έχει γίνει η χειρότερη μέρα να κυκλοφορείς.
Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι, ποδηλατικοί γύροι, λαμπαδηδρομίες, γκέι παρέιντ και λοιπές αρχιδιές, όλα την Κυριακή γίνονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα μπορούσες όμως να είχες πάει με μετρό και ηλεκτρικό, τύπε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι, ποδηλατικοί γύροι, λαμπαδηδρομίες, γκέι παρέιντ και λοιπές αρχιδιές, όλα την Κυριακή γίνονται.

Ο ΄τύπος είναι μεγαλύτερος ψεύτης και από τον ακροατή χαχα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Δεν τα πρόσεξα ακόμη. Που κινούνται;

Καλά, δεν βιάζομαι κιόλας να τεστάρω διαδρομή με κινέζικο ηλεκτρικό λεωφορείο. :-)
Ξεκίνησαν την Παρασκευή σε πολλές γραμμές.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206

εχεις δικιο....ουτε που το σκεφτηκα ο μαλακας πανω στην φουρια μου να μην αργησω....:jerking:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Δε βαριέσαι τύπε, έκανες και τη βόλτα σου, έκαψες και θερμίδες.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ξεκίνησαν την Παρασκευή σε πολλές γραμμές.
busburn.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom