Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Ναι για την μοδα τον εχω τον σκυλο, επισης μαζι με αυτον πηρα και το range rover, το ειχε προσφορα η αντιπροσωπεια (του σκυλου). καταλαβαμε ολοι οτι ανηκεις σε αυτη την βρωμορατσα των βλαχων που το ζωο το εχουν ειτε για φαι ειτε για δουλεια. εγω την βρισκω με την συντροφια παρεα του σκυλου μου, εσυ την βρισκεις να πηγαινεις στα goodys μετα απο παιδικο παρτυ και να μυριζεις τις καρεκλες που καθονταν τα ανηλικα. καθε φορα που θα πατας σκατα σκυλου (που αλλο διποδο σαν και σενα δεν τα μαζεψε) θελω να θυμασαι εμενα εδω και να με σιχιτιριζεις, επισης θελω ο εκαστοτε σκυλος του οποιου σκατα πατησες και εφερες σπιτι σου να ειχε φαει κοκκινιστο πριν. Οχι 150 αλλα 450 σκαω τον μηνα για τον μουργο μου, εσυ σκας περισσοτερα για πιατσα και μασαζ με πατσαβουρες φρονω διοτι με τα μυαλλα που κουβαλας σε βλεπουν οι πουτανες στον δρομο και κρυβονται να μην ξαναζησουν οτι εζησαν μαζι σου την πρωτη φορα, εχεις κανει επιλεκτικες τις πουτανες δλδ και μπραβο σου. το 69 στο ονομα σου δηλωνει το iq σου εμφανως και το αλλο 69 το πρωτο γλυφομουνι που εκανες σε κατσικα στο χωριο που μεγαλωσες (εξου και το κομπλεξ σου με τα κατοικιδια). προσεχε μην εκδηλωνεις και εξω (και οχι στην ασφαλεια ενος blog) την απεχθεια σου για τα κατοικιδια διοτι θα βρεθει καμια μερα κανας ασβερκωτος που θα ξαμολησει πανω σου κανα θηριο διασταυρωση ροντβαιλερ με αλιγατορα, δεν θα σου μεινει μπριζολα για μπριζολα και μετα θα φας και ξυλο με το λουρι του σκυλου. εκμισθωτες σαν και σενα συναντησα πολλους στην οδυσσεια μου να βρω ενα σπιτακι, και σε ολους οπως και σε σενα ευχομαι να βρειτε νοικαρη με οικογενεια πιτσιρικια να εχετε θορυβο κλαμματα φωνες ολη μερα και σπιτι στο τελος κωλο απο τις ζημιες. ο σκυλος στην τελικη μαθαινει και να το βουλωνει και να μην κανει ζημιες ή τον περιοριζεις σε ενα δωματιο. αλλα αυτα σου ακουγονται εξωγηινα εσενα μουρτζοβλαχε τσοπανη που εμαθες και το ιντερνετ που μικρο σε καλουσανε με την φλογερα να ερθεις να φας τραχανα χοντροκομμενο. ζητω συγνωμη για οποιον αλλον διαβαζει την αντιδραση μου, αλλα ως εδω με τα ΒΛΑΧΙΚΑ ΜΥΑΛΛΑ.Από τη μία θες ... λογική τιμή ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ... ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ...ΣΚΥΛΟΥΣ .....
Κατά τα άλλα ... σας χαλάνε οι μόδες !!!!!
Ο σκύλος ... σου είναι απαραίτητος ... για να κυνηγάς φασιανούς με το ρεηντζ ροβερ και το χολαντ ανδ χολαντ ...
Δεν τον έχεις ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ !
Τα 150€ ελάχιστο που κοστίζει ο σκύλος το μήνα .... να τα τσοντάρες για καλύτερο σπίτι .......
Εγώ ως εκμισθωτής, αν ο άλλος έχει ... σκύλο ;;; +40% .... αν θέλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όποιος έχει παράπονα από το οτιδήποτε, να ψοφήσει ησύχως.
Δεν δικαιούται να παραπονιέται.
Δεν έχουμε ούτε χούντα, ούτε παλάτι ούτε φασίστες ναζί .
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ... ΚΑΚΑ.
Τα σκατά που τρώει , είναι μια χαρά.
Οπότε αν δεν του αρέσει κάτι να ψοφήσει αθόρυβα.