Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.653
Πόντοι
456
Εμενα προσωπικα η περιοδος της απαγορευσης κυκλοφοριας και της καραντινας παιζει να ηταν η καλυτερη στην ζωη μου. Αδειοι δρομοι, περναγε το ασθενοφορο και εφτανε σφαιρα στον προορισμο του, δεν πεθαινε ο αλλος μεσα σε αυτο λογω μποτιλιαρισματος. Λογω σκυλου εβγαινα απο το σπιτι και ευχαριστιομουν ησυχια και νεκρα παντου, ολα τα διποδα μεσα να πηζουν μπροστα στα λαπτοπ. Τα τελευταια δυο χρονια ζουμε στο συνδρομο (και πολυ πολυ χειροτερο απο καθε κωρονοιο) της κλεισουρας, δλδ τους βαρεσε στο κεφαλι εναν χρονο που ηταν μεσα και τωρα βγαινουν ολοι απο το σπιτι για ψυλλου πηδημα και κυκλοφορανε σαν τα ζομπι. Αρκει να μην ειναι μεσα σε εκεινο τον χωρο που "τους αναγκασαν καποιοι" να παραμεινουν εγκλειστοι. Ποια τηλεργασια ρε μαγκες, ολοι οι δρομοι καθε μερα τιγκα, ο καθε αργοσχολος καβαλαει ενα αμαξι και παει καπου για το τιποτα, για δειτε οταν πιανει κανα χιονι πως εξαφανιζονται ολοι, ολοι δεν πανε για δουλεια; ή μηπως απο τα 10 αμαξια που περνουν τα 8 ειναι αεριτζιδες;

Χαρά Θεού ήταν ο covid, τώρα ποιος μας σώνει. Όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζεύτηκαν στο κέντρο.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Όλα όσα λες, ισχύουν. Και η δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας είχε από την αρχή-αρχή αρκετά δήθεν στοιχεία.

Ό,τι έχει να κάνει με κουλτούρα και πολιτισμό έχει πάντα και τις ψευδεπίγραφες πτυχές του.

Όλους τους κόφτει, πώς θα πλασαριστούν στο σύνολο, τι θέση και τι πρόσωπο θα έχουν στην κοινωνία.
Αλλα ξεχνας οτι τοτε ειχαν επιβαλει την καστα των ειλωτων. Τωρα με την "δημοκρατια" εχει δικαιωμα ψηφου και ο καταδικασμενος παιδεραστης, τι να λεμε τωρα.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.426
Πόντοι
446
Αλλα ξεχνας οτι τοτε ειχαν επιβαλει την καστα των ειλωτων. Τωρα με την "δημοκρατια" εχει δικαιωμα ψηφου και ο καταδικασμενος παιδεραστης, τι να λεμε τωρα.
Σοβιετική Δημοκρατία έχουμε

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Χαρά Θεού ήταν ο covid, τώρα ποιος μας σώνει. Όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζεύτηκαν στο κέντρο.
Επισης ολο αυτο το καινοφανες για τον αιωνα φαινομενο της πανδημιας, ξεμπροστιασε πολλους για το ποιον τους. Θυμαμαι πελατη μου 80φευγα να μην φοραει μασκα τοτε στις αρχες, ηταν της νοοτροπιας "δεν υπαρχει ιος κτλ", μολις ανακοινωθηκε το προστιμο των 300 ευρω για οποιον δεν φορα, εμφανιστηκε με μασκα!!! οποτε ο τυπος κοστολογει τον ιδιο του τον εαυτο για 300 ευρουδακια. Ξεφτιλα σε καθε επιπεδο.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Όλα όσα λες, ισχύουν. Και η δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας είχε από την αρχή-αρχή αρκετά δήθεν στοιχεία.

Ό,τι έχει να κάνει με κουλτούρα και πολιτισμό έχει πάντα και τις ψευδεπίγραφες πτυχές του.

Όλους τους κόφτει, πώς θα πλασαριστούν στο σύνολο, τι θέση και τι πρόσωπο θα έχουν στην κοινωνία.
Η Αρχαία Αθήνα ήταν το ΛΟΑΤΚΙ/προοδευτικό κέντρο και η Σπάρτη το συντηρητικό/καταπιεστικό...

Συν η σφαγή που συνέβη στην Μήλο (θυμίζει κάτι από ΝΑΤΟ).

Κύκλους κάνει η Ιστορία...

Το άλλο που λες έχει να κάνει με το virtue signalling (σηματοδότηση αρετής). Να φανώ ο καλός, ο ενάρετος στην (ψευδο)φυλή. Για να πάρω προνόμια και προαγωγή στην κοινωνική ιεραρχία.

Μπέσα σου μιλάω, εμένα στα παπάρια μου ακόμα και επί COVID αν θα φανώ καλός και αρεστός στην (ως επί το πλείστον αστοιχείωτη) μάζα/πλέμπα.

Χέστηκα για τον σκατόγερο που ήθελε lockdown για τους πάντες (τα βλέπουμε τώρα πόσα ψυχολογικά βγαίνουν στην επιφάνεια με γυναικοκτονίες και ξυλοδαρμούς σε σχολεία).

Θυσίασαν τους νέους (ακόμα και τα παιδιά τους τρύπησαν αρκετοί) για να σώσουν τους γέρους! Όξω ρε!

10 δόσεις σε κάθε γέρο θα έκανα αν ήμουν ο Μητσοτάκης. Άμεση επίλυση του ασφαλιστικού.

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Σοβιετική Δημοκρατία έχουμε
Που τετοια τυχη ορε. Ωραιες εποχες τοτε, δεν ειμαι κομμουνι (μακρυα απο μενα) αλλα μου αρεσε το "που πατε, ποια η δουλεια σας και δωστε μου τα χαρτια σας". Ασε που αν ησουν στην KGB εσκαγες με το Vaz εξω απο οποιοδηποτε σπιτι, βαραγες πορτα, εδειχνες ταυτοτητα και επαιρνες μαζι για "ανακριση" το καθε κοπελουδι 18χρονο μοσχοβιτικο σαν τα κρυα τα νερα.......και βοτκα πρωτης ποιοτητος μην ξεχναμε εμεις που πινουμε...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Φαντασου λοιπον την ποιοτητα ανθρωπων που θα ερθουν να "παραθερισουν" σε ενα γκετο πολης. Εγω ηδη γελαω με οτι ερχεται. Αυτοι του ¨δως ημιν σημερον¨ δεν τα βλεπουν αλλα θα τα δουν και τοτε θα ειναι αργα. Θα νοικιαζουν διαμερισματαρα με ολα τα κομφορ στο 50% των σημερινων τιμων και δεν θα ρωτουν "τι ειδους κατοικιδιο εχετε" κτλ. Κροκοδειλο θα τους λες και θα σπανε την μεση να σε κανουν νοικαρη. Γιατι ματωσε η τσεπη τους και οσα airτζιδικα βγαλανε τα σκασανε σε εκ νεου ανακαινιση και φτιαξιματα/επιδιωρθωσεις.

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος, ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Από τη Μικρασιατική Καταστροφή πριν εκατό χρόνια ως τώρα, η ζήτηση για στέγη στην Αθήνα όλο και αυξάνεται, και μάλιστα σε τρελούς ρυθμούς. Από την ανακύρηξη της ως πρωτεύουσας του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους επίσης τα ίδια. Μόνο επί Τουρκοκρατίας βάλτωσε η πόλη.

Θα δείξει όμως. Το μέλλον είναι απρόβλεπτο κι επιφυλάσσει σε όλους μας εκπλήξεις.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.653
Πόντοι
456
Επισης ολο αυτο το καινοφανες για τον αιωνα φαινομενο της πανδημιας, ξεμπροστιασε πολλους για το ποιον τους. Θυμαμαι πελατη μου 80φευγα να μην φοραει μασκα τοτε στις αρχες, ηταν της νοοτροπιας "δεν υπαρχει ιος κτλ", μολις ανακοινωθηκε το προστιμο των 300 ευρω για οποιον δεν φορα, εμφανιστηκε με μασκα!!! οποτε ο τυπος κοστολογει τον ιδιο του τον εαυτο για 300 ευρουδακια. Ξεφτιλα σε καθε επιπεδο.

Αυτό είναι το λιγότερο, και εγώ είδα διάφορες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ότι ανέπνευσα καθαρό αέρα μετά από 40 χρόνια, και όπου έβλεπε το μάτι μου, δεν έβλεπα μαλάκες...μόνο γάτες και παρκαρισμένα αμάξια!

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Αυτό είναι το λιγότερο, και εγώ είδα διάφορες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι ότι ανέπνευσα καθαρό αέρα μετά από 40 χρόνια, και όπου έβλεπε το μάτι μου, δεν έβλεπα μαλάκες...μόνο γάτες και παρκαρισμένα αμάξια!
Δυστυχως δεν ειναι οι περισσοτεροι ετσι. Θυμαμαι ατομα που ειχαν δικαιλογια να βγουν απο το σπιτι (σκυλο βολτα, επαγγελματικοι λογοι, κτλ) και φρικαραν με την ηρεμια γυρω τους, εβλεπαν πχ την Πατησιων αδεια και μελαγχολουσαν. Μιλαμε κυκλοφοραει πολλη τρελλα εκει εξω και αυτοσαδομαζοχισμος.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736
*Κάτι από το πνεύμα της Ασίας έρχεται πια σε κύματα και προς τα εδώ
Για οτι αφορά το κεντρο ναι το εχουν γεμισει στην πλειοψηφία με κακη ποιοτητα σε ρουχα παπουτσια και διαφορα αντικείμενα με κακη ποιότητα πορνεια ..Εδω και 2 χρονια εχουν αρρωστήσει με νακωτικα αδυναμους και αστέγους με κινεζικα συνθετικά και ολο και επεκτείνονται,,,,

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Άντε, μη μελαγχολήσουμε τώρα κιόλας, αναπολώντας τα μεγαλεία του λοκντάουν. *lol*

Κι εγώ πέρασα κάτι παραπάνω από φανταστικά εκείνη την εποχή, αλλά μάλλον περισσότερο για προσωπικούς λόγους.

Ναι, η Αθήνα είχε εκείνες τις μέρες και τις νύχτες κάτι από Κυριακή βράδυ στη Ζυρίχη.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Δυστυχως δεν ειναι οι περισσοτεροι ετσι. Θυμαμαι ατομα που ειχαν δικαιλογια να βγουν απο το σπιτι (σκυλο βολτα, επαγγελματικοι λογοι, κτλ) και φρικαραν με την ηρεμια γυρω τους, εβλεπαν πχ την Πατησιων αδεια και μελαγχολουσαν. Μιλαμε κυκλοφοραει πολλη τρελλα εκει εξω και αυτοσαδομαζοχισμος.
Οι γκόμενες δεν αντέχουν την ηρεμία, για αυτό και απορρίπτουν τα χωριά...

Στην σημερινή εποχή της τηλεεργασίας θα έπρεπε πολλοί να έχουν φύγει από την Αθήνα, αλλά φευ!

Άντε, μη μελαγχολήσουμε τώρα κιόλας, αναπολώντας τα μεγαλεία του λοκντάουν. *lol*

Κι εγώ πέρασα κάτι παραπάνω από φανταστικά εκείνη την εποχή, αλλά μάλλον περισσότερο για προσωπικούς λόγους.

Ναι, η Αθήνα είχε εκείνες τις μέρες και τις νύχτες κάτι από Κυριακή βράδυ στη Ζυρίχη.
Και καθημερινές έτσι είναι η Ζυρίχη, ειδικά στα προάστια.

Προσωπικά το έχω καημό να κάνει κάτι η Αστυνομία για τους κάγκουρες/πιτσιρικάδες με τις σκασμένες εξατμίσεις... εκεί δεν κόβουν πρόστιμα, μόνο για COVID.

Με τα ηλεκτρικά θα φάνε απαγόρευση όλα τα βενζινοκίνητα (ή θα βάλουν υπερβολική φορολογία, που είναι το ίδιο επί της ουσίας).

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Για οτι αφορά το κεντρο ναι το εχουν γεμισει στην πλειοψηφία με κακη ποιοτητα σε ρουχα παπουτσια και διαφορα αντικείμενα με κακη ποιότητα πορνεια ..Εδω και 2 χρονια εχουν αρρωστήσει με νακωτικα αδυναμους και αστέγους με κινεζικα συνθετικά και ολο και επεκτείνονται,,,,

Ναι, οι κινέζικες φτηνατζαρίες σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και τα κλοπιμαία σε περίεργα παλαιοπωλεία, είναι αναμφισβήτητα μέρος της γενικότερη εικόνας.

Η Αθήνα παντρεύει τριτοκοσμικές τάσεις με δυτική χλιδή. Δεν είναι όλα Ερμού και Βουκουρεστίου μεν, αλλά το παλεύουμε.

Το θέμα με τα ναρκωτικά είναι σίγουρα όμως μεγάλη πληγή.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Προσωπικά το έχω καημό να κάνει κάτι η Αστυνομία για τους κάγκουρες/πιτσιρικάδες με τις σκασμένες εξατμίσεις... εκεί δεν κόβουν πρόστιμα, μόνο για COVID.
Να αγιάσει το στόμα σου

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.945
Πόντοι
6.166
Οτι γινεται Αμερικα και εδω το ιδιο γινεται αντιγραφη

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Να αγιάσει το στόμα σου
Άμεση κατάσχεση του οχήματος (αν ήμουν Υπουργός)...

Και δεν με νοιάζει πόσο θα σκούζανε οι γονείς για τον κανακάρη τους (useless eater) ή τι βύσμα θα βάζανε να μεσολαβήσει.

Αλλά αυτά δεν γίνονται σε Δημοκρατία, το ξέρουμε όλοι.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Οι γκόμενες δεν αντέχουν την ηρεμία, για αυτό και απορρίπτουν τα χωριά...

Συχνά οι κοπέλες φρικάρουν, άμα βρεθούν κάπου χωρίς βιτρίνες, καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά για κάμποσο καιρό.

Όποιος θέλει μουνί, στην επαρχία θα δυσκολευτεί.

Σε ορισμένα νησιά προσαρμόζονται καλύτερα, από ότι σε λαγκάδια και βουνά, αλλά χωρίς να βλέπουν να καίγεται μπροστά τους χρήμα όπως στην Αθήνα, δε νιώθουν άνετα. Δεν. Κάτι τους λείπει. :—)

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.147
Πόντοι
216
Γνωστος μου στο χωριό μου πήρε επιχειρηματικό δάνειο αγόρασε ένα οικόπεδο στην Πρέβεζα με θέα την Λευκάδα έχτισε 6 bungalow δεν θυμάμαι με πόσες πισίνες τα 4 τα ενοικιάζει μέσω airbnb και booking.com για 300 ευρώ τη βραδιά τα υπόλοιπα 2 να μείνει αυτός και η οικογενειά του σαν επένδυση. Ξεκίνησε πέρσι τη δραστηριότητα και μου έχει πει όσοι τουρίστες ήρθανε τα αφήσανε μπουρδέλο τα bungalow πήγαινε αυτός και η οικογενειά του να τα καθαρίζουνε και βρήκανε σκατά πάνω στο τοιχο μια φορά. Μεγαλεία, καλύτερα σιγά σιγά να μαζεύεις τα χρήματα παρά να κάνεις αρπαχτές και να μπείς μέσα στην τελική.
meraviglia?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Εκατσα και διαβασα τα παντα ολα σε αυτο νημα. Περιμενα να πεταχτει ο καθενας ασχετος με το θεμα/κατασταση να πει την παπαρολογια του εμπνευσμενος απο δελτια ειδησεων, blogs, κτλ αλλά ΟΧΙ απο εμπειρια. Πχ τα airbnb, δεν ειναι απλα ενα hype, ειναι ενα καρκινωμα που εξαπλωνεται σε ολες τις μεγαλες πολεις της Ευρωπης. Το αποκαλω ετσι διοτι το βιωσα. Να φτιαχτει/ανακαινισθει (ο απολυτος θορυβος) εως να χρησιμοποιηθει (κεντρο διερχομενων). Λιγοι γνωριζετε τι φαμπρικα εχει στηθει πισω απο ολα αυτα. Κινεζικα funds κυριαρχουν σε αυτον τον χωρο. Και επειδη λειτουργουν ως ξεπλυμα μαυρου χρηματος, καποτε θα σκασει η φουσκα και τοτε τα ξαναλεμε. Οσοι απο εσας θελουν να επενδυσουν καντε το τωρα. Διοτι οταν σκασει η φουσκα θα δουμε 3αρια ανακαινισμενα να ενοικιαζονται για 300 ευρω και θα εχεις και θεα την πλατεια. Μακρυα αυτο ομως ακομα. Οσον αφορα την φαμπρικα, ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ομιλω, τα συνεργεια που κανουν τις ανακαινισεις ειναι ολα φιξ κανονισμενα, και οχι φασον η δουλεια. Το ιδιο και με την επιπλωση των χωρων, ερχεται συνεργειο βγαζει φωτο τους χωρους και τα επιπλα ερχονται ηδη κανονισμενα αναλογα το διαμερισμα. Θα μου πειτε τρωει ψωμι ετσι κοσμακης. Σωστο και καλα κανουν. Το θεμα μου δεν ειναι αυτο, το θεμα μου ειναι οτι οι γειτονιες εξαφανιζονται. Μερικοι δεν τον βλεπουν αυτο, δεν το δεχονται, ισως και το χειροκροτουν. Γιαυτο ξεκινησα αυτο το νημα, εμπειρικα μιλωντας γιαυτο ανεφερα την περιοχη της Βικτωριας. Οι τρεις λογοι που προανεφερα για να μενεις εδω (κατα αναγκη, στο τσαμπε, ή εισαι ανωμαλαρα) ειναι αδιαπραγματευτοι απο την μερια μου να βαρατε τον κωλο σας κατω. Οσοι εχουν ζησει/ζουν σε τετοια μερη ΞΕΡΟΥΝ. Οσοι ασχετοι αλλα "υψηλοβαθμοι" στο site αυτο, ας μεινουν στο αντικειμενο τους (πιατσες, μασαζ, μπουρδελα) οπου αλλωστε μαζεψαν τους βαθμους για την καταταξη τους στο bourdela και να μην μιλουν ειτε ειρωνικα ειτε να κανουν χαβαλε ειτε να trollαρουν για θεματα που δεν τους αφορουν. Αν και εδω μεσα σιγουρα υπαρχουν μερικοι που οικονομανε απο τα airbnb, οποτε απλα σπερνουν καινα δαιμονια για το δικο τους συμφερον. Επομενο παραδειγμα, η ανωμαλια μαζεμενη σε ενα μερος. Μεσα στο κοπαδι μπορεις να κρυφτεις, εξω απο αυτο θα σε φαει ο κακος ο λυκος. Εγω οπως μεγαλωσα και κατα χαρακτηρα δεν γουσταρω αυτο το φασισταριο των lgbt. Διοτι περι φασιστων μιλαμε, εφοσον σου κολλανε στην μουρη τα δικα τους "γουστα" θες δεν θες και σου απαγορευεται να μιλησεις. Ο Χιτλερ με ψηλοτακουνα ενα πραγμα. Χεστηκα τι κανει ο καθενας στο κρεββατι του. Μην ομως μου το επιβαλλεις και μην με ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. Δεν λεγομαι ομοφοβικος (οπως λεμε αντισημιτιστης, αλλο φασισταριο εκει οι εβραιοι), λεγομαι ομοΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ. Με αηδιαζει αυτο που εχεις κανει στον εαυτο σου, αηδια ειναι ενας κουνιστος αηδια μια αξυριστη. Δικα μου γουστα ειναι αυτα βεβαια. Το "επιβαλλω" ομως πρεπει να ειναι ολων θεμα. Και εδω σε αυτη την περιοχη εχει γινει η νεα φωλια τους. Και οι φωλιες ειναι για να ξεριζωνονται. Οπως στα Εξαρχεια, που καποιοι προανεφεραν. Ιδιως πανω απο την πλατεια προς Νεαπολη στους πεζοδρομους ειναι πολυ ωραια περιοχη, την εχω διαβει πρωινα που κοιμουνται οι ¨αγωνσιτες¨και ηταν ποιημα. Για βραδυ μου ειναι αδιαφορο, οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες. Τα ιδια λοιπον και για την Βικτωρια. Στο τσαμπε δεν εμενα, η κατα αναγκη σχολοασε στα τσακιδια, αν εμενα και αλλο θα γινομουν ενα με το κοπαδι εδω. Ή θα εμπαινα φυλάκα. Η νοοτροπια του κοπαδιου δεν αφορα μονο αιγοπροβατα αλλα και τα διποδα τα ανθρωποειδη. Ολοι μαζι σαν κοπαδι σε μια παρασταση θεατρου, μια ταινια στο σινεμα, ενα μοντελο κινητου, ενα τυπο οχηματος κτλ κτλ. Πατε οπου σας λενε να πατε. Μεσω mass media, τηλεορασης κτλ. Δεν κινηστε οπως θελετε πραγματικα εσεις αλλα οπως σας λενε σας επιβαλουν με πλυση εγκεφαλου καθημερινα. Εχει εδω τριγυρω κανα δυο θεατρα του κωλου, με παραστασεις του καρακωλου, με 'ηθοποιους' του ξεκωλου. Περισυ γινοταν πατης πατος στο ενα, διοτι ειχε καταλληλα προβληθει μεσω εκπομπων κτλ. Θυμαμαι οταν φευγανε ολοι ειχαν την εκφραση ¨που πεταξα το 20ευρω μου ο μαλακας...", και φετος ασφαλως βαραει μυγες η εν λογω παρασταση. Παντου συμβαινει αυτο, πλακωθηκανε και αγορασανε ολοι υβριδικα και δεν βαρεθηκανα να τα πηγαινουν στο συνεργειο και να τους λεει η καθε Toyota ΄δεν ξερουμε πως προεκυψε αυτο το προβλημα΄. Αλλα εχουν υβριδικο, ειναι μοδατοι και οικολογοι, καβαλοντας μια παπαρια 2 τονους που κανει ηχο σαν να περναει το τραμ. Ρε διποδα, αμα θετε υβριδικη τεχνολογια ξηλωθητε, Lexus λεγεται και οχι τουοτα (οπως το λενε μερικοι ακομα), γκολφ κτλ. Κοπαδι. Αλλο παραδειγμα τυφλαμαρας, κοπαδισμου και αγνοιας. Αυτο το κωλοπαιδο που αρνουμαι καν να αναφερω το ονομα του, που εγινε "γνωστος" με μια ταινια με incest καταστασεις και εγινε θεμα μεγαλο στα κωλοmedia που πηρε 4 οσκαρ φετος και "εκπροσωπει το ελλαντα στο χολιγουντ"...για μαθετε οτι σε μια του ταινια, που επαιζε εκεινος ο τζοβενος που τολμησε να μας κανει το μεγα Αλεξανδρο σε μια αλλη ταινια φιασκο, σκοτωθηκαν ΘΕΛΗΤΑ ζωα για μια σκηνη. Ακουγεται πουθενα αυτο; Οχι. Μην ταραχτει το κοπαδι. Με ολα αυτα επανερχομαι στο αρχικο θεμα περι ζωης στο κεντρο, ειναι θεμα επιλογης/γουστου. Επιλογη ανωμαλιας δλδ. Ως κοπαδι φευγουμε απο δω ως κοπαδι τα κανουμε airbnb ως κοπαδι ερχομαστε για τουρισμο και hype καταστασεις. Για χρονια πιπιλαγαμε την καραμελα περι μεταναστων, τωρα και δευτερη καραμελα μεσα στο στομα, τουρισμος λεγεται και αναπτυξη του κωλου. Πιπιλατε και τα δυο. Εγω οταν σχολαω απο την δουλεια, ριχνω δυο μουτζες (και αλλες δυο με τις πατουσες) στην περιοχη, μπαινω στο λεωφορειο και αντε γεια. Εκει που παω δεν εχει ουτε ροζ δερματακια με ξανθα μαλλακια και μπλε ματακια με βαλιτσες με ροδες και το κινητο στο χερι να ψαχνουν το airbnb, ουτε αφγανοαλβανορουμανογεωργιανο με μπομπα εξατμιση στο κωλαμαξο ή στην μηχανη, ουτε καδους αδειανους αλλα τριγυρω τους και απεξω τα σκουπιδια, ουτε χιπστεραδες να σου προσβαλλουν τα ηθη και τις αισθησεις. Ολα θεμα γουστου.
Τύπε ο ψυχολόγος σου τι σου λέει για όλα αυτά;

Εννοείται για να εκφράσεις μια θετική άποψη για κάτι σημαίνει ότι εισπράττεις..
Με αυτή την έννοια και συ τύπε μπορείς να κατηγορηθείς ότι έχεις αρνητική άποψη γιατί δεν εισπράττεις..

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Το airbnb δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και δεν ευθύνεται τόσο για την άνοδο των ενοικίων...καθώς δεν είναι ότι υπάρχουν πολλά airbnb απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ...κάτι το οποίο θα αλλάζει άμεσα γιατί όλη η Αττική έχει γίνει εργοτάξιο. Μια χαρά επένδυση είναι το airbnb και τουλάχιστον όχι μαύρα λεφτά.

Η πουστιά που έκανε το κράτος όμως με τις golden visa ήταν στα όρια της εθνικής προδοσίας.....
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό τύπε...
Πώς γίνεται εσύ να είπες κάτι σωστό μετά από τόσα που έχω ακούσει από σένα..

Σίγουρα δεν εισπράττεις; Γιατί κατά τον τύπο νηματοθετη άμα κονομας τα λες αλλιώς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom