Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
ε ναι....εκτός του ότι αυτοί που φτιάχνουν τις προκηρύξεις είναι καραβανάδες που δεν τους νοιάζει πως ξοδεύονται τα λεφτά...βαράνε όλοι στα αυτιά γιατί ο στρατός έχει χρήμα και δεν κάνει εκπτώσεις (συνήθως)

επίσης πληρώνουν σίγουρα και γρήγορα συνήθως μέσω του ταμείο του κάθε σώματος.
Παίρνουμε τους καλύτερους (γιωτάδες) και περιμένουμε αυξημένη παραγωγική δύναμη.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Παίρνουμε τους καλύτερους (γιωτάδες) και περιμένουμε αυξημένη παραγωγική δύναμη.....
εγώ είχα κανονικά όπλο και μάλιστα φύλαγα και σε καίριο σημείο για την ασφάλεια της πατρίδας

στο βορειότερη φυλάκιο ούτε η γλυφάδα δε φαινόταν :confused:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
μαγκες διαθετω 50k... εδω και πολυ καιρο σκεφτομαι να αγορασω σπιτι στο κεντρο της αθηνας και πιο συγκεκκριμενα λιγο πανω απο το σταθμο λαρισης....μενω θεσνικη παιρνω τρενο και μολις φτανω θελω σε 5 λεπτα να ειμαι σπιτι και να γυριζω στην αθηνα..το θεμα ειναι οτι το τετραγωνικο το πληρωνεις 1500-2000 το τετραγωνικο...περιμενω να πεσουν οι τιμες αλλα δε ξερω αυτο ποτε θα γινει και αν θα γινει...περισσοτερα χρηματα δεν εχω να δωσω και να ειχα δε θα τα εδινα μιας και ολα τα εχω στρωμενα στη συμπρωτευουσα (σπιτι και εργασια)....στα εξοδα θα πρεπει να υπολογιζω και την ανακαινιση γιατι οσα εχω δει απο τον spitogato ειναι σταυλοι....

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
μαγκες διαθετω 50k... εδω και πολυ καιρο σκεφτομαι να αγορασω σπιτι στο κεντρο της αθηνας και πιο συγκεκκριμενα λιγο πανω απο το σταθμο λαρισης....μενω θεσνικη παιρνω τρενο και μολις φτανω θελω σε 5 λεπτα να ειμαι σπιτι και να γυριζω στην αθηνα..το θεμα ειναι οτι το τετραγωνικο το πληρωνεις 1500-2000 το τετραγωνικο...περιμενω να πεσουν οι τιμες αλλα δε ξερω αυτο ποτε θα γινει και αν θα γινει...περισσοτερα χρηματα δεν εχω να δωσω και να ειχα δε θα τα εδινα μιας και ολα τα εχω στρωμενα στη συμπρωτευουσα (σπιτι και εργασια)....στα εξοδα θα πρεπει να υπολογιζω και την ανακαινιση γιατι οσα εχω δει απο τον spitogato ειναι σταυλοι....
Δεν θα πέσουν οι τιμές... το ευρώ θα συνεχίσει να υποτιμάται.

Δες πόσο έφτασε η χρυσή λίρα και πόσο είχε το 2010 με το πρώτο Μνημόνιο.

Όποιος κρατάει ευρώ (και μετρητά να είναι, δεν έχει σημασία) τον κλέβουν ύπουλα μέσω του πληθωρισμού...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.410
Πόντοι
12.756
ε ναι....εκτός του ότι αυτοί που φτιάχνουν τις προκηρύξεις είναι καραβανάδες που δεν τους νοιάζει πως ξοδεύονται τα λεφτά...βαράνε όλοι στα αυτιά γιατί ο στρατός έχει χρήμα και δεν κάνει εκπτώσεις (συνήθως)

επίσης πληρώνουν σίγουρα και γρήγορα συνήθως μέσω του ταμείο του κάθε σώματος.
δεν ειναι παντα απο ταμειο , καμιά φορά κάνουν και συμψηφισμούς :coffee:
Φαίνεται οτι εισαι γιωτας σε αυτα , ευτυχως που δεν σε διαβάζει ο Λακης και σε εχει ιγκνορ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
δεν ειναι παντα απο ταμειο , καμιά φορά κάνουν και συμψηφισμούς :coffee:
Φαίνεται οτι εισαι γιωτας σε αυτα , ευτυχως που δεν σε διαβάζει ο Λακης και σε εχει ιγκνορ
συμψηφισμούς κάνουν αν χρωστάς και εγώ είμαι καθρέφτης, σπαθί, η εταιρεία είναι μπετόν αρμέ....βγάζω τις φορολογικές και τις ασφαλιστικές πιο γρήγορα και από ότι βγάζει ο μητσοτάκης δάνειο στο κόμμα

πρέπει να είναι η 5η ή 6η φορά που με έχει βάλει ιγκνόρ.....έχω γίνει veteran τώρα πια :coffee:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Μονη λυση η εισαγωγη νυφων απο αγροτικες χωρες

Η Ελλαδα, ειδικα ο γυναικειος πληθυσμος εχει αστικοποιηθει στο 98%

Προχθες ειδα ενα μελανουρι να καβαλαει ενα θηριο λασπωμενο αγροτικο και την χαρηκε η ψυχη μου. Λεβεντισα, να τη χαιρεται ο μπαμπας της. Αλλα αυτες ειναι σπανιες εξαιρεσεις

Οι περισσοτερες ειναι first-dates, mall, attica και Τατιανα Στεφανιδου

Αντί να εισάγουμε τα πάντα σε αυτή την χώρα, δεν παίζει οι πατεράδες να εκπαιδεύουν σωστά τις κόρες;

Τα παλιά τα χρόνια αυτό δεν έκαναν; Τώρα γιατί τις αφήνουν λάσκα;

Μας έφαγε ο πολύς Φεμινισμός και ιδού τα αποτελέσματα...

Ποιοι πατεράδες ρε τύπε...Δεν υπάρχουν πατεράδες πλέον

Οι γυναίκες τους κάνουν τα κουμάντα

Να επανέλθω λίγο σε αυτό το σημείο της συζήτησης.

Ότι δεν έχουμε που δεν έχουμε ισορροπημένη μετανάστευση, αυτό είναι βέβαιο. Θα ήταν πιο λογικό, να δεχόμαστε στην Ευρώπη αντρικό πληθυσμό από άλλες χώρες στη βάση ότι φέρνουν και τις συζύγους, τις αδερφές και ξαδέρφες τους μαζί.

Για το θέμα που προαναφέρθηκε όμως, εντάξει, τι να πρωτοκάνουν κι οι πατεράδες.

Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, πως οι κοπέλες που δεν έχουν κάνει ως τα 30 τους, τα 35 τους κανένα παιδί, και δεν το έχουν και σκοπό, να πρέπει να πάνε στο στρατό. Όχι μόνο λούσα και ίνστα. Ως μέρος της παλαϊκής άμυνας να μάθουν να αρμέγουν και καμιά αγελάδα σε μονάδες εκπαίδευσης στην επαρχία.

Θα φέρναμε Ισραηλινές εκπαιδεύτριες για την αρχή, εκεί πηγαίνουν όλες τους στρατό, είναι σκληρές, και ξέρουν και τα κόλπα.

:-)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.410
Πόντοι
12.756
συμψηφισμούς κάνουν αν χρωστάς και εγώ είμαι καθρέφτης, σπαθί, η εταιρεία είναι μπετόν αρμέ....βγάζω τις φορολογικές και τις ασφαλιστικές πιο γρήγορα και από ότι βγάζει ο μητσοτάκης δάνειο στο κόμμα

πρέπει να είναι η 5η ή 6η φορά που με έχει βάλει ιγκνόρ.....έχω γίνει veteran τώρα πια :coffee:

images

ξεκινησες το γνωστο κολπο του να επιμένεις

συμψηφισμούς κανουν σε μελλοντικους φόρους, για να πας να πληρωσεις πρεπει να σου βγει οφειλη πρωτα , δεν πας και δινεις λεφτα εσυ στο κρατος χωρίς οφειλή.
Αρα βγαινουν οι οφειλές και το παραστατικο σου το αφαιρουν απο την οφειλη.

Τωρα δεν θα φταιει αυτος αμα σε γαμησει :coffee:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ 100% και έχω άποψη επειδή η ζωή μου μοιράζεται σε επαρχία και Αθήνα οπότε μπορώ να συγκρίνω τα καλά και τα άσχημα ,έχοντας την πολυτέλεια να παίζω αναλόγως αν θέλω ένταση ή ηρεμία.
Το κλίμα της Αθήνας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.Η περιοχή από Μικρολίμανο μέχρι Σούνιο είναι ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ σε ομορφιά,κλίμα θάλασσα,θα μπορούσε να είναι η Ελληνική Ριβιέρα χ10 σε γενικό επίπεδο.Φυσικα θα μετατραπεί και ήδη ξεκίνησε και οι οποίες αντιστάσεις πχ ΣτΕ κτλ θα καμφθούν προς όφελος της τουριστικής αξιοποίησης διότι οι αγοραστές θα είναι γιγάντια funds.

Το φαινόμενο της Αθήνας με 10 εκ.πληθυσμο πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.Δεν γνωρίζω άλλη χώρα ειδικά στην Δύση το 1/2 του πληθυσμού να είναι συγκεντρωμένο σε 1 μόνο πόλη.Η υποβάθμιση είναι δεδομένη αλλά τα μεγάλα μυαλά που επένδυσαν να κάνουν την Αθήνα κινητήρια δύναμη σε γραφειοκρατία και κάποτε βιομηχανία δεν υπολόγισαν κάποιον τρελό με πυρηνική δύναμη τι θα μπορούσε να προκαλέσει.Ευχομαι να μην χρειαστεί να το δοκιμάσουμε κι αυτό μετά από τέτοια κρίση.
Πότε δεν ρίχνεις πυρηνική βόμβα σε μπουρδέλο.
Το μαθαίνουν σε όλα τα σχολεία πολέμου.

Ο Θουκυδίδης είχε γράψει
Οίκον ανοχής ανίκητος πάσα χρήσιν όπλου μάταια.. .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Συζητανε πιο πανω αν φτανεις σε 10 λεπτα απο την Κηφισια στο Φαληρο στις 4 το ξημερωμα . Οκ και τον 15Αυγουστο βρισκεις ανετα παρκιν στο Παγκράτι .

Κατα τα αλλα αν μενεις 5 λεπτα απο τον σταθμο του Νεου Ηρακλειου δεν μενεις στην εξοχη αλλα στο κεντρο μιας συνοικιας .

Σε καθε περιπτωση η ζωη αλλαζει το αυτοκινητο γινειται πολυτελεια και εως το 2035 θα εχει φτασει το μετρο στα Βορεια αλλα ενω υπαρχει συνδεση των ΒΠ με το κεντρο η συνδεση μεταξυ των ΒΠ ειναι δυσκολη (για να πας πχ απο το Μαρουσι στην Αγια Παρασκευη σου βγαινει η ψυχή)

Κατα τα αλλα στο Παρισι το ποδηλατο κερδιζει το αυτοκινητο

Η χρηση του αυτοκινητου ειναι που θα αλλαξει τον "χαρτη". Χωρις αυτοκινητο δεν ζεις ουτε ΝΠ ουτε ΒΠ . Απο την αλλη καλοκαιρι στο κεντρο μαλλον δεν παλευεται αλλα οταν μια επισκεψη στην παραλια κοστιζει πια 100€ το ατομο τελικα ειναι καλυτερο να καθεσαι σπιτι να μαζευεις λεφτα να πας 5 μερες διακοπες (εξωτερικό) αρα παλι δεν θες αυτοκινητο.

ΥΓ η Αθηνα πληρωσε την εμπνευση του Δημοσιου για "αποκεντρωση" οπου αποκεντρωση ηταν να παει το Παιδειας απο την Μητροπολεως στο Μαρουσι , το Μεταφορων στο Χολαργο κλπ κλπ κλπ .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Δεν θα πέσουν οι τιμές... το ευρώ θα συνεχίσει να υποτιμάται.

Δες πόσο έφτασε η χρυσή λίρα και πόσο είχε το 2010 με το πρώτο Μνημόνιο.

Όποιος κρατάει ευρώ (και μετρητά να είναι, δεν έχει σημασία) τον κλέβουν ύπουλα μέσω του πληθωρισμού...
Το θέμα είναι ότι και χρυσές λίρες πχ να αγοράσεις μέσω Της Τραπεζας της Ελλάδας ή πχ από το εξωτερικό μετά είναι μεγάλη ιστορία τα "logistics" όπως η απόθήκευσή τους και η ασφάλειά τους. Που θα τις έχεις; Στο σπίτι ας πούμε; ή σε κάποια θυρίδα. Γενικά ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατί σε αυτό που λες λάθος δεν έχεις. Το χρήμα συνεχώς χάνει την αξία του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.861
Πόντοι
3.656
Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, πως οι κοπέλες που δεν έχουν κάνει ως τα 30 τους, τα 35 τους κανένα παιδί, και δεν το έχουν και σκοπό, να πρέπει να πάνε στο στρατό. Όχι μόνο λούσα και ίνστα. Ως μέρος της παλαϊκής άμυνας να μάθουν να αρμέγουν και καμιά αγελάδα σε μονάδες εκπαίδευσης στην επαρχία.

Θα φέρναμε Ισραηλινές εκπαιδεύτριες για την αρχή, εκεί πηγαίνουν όλες τους στρατό, είναι σκληρές, και ξέρουν και τα κόλπα.

:-)

Και θα βγαίνανε μετά φεμινιστριες,Σκορδά,Καινούριου και σια,μαζί με τους 'άντρες' φεμινιστές,και θα λέγανε τι πράγματα είναι αυτά...Η καταπιεσμένη και κακοποιημένη γυναίκα...να πάει και στρατό;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι και χρυσές λίρες πχ να αγοράσεις μέσω Της Τραπεζας της Ελλάδας ή πχ από το εξωτερικό μετά είναι μεγάλη ιστορία τα "logistics" όπως η απόθήκευσή τους και η ασφάλειά τους. Που θα τις έχεις; Στο σπίτι ας πούμε; ή σε κάποια θυρίδα. Γενικά ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατί σε αυτό που λες λάθος δεν έχεις. Το χρήμα συνεχώς χάνει την αξία του.
Να αγοράσεις είναι εύκολο . Το πούλημα είναι μπελάς. Πολλοί ιδιώτες ξεπουλάνε όταν έχουν ανάγκη.
Από εξωτερικό δεν μπλέκεις να αγοράσεις χρυσό . Μεγάλοι μπελάδες.
Απλά να έχεις κατά νου, δεν είναι μετοχές να πουλάς και να αγοράζεις. Είναι για μακροχρόνια αποθήκευση χρημάτων . Και για επόμενες γενιές . Αλλιώς πολύ τρέξιμο.

Αλλά αν είχες αγοράσει πριν 20 χρόνια, έχεις ΕΦΤΑπλασιάσει το κεφάλαιό σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
images

ξεκινησες το γνωστο κολπο του να επιμένεις

συμψηφισμούς κανουν σε μελλοντικους φόρους, για να πας να πληρωσεις πρεπει να σου βγει οφειλη πρωτα , δεν πας και δινεις λεφτα εσυ στο κρατος χωρίς οφειλή.
Αρα βγαινουν οι οφειλές και το παραστατικο σου το αφαιρουν απο την οφειλη.

Τωρα δεν θα φταιει αυτος αμα σε γαμησει :coffee:

Δεν είναι κόλπο είναι μέθοδος :sunglasses:

Συμψηφισμούς σε οφειλές που δεν έχουν βεβαιωθεί ακόμα???? Αυτό δεν το έχω δει

Συμψηφισμούς δηλαδή παρακράτηση σε ποσοστό επί του ποσού επειδή έχεις πχ ρύθμιση στην εφορία 2 δόσεις ΦΠΑ ή οτιδήποτε άλλο ναι....

αλλά όπως είπα εγώ είμαι καθρέφτης τα πληρώνω όλα κασέρι δε χρωστάω τίποτα και επειδή δε θέλω να φαίνεται ότι έχω και δόσεις φπα όταν πρέπει να εισπράξω και ζητάνε φορολογική πρώτα εξοφλώ τάξις και μετά τους τη βγάζω για να τους τρίψω στη μούρη μια καθαρή είσπραξη :coffee:

Στα τιμολόγια αυτά υπάρχει και παρακράτηση φόρου και φόρος για παροχή υπηρεσιών φυσικά αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτό.

Δηλαδή δε θα χρωστάω τίποτα και θα μου κρατήσουν προκαταβολικά το ποσό μήπως και χρωστάω στο μέλλον?

Δε θα με ξαναδούν :confused:

Σημείωση : Ο λάκης το κοντινότερο που έχει έρθει σε επαφή με τέτοια είναι όταν πάει στο λογιστή να του κάνει τη φορολογική δήλωση και να του βγάλει το ε9 :coffee::coffee::coffee:

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Τις φυλάς σε προσωπικό χώρο (όχι θυρίδα, αν θυμάσαι το ριφιφί αρχές δεκαετίας του 90).

Και φυσικά δεν το λες σε κανέναν, ούτε στην μάνα σου που λέει ο λόγος!

Όλες οι κλοπές είναι inside job (και το ριφιφί στην τράπεζα τότε)...

Επίσης για αγορά υπάρχουν και τα σαράφικα. Θέλει λίγη προσοχή μόνο να μάθεις να ξεχωρίζεις τις κάλπικες.

ΥΓ: Το ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια έχει χάσει την μισή του αγοραστική δύναμη, αν σκεφτείς ότι όλα τα τρόφιμα (κρέας, αυγά, τυριά κλπ.) έχουν διπλάσια τιμή.

Τα ίδια και το "σκληρό" δολάριο...

Πλέον το €100άρικο είναι σαν €50άρικο του 2020. Έτσι δεν είναι;

Γιατί νομίζετε ότι ανεβαίνουν τα ακίνητα σε ευρώ;

Αν τα μετρήσεις σε χρυσές λίρες, θα δεις ότι είναι σταθερή η τιμή τους εδώ και πολλές δεκαετίες!

Τα παλιά τα χρόνια τέτοιες αγοραπωλησίες με χρυσές λίρες γίνονταν, όχι με δραχμές.

Τολμώ να πω ότι ένας υπερπληθωρισμός Βαϊμάρης/Κατοχής θα ήταν ταμάμ για να φέρουν το ψηφιακό ευρώ.

Το παραπάνω το λέω γιατί ο κόσμος εμφανίζει αντίσταση στην κατάργηση του μετρητού... μόνο που στο κλέβουν ήδη ύπουλα κάτω από την μύτη σου!

Με υπερπληθωρισμό θα το κλέψουν όλο σε ένα βράδυ και θα σου πουν ορίστε, αφού επτωχεύσαμεν, πάρε το ψηφιακό ευρώ ως λύση.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Και θα βγαίνανε μετά φεμινιστριες,Σκορδά,Καινούριου και σια,μαζί με τους 'άντρες' φεμινιστές,και θα λέγανε τι πράγματα είναι αυτά...Η καταπιεσμένη και κακοποιημένη γυναίκα...να πάει και στρατό;
Εγώ τύπε άλλο φοβάμαι με την στράτευση των γυναικών...

Ότι θα γαμιόντουσαν με λοχαγούς για να την περνάνε ζάχαρη χωρίς αγγαρείες (σκοπέτο, Καλλιόπη, γόπινγκ κλπ.)

"My body, my choice"

Σάμπως το ίδιο δεν κάνουν τώρα με το Instagram;

Όταν βλέπεις 20χρονες με πανάκριβες επώνυμες τσάντες στο Dubai κάθε 3 λίγο, πώς νομίζεις ότι βρίσκουν τα λεφτά; Με τον βασικό μισθό της Ελλάδας;

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Να αγοράσεις είναι εύκολο . Το πούλημα είναι μπελάς. Πολλοί ιδιώτες ξεπουλάνε όταν έχουν ανάγκη.
Από εξωτερικό δεν μπλέκεις να αγοράσεις χρυσό . Μεγάλοι μπελάδες.
Απλά να έχεις κατά νου, δεν είναι μετοχές να πουλάς και να αγοράζεις. Είναι για μακροχρόνια αποθήκευση χρημάτων . Και για επόμενες γενιές . Αλλιώς πολύ τρέξιμο.

Αλλά αν είχες αγοράσει πριν 20 χρόνια, έχεις ΕΦΤΑπλασιάσει το κεφάλαιό σου.
Τις πουλάς εύκολα στο σαράφικο της γειτονιάς αν χρειαστεί... και ανώνυμα. ;-)

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Όσοι γεννηθήκαμε και μεγαλωσαμε εδώ ξέρουμε την περιοχή πολύ καλά .

Εγώ π.χ έφυγα σε άλλες περιοχές , πηγα μετά Αμερική, επέστρεψα έκανε κύκλους συμβίωσης, έγγαμου βίου εκτός περιοχής και πριν ελάχιστα χρόνια επέστρεψα.

Σκοπός ήταν να μείνω ελάχιστα και να φύγω αλλού.
Λόγω μοτό έχω μια ευκολία στην μετακίνηση .
Οι περιοχές που ήθελα να πάω γέμισαν Airbnb, τα ενοίκια ανέβηκαν σε όσα ελεύθερα απέμειναν.

Με "γνωστούς" που είχαν σπίτι δεν ήθελα να μπλέξω. Αυτά καταλήγουν δυσάρεστα συνήθως .
Παραμένω λοιπόν στο πατρικό
(μόνος) παγιδευμένος στην γειτονιά που μεγάλωσα και αγάπησα, έχοντας ανδρωθεί ανάμεσα στα μπουρδέλα της Φυλής της (τότε) Λιοσίων αλλά και του Μεταξουργείου, ελάχιστα όμως.

Αυτή η λαίλαπα που μαστίζει όλη την περιοχή, απλά δεν ανακόπτεται πλέον.

Έχουν στηθεί κανονικές μαφιες που ελέγχουν ναρκωτικά μαγαζιά, προμήθειες, ενοίκια κλπ κλπ.
Το μαύρο χρήμα ελεύθερα μεταξύ αυτών.
Έλεγχος κανένας.

.Έχουν δικά τους διαμερίσματα που υπάρχουν μουσουλμάνες μέσα.
Μην ξεχνάμε τον συναγωνιστή που είχε πάει κέντρο για επισκευή κινητού και του "έσπρωξαν" αντί 50€ σε ξενοδοχείο εκεί γύρω ανήλικο κορίτσι.
Προς τιμήν του αποχώρησε ενώ τον είχαν απειλήσει οι καργιοληδες με το μαγαζί βιτρίνα.

Πακιστανοί (το ξέρω εκ των έσω) σταματάνε μπαγλα με τρίκυκλα , τους ξυλοφορτώνουν εκφοβιστικα και ζητάνε 600€ για να επιστρέψουν το τρίκυκλο.

Είναι τόσα που γίνονται τόσα που δεν γνωρίζουμε , ατελείωτες οι ιστορίες.

Δεν γίνεται να κυκλοφορεί αραπακος με Lexus RX 450 στην Αχαρνών, καζανοκέφαλοι με Merc S 600 , πινακίδες "απ' έξω" η κάτι μούρες (καινούργια φρούτα αυτά) αραβόφωνοι με Σουηδικές πινακίδες (!)

Βάλτε και το καρκίνωμα των γύφτων σε όλο αυτό.

Όλα αυτά κορυφώθηκαν τα τελευταία 3.1/2 χρόνια.λ αρχής γενομένης από το 1992 επίσημα .
Σωστος. Ξεχασες τους κυριλε κινεζους ππυ εχουν εμφανιστει, με νοικιασμενα αμαξια να κανουν βολτες τριγυρω, και να κανουν ψαχτικες ν αγορασουν μερικες φορες ολοκληρα κτιρια (airbnb γαρ...)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
εγω ξεκιναω απο Αγιο Κωνσταντινο Γλυφαδα , και παω απο παραλία
Και εσυ απο Ελαιων και πας απο Εθνικη
τις ώρες που σου ειπα

Και ο dpg7000 να εισαι και να κατεβαινεις με μπατσικο συνοδευτικο , κατω απο 40 λεπτα δεν προκειται να κάνεις και την Παναγία να εχεις συνοδηγο
Εχω σε 25 λεπτα θα εγω φτασει και θα πινω καφέ :coffee:
:tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom