Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Εδώ μια πρώτη «συστημική» εισαγωγή στο θέμα, για όποιον τον ενδιαφέρει:

Πάντα κάτι πιασάρικες σούπερ-ιδεάρες από «τα μεγάλα κεφάλια» που όμως σπανίως είναι λεπτομερώς κοστολογημένες, και χωρίς ακριβείς αναφορές για τα συνδεδεμένα οικονομικά συμφέροντα.

Κάπου από πίσω κρύβεται πάντα ένα «λεφτά υπάρχουν», εννοώντας όχι αυτά στα ταμεία, αλλά αυτά που θα προκύψουν από τις τσέπες του πολίτη.

Είναι ουσιαστικά ένα πλάνο, ώστε οι δημόσιοι χώροι να εξελιχθούν σε κάτι σαν χιονοδρομικό κέντρο. Θα χρειάζεσαι πάσο, εισιτήριο, για να βγεις από το σπίτι σου, και θα πληρώνεις με τη μέρα, με την ώρα, με το λεπτό.

Που να εξηγείς μετά σε νέα παιδιά, ότι παλιά αράζαμε σε πλατείες, καφενεία, μπυραρίες, και ψαχνόμασταν για κλαμπάκια και μπουρδελότσαρκες.
Θα το χαρώ ιδιαιτέρως αν ο Μητσοτάκης καταφέρει να κόψει το ΙΧ από το 41%...

Δεν ξεκολλάει εύκολα ο Έλληνας από το τουτού.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Κάνουμε βιντεοκλήση ... να δούμε ποιός πάει πιο γρήγορα στο κέντρο .... ή όπου αλλού θες .

Και στο φλοίσβο φτάνω πιο γρήγορα , αν ξεκινήσεις από γλυφάδα.
Καλά ... τουρκολίμανο φτάνω σε 10 λεπτά .
απο που θα ξεκινησεις εσυ ; :coffee:

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Βέβαια, σε πέντε χρόνια μπορεί να ακούσουμε πάλι για ένα άλλο εμπνευσμένο πλάνο. Μόνο που θα έχουν φύγει εκ νέου κάμποσα δισεκατομμύρια στο μεταξύ.
Θυμάμαι έναν τύπο τον Μάρτιο του 2020 ο οποίος μου κοκορευόταν (είχε ειδική άδεια) πόσο γαμάτη είναι η Αθήνα (μηδέν μποτιλιάρισμα) για οδήγηση με το lockdown!

Του λέω βρε μαλάκα αν αυτό το θες επί μονίμου βάσεως, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: μαζικός αποπληθυσμός.

Κακά τα ψέματα, η Αθήνα θα γινόταν παράδεισος αν έπεφτε στο 1 εκατομμύριο (από 4 σήμερα)...

Περιττό να σου πω ότι ο συγκεκριμένος ήταν μονίμως χεσμένος με την COVID (μασκούλα, γαντάκια, αντισηπτικό, μέχρι και το delivery το περνούσε από φούρνο μικροκυμάτων)!!!

Λογικά πρέπει να τρυπήθηκε κιόλας, οπότε θα μας κάνει μεγάλη χάρη να αδειάσει η Αθήνα από την παρουσία του. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
θα το διαβάσει και θα σε παει αίμα τωρα :zfuck::zfuck::zfuck:

Για το βλαμμένο λες ;
Του νοικιάζουν μία μαλακία που το 70% των τμ είναι πατάρια, σοφίτες και ημιυπόγεια
και νομίζει ότι ζει σε βίλλα. Αλλά βέβαια για απόφοιτο ΕΠΑΛ , πάλι καλά είναι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Για το βλαμμένο λες ;
Του νοικιάζουν μία μαλακία που το 70% των τμ είναι πατάρια, σοφίτες και ημιυπόγεια
και νομίζει ότι ζει σε βίλλα. Αλλά βέβαια για απόφοιτο ΕΠΑΛ , πάλι καλά είναι .
εκεί στην ηρ. πολυτεχνείου φοβερή περιοχή για αρχόντους

τύφλα νάχει το μπουρνάζι :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
ναι αλλα θα κατεβεις απο Εθνικη :coffee:
Και η ωρα που θα γίνει το στοιχημα θα ειναι η 9 το πρωι ή 5 το απογευμα καθημερινη :coffee:

Τι είμαι να κυκλοφορώ τις ώρες της πλέμπας ρε τύπε ; Κωπηλάτης ;

Αλλά και αυτές τις ώρες .... θα φύγεις εσύ από παραλιακή ;;;;;;
Χειρότερα τσιμπούκια θα φας.
Θα πας ... από Βουλιαγμένης ; Χαιρετίσματα.

Στα νότια αυξάνει ο κόσμος. Στα βόρεια μειώνεται .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Τι είμαι να κυκλοφορώ τις ώρες της πλέμπας ρε τύπε ; Κωπηλάτης ;

Αλλά και αυτές τις ώρες .... θα φύγεις εσύ από παραλιακή ;;;;;;
Χειρότερα τσιμπούκια θα φας.
Θα πας ... από Βουλιαγμένης ; Χαιρετίσματα.

Στα νότια αυξάνει ο κόσμος. Στα βόρεια μειώνεται .

εγω ξεκιναω απο Αγιο Κωνσταντινο Γλυφαδα , και παω απο παραλία
Και εσυ απο Ελαιων και πας απο Εθνικη
τις ώρες που σου ειπα

Και ο dpg7000 να εισαι και να κατεβαινεις με μπατσικο συνοδευτικο , κατω απο 40 λεπτα δεν προκειται να κάνεις και την Παναγία να εχεις συνοδηγο
Εχω σε 25 λεπτα θα εγω φτασει και θα πινω καφέ :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
αν ο λάκης ήταν της αλάνας θα κατέβαινε κηφισιά θα έπαιρνε τον ηλεκτρικο και θα κατέβαινε στο σεφ και μετά ταξί για μαρίνα φλ. και θα έπαιρνε τον νίπλη βιντεοκλήση να κερδίσει το στοίχημα :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
εγω ξεκιναω απο Αγιο Κωνσταντινο Γλυφαδα , και παω απο παραλία
Και εσυ απο Ελαιων και πας απο Εθνικη
τις ώρες που σου ειπα

Και ο dpg7000 να εισαι και να κατεβαινεις με μπατσικο συνοδευτικο , κατω απο 40 λεπτα δεν προκειται να κάνεις και την Παναγία να εχεις συνοδηγο
Εχω σε 25 λεπτα θα εγω φτασει και θα πινω καφέ :coffee:
Να πάει που ο καθένας ;

Καταρχήν παραλιακή εσύ ... και 03.30 να πουμε την πιο τελειωμένη καθημερινή ... αν πας με πάνω απο
90 θα φας τριπλ αναλ πενετρεησιον και μπουκακε ... μη μου πεις ... ότι έχεις άκρες και θα τα σβήσεις ............

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Να πάει που ο καθένας ;

Καταρχήν παραλιακή εσύ ... και 03.30 να πουμε την πιο τελειωμένη καθημερινή ... αν πας με πάνω απο
90 θα φας τριπλ αναλ πενετρεησιον και μπουκακε ... μη μου πεις ... ότι έχεις άκρες και θα τα σβήσεις ............

Ραντεβου εξω απο τα γραφεία του Σκαι :coffee:
η στο Καραισκακη .. να πας και λιγο απο Πειραιως εσυ :coffee:

κολλητε μου , και με 70 να πηγαινω εγω δεν εχει σημασια , σημασια έχει οτι εσυ ολη την Εθνικη θα την κατεβεις με 35χλμ στην καλυτερη , ολο το αλλο θα εισαι σταματα-ξεκίνα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
εκτός αν ο λάκης έχει ηλεκτρικό πατίνι ή σκουτεράκι και κατέβει όλη την εθνική από την λεα :coffee:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Θυμάμαι έναν τύπο τον Μάρτιο του 2020 ο οποίος μου κοκορευόταν (είχε ειδική άδεια) πόσο γαμάτη είναι η Αθήνα (μηδέν μποτιλιάρισμα) για οδήγηση με το lockdown!

Του λέω βρε μαλάκα αν αυτό το θες επί μονίμου βάσεως, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: μαζικός αποπληθυσμός.

Κακά τα ψέματα, η Αθήνα θα γινόταν παράδεισος αν έπεφτε στο 1 εκατομμύριο (από 4 σήμερα)...
Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι καύλα γιατί τότε έχει τον πληθυσμό που κανονικά έπρεπε να είχε...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Ραντεβου εξω απο τα γραφεία του Σκαι :coffee:
η στο Καραισκακη .. να πας και λιγο απο Πειραιως εσυ :coffee:

κολλητε μου , και με 70 να πηγαινω εγω δεν εχει σημασια , σημασια έχει οτι εσυ ολη την Εθνικη θα την κατεβεις με 35χλμ στην καλυτερη , ολο το αλλο θα εισαι σταματα-ξεκίνα
Για τι ώρα μου λες ρε τρόμπα ;

Να τα πάμε ένα ένα.
Αργά βράδυ .... δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν . Συμφωνούμε σε αυτό ;
Εγώ από Καλυφτάκη μέχρι ΣΕΦ θα κάνω 5 λεπτάμε 130 . Υπάρχει διαφωνία με αυτό ;
Εσύ πάλι με .... 88 θα πηγαίνεις ... αλλιώς πρέπει να πας να δώσεις το δίπλωμα της γιαγιάς σου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom