Νέα

Καθε συμβουλη χρησιμη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Ακολουθω την μοιρα μου....απο μικρος ενθουσιαζομουνα...αλλα μολις τις χορταινα....ελεγα στον εαυτο μου.."Μα ρε Παιχτουρα εισαι ο πανηλιθιος του Μολιερου να φορτωθεις κατι που το εχεις δοκιμασει,... εφορου ζωης"....Και συνεχιζα αλλου και δυστυχως, οσο θα ζω και οσο θα μου σηκωνεται....αυτο θα κανω...μου εχει γινει συνηθεια πλεον, να μην μπορω να κατσω σε μια γυναικα πλαι για διαστημα σημαντικο!!!!...Ισως να εχω φοβο!!!...Στην σοβαρη σχεση ενας αντρας στην ουσια χανει το πολυτιμοτερο αγαθο.....ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!

Απο τα καλυτερα ποστ...συμφωνω απολυτα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαι 48 χρονων εχω κανει αμετρητες σχεσεις ξεπετας στην ζωη μου, αλλα ελαχιστες φορες σταθερες σε χρονικη διαρκεια.Περισσοτερο αναλωθηκα και δεν το μετανοιωσα μεχρι σημερα να πηγαινω σε διαφορα μπουρδελλα στην ζωη μου ειτε αυτα λεγονται μασαζ...ειτε στουντιο....ειτε και εγω δεν ξερω τι!!!!Δεν μπορω να κανω σταθερη σχεση με γυναικα,...νοιωθω οτι ειμαι εξω απο τα νερα μου!!!Δεν μπορω να μεινω σε διαρκεια με καμμια τους, γιατι δεν τις υπολογιζω σε αλλα πραγματα εκτος του πηδηματος!!!...Ειναι τωρα μια εβδομαδα που εχω βγει με μια συνομιληκη μου, (απο το φατσοβιβλιο η γνωριμια) και νοιωθω ετωτευμενος!!!...Εχει καλη ψυχη και ομορφη στην εμφανιση!!!.Φοβαμαι να το συνεχισω, μην την πληγωσω!!!...Συναμα ομως, μου την δινει γιατι με εχει συμπαθησει αφανταστα σε συντομο χρονικο διαστημα σε σημεο που να νομιζω οτι ειναι χαζουλα!!!Με δεχεται οπως ειμαι...τις εχω πει, οτι πηγαινω και στον αγοραιο ερωτα και δεν την ενοχλει(ετσι τουλαχιστον προς το παρον)!!!!..Δεν την εχω πιασει ακομα πουθενα φαουλ,..... ειναι οπως θα ηθελα μια γυναικα πλαι μου...γι αυτο και την ερωτευτηκα!!!θα ηθελα την συμβουλη σας!! .....Να την κανω οσο ειναι νωρις, μην χασω στο μελλον την μπαλα και με εξουσιαζει????....Σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου γραψετε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
''Κρατησε την'' αν σου εχει κανει τετοιο κλικ.....
Δεν νομιζω να ειναι χαζουλα.....(σε αυτες τις ηλικιες δεν νομιζω να υπαρχουν ''χαζες'')
Απλα σε εχει συμπαθησει, ερωτευτει ισως.....
Τα χρονια περνανε και η μοναξια ειναι πολυ ασχημο πραγμα.... Ειδικα απο μια ηλικια και μετα.

Τι φοβασαι στην δεσμευση ?
Η ελευθερια ειναι σχετικη ....

Σκεψου ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποιον να σε νιωθει πραγματικα και να σε δεχεται με ολο σου το ειναι, χωρις να ενοχλειται..... ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αναρωτιεμαι μηπως φταιει η ανεξελεγκτη ελευθερια για πολλα πραγματα ?
Μηπως ψυριζουμε παραπανω απο οσο πρεπει το καθε τι, χανοντας την ουσια ?

Δεν μπορουμε να βρουμε τα παντα οπως τα θελουμε, αυτο μονο στα παραμυθια γινεται !!!

Επισκέπτης
Ακολουθω την μοιρα μου....απο μικρος ενθουσιαζομουνα...αλλα μολις τις χορταινα....ελεγα στον εαυτο μου.."Μα ρε Παιχτουρα εισαι ο πανηλιθιος του Μολιερου να φορτωθεις κατι που το εχεις δοκιμασει,... εφορου ζωης"....Και συνεχιζα αλλου και δυστυχως, οσο θα ζω και οσο θα μου σηκωνεται....αυτο θα κανω...μου εχει γινει συνηθεια πλεον, να μην μπορω να κατσω σε μια γυναικα πλαι για διαστημα σημαντικο!!!!...Ισως να εχω φοβο!!!...Στην σοβαρη σχεση ενας αντρας στην ουσια χανει το πολυτιμοτερο αγαθο.....ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!

Κε Παίχτουρα συνεχίσατε ἀκάθεκτος! Εἶσθε δυνατὸς ἀήρ, ὁρμητικὸν ὕδωρ μὴ δυνάμενον νὰ περιορισθῇ ὑπὸ προσκαίρων ὀντοτήτων ὡς τὰ φράγματα καὶ αἱ γυναί! Ἐσεῖς εἶσθε ταγμένος μόνον εἰς τὴν Ἀεροπορικὴν Ἰδέαν!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
Οι άξίες στό Forum ,δέν διατηρούνται άπό μόνες τους.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα αυτο θα κανω σε δυο μηνες το πολυ, που θα τα εχω φτυσει!!!!....Αλλα για να μην εχω καμμια ευθυνη εγω....θα της πω, οτι υπαρχει στο διαδικτυο ενα πολυ αξιολογο ερωτικο Ελληνικο site, που αν γινει μελος..... θα βρει την ευτυχια της!!!!!.......Τα υπολοιπα δικα σας!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου παιχτουρα με τα αστεια σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τύπε η γυναίκες είναι σαν το χρήμα
δεινοπαθείς για το αποκτήσεις και όταν το αποκτάς, αντί να είσαι ευτυχισμένος, όπως λογικά θα έπρεπε, κάθεσαι και στενοχωριέσαι και λες
"και τώρα τι κάνω;", "μήπως αυτό; μήπως το άλλο; και αν γίνει εκείνο τότε..." κλπ, κλπ

Η λογική είναι απλή:
1. Λεφτα: ξοδεύεις μέχρι να τελειώσουν...
2. Γυναίκες: γαμάς μέχρι να τελειώσει...

χωρίς δεύτερες σκέψεις...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θεος υπαρχει μας ειπαν οι φιλοι μας οι Εβραιοι..μεταδωσαν την πιστη στην ανθρωποτητα...δηλαδη το φοβο να ζουμε οπως θα μας καθοριζει ο καθε Θεος.... ωστε αν πεθανουμε να παμε στο Παραδεισο....ειτε οπου αλλου διδασκουν οι αλλες θρησκειες!!!Ο Ελλην δεν ειναι αθεος....απλα ασπαζεται την Γνωση της Επιστημης που θετει το εξης ερωτημα.....Ποιος μπορει απολυτα να πει πως υπαρχει Θεος??...αλλα και απο την αλλη μερια...ποιος μπορει απολυτα να πει πως ΔΕΝ υπαρχει Θεος???...και το 1929 ερχεται η αρχη της απροσδιοριστιας, να μας πει οτι σε δυο γεγονοτα...λαμβανει χωρα και τριτο γεγονος!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΟ!!!...Αυτα σκεφτομουνα σημερα στι 12.00π.μ., που σηκωθηκα καθοτι αργησα να κοιμηθω...μιας και ειχα ανταλλαγες αποψεων με αλλους συναγωνιστες σε αλλα θρεντ....και καθως εβαζα τα κλειδια στην πορτα, για να φυγω και να παω για ψωνια...κτυπαει το κινητο μου και ηταν η τυπισα που ανοιξα το θρεντ!!!!....Για να μην το βασανισω...θα ειμαι με αυτην τις επομενες ημερες και θα με χασετε!!!!...Ευχομαι σε ολους καλες εορτες και καλα μουνια στο πουτσο σας!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
...κτυπαει το κινητο μου και ηταν η τυπισα που ανοιξα το θρεντ!!!!....Για να μην το βασανισω...θα ειμαι με αυτην τις επομενες ημερες και θα με χασετε!!!!...Ευχομαι σε ολους καλες εορτες και καλα μουνια στο πουτσο σας!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Οι γιορτές, τελείωσαν.....

Που είσαι Παίχτουρα? Έπεσες στη μεσοτοιχία  :knockinb: και ξεχάστηκες? ;)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Τι εγινε τελικα με την τυπισσα?Την παρτουζωσες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θεος υπαρχει μας ειπαν οι φιλοι μας οι Εβραιοι..μεταδωσαν την πιστη στην ανθρωποτητα...δηλαδη το φοβο να ζουμε οπως θα μας καθοριζει ο καθε Θεος.... ωστε αν πεθανουμε να παμε στο Παραδεισο....ειτε οπου αλλου διδασκουν οι αλλες θρησκειες!!!Ο Ελλην δεν ειναι αθεος....απλα ασπαζεται την Γνωση της Επιστημης που θετει το εξης ερωτημα.....Ποιος μπορει απολυτα να πει πως υπαρχει Θεος??...αλλα και απο την αλλη μερια...ποιος μπορει απολυτα να πει πως ΔΕΝ υπαρχει Θεος???...και το 1929 ερχεται η αρχη της απροσδιοριστιας, να μας πει οτι σε δυο γεγονοτα...λαμβανει χωρα και τριτο γεγονος!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΟ!!!...Αυτα σκεφτομουνα σημερα στι 12.00π.μ., που σηκωθηκα καθοτι αργησα να κοιμηθω...μιας και ειχα ανταλλαγες αποψεων με αλλους συναγωνιστες σε αλλα θρεντ....και καθως εβαζα τα κλειδια στην πορτα, για να φυγω και να παω για ψωνια...κτυπαει το κινητο μου και ηταν η τυπισα που ανοιξα το θρεντ!!!!....Για να μην το βασανισω...θα ειμαι με αυτην τις επομενες ημερες και θα με χασετε!!!!...Ευχομαι σε ολους καλες εορτες και καλα μουνια στο πουτσο σας!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

τυπε θεος θα ειναι εκεινος που θα
μας εξηγησει απο που βρέθηκε αυτο το οποιο
μετα "εξεράγει" ωστε να γεννήσει το σύμπαν.  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ειμαι 48 χρονων εχω κανει αμετρητες σχεσεις ξεπετας στην ζωη μου, αλλα ελαχιστες φορες σταθερες σε χρονικη διαρκεια.Περισσοτερο αναλωθηκα και δεν το μετανοιωσα μεχρι σημερα να πηγαινω σε διαφορα μπουρδελλα στην ζωη μου ειτε αυτα λεγονται μασαζ...ειτε στουντιο....ειτε και εγω δεν ξερω τι!!!!Δεν μπορω να κανω σταθερη σχεση με γυναικα,...νοιωθω οτι ειμαι εξω απο τα νερα μου!!!Δεν μπορω να μεινω σε διαρκεια με καμμια τους, γιατι δεν τις υπολογιζω σε αλλα πραγματα εκτος του πηδηματος!!!...Ειναι τωρα μια εβδομαδα που εχω βγει με μια συνομιληκη μου, (απο το φατσοβιβλιο η γνωριμια) και νοιωθω ετωτευμενος!!!...Εχει καλη ψυχη και ομορφη στην εμφανιση!!!.Φοβαμαι να το συνεχισω, μην την πληγωσω!!!...Συναμα ομως, μου την δινει γιατι με εχει συμπαθησει αφανταστα σε συντομο χρονικο διαστημα σε σημεο που να νομιζω οτι ειναι χαζουλα!!!Με δεχεται οπως ειμαι...τις εχω πει, οτι πηγαινω και στον αγοραιο ερωτα και δεν την ενοχλει(ετσι τουλαχιστον προς το παρον)!!!!..Δεν την εχω πιασει ακομα πουθενα φαουλ,..... ειναι οπως θα ηθελα μια γυναικα πλαι μου...γι αυτο και την ερωτευτηκα!!!θα ηθελα την συμβουλη σας!! .....Να την κανω οσο ειναι νωρις, μην χασω στο μελλον την μπαλα και με εξουσιαζει????....Σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου γραψετε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
δεν φοβασαι μην την πληγωσεις, αλλα φοβασαι μην δεθεις και φας κερατο..αλλα μην σκιαζεσε..σε 5 χρονια θα ειναι 53..θα εχει στεγνωσει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάθεστε και δίνετε συμβουλές περί σχέσεων σε έναν συνταξιούχο. :headbang: :headbang: :headbang:
είμαστε σοβαροί;

παιχτούρα και εγώ δεν μπορώ να κάνω σοβαρή σχέση με κοπέλα που δεν την έχουν πηδήξει τουλάχιστον 2-3 φιλαράκια.
αυτοί μετά θα σου πούνε παντρέψου να γαμήσουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κάθεστε και δίνετε συμβουλές περί σχέσεων σε έναν συνταξιούχο. :headbang: :headbang: :headbang:
είμαστε σοβαροί;

παιχτούρα και εγώ δεν μπορώ να κάνω σοβαρή σχέση με κοπέλα που δεν την έχουν πηδήξει τουλάχιστον 2-3 φιλαράκια.
αυτοί μετά θα σου πούνε παντρέψου να γαμήσουμε.

Και οι συνταξιουχοι εχουν ψωλη τυπε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom