ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ειμαι 48 χρονων εχω κανει αμετρητες σχεσεις ξεπετας στην ζωη μου, αλλα ελαχιστες φορες σταθερες σε χρονικη διαρκεια.Περισσοτερο αναλωθηκα και δεν το μετανοιωσα μεχρι σημερα να πηγαινω σε διαφορα μπουρδελλα στην ζωη μου ειτε αυτα λεγονται μασαζ...ειτε στουντιο....ειτε και εγω δεν ξερω τι!!!!Δεν μπορω να κανω σταθερη σχεση με γυναικα,...νοιωθω οτι ειμαι εξω απο τα νερα μου!!!Δεν μπορω να μεινω σε διαρκεια με καμμια τους, γιατι δεν τις υπολογιζω σε αλλα πραγματα εκτος του πηδηματος!!!...Ειναι τωρα μια εβδομαδα που εχω βγει με μια συνομιληκη μου, (απο το φατσοβιβλιο η γνωριμια) και νοιωθω ετωτευμενος!!!...Εχει καλη ψυχη και ομορφη στην εμφανιση!!!.Φοβαμαι να το συνεχισω, μην την πληγωσω!!!...Συναμα ομως, μου την δινει γιατι με εχει συμπαθησει αφανταστα σε συντομο χρονικο διαστημα σε σημεο που να νομιζω οτι ειναι χαζουλα!!!Με δεχεται οπως ειμαι...τις εχω πει, οτι πηγαινω και στον αγοραιο ερωτα και δεν την ενοχλει(ετσι τουλαχιστον προς το παρον)!!!!..Δεν την εχω πιασει ακομα πουθενα φαουλ,..... ειναι οπως θα ηθελα μια γυναικα πλαι μου...γι αυτο και την ερωτευτηκα!!!θα ηθελα την συμβουλη σας!! .....Να την κανω οσο ειναι νωρις, μην χασω στο μελλον την μπαλα και με εξουσιαζει????....Σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου γραψετε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
καντης και αφιερωση αυτο στο φβ, απο οτι βλεπω ειναι καλη και δε θα το παρει στραβα
ειναι ζεστο το αισθημα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)